Hirdetés
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz Thrawn #224740 üzenetére
Nem, 1,5 éve World of Warshipezem a mindenre is jó prémium accounttal (ott alapvetően nincs lagg, illetve a kicsi lagg pedig nem pkoz gondot, szinte észre se veszed). Aztán havonta 2-3 délutánt még tankozgatok azért. Játékok 30%-a ha elfogadható laggot tekintve
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Eugene Roe
őstag
válasz Baltazár123 #223963 üzenetére
Sorkatona volt ott
-
Eugene Roe
őstag
válasz notika77 #220125 üzenetére
A vicces az az, hogy world of warships az megy rendesen. Igazából ezért kezdtem warshipezni, mert elegem lett abból, hogy 1 év alatt 30k befizetése után se tudtam egyetlen délután se rendesen játszani, és amíg wows-ba még bele is férne egy pici lagg, itt nem.
-
Eugene Roe
őstag
válasz ollie #211820 üzenetére
Most a world of warships is cigány, kivezetnek egy csomó op prémium hajót, amit szénből lehet megvenni. Na szén az daily questes ládákból van. Eddig két éven át volt 33% eséllyel 400 helyett 800 szén. 1 hónapja jelentették be, azóta a 10 éve tartó 33% esély kb. 5%-ra csökkent persze prémium lása megjelent magasabb szén-tartalommal.
+ Kijött a statisztikák alapján egy cinkelés is, 10 prémiumhajó eshet a dobozból, és 95%+, hogy a legszarabb hajó kiesik az első ládából, utána meg nevetséges lesz a drop chance.
Mindezt úgy, hogy rekordbevétel van WG-nél. Lehet Lukashenkónak kell a külföldi deviza, de diktátort meg nem akarok prémium tankkal támogatni ,
2020 év vége abszolút mélypont a WG-nél, valamiféle ellenállás kellene azzal, hogy senki se vesz pl dobozt, mert mi leszünk a világ legnagyobb bohócai!
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Djuree #211598 üzenetére
Az egy dolog, én nem a kötvényesekhez mértem, ez tény, +apcr miatt kisebb a normalizáció, így a T7 Tigris 22x penje nagyobb, mint ennek a 230-a. Apcr penből mindig le kell vonni legalább 2,5%-ot, cserébe gyorsabb.
Liberté eleve 232mm a 230 helyett, de mivel ott AP van, ezért a normalizációja jobb. Így igazából 223 vs 232, ami mondjuk nem.túlságosan vészes.
+ Apcr a távolsággal jobban veszít pent, így 200m felett méginkább nő a difi. Mondjuk Patriot pontosság eleve nem erre predesztinálja a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz hulp01 #209802 üzenetére
20% rng szerintem is sok. Goldos gold ammo idején lehetett szerepe, hogy a gold nélküli is betaláljon 1-2*, illetve a goldosnak se sikerüljön minden lövés, de most szerintem egyrészt picit közelíteni kellene a goldot a simához, másrészt ki kellene próbálni a 10-15%-os rng-t is.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Djuree #209276 üzenetére
Pénzt farmolni jó, de semmiben sincs igazi előnye, a svéd megfelelője jobb (sokkal kisebb célpont). Az amerikai Patriot jó pénzszerző, illetve Skorpion - Löwe nekem tetszenek. Egyesek a T44-100-at is nagyon szeretik.
A Revó nem toleráns a hibákra de elég nagy health poolja van, jó lövegkarakterisztika, viszont alacsony átütés. A Brit T8 nehéztank is tud fun lenni, de az sem imba.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz BÁ Nutrition #208812 üzenetére
Eleve csak 445 méterre látsz.
Az 500m azt jelenti, hogy 12% camoval 445 hatótávon csak 400 méterről látnád meg, 500 látótávval pedig 400 helyett 445 méterről látod meg. Pontos képletet én sem tudom.
A 10% camo csökkentés az nekem sem egyértelmű, hogy 32% helyett 22% camo, vagy csak 29% camo lenne-e.
De, elvileg tán a bokrot is csökkenti, ami ugye 15% önmagában, de pontosat sajna én sem tudok, nem eröltették meg magukat az elmagyarázásával
Szerk: kchryssnél van már minden
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz jano_77 #208800 üzenetére
155 a lényeg, lehet hogy "érdemes" a kicsivel, de egészen biztosan hiábavaló. Ráadásul hull-down nélkül nulla az armor, így kell a fear factor
Gyors-kicsi, vagy nagy-páncélos tankokon lehet értelme a dpm-nek. Lassú és/vagy gyengén páncélozott harckocsikon nem.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz e-newsee #208309 üzenetére
Tradicionálisan a Wagen volt a harckocsi, a lynx kategória pedig nem létezett még, így helyette a minimálisan páncélozott, de jó terepjáróképességű Sonderkraft-Fahrzeug-gal kellett beérni.
A harckocsi elsődleges feladata a tűzerő biztosítása, a harcjárműveké a felderítés, csapatszállítás, stb.
Az új leopárd 70 tonna egy 120, nemsokára ~130mm-es löveggel.
A lynx 50 tonna egy 35mm-es gépágyúval.
Jelenleg a Lynx egy Shützenpanzer, azaz lövészpáncélos, pontatlan voltam én is.
A leopárd pedig egy Kampfpanzer, azaz ugyanúgy harckocsi, mint a Panzerkampfwagen. Ők modernizálták közben a terminológiát.
-
Eugene Roe
őstag
-
Eugene Roe
őstag
2 éve játszom, 1 T10 tankom van, és nem egyszerű kifarmolnom a 6 millió kreditet gold mellett
Hamarabb szavazok a címeres tahók bannolására, mint arra, hogy semmit se lehessen megemlíteni a golddal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
Lehetőség vs életszerűség. Bárki lehet gázszerelőből 200 milliárdos, de eddig mégis csak egynek sikerült. (Nyilván itt ennyire azért nem rossz a helyzet). Én egyébként megbékéltem ezzel, 1 hónapja 9:1 arányban tolom warships:tanks-ot
[ Szerkesztve ]
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz Dobi 562 #206909 üzenetére
Free to playt mondtam prémium nélkül nagyon jó kör kell 60k kredithez. Meg 2 év kellett mire kijött egy kötvényes T8 Patriot prémium tank. Ez azért nem kevés idő belépőnek, de tény hogy előbb-utóbb azért összejön. Most vettem észre egyébként, hogy letelt a prémiumom és elment a kredit T10 tankra, hogy 2-3 T10 körönként kell mennem 1-et Patriottal, hogy meglegyen a pénz nem full, hanem 3-4 goldra úgy, hogy azért szépen lassan növekedjen is a bank. Az új felszerelésekre pl nem jutott már pénz, harckocsik félig csupaszok.
Te messze jobb vagy az átlagnál, és sokkal többet is játszol, úgyhogy ne magadból indulj ki.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Dobi 562 #206884 üzenetére
Nem elérhető valójában.
T10-en S. Conquerorral 4,2k dmg, ~600 sérülés, egyetlen prémiumlőszer elhasználása mellett +13,500 kreditet ért. Egy erősen győztes csata alatt 3db gold ammo-t se tudtam összegyűjteni a következő vesztes, vagy akár csak 2000dmg-s csatára.
Egy átlag embernek T10-ben meccsenként 1db gold jut free to play, maximum 2db, T8-ban sem jut 2-4-nél több, és ehhez a stazhoz is kell 1700 wn8.
#nomic: szerintem a legutóbbi TP60-as ranked forduló óta a heavy spall liner nem kicsit felértékelődött. Szinte minden csata domb körül játszódott, és kupolák is alig látszódtak, nem hogy az igazi gyenge pontok. Félig Free to play pedig nem fogok 3-4 goldot ellőni 1-2 kupola találatért.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Dobi 562 #206361 üzenetére
Igen, kb. ezt értem ez alatt az a baj, hogy nem tudod tartani a pozíciót, max leadsz néhány lövést, de a kill-t többre értékeli a játék, mint a dmg-t. Több meccset is hoz le, én is sokat maradok utolsónak itt-ott, de ugye 1v1 is művészet progettóval megölni valakit max hp-n, mert a kumulatív könnyen elnyelődik, az alapot meg ki tudja játszani egy 430u vagy bármelyik heavy, nem még ha 1v2, 1v3 van.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Dobi 562 #206200 üzenetére
-400dmg-vel +7% győzelmem van progettóval hozzád képest.
Abból amit elmondtál nekem két dolog hiányzik, az egyik a lane-swap, a másik meg a taktikai visszavonulás, de inkább az első. De ezerszer jobb vagy mint én, úgyhogy nem tudom, mi lehet a bajIt'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Eugene Roe
őstag
-
Eugene Roe
őstag
válasz kchryss #205207 üzenetére
Nézni viszont dögunalom a klános csatákat, ahogy 3-3 chieftain próbálja nanométeres kupolán lőni egymást percekig csak az artyk 40 másodpercenkénti lövése dobja fel a monotóniát. Ettől még nem fáj nekem, hogy másnak ez tetszik, de kicsit olyan, mint az Overwatch.
