-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dareiosss #186303 üzenetére
Másik példa, haver akivel szakozni szoktam, (bár mivel én már nem lépek fel csak nagyon ritkán így hónapok óta nem játszottam vele.), mostanában egyfolytában küldözgeti a statjait. 1 hónappal ezelőttig 1300 wn8 as átlaggal játszott 50 % körül, na azóta 2500 wn8 átlag, 60% wr. 20 ezer csatája van nyilván 1 hónapja kattant be nála a plusz 1200 wn8 as tudás....
Gondolom a storyban szereplo haverod jatekos nevet sose fogjuk megtudni
-
zodo
nagyúr
válasz
Dareiosss #186366 üzenetére
Én biztos nem vitázok veled!
Írtam hogy bocs hogy lemaradt egy S de mindegy, gondolom már tiszta ideg vagy, ne tedd!17.788 csatánál 49.81% míg 18395-nél 49.69% azaz 607 csata alatt vesztettél 0.12 WR-t.
Utóbbi 863 csatádban 1,379 WN8-al teljesítve, nem kell meglepődni. -
zodo
nagyúr
válasz
Dareiosss #186362 üzenetére
és (#186363) Elcan
Igaz, bocs hogy lemaradt egy S de a lényegen változtat a total wr 1,212 -el nem kell nagyokat álmodni.
Lehetnek kis csataszám mellett 1600-1800 wn8-as hónapjaid de a kezdeti botoskodást sok idővel és folyamatos jó wn8-al tudod gatyába rázni. GLPersze látszik a törés de ez kb. annyi mint nálam az elmúlt 1000 csata 1715 WN8-a.
Volt egy jó szériám végre de tudom hogy a Total 1300-al hol a helyem és miért nem több. -
zodo
nagyúr
válasz
Dareiosss #186356 üzenetére
Nem kell of-ba tenni és még véletlenül sem állt szándékomban ... "hiába akarod megmagyarázni, hogy egyik napról a másikra elfelejtettem játszani attól még nem lesz igaz".
Rákeresel a részletes keresővel. zodo vs wr akkor lesz pár találat de itt van egy vagy kettő esetleg három hsz. hogy lásd átéltem talán többekkel együtt amiben vagy és nem oltásnak szántam!
Nem vitatom hogy voltak "1600-1700 as volt a havi wn8" értékeid de ez csak jó széria amit ugye aztán kompenzál a rendszer.
Nekem is volt hogy tomatoként full gold unicumot küldtem a garázsba és milyen jól esett de ez ritka, sajnos a jó wr és wn8-ért nagyon nagyon okosan kell játszani főként szakaszban.
Ha már felhoztad a tankok listáját megnéztem....Csataszám alapján rendezve egyik WN8 -a sem mutatja hogy neked jobb total WN8-nak kellene lennie pláne a Francia könnyű tankoké mert azok fossák a WN8-at míg a WR egy másik történet.
(#186357) Barret001
Akkor ezt benéztem mert Dareiosss-nak válaszoltam ahol nem eset szó a bevételről ezért kicsit furcsálltam is a válaszod. Bocs!
(#186358) Dobi 562
Nem semmi történet, jó hogy nem veszett el vagy hogy megtaláltad és sikerült helyre tenni!
-
Dr.Én
veterán
válasz
Dareiosss #186344 üzenetére
Nekem is nagyon sok olyan csata van, amikor fél perc alatt ki kapunk vagy mikor pont mi nyerünk és akkor se lehet, nem tudok sebezni mert lassú tankkal megyek éppen vagy esetleg RNG szivat..
Igen, bele van nyulva a játékba. De mit tudunk tenni, ez egy játék.. Igen, sokszor fogunk ki akadni, szidni. De jobb nem lesz -
Dr.Én
veterán
válasz
Dareiosss #186342 üzenetére
[link]
Én is sokat szenvedek, nyugi...
már hónapok óta nem tudom átlépni az 1250 WN8 értéket
teszem hozzá, tudom hogy abba kellene hagynom a játékot x időre..sok minden probléma van most ami agyilag lefáraszt és van mikor zombiként ülök a gép előtt...elég sokszor fáradtan is játszom, ami nem szerencsés...
illetve akkor is erőltettem, amikor szopóroller van.. -
zodo
nagyúr
válasz
Dareiosss #186303 üzenetére