Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
-
Melorin
addikt
válasz
inferno88
üzenetére
SU-101 minden modulja maxos. -10% loading time, camouflage net, ventilátor. A crew kuplungégetést, camo-t meg BIA-t tornázza fel éppen. Szovjet festéscsomagot tettem a tankra, elvileg az is ad camo-t.
1-2 kill megszokott lenni sokszor a meccseken, illetve némi spot dmg-et is szerzek. Egyre inkább túlélem a meccseket, nem döglök a tankba az első 2 percben

De amikor úgy érzem nagyon összejött 1-1 meccs, akkor is 1000xp szokott lenni a max, ami nagyon kevésnek tűnik. -
válasz
Melorin
üzenetére
Ebben a pillanatban a shopban még 19 órán keresztül elérhetőek álcafestések, amikhez különféle mennyiségben vannak 5x-ös XP boostok, amik győzelem esetén érvényesek. Jelen pillanatban boost szempontjából ez éri meg a legjobban(2488Ft, WG Fest álca és 15 darab 5x XP) és még jól is néz ki.
Habár akkor még ment a halloweeni +50%, de prémmel, xp boosttal és az 5x-ös szorzóval az IS-M-nél 8-9k XP köröket mentem, illetve volt egy tank ász, ahol 14k-t kaptam meg egy másik, ahol 13k-t.
Lehet, hogy TVP VTU miatt befektetek még egy ilyen csomagba.
Amúgy melyik tankot grindeled most? A használt skillezés és felszerelést is oszd meg, lehet, hogy rossz kombinációt használsz.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Melorin
üzenetére
kell nagyon sok csata ahhoz hogy ki grindeld a modulokat, ha nincs free XP-d rá illetve még az utána lévő tankra a többit
a sok XP-hez kell jól tudni sebezni általában, spot és hasonlok...
milyen ágakat húzol?
most húztam ki az angol 10-es nehéz tankot a super C-t
a tier 9-es tankkal 150 csata kellett hozzá és a modulok Free XP-ből mentek
-
Melorin
addikt
Hogy lehet nagyon sok XP-t farmolni, hogy hamarabb elérjem a 9-10 tier tankokat? Meccsenként átlagban 600xp jön be prémium accounttal. A legmagasabb eddig ~1500xp volt. Miközben a kövi tank 160k XP

-
Ez a pár nap elég durva volt az eventtel és boostokkal. Ebben a pillanatban kb 11.5 millió van az accomon.
A leértékelős akciókra a következő tankok várnak:Obj 257
Obj 705
SU-100M1
T-54IS-3-at azért nem adom el, túlságosan legendás tank ahhoz, hogy ne szerepljen a garázsban, főleg hogy már rajta van a 2.csillag a csövemen.
A TVP VTU-n van talán 50k XP, ennek sem fogok költeni már a top motorjára és ágyúra, szörnyen szar vele játszani. Inkább visszaraktam rá az alap tornyot, mert a -8 fok gundep nélkül saját magát is kilőhetné a csatában. Nagy szégyen, mert a T34/100 bitang jó volt.
@jano_77: Csak tier 7 és alatta érhető el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
balintka
üzenetére
Vert stab vagy optika
Szerintetek az EU szerveren is behozzák a tier8-as GRAND BATTLE módot? Mondjuk akkor azok, akik bevásárolták az Obj.252U-t örülhetnek.
Én nem vagyok köztük 
MAPOK: nem úgy volt, hogy Province térképet kivették!? Vmelyik nap az E25-el bekerültem rá, nem kicsit lepődtem meg.

-
balintka
addikt
Vettem 30 % kuponnal IS-6-ot. Venti és töltés gyorsító mellé mit tegyek 3 modulnak?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
De amugy ilyenek a csatak. 23ezer csatás kezdők...
A helyett hogy csinalnanak valamit. Mindazonáltal ez a Skorpion G egy hulladék, arra való hogy hatul bokorban kempeljen az ember vele (az elmult napok zaszloi alapjan mint egy gyáva német) s bár képes furcsát pattintani az ágyú nekem nem akart mukodni. Volt par jo csata vele de megvenni csak akkor ha tobbet nem artyzom es kell valami amivel tudok bokorban kuksolni...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kchryss
üzenetére
Szerinted a FF nem normalis....

Végre TVP T 50/51 ACE, nem tudom hogy vagy miert de 1310alapXP-re beadta. Végén semmit nem talaltam el mert kellett volna a 6 kill és beremegtem. Vagy az FV4005 rémisztett meg.

-
fradi81
veterán
Köszi, de mintha nem működne.
-
fradi81
veterán
Napi statisztikát tankok szerint melyik weboldalon lehet most nézni?
-
Jadro
veterán
Várható mostanság Tier 8 leárazás? Lassan elérem a Panterát és ha olcsóbban is begurulhat akkor spórolnék egy kicsit.
-
Remus389
nagyúr
Az ötös lengyel tank elég gáz volt.
De a hatos talán elfogadható már. Elég lassú de jó az ágyúja, a páncélja meh, de van egy kis életereje, pár lövést kibír.
Remélem a 7-es kárpótol az eddigi szenvedésekért.

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Jól van na kicsit szőröztem.
Én is rettenet beleszerettem, csak kár hogy 2 nap múlva vissza veszi a gonosz wg...
Összehasonlítottam a bc12-vel, meglepő hogy közel azonos az álcájuk, de érzésre hamarabb kapok vele spotot...(mármint a franciával) Jah és ugye volt szó, hogy milyen kevés a 175ös pen, nah a kis bécinek csak 170.
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Akkor 3.5 pontosan nem emlékszem. Nekem minden fent van. De az ELC-ből kiszerettem gyorsan, kibújós-kilövős helyzetek felejtősek
Most szaladtam egy kört az M41GF-el és ez az igazi light. Olyan közepes tank, de játszható
-
h1mpi
félisten
Valaki tegnap írta az ELC ágyúját, hát igen a mai nappal tudatosult bennem, hogy inkább mégsem veszem meg, borzalmasan lassan szűkül és pontatlan, ez mellé sokat is tölt. Marad a T92 a 3 seces reloaddal.
-
jr1994
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Az jó nekem a lórival 2100
én nem próbálnék kulcspozíciókat tartani csak ha van értelme, főleg ezzel a tankkal. Bár a replayen amit feltöltöttem látszik hogy egy jó nagy yolot nyomtam az elején
de szerencsére nem vesztettem túl sok hp-t.Melorin: ezt jól megmondtad, köszönjük szépen.
-
jimmy74
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jr1994
üzenetére
Centurion Mk. 7/1-gyel ezert nehez atlagsebzesben fejlodnom mert altalaban kulcspoziciokat probalok tartani ami nem feltetlen jar mindig magas sebzessel...de addig fogom az ellent amig pl. E50-ek lesniperezik oket messzirol mert sebzesre megy a nyomorekjuk. Persze sokat szamitott hogy nem sok free xp-t koltottem el ra es kicsi agyuval/toronnyal is mentem....Most valami 1700as atlagsebzesem van 61% winrate-tel 120 csata utan.

-
jr1994
addikt
Na jó én kiégtem... cliffen délről 8 tank (főleg heavyk) áttolja az 1-2 sort, de nem ám hogy felmennének E3-ba, mennek tovább. Rövid, de annál fájdalmasabb vége lett a csatának, konkrétan lemészároltak. Legközelebb talán majd karácsonykor játszok.
-
Sixkiller6
őstag
üdv, a kölcsönbe kapott gépek (pl Somua) legénység megmarad, ha lejár a bérlet?
-
jr1994
addikt
Kacsavadászat.
Replay. Amúgy konkrétan kábé egyszer láttam tier 10-et vele, és 9-es se gyakori. Lehet kipróbálom a Progetto milyen mm-et kap, mert ez igen fura, valószínűleg a beetetés része. Ennyire nincs bevétel? Mondjuk a Lórinak pont jó lenne a tier10 is, ott több a HP.
-
Jadro
veterán
Azt hiszem ismét hanyagolnom kellene ezt a játékot. Vicc ami ma is megy. A mi oldalunkon botcsapat, a másikon két zöld 252U szakaszban. Ja persze Tier 8-as a meccs. Esélytelen már a visszaszámláláskor , természetesen bukta is lett. Elég demotiváló ilyeneket játszani.
Sokkal az se jobb ha fordítva van és win lesz a menet.
Ilyenkor jön a yolo, fulladás és egyéb szórakoztató elemek. Szeretem ha pingelgetnek.
Persze a 30%-os kamukuponok meg csak jönnek. Kenjék a hajukra, nagyon elcseszték ezt a játékot. -
galervin93
addikt
Én ha éppen nem melózok, az elhúzódó indiánnyár miatt sokat járok pecázni, gyakorlatilag nem is játszottam rendesen egy hónapja, nem mentem 50 mecset összesen ez idő alatt (na jó ebből volt egyetlen nap amikor 30 körül mentem mert éppen volt időm, de amúgy gatya). Majd ha jönnek a hűvösebb idők akkor (többet) fogok nyomulni, de egyelőre kihasználom a szép időt, pecázok amíg tudok, aztán jöhetnek a tankos esték. Úgysem árt egy kis pihenő.

-
Bozso68
őstag
Meg lehet nézni valahol, hogy hány darab 252U-t vettek meg mostanában?
-
Felszereltem a twiches kölcsön Löwét és gurultam vele pár kört.
#URAMISTENEZEGYÁLLATNagyon durván bejön ez a dög. Páncél nagyon pengés tud lenni, ágyúkezelés meseszép. Jön a karácsony, meg az év végi bónusz, bajok lesznek itt, pedig már van VK45.03-am, amivel szintén jó vagyok, de ez igazi nehéztankként küzd.
-
Bobyjack
senior tag
Ez a hétvégi küldetés brutálisan szórja az XP-t. 286k XP egy nap alatt. Farmoltam 2.4m kreditet és mindezt úgy, hogy csak T9-ben játszottam. És sikerült kihúzni 3db T10-es tankot (Obj 277, 113, Pz. VII).

-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Gratu!
Nekem ez az érzés a T-44-el van amit múltkor említettem chat-en.
Nem a legjobb köröm vele de ezzel a géppel még tier X-ben sem félek senkitől.
Sajna a 1246 xp is kevés volt az ászhoz mert akkor valahol 1400 környéke kellett hozzá.
Hozzájárulásnál kicsit mákom volt mert előttem durrant el az enemy Emil. -
dante3
addikt
Kicsit tartottam az Achilles-től, de két kör után kijelenthetem, hogy egész jó kis td!

Remélem a nagy tesói is nyújtják ezt a játékélményt!
-
zodo
nagyúr
Nálam sem a napokban emlegetett lag vagy kifagyás sincs pedig van xvm (igaz inaktív) tank ikon és napi stat de max. tegnap volt hogy 50-55 ms-t verdeste 1-1 esetben pl. 4-5 tank közelharcában.
-
vhw
addikt
Mi okozhatja, hogy ~10 csatánként kifagy a játék? Nem használok semmi modot, legfeljebb egy 2-3 patchel ezelőtti xvm maradványai lehetnek a játék mappájában - ez okozza ezt?
-
zozyk
addikt
Néha a magamfajta botoknak is lehet szerencséje...
replay
-
Jokerdapro
senior tag
Srácok hatalmas pacsi a sok elc vs. T92 véleményért!
Következő bérlésnél jön a francia szöcske is, kiváncsivá tett.
(bár azért most az amcsival kiszenvedem az első skill sort, így 80%os legényekkel nem a legnagyobb buli.
) -
ImpersonatoR
addikt
T34-et kikértem 1 hét próbára (az az egy nem volt meg)
Ha lejár az egy hét akkor szokott rá adni kedvezményt ha jól emlékszem itt írtak páran.
De az a kedvezmény csak Ft. ban értendő gondolom az ingame ára nem fog lecsökkenni 12000 Gold rol mondjuk 10.000 -igaz?
Mert van aranyam és inkább abból vennem meg, viszont utoljára decemberben csökkent akciós tanknak az ara ingame aranyból is ha jól emlékszem (strv s1 is így lett meg ilyen 8700 gold ért ha jól emlékszem) -
Dr.Én
veterán
nálam nagyon laggol a játék...

egyenlőre szopás van
-
K_Gabor
tag
Hehe akkor tényleg jól láttam, hogy ismerős volt a név, grat
A tegnap este a fos meccseké volt ... Lag mellé semmit nem találtam el kb, de a végére a kv2-vel ismét volt egy móka kör 1.9k+ dmg (ebből egy progetto kapott 814-et oldalba
) és top xp első osztállyal. Ott inkább elmentem aludni. 
-
frame>24
addikt
Azért belinkelnék egy dolgot, amit szerintem más sem biztos, hogy tud. (béta teszt + 2014 óta nálam kimaradt pár év, és az alábbiak akkor történtek)
Szóval látszólag a crew training brutálisan gyorsabb, minél kisebb tier-ű a prémium tank, lásd a link legalsó diagramján, (sárga-narancssárga görbék, felette klikkelhető tier-ek)!
(mondjuk az x tengelyen lévő csata szám kissé megkavarja) -
egyedülülő
őstag
Progetto a boltban. Persze abból van olyan csomag ahol csak a tankot árulják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
h1mpi
félisten
Mondjuk a WG részéről az, hogy bizonyos tankoknak nehezített MM-et ad nagyon inkorrekt. A Sherman Jumboval írtam 10 körből 8 tier 8, 1 tier 7 és 1 tier 6....
-
wwenigma
Jómunkásember
Nézzétek el a bambázásom mert almos vagyok, ket medallal lehetett volna több... [link] Sokat segitett a csapat, ritka. Ellen probalta csinalni ami jo de igy keves volt...
-
zodo
nagyúr
válasz
zozyk
üzenetére
zozyk mester csapata ellen sajnos kikaptunk de legalább a klán és szakasz társát kiszedtem.

és végre elértem a csúcs total wr-em 51.3% így most hátradűlve várom a kötelező visszaesést.
-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Nem is néztem meg nagyon a küldetéseket. Azt hittem sokkal több felderítéses küldetés van. Szövetségeseknél alig van ilyen. Koalíciónál elég sok volt, ott nagyon jól jött a kis ELC, minden ilyen küldit megcsináltam vele.
Volt egy olyan küldetés, hogy deríts fel 25 járművet és maradj észrevétlen közben. Na ehhez a T49 nem a legjobb választás, viszont a T92 tökéletes lett volna hozzá. Aztán valahogy megcsináltam ezt a küldetést már azt se tudom melyik tankokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IFixIt iOpener Toolkit
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem vagyok köztük 

Én is rettenet beleszerettem, csak kár hogy 2 nap múlva vissza veszi a gonosz wg...

Következő bérlésnél jön a francia szöcske is, kiváncsivá tett.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)