Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Remus389 #178686 üzenetére
Az játék ingyenes részét illetően, azt hiszem itt a fórumban írta valaki, hogy nincs olyan hogy ingyenes. "Ha nem pénzzel, akkor az időnkkel fizetünk a játékért." Az egyszer fent egyszer lent mondandóddal nem lehet vitázni, a héten volt olyan alkalom hogy az mm nagyon bőkezű volt velem. Betett T44-gyel 6-osokhoz, olyan mészárszéket rendeztem, ha jól emlékszem lett 4k sebzésem, de őszintén szólva ezt nem élveztem, a 4k damnak sokkal jobban tudok örülni, hogyha azonos szintűek vagy +/- 1 tierben sikerül. Részemről jobban örülnék 3 tier összesorsolása helyett ha csak 2 lenne. Amikor szerencsétlen stock 6-os tankot összesorsolja a 4 skilles 8-asokkal az nagyon kegyetlen dolog véleményem szerint.
-
válasz Remus389 #178686 üzenetére
Milyen igazságtalanságról beszélsz? Ki beszélt itt igazságtalanságról? A játékban egy csomód minden rossz, de ki mondta, hogy igazságtalan? Nem értem, hogy hogyan jön ide ez a fogalom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ooloo
őstag
válasz Remus389 #178683 üzenetére
Gratulálok , szép munka ! A sok okoskodó meg koptassa a klaviatúráját ... oda se neki . Mindig pampognak valamiért , fogást keresnek . Amúgy , az MM témában igazad van . Egyszer fent , egyszer lent ....
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
-
KISDUCK
addikt
válasz Remus389 #178681 üzenetére
Az értékelésre én se görcsölök rá, én csak jó meccseket szeretnék játszani. Vesztes meccset is tudom élvezni, ha az egy jó meccs. Ez vagyok én. Néha megnézem haverjaimat és néhány klántársat, hogy hozzájuk képest hogy állok. Az MM-t nem tudom figyelmen kívül hagyni azok után, hogy most hétvégén mennyire lecidáztatott. Csak annyit szerettem volna, ha medekkel kapok prohorovkat, malinovkát, sand rivert és nagy csatákat, mert X tierben az tetszik, de sajnos nem nagyon kaptam a kedvenceimből.
-
KISDUCK
addikt
válasz Remus389 #178677 üzenetére
A csataszámban való eltérést nem piszkálásnak szántam. Bocsi, ha annak értelmezted. Régen én is hallgattam zenét wotozás közben, de ahogy tavaly visszaszoktam a játékba erről letettem. Elég hasznos szerintem a játékot hallgatni, mert a becsapódó lövedékek hangjából lehet tudni, hogy most rohanni kell.
Ezt az srtv-s videódat láttam amikor először belinkelted, hát kellemetlen játékosok sajnos mindig lesznek. Furcsa mód ezen a hétvégén nem akadtam ki a játékosokon, inkább az MM és az RNG húzott fel. Ha fürge medekkel (BC25) akartam játszani akkor kis méretű pályákat kaptam, ha az ST Emilt akartam húzni, akkor meg betett a legnagyobb mapokra. Utolsó két meccsem BC25t-vel egy nagy rakás hulladék volt. Utolsó előtti meccsen bedobott himmelsdorfba úgy hogy volt oldalanként 13 heavy. Utolsó meccsen közepes méretű terep mapot kaptam, de az ellenfeleknek minden snapshotot beadott én meg a rendesen becélzott átüthető felületekről pattogtam. Legalább a wg annyit tehetne a játékosokért, hogy méret szerint kategóriákba rakhatnák a pályákat és aszerint választhatnánk hogy min szeretnénk játszani. -
kchryss
veterán
válasz Remus389 #178677 üzenetére
De ha nem kell a 10-es akkor minek kifejleszteni? Ezért írtam, hogy egy része felesleges időráfordításnak tűnik. Persze ha a 9-es tank volt a kiszemelt azokon az ágakon és a 10-es csak úgy "mellékhatásként fejlesztődött ki", mert szerettél a 9-essel játszani akkor oké, de nem hiszem hogy ez a helyzet.
Magamból kiindulva, a kínai td ágon nekem nem tetszik egyik tank sem így logikus hogy el sem fogom kezdeni azt az ágat, nem hogy még ki is húzzam a 10-esig. De ahogy mondod mindenki más. -
kchryss
veterán
válasz Remus389 #178672 üzenetére
Fura szerzet vagy.
Kifejlesztettél 50db 10-es tankot. Ebből 11 olyan volt amivel játszottál is utána. Biztos bennem van a hiba, de szerintem azért érdemes végigmenni egy ágon, mert tetszik az ág végén lévő 10-es tank és azzal akarsz játszani. Csak azért kifejleszteni majdnem 40db 10-es tankot, hogy ki legyen fejlesztve elég nagy időpocsékolásnak tűnik számomra. Az előző 6 éved folyamatos grindelésről szólt miközben a munkád gyümölcsét eddig nem nagyon tudtad élvezni.
Ha végeztél az utolsó 2-vel és még marad kedved hozzá akkor 6 év után végre játszhatsz azzal amivel szeretsz.Azt ne felejtsd el, hogy ez egy játék és jó esetben azért játszik az ember, mert élvezi.
Az minden esetre szép eredmény, hogy alap fiókkal szinte prém tankok nélkül ennyi tankot kihúztál. Grat érte! -
Flash Gordon
senior tag
válasz Remus389 #178672 üzenetére
6 év alatt napi kb.30 csata ami 5 perces menetekkel számolva is alaphangon 2,5 óra naponta, vagy elszámoltam valamit?
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
-
Stigma.HC
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz Remus389 #176558 üzenetére
Én azt mondom, hogy a jó qva a**ját az ilyen gyökérnek és megérdemelt mindent!
(#176571) lacibacsi: kicsit visszakeresel és tier2-tier5 között már beírtam legalább 2 alkalommal.
2- H34
3 - Su-26
4 - B1
5 - O-I Exp."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Remus389 #176558 üzenetére
annyira nem ritka az ilyen tologatos gyoker, a ban-t "jogosan" kaptad, max 2x loheted meg csak a lepattanoknak koszonheted h nem jott hamarabb a bunti
nyilvan full ideg voltal, viszont a jatek ezt nem engedi, mashogy kell visszaadniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
-
zodo
nagyúr
válasz Remus389 #171149 üzenetére
Nekem sem szokott lenni mert ugyanígy elmegy apránként egy-egy fejlesztésre.
Mostanában nem húztam semmit ezért gyűlt 30k körül plusz akkor is volt a mostanihoz hasonló xp láz hétvége így a nyeremény 50k-t átváltottam.
Szóval duplán fáj hogy ilyen béna talicska ágra herdáltam. -
zodo
nagyúr
válasz Remus389 #171141 üzenetére
7-el kezdtem 76 csata 43% wr 912 átlag sebzés 1005 wn8
8-al már csak 14 mentem 28 % wr 905 átlag sebzés 636 wn8Mindkettő ócskavas max a fent említett "néha pattint" de azon felül semmi a közel 3 soros legénységgel, itt ki is szálltam az ágról.
Sajnálom is a ráköltött free-t amit elvileg a T57 Heavy ágra szántam így most még csak az M7-el bénázok. -
sequator
senior tag
válasz Remus389 #171141 üzenetére
Tegnap lett meg a 8as. Ha szerinted a 5ös hulladék, akkor készülj free XPvel, mert a 6os még rosszabb lesz. A nagy ágyúval a sebzés már elmegy, de med létére állva hagyják a heavyk is.
A hetes már elég jó, a jobb toronnyal már egész jól lehet pattintani is. Mondjuk 3 napja T9ben vagyok többnyire, így elég nehéz.
A legnagyobb gond a lengyel ágon a lassúság és hogy minden tankon majd minden modult újra ki kell fejleszteni. FreeXP temető a siemkáknak.Ja, az 5ösön felejtsd el az autoloaderes ágyú, használhatatlan.
sautia
[ Szerkesztve ]
sequator
-
CirrMee
addikt
válasz Remus389 #170439 üzenetére
Win10 1803 - szóval nem jött be.
Van a háznál egy RX 480, RX 470, és egy HD7970. A meghajtót is szoktam időnként cserélni, de nem sikerült még ilyen problémába belebotlani.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
zodo
nagyúr
válasz Remus389 #170425 üzenetére
Egyedi esetek lehetnek mert mivel 3 különböző AMD ( Sapphire HD7770, MSI R9 270X Gaming és jelenleg az utóbbi csak Hawk) kártyáimmal sem láttam hasonlót.
Soha nem a legfrissebb drivert tettem fel és nem is frissítettem mert volt idő hogy nem voltak csúcson a driver készítők ezért a megfelelő topikokban érdeklődtem melyik a legideálisabb használható kiadás.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz Remus389 #170393 üzenetére
Sziasztok, aki AMD kártyát használ, még mindig eltunik a fák törzse vagy a legújabb driverrel ezt már megoldották?
Mivel nem volt ilyen probléma mostanában, megoldani/javítani sem kellett emiatt.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
lacibacsi
addikt
válasz Remus389 #168683 üzenetére
Ahogy mondod.
1. Ez egy kempelős TD.
2. Ha egyszer felfedeznek, akkor meghalsz.
3. Messziről is kellően pontos az ágyúja (csak legyen spot)
4. Qrva jó az álcája, az utolsó pillanatig partiban maradhatsz, ha a bokorban maradsz...[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Silverr
aktív tag
válasz Remus389 #168683 üzenetére
Nekem Strv s1 van de szinte ugyanaz a tank. Elsősorban szerencse majd pálya és csapatfüggők ezek a tankok. Ha hátul marasz a bokorban nem lesz mit lőnöd ha agreszivabb vagy szétszednek. De lehet épp forditva is. Szerintem az emberek töbsége már nagyon kiismerte a pályákat és nehéz érvényesülni ezekkel a papir sniper td-kell. Ne a replayekre alapozz amikor minden csillag úgy összeáll ahogy kell.
-
lacibacsi
addikt
válasz Remus389 #168680 üzenetére
Pedig az Udes egy rendkívül jó TD...
Más: ezt az ünnepi garázst el lehet valahogy tüntetni? Aslainban van egy minimál (fekete) garázs, de azt hiába telepítem fel, akkor is ez a nyomorúság látszódik. (És nem mellesleg fogja a gépem teljesítményét...)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
válasz Remus389 #161456 üzenetére
Alapból ki van kapcsolva a piros csík, de be tudod kapcsolni a beállításokban.
mod: látom, már írták
Más: a k**va anyukáját annak, aki úgy tervezte meg a pályákat, hogy most már sehova nem lehet elbújni az arty elől, és mindenhol tudnak hulldown-ból lövöldözni a ruszki tankok. Egyre szarabb ez a játék.
(#161470) h1mpi: mozgékonyságban kb mint a Liberté, de persze táras. A páncélzata sokkal jobb, mint a többi táras franciáé, meglepőket tud pattintani.
(#161471) jano_77: annyira nem páncélozott, mint a Liberté, de elég jó tier 8-on. Bár hozzátenném, hogy a mostani metánál semmit nem ér a páncélzat, sokkal többet érsz mondjuk egy Lorraine-nel.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz Remus389 #161472 üzenetére
Nagyon sok új dolog van benne, ami már tényleg kellett, ideje volt...
Garázs is tetszik így most..most nem olyan monotpn, unalmas garázs téma van...
Bízom benne hogy azért még az arty szsggatás esetén javítanak, pedig az már teszt szerón is ugyan ilyen volt...
A pályák szépen ki lettek pofozva, amit azért helyenként újra kell tanulni, megismerni....WOT: kissio
-
-
Yofej75
aktív tag
válasz Remus389 #151250 üzenetére
Ja, meg a sok idióta nácizó agyhalott... Bocsi de ennek ki kellett jönnie
Egyszerűen nem értem, hogy miért kell egy TANKra "náci" jelzőt akasztani...birkák...
[ Szerkesztve ]
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
zodo
nagyúr
válasz Remus389 #150520 üzenetére
Nem is kell érteni, nincs számottevő eltérés pláne videókártya gyártót tekintve.
Nem most volt talán 15 tavaszán kb. 9.8 patch környékén érkezett az sd vs hd választási lehetőség.
Akkoriban talán csak egy csúszkát tudtál feljebb húzni vagy extra effektet bekapcsolni de majd megmondja mit is aki emlékszik rá.
Azóta grafikus motor lett cserélve a játék alatt aztán patch-ről patchre érkeznek a hd tank modellek és hd pályák így innentől még inkább minimálisra csökkent az eltérés. -
AtaWrc
aktív tag
válasz Remus389 #149781 üzenetére
Már én is tartok, hogy néha játszok, de ez a kompenzálás, ez most ledobta az ékszíjat.
Ha sok időm van inkább assetto corsások, és ritkán nézem meg éppen mit b@sztak el megint a wot-nál.
Viszont mint írtam délelőtt egész reálisan adta a partikat.
Jó a tier-t nem sikerült belőniük, de ne legyünk telhetetlenek. 1/3_1/3_1/3 az csak álom. -
po1son
addikt
válasz Remus389 #149181 üzenetére
1 évet nem kell rá várni, sacc per kb jövő tavasszal március környékén.
Lengyel ágról nincs semmi információ srácok? Úgy gondoltam idén december illik behozni nekik, ha az akciók mellett valami extrával is felakarják dobni a karácsonyt, mint tavaly a svéd ág...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz Remus389 #149080 üzenetére
Tessék redirect.wargaming.net/WoT/latest_web_install_sb egy kicsit keresgéltél volna neten, akkor te is megtalálod.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jozefgucci1
addikt
válasz Remus389 #128382 üzenetére
Azért mert neked beadta vele ezt a spot kört és esetlegesen mentél még mellé párat a több száz csata melett , még nem lesz egy jó tank ! Eddignem néztem ,de most kívácsiságból megnéztem vele a statisztikád és hát ha igazán jó lenne a kezedben nem lennének vele olyan értékeid. Átlag xp 533 + sebzés is kevés szóval ha te ezt jónak érzed akkor nincs több kérdésem
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz Remus389 #128366 üzenetére
A Spric valóban nem a legjobb ,de utána Ru az valami brutál jó lett. Az Amx1390 egy foshalom semmi több. Jó az álca és kb ennyi . Hiába a táras ágyú ha igényli a goldot és és csak álló helyzetben lehet vele pontosan lőni . A többi nyolcas legalább jó menet közben is. A 1390-et csak annak javasolnám aki a bc-re megy amúgy csak e miatt biztosan nem húznám. Az elc-Amx12 után nem érdemes továbbmenni .
Bocs a dupla miatt.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz Remus389 #128364 üzenetére
Hogy is írtad: szükség van arra, hogy a csapat lője, akit spottolunk és az enemy is azért közreműködjön. Vagyis a csillagok úgy álljanak, hogy nekünk kedvezzen minden. Nos meg tudom erősíteni.
Igaz, hogy WN8 nem járt érte, de legalább a küldi végre sikeredett és még egy dicséretet is kaptam csata közben, kb a 3. perc elején. akkor jártam 4700 spotnál."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127271 üzenetére
Jól kiszámoltad , szeretem ha valaki előre precízen megtervez dolgokat , még inkább ha működik is Neked is sok sikert bár ezt már csak alá kéne írnia a WG Jesusnek és már meg is lenne mindened Most épp 13-90el bajlódok az amx30-ért a bcAP már megvan , szeretnék minél hamarabb túlesni ezen.
Kérdés : Ha Elit státuszba kerül a tankom utána is szerzek rá xpt abban az esetben ha a jövőben hozzácsapnak az ághoz egy következő tankot ,megtudom belőle venni ? Tehát tudok előre farmolni xp-t ?
Az új lightok miatt kérdezem főleg , mert semmiből nem áll még 200k xpt hozzávágnom , kivétel a 1390 blee[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127261 üzenetére
Mivel már eladtam és hasonlóan érzek iránta mint az artyk iránt így marad a grille amire jövő héten szert teszek Természetesen full felszerelésem volt - töltésgyorsító - fejlesztett célzórendszer/BINO - álcaháló , full camo-6th sense-elite alakulat. Ami igaz az igaz . . . sem az rhm sem ez a szutyok nem jött be Még nerf előtt leakarom tudni vele a küldetéseket Biztos vagyok benne hogy LE/T + gun dispersion nerfet fog kapni.
(#127265) Atti777 : WP
(#127262) Khaosz55 : Már az Emilkénél mutatkozott ez a folyamatos félrehordás de betudtam annak hogy béna vagyok node most ... pff Azóta sem találkoztam ilyen ággal.Egyébként én szerettem az Emilt sokszor megszívattam a gundepjével az enemyt.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127257 üzenetére
E-25 a csótány tudod 3k+ dpm über camo , 39-21 elosztás eddig elég volt sőt . . . a probléma a lőszer hiány 60 cap.
Az E-75 T9 heavy.
Tegnap megvettem a Wtpz4-et az ( rhm után következik ) már az rhm is gyötrelem volt , ez alól a wtpz4 sem kivétel talán egy fokkal jobb nála de semmi több. 5992,5898,5923 dmg-es köröket mentem vele 6k egyiknél sem sikerült igaz még a " kis " (490alfa) ágyú volt fent nem pedig a "nagy" 560 alfával. Eladtam a bánatba , kiszedtem 50k körüli expt+lánctalp+motor tovább nem bírtam. Felálltam már amikor volt alkalmam a legjobb sniper poziciókba és volt is target DMG is lett volna ha ! az ágyú hajlandó oda lőni ahova én célzok ugyanis a zérózás tökéletes volt . . . nézegettem a statisztikáit hogy mi a f*sz van és így elit alakulattal +ellátmánnyal 0.34 dispersion értéke volt fogalmam nincs hogyan mehetett ennyiszer félre. Grillében reménykedek aminek a legpontosabb az ágyúja +sebesség. Ha legalább a lövéseim 60% betalált volna a 44 csata alatt egy szavam nem lenne ... Mellesleg 36,36%os winrate 44 csatára khm
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127255 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert én eddig mindent az E25el oldottam meg de ez a 6k dmg nem akar össze jönni . . . más tdm nincs - Grille van kiszemelve csak ugye még nincs bónusz szorzó free exp váltás . . . Már baromira teli van vele a t*köm ez az egy küldi van hátra és pöröghetne az obj. Még csak javítgatni sem tudok mert már mind plecsnis , na jó artázhatnék a stugtól kezdve de kiráz a hideg már a gondolatától is pfúj de rühellem azt a játék stílust
Egész idáig úgy voltam vele hogy jön aminek jönnie kell, nem igazán érdekeltek a küldetések de amikor már így a végén járok . . . az obj. pedig nem olyan sokkal nehezebb mint a t55a az egyedüli amitől tartok a HT-15 (az objectnél)[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Remus389 #125753 üzenetére
Friss-ropogós.
Volt egy sokkal ígéretesebb csatám is T49-cel, 3 perc alatt 3500+ szpot aktívan, de a full hp-m egy másodperc alatt eltűnt az ellen jól irányzott fókusza után. Na abba na meccsben sok lett volna pedig, 10-es gépek tömkelege, kempelés, de okosan kifókuszáltak.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Quan-Chi
őstag
válasz Remus389 #107017 üzenetére
Végre magyar, de kegyetlen rossz. Nekem megvan a T-15 de azzal nem lehet egy lapon említeni. Borzasztó lomha, 0 páncél ( bár ez T3-ba nem elvárás ) lassan céloz, rettenetesen lassan tölt és baromi pontatlan. A látótáv meg vicc, az L.traktoré jobb. A +2es MM-ről nem is beszélve ...
Viszont a magyar pótellátmány hatalmas "bukta"
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
dfsz34
őstag
válasz Remus389 #83461 üzenetére
Csatlakozom én is, hagyom az spg küldetést a francba, nem fog ez menni ezzel a kicsi artyval.
Ha valaki akar light, td vagy heavy szakaszt, még pár óráig játszom. Letolhatjuk a szakaszos küldetéseket. Név: mrkts
Itt a link az spg-ről, elc kiszedve a fordulókörében, meg az m4 easy autoaim.
[link]A 3td módos az már korábban volt, azt nem tudom feltölteni. Mindig az utolsót tartom csak meg, mert tele van az ssd így is. Közelre ugyanígy működik, jön a manus, szépen kizoomolsz, a kurzort ráviszed (nem a célkereszted, az akárhol lehet, hanem a képernyő közepén levő célzót) és jobb gomb. Utána vársz annyit, amennyit a bátorságod megenged és bumm.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz Remus389 #79944 üzenetére
Nem kell most tolni egy kört sem.
50k-s átlag kretithozama egy T6-os prémtanknak sincs szvsz, akármilyen jól tolja.
Értem én, hogy lelkesítőnek szánta, de ne mondjunk már ekkorát, mert utána valaki megveszi, és jön majd ide, hogy nem is hoz ennyit...stb....Szeretem leracsniztatni...
-
fsb1000
nagyúr
-
robertkill
aktív tag
válasz Remus389 #79935 üzenetére
Sok mindentől függ persze hogy kinek mennyire jön be egy tank. Én már alapból nem indulok meg vele messzire Ha meg a csata nem jön el hozzám akkor meg ez van. A T95 is ilyen.
Mindenkinek megvan a maga játékstílusa, nekem ez nagyon fexik. 10 csatából 1x 2x max jövök ki rossz szájízzel a csatából." ha valakinek baja van veled attól még az az ő baja "
-
fsb1000
nagyúr
válasz Remus389 #79769 üzenetére
Attól még beleeshet az előbb említett ÁLLAT kategóriába.
.
Próbáld meg a fonákjáról olvasni amiket írtam.
Szerinted ha leírom a valós véleményem akkor hanyas troll fokozatot kapok az uraktól?
Különben is a játékosokat általánosságban szidni és lebecsülni lehet sőt divat a WoT fórumokon, de a meredek kijelentéseket írók jellemét szavakkal megmintázni már nem megengedett.Jól van ez így... én se akarok széllel szemben pislogni. Így viccesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest