Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yofej75
aktív tag
válasz jano_77 #189296 üzenetére
Nem haragszom, de sajnos abszolút igaz amit írtam. A light játékosok nagy részre artytól várja a spotot, a heavysek nagy része meg a TD játékosoktól, a medek meg ha épp nem vízbe akarnak fulladni akkor valamelyik sarokban meghunyászkodva szapulják a csapatot cseten.
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
vepe
őstag
Kellene alakitani egy PH-s tagokból álló klánt. Lehet együtt élvezetesebb lenne a játék.
-
jano_77
nagyúr
válasz wwenigma #189287 üzenetére
Hiába a 42K csata, azért még én is tudok újat tanulni ebben a játékban:
"_ShockWave_ (2019. 09. 13. 13:45:50) light tank don't mean scout tank
_ShockWave_ (2019. 09. 13. 13:46:11) depends on set up and stats of vehicle...if you drive scout or support"
Az egyetlen light volt a csapatunkban és szerinte nem az Ő dolga volt spottolni!(#189288) oettinger01: tier9 megyek csak
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #189286 üzenetére
Nem sok ertelme van jatszani, full idiotakat rak be. Nem eleg hogy kempelnek de nem is lövik amit kene....toptier fail reroll idiotaja az elejetol a veresegre jatszott.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
Van olyan, aki most játékban van és volna kedve szakaszban csapatni?
-
ooloo
őstag
válasz Jokerdapro #189276 üzenetére
Ha meg is tette , majd bolond lenne beismerni , hogy évekig titokban módosította a tankok paramétereit . Minden hájjal megkent üzletemberek .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz jano_77 #189279 üzenetére
Nem is vitaindítónak szántam, a digettot azért hoztam fel mert azt a töltő rendszer miatt mondják op-nak. Ergo ha defi a páncél miatt op és most mindenki belövi, akkor az olasznak meg az ágyúval kellene bajnak lenni. (Mármint az okfejtèsen tovább haladva)--->és biza az az ágyú még mindig ugyan olyan jó. A defender véleményem szerint nem nerf áldozata lett, nem egyszerűséggel csak kiismertèk, hogy hol kell lőni. (Vagy insta kettes gomb, vagy otthagyják a francba, esetleg repesz. Mindezek mellett találkoztam vele olyan szituba amikor ő volt a toptier én meg a lowtier. Mondanom sem kell nem volt vicces, és ott valóban nem kellett neki ész....
Vègszó: Ameddig megfelelőek, kulturáltak, és kellő vita kultúrával rendelkeznek a partnerek én kifejezetten szeretek vitázni / az érdekeinket ütköztetni!
Penguin: Semmi probléma, írtam is hogy nem közlekedés meg bunkóság miatt írtam, csak ugye mindig felbukkan ez a random prèm tank nerf. Gondolom klán cseten valakinek volt egy rossz napja, nem ment neki a game... és persze peace! 🤝🃏
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Amióta megvehető lett a Defi és az alap változata, azóta kb. minden csatában látok egyet belőle, így még én is kezdem megtanulni, hol lehet belőni, mire képes mozgás, forgás, pontosság terén. Én, a 950 e-péniszemmel. Bezzeg amíg exkluzív tank volt, alig találkoztam vele, amikor nagy ritkán igen, akkor meg azt sem tudtam, mi merre hány méter, plusz rájátszott egy jó adag "legenda para" is. Ezen kívül, amióta sok ember megvette, a saját példányukból tanulva ellenfélként is jobban le tudják győzni.
That's not magic!"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Bobyjack
senior tag
Szerintem csak simán megtanulják az emberek az adott tank gyengeségeit (mégha kevés is van) ezért tűnik neked úgy mintha idővel nerfelnék a páncálját a Definek. A többi paraméter meg nagyjából számszerűen mérhető (a páncél is ha gyakorlóban löveted ugyanazon szögből és most többször menne át, mint amikor behozták akkor bizonyítható lenne a nerf. De nem történt ilyen mégha ezzel nem is értesz egyet).
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #189276 üzenetére
Jól emlékszel, tényleg van. A Progetto szerintem nem bolond biztos tank, amit megvesz boldog, boldogtalan. A Defender viszont az. Nyilván olyan tankhoz van értelme hozzányúlni, amit minél többen vesznek vagy vennének és azt gondolják róla az emberek, hogy nem kell hozzá tudás. Mert egyszer csak nem lesz már annyira belőhetetlen és szükség lesz egy másik bunkerre. De nem akarok ebből vitát. Különbözőek az álláspontjaink, nincs ezzel baj Drusza.
-
őstag
válasz peterson79 #189258 üzenetére
Nekem tegnap járt le a prémem, ami folyamatosan megvolt talán karácsony óta vagy még korábbról, de most nem veszek. Házba költöztünk, otthonról tolom a melót és van egy rakás dolgom, szóval nem sok idő jut a "tankra", ami baj is meg nem is.
Most kaptam egy 20%-os kupont, amivel vehetnék prém fiókot, de szerintem kihagyom.
Semper fi!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Penguin_ #189266 üzenetére
Ahogy előttem is írtak nem volt itt semmi Nerf, csak ugye ha nem jön ki a lépés egyszerűbb azt mondani, hogy há mer nerfeltèk! (Természetesen ninja Nerf!!!4444!!!!) Ha mégis volt nerf akármelyik prèm gépnek egy linket szívesen vennék róla ahol leírják.... (félreértés ne essék nem akarok én bunkó lenni, csak ne terjedjen már a hülyeség mint a himlő )
Szerk: jano77:
Emlékem szerint neked van progetto ugye? (És ha emlékem nem csal elég régóta) Ahhoz is hozzányúltak? Nekem a maraton óta van és nem érzem hogy másmilyen lenne mint akkor...vagy csak egyeseknek nyúlnak hozzá? (ha rosszul emlékszem és nincs meg a tank akkor bocsi)[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #189273 üzenetére
Ne mond, hogy Te hiszel abban, hogy nem nyúlnak hozzá a prémium járgányokhoz!?
(#189276) Jokerdapro: mert szerinted a WG leírja, hogy fű alatt hozzá nyúl a tankokhoz!? Na ne legyünk már ennyire NAIV-ak és szemellenzősek.
[ Szerkesztve ]
-
-
palfitom
félisten
válasz peterson79 #189269 üzenetére
"Pont azután kapott nerfet, hogy osztották boldog-boldogtalannak?" - Ahogy az szokott lenni...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Eugene Roe
őstag
válasz peterson79 #189268 üzenetére
Engem érdekel a Conqueror :) végre egy magas alpha, magas pen ágyú, és bejön a "híres" brit aim time is. Csak még kell 2 millió kredit.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
peterson79
őstag
válasz Stigma.HC #189259 üzenetére
Tévedés ne essék, élvezni élvezem azokat a köröket amiket megyek, pont azért megyek csak azokkal amiket kedvelek, valamint ezeken felül 1 max kétféle olyannal amiből még szeretnék fejleszteni valamit. De pl a Caernarvon-nál megálltam és nem vettem meg a Conqueror-t még, pedig megtehetném, de nem vonz most. Majd talán ha leárazzák, mert a Super Conqueror az viszont érdekelne...
-
Eugene Roe
őstag
válasz peterson79 #189265 üzenetére
Én az unbalanced mivoltára gondoltam. Arra, hogy T8 free to play egy 100 iq-s defender gyakorlatilag leküzdhetetlen. Tiger2-vel a repesz a lánctalp és a páncéltest közé volt az egyetlen sebző megoldás (150-200 dmg a time), mert golddal is csak a pirinyó kupolát lehet kilőni, már ha nem billegteti a járgányt.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
peterson79
őstag
válasz Eugene Roe #189264 üzenetére
Hmm, ez érdekes hsz. Eddig a Defender volt az istenített tank, most meg nem jó már az sem? vagy keverem valamivel vagy azon is állítottak valamit Ivánék...
-
palfitom
félisten
Bár már tavaly elhatároztam, hogy többet nem költök rá, sajnos idén már egyszer (nem rég) vettem goldot.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz Dobi 562 #189257 üzenetére
Én is így éreztem tegnap.
Kipróbáltam a Defendert, mentem vele 2 kört. Az első csatában pattintottam jó párat, de hozzá kellett szoknom a löveghez, mert amíg nem szűkült be teljesen (csak 70-80%-ban), addig 150-200m-ről is simán mellé lőtt. Nagyjából mindegy volt, mert nagyon hamar kikaptunk, lemészároltak minket.
A második csata már jobban sikerült, Másod-osztályt dobott, és még kreditet is hozott szépen. Én is aktívan játszom, itt is meghaltam, de a legjobb lettem a csapatomból.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Kijott a lepes, a medek is tettek a dolgukat. Most kivetelesen az ellenfel allt be red line camp-re.
-
Chris0321
addikt
Szoktam venni prémiumot néha, de mostanában nem játazom annyit így egy ideje nem vásároltam. Mostanában prémium tankot sem vettem mert van elég. Karácsonykor fogok majd dobozokat vagy miket venni majd, de csak párat. Tavaly is jól jártam mert kaptam egy e-25-öt.
-
Stigma.HC
senior tag
Sokakkal ellentétben én még élvezem a játékot így igen. 1 éves prémet tavasszal megvettem és fogom is, meg most a 1357 mert iszonyat szórakoztató.
Mondjuk 1 tankot lennék hajlandó még megvenni, más prém nem is érdekel kicsit sem."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
peterson79
őstag
válasz h1mpi #189251 üzenetére
Amúgy van olyan köztetek aki még ad ki pénzt erre a játékra? Csak kíváncsi vagyok..
Nekem bőven elég az a pár premium tank amit összevásároltam és még nagyon sok van amit ki sem fejlesztettem, bár nem is nagyon hiányoznak. A T100lt most a kedvenc, azzal mindig megyek pár kört. Az M46 Patton-nal játszok még, előbb-utóbb meglesz a 10-es tesója is...ezen felül csak némelyik kedvenc, pl Maus vagy TS5 amivel kigurulok..picit leült a téma nálam de azért szpotolgatni szeretek
-
galervin93
addikt
válasz peterson79 #189253 üzenetére
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Bobyjack
senior tag
válasz peterson79 #189253 üzenetére
15 -> 2015-ös év.
-
peterson79
őstag
válasz KisApám #189153 üzenetére
Az elején, kb. 4-5 szintig - attól függ orosz vagy német vagy - nem érdemes harcba bocsátkozni, inkább menekülj ha tudsz. Ha nem, akkor le kell szarni és menni a következőbe, mindig nem lehet szerencséd.
Nekem tegnapelőtt első kör hasonló volt, mint Neked, kb 16-odik lehettem mikor kiszedtek, aztán a következő hármat meg megnyertem...szóval...
-
h1mpi
félisten
Lansen C a mai ajánlat és pénzért van IS3A
Fully electric lifestyle!
-
Darkness1
aktív tag
válasz szallasi007 #189244 üzenetére
No stress, no work Today!
-
h1mpi
félisten
válasz szallasi007 #189247 üzenetére
Ja free xp-ről nem volt szó, úgy persze lehetséges
-
válasz szallasi007 #189247 üzenetére
A 300 csata kb 3000 perc, ami 50 óra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szallasi007
őstag
válasz h1mpi #189245 üzenetére
Nem tudom nekem 300 csata kellett most pl az FV td-hez, természetesen elégettem rengeteg free xp-t és kb 5000 forintot az xp váltás miatt. Sajnos arra nem emlékszem hány óra kellett hozzá de a boostokkal nevetséges pláne ha nem szivat az rng és a droidok is azt csinálják amit kell.
-
h1mpi
félisten
válasz szallasi007 #189244 üzenetére
4-5 nap alatt max akkor húzod ki ha nem alszol 0-24
-
szallasi007
őstag
válasz Dobi 562 #189242 üzenetére
Ha el lehetne adni az accountom most megtenném. 279e-hez nekem már nincs erőm.
Az a baj hogy kihúzok egy ágat tier 10-ig de már a tier 10-et meg sem veszem. Már nem értem hogy annak mi értelme hogy full gold-dal tolja minden nyomorult Most is van vagy 2 light, 2 heavy 1 td amit nem érzem hogy meg kellene vennem.
Pontosan az történik amit írsz, már az unicum szintűek is full red line camp (vagy eladták az accot) és telefossák a minimap-ot hová menjek nekik szpotolni tankosztálytól függetlenül vagy 15-0 meccsek.
Az meg hogy prém accal szerintem 4-5 nap alatt ki lehet húzni tier 10-es tankot vicc.Mintha egyébként egyre kevesebben játszanának az eu szervereken nem?
-
Dr.Én
veterán
válasz Dobi 562 #189242 üzenetére
Az lehetséges hogy a kerekes könnyű tankok rá tettek egy lapáttal dologra. gyorsak, nagyon is és valamiért nem lehet őket eltalálni
Azért Artykat is szívatják rendesen az RNG-velEzen küldetéseket nem is erőltetem...csak idegbajt kapok tőle ha rá görcsölök...T55A-hoz egypár küldetés kellene... Másik vonalat se erőltettem..ami jön az jön...sokszor így is kiakaszt a játék...
Részemről nehezen tudok szünetet tartani, hosszabb távra...pár nap és utána bele kezdek ismét...
(jó ez megint másmiatt van ..de az már részlet kérdés)[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Dobi 562
addikt
válasz Dr.Én #189241 üzenetére
Persze, van aki jol hasznalja oket de valahogy most az meta, hogy mindenki kempel vagy ossze-vissza rohangaszik lightokkal. Most nem tudom, hogy ez minek a hatasa, de gyanitom hogy a kerekes tankok meg a pontosan lovo arty-k sem tettek jot a jatekmenetnek.
Egyre tobbet latok olyat hogy a med es heavy jatekosok is TD-kent hasznaljak a tankjukat... Es mindezt top tierben (8-10).
Jelenleg csak az Obj 279 e megszerzese motival (a Chimera kuldetesek nagy reszen mar tul vagyok), utana nem tudom jatszok-e meg tovabb vagy jon-e egy ujabb szunet.
-
Dr.Én
veterán
válasz Dobi 562 #189240 üzenetére
TD-vel nagyon sokat játszom, tier 8 szinten...
Hát mit mondjak....Közben azt veszem észre hogy nem bírok egy helyben ülni, mert a light tank nem megy spotolni vagy med tank...inkább ül mellettem így közbe vagyok oly bátor és irány előre TD tankkal...
De mindenki jól végzi a dolgát akkor a megfelelő TD pozíciókban jól lehet támogatni és sebezni ...
ha úgy érzem, akkor helyet változtatok.. de az is tény hogy sokszor van hogy sok a TD és csak ücsörgés vanArtyval is sokat játszom....kapom az áldást mindig...de törekszem arra hogy mingid jelzem hova fogok csapást mérni fentről...
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Dobi 562
addikt
válasz Eugene Roe #189239 üzenetére
Igen, pont ez a baj veluk. Legtobb jatekosnak kimerul annyiban a "tedezes", hogy elbujik a bazis melletti elso bokorban. A sajat TD nem tamogat, az ellenfele meg kilo low hp-rol miutan vegigkuzdotted a frontot, leadja a csatankenti egyetlen sebzo loveset, felspottolodik, meghal.
-
Dobi 562
addikt
Ti elvezitek a jatekot egyebkent a jelenlegi metaban? Tier 8 kornyeken 10-12 tank csapatonkent TD/light/arty...
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
Köszönöm a tanácsokat!
-
Archman 3
tag
Sziasztok. Nemrég kezdtem újra játszani. Megcsinált a meghívásos jutalmat. Szerintetek melyik tankot érdemes választani? Előre is köszönöm.
-
Chris0321
addikt
válasz e-newsee #189232 üzenetére
Azt hittem sima táras mert elég régen került be emlékeim szerint.
Sajnos azt már én is megjártam párszor, hogy túl bátor voltam és a még fel nem spottolt ellenfél szépen szétkapott. Főleg akkor idegesített mikor számítanom kellett volna rá, hogy vannak ott többen is. Azóta igyekszem megfontoltan játszani de ilyenkor általában túlságosan visszafogottan játszom és olyankor pedig a sebzés nem nagyon szokott jönni. -
e-newsee
addikt
válasz Chris0321 #189229 üzenetére
Le is pattant párszor, de csak azért, mert csak a torony frontomat látta a törmelék fölött. Az meg azért a Cérnánál elég erős. Plusz az IS-3A is folyamatosan töltő táras, ráadásul fordítva, mint az olaszok, ha jól tudom. Itt akkor a leggyorsabb a visszatöltés, ha már kilőtte az összeset.
De végül is mindegy. Nem voltam a helyében, lehet, hogy nem mert rám mászni a spotolatlan tankjaink miatt.palfitom (Defi téma):
Ha kezdő, vagy egy skilles legénységem van csak, vagy még a büntijüket töltik az átpakolás miatt, akkor van, hogy ideiglenesen a ventit rakom bele a tankokba, mert az mindenen javít egy kicsit, így kompenzálja valamelyest a képzettségek hiányát.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
palfitom
félisten
Ha már szóba került a Defender.
Már jó ideje a garázsomban van, de még ki sem próbáltam.
Milyen felszereltséget, és milyen játékstílust ajánlotok hozzá?
Nem vagyok nagy heavy-s...Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Greentea
senior tag
válasz egyedülülő #189224 üzenetére
+1
-
KISDUCK
addikt
válasz ollie #189226 üzenetére
Igen csak most én lennék az ajándékozó. Láttam a haverom járműlistáján az adott tankot és gondoltam utána kérdek. Közben rákerestem külföldi fórumokon is és nem akartam kockáztatni, hogy a tank értéke a semmibe menjen és inkább küldtem ajándékba goldot.
Köszi a választ neked is és e-newsee-nak is!
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Most mit kap a játékos, ha olyan prémium tankot kap shopból ajándékként ami meg van neki? Konkrétan a 2-es szintű lengyel prémium tankról lenne szó és csomagban van 30 nap prémium mellé.
-
e-newsee
addikt
válasz Chris0321 #189218 üzenetére
Pláne, ha egy hozzá nem értő kezében van.
Tegnap egy IS-3A full HP-val nem mert rám jönni, mikor a Cérna AX-szel voltam kb. fél HP-n, pedig senki nem védte a valagamat, és nagyjából egy tárból ki tudott volna szedni, ha belemászik az arcomba. Én meg hiába csipkedtem volna le belőle a 230-akat. Ehelyett a törmelékkupac mögül ki-kibújkálva próbálta lőni a tornyomat merőlegesen kitolva a tankot, hogy én szépen tudjam csipegetni a görgői között a HP-ját. Ha nem jönnek segíteni a haverjai, megettem volna.
Szóval neki nem kellett volna pontosság, csak egy kis okosság. De hát a bankkártya mellé nem adnak eszet."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
Dobi 562
addikt
válasz ollie #189207 üzenetére
es (#189209) Penguin_: IS-3 volt sokaig a kedvenc tankom, legtobb csatam is azzal van. Anno csak azert adtam el, mert szet volt cseszve a 8-as tankok metaja es 5-bol 3-szor tier X ellen mentem.
Az IS3-A-t nezegettem, tudom hogy nagyon pontatlan es rossz a lovegkezelese meg lassu is. Megis hianyzik a gyujtemenybol.
Legjobban egy olyan prem tanknak orulnek ami az IS-3 prem valtozata, hasonlo statisztikakkal mint a tech tree-s. Defenderem van, de utalom a loveget, ritkan megyek vele.
Tier 7-ben peldaul van az IS-2-nek ket prem valtozata is ami szinte ugyanolyan mint a tech tree-s, jo lenne ha az IS-3 is kapna egy tesot.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Bobyjack #189205 üzenetére
Ebben az esetben viszont akkor nem lesz titkos új tank, mert összesen 5 nap van vissza.
Én a Löwe-t és a Scorpion-t nem várom, hiszen folyamatosan megvehetőek.(#189204) Dobi 562: azt írják, írták, hogy az jutalom tank lehet, így nagyobb esélyt adnak pl a Brit light Senlac-nak vagy a már egy ideje teszten lévő M48 Raumpanzer-nek (vagy mi a neve). Van még vmi T-1 LPC is, ami esetleg lehetne. Amúgy 21 tank szerepel a listán és 21 nap van a vásáron is. Hol, mikor lenne az új tank?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5