A politikának a lízing a business
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz galervin93 #204649 üzenetére
Az is szimpi, hogy 4 találattal már megtettem, amit megkövetelt a haza annyi meg azért összejön, csak nagyon becsapós tud lenni a sebessége, párszor már elkaptak a mező közepén letolt gatyával.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Dobi 562 #204564 üzenetére
Kranvagennel az is a bajom, hogy az ágyúja nagyon félre hord. Kupolát már 100m-ről is nagyon nehéz eltalálni vele, 300m-en pedig teljesen beszűkülve +1 sec is nehéz a 3-ból 3-at betalálni (4 skilles legénység). Pedig az alap pontosságával jobbnak kellene lennie
-
Eugene Roe
őstag
válasz BloodRay #204541 üzenetére
Nem, nincs perverzióm arra, hogy csak nálam működjön, de a depression mellett a belőhetetlen torony lenne a lényege. Erre hiába vagyok max gun depressionon, ugyanúgy kilő minden. S. Conqueroron legalább van rétegelt páncél.
#Dobi: Én szeretnék látni mindenhol, de attól, hogy nem lesz chieftan, még nem tudom, hogy mitől lesz a kranvagen jobb, mint egy S. conqueror.
De próbáld ki, hogy mennyire adja, lehet neked OP lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Dobi 562 #204511 üzenetére
Remélem nem, az a baj vele, hogy tiszta fos. Obj268 és minden más 152-155m repesz sokat spalsh-sel az elején. 300dmg-k jönnek be a mantlelet ért lövésektől, de fv4005 sebzett már 500 splasht is a torony alsó harmadáról. Kis kaliberű lövegek ellen szuper (conqueror).
-
Eugene Roe
őstag
válasz Eugene Roe #203983 üzenetére
9-10 olasz med az abszolút kedvenceim, és igen, durva dolgokra képesek, de nagyon tudnak bűnhődni a legkisebb hibákért is. Szerintem a rammer elvétele bőven elég nerf nekik, mert a tárazás csak a pontosság miatt ér valamit. Rammer + pontosság-csökkentés együtt ki is végzi őket
-
Eugene Roe
őstag
válasz ImpersonatoR #203975 üzenetére
A progetto 46 nerfet mondták fixnek, nem? Miért beszél most mindenki 65-ről? Standard és 65 "csak" a kötelező rammert veszti el, nem? Ami mondjuk nem egy apróság annak, aki már játszott ezzel. Az a teoretikus -10% dmg a gyakorlatban simán ki tud tenni 15-20%-ot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz phoenix1989 #203742 üzenetére
Itt azért repült a gold az egyenleg alapján
-
Eugene Roe
őstag
Kicsi haszna van, de ha látod, hogy sérült a lőszerrekesz, akkor szabadabban mehetsz rá all in, mert tudod, hogy fele a dpm az ellenségnél. Ha tudod, hogy a tanknak hol van a rekesz, akkor pedig mehetsz ammorack-re is, de ez utóbbi azért kacifántosabb :)
Ezen kívül nem sok, illetve ha már narancssárga a motor, akkor egy közepessel is próbálhatsz körbe-körbe menni.
Ugyanez igaz töltőre meg sofőrre, bár nem tudom, azt mutatja-e, kezdőként sokat használtam, de most már 4. skill, ergo csak 1 tankomon van, illetve most lesz egy második :D
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz kchryss #202582 üzenetére
Én 2 év és 10 ezer csata alatt kaptam 7800 kötvényt :)
Tudom, ez inkább ciki, de curvára nem egyértelmű a kötvényszerzés, nekem 1,5 évbe, és 7000 csatába telt mire free to play meglett az első 10-es tank.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz tumikas #202423 üzenetére
Szerintem azért drasztikusabb, eleve nem a 20 vs 50 sec volt a lényeg, hanem az 5-10 vs 30 sec, vagy méginkább az, hogy legalább arra van esélye, hogy visszamenjen fedezékbe, vagy elgondolkozzon azon, hogy vissza kellene-e mennie.
De a végső megoldás az lenne, ha az 500-1000 meccs felettieket (a sok kretént...) külön versenyeztetné egymás ellen, vállalva ezzel a lassabb játékkeresést.
-
Eugene Roe
őstag
válasz galervin93 #202414 üzenetére
Azt értem, én is előnynek írtam, de ettől még a 270 pen vs 310 pen nem összehasonlítható szerintem.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Eugene Roe #201959 üzenetére
*T8-ak közé is be tudok keveredni
-
Eugene Roe
őstag
válasz dualface #201957 üzenetére
Nekem a T9 a kedvencem Tierem, nem feszéjez ha T10 ellen kikapok, cserébe hatalamas sikerélmény, ha ügyes játékkal bealázok egy T10-est T9-cel :) ráadásul néha, még T9-ek közé is be tudok keveredni.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz 5-ös kezelő #200366 üzenetére
Annyira nem jó választás sajnos :D tényleg csak dpm a jó benne. Páncél még tier6-ban sem acélos, és a rövidcsövű 88-as sem egy csoda, de lehet azért jó meccseket játszani vele. IS a nagy probléma vele, meg amerikai heavy, mert mindkettő ellen all in kell nyomatni.
-
Eugene Roe
őstag
válasz dualface #199356 üzenetére
Nekem 10db van, de legalább 8 kell. Az a lényeg, hogyha kurvajó a game, akkor szemből meddel is áthugyozhass egy jgdpz E100-at egyedül (6-7 lövés) és megijeszthess egy másik heavyt, hogy van ott még, ahonnan ez jött. Ez minimum 8db, de inkább 10.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Flash Gordon #199314 üzenetére
Nem a derogálással van gondjuk, hanem azzal hogy az artyzás nem hozza a streamer bevételeket. Kivéve, ha valami alulöltözött hölgy szórakoztatja a nézőket az újratöltés 30 másodpercében
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz lacibacsi #199237 üzenetére
Meg kell nézni a járműveket. Heavy vs heavynél, ha Te vagy az arty, akkor kell gondolkodni. Ha a mi t8 heavynk hull down van, akkor nem egy is3-at kell bénítani, mert az úgy sem tudja sebezni, hanem azt, ami veszélyes rá. Ugyanígy 3 playerre a dupla töltési sebesség (stun) néha többet ér, mintha 3-ból kilőnéd a szélső legyengültet.
-
Eugene Roe
őstag
válasz e-newsee #199210 üzenetére
Én friss artys vagyok, de szeretem, egyrészt lehet youtube közben is játszani, másrészt pedig dredd bírónak vagy robin hoodnak érezhetem magam, amikor a legmocskosabb senkiházikat küldhetem haza. Defender..., vagy amikor egy 430u tart hull down sakkban 2 db conquerort..., mert megteheti
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz ollie #197101 üzenetére
A sofőr motorkarbantartó skillje viszont hasznos a tüzek ellen. Valami 25-35%-kal növeli a motor életerejét. Ha nem 3 fős a személyzet, de gyulladós a tank, akkor nekem offroad után 3.-nak az megy.
Vagy annak semmi köze a tűzhöz? :D
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Chris0321 #196753 üzenetére
Mozgás még egy dolog, de van olyan td, aminek aránytalanul nagy mértékben esik szét a célzókör toronyforgatásnál (jellemzően tornyos td) olyankor a cél lekövetésénél is segítség.
De ha nem forog a torony, vagy eleve nincsen, pl csak dombtető mögött gurulsz előre hátra, akkor érzésre jobbnak tűnik a sima célzóka. (nem tornyos td) a mozgás közbeni dispersion a kérdéses faktor ez soft stat, de quickybaby videóiban esik róluk szó.
Ha egyszerre mozogsz és fordítod a tornyot, akkor fényévekkel nyer a stabilizátor.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz kchryss #196728 üzenetére
Ami biztosan van a játékban, az egy imba hőkövetős roll a lövésen. 2-5%-ban mindegy, hogy hova célzol, esetleg 40* belefér-e az ellenség a célzókörbe, akkor is eltalálod.
(orosz tanknál, lehet, hogy 2-5% helyett 4-10%)
Ha ez rendes rng-ként működik, akkor ez összehozhatja azt, hogy egyik csapat ~minden első lövése betalál, másiknak meg megy össze vissza. Ugyanilyen roll lehet a shell-dunkra is. És hát igen, ha 2000hp-val te bekapsz egy 700-as sebzést, neked meg a bc25 motorháztetőről ricochet a 330mm pen, akkor a játék kb. le is zárult a mostani lemmintrain meccseken.
-
Eugene Roe
őstag
válasz inferno88 #196397 üzenetére
Én csigaszem, venti, vertstab játszom vele. Az én játékstílusommal ritkán adódik olyan helyzet, hogy nagy előny lenne a töltés, és így a lightokat is látod már 380-400m-ről. Átlag tanknak 5% camo-ja van lövés után, ergo 465m kell, hogy kör szélén lásd a snipereket bokorból.
Városban mindegy a dpm, mert 1v1 úgy is meghalsz. 500m látótáv viszont jól jön magasabb tier ellen.
Mondjuk még csak most küzdök a 2. GM-ért :)
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz ollie #196392 üzenetére
Mantlet legalább medek ellen tud pattintani, ha szögben állsz a domb túoldalán, bár tény, hogy számolni nem szabad vele, csak örülni, ha összejön. Megtanít a bush mechanic használatára :)
Az a jó vele, hogy 2 találat esetén is hoz már 10k-t, 2000dmg-nél (5 találat) meg 25-40k-t.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
M4 Revot megéri becserélni Lansen C-re? Tetszik ez a játékstílus, de kicsit magas a Revo dombok mögé ha egyáltalán be lehet cserélni :D ha jól látom a fő differencia Revonál az alapból gyors base APCR lövedék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Háztartási gépek
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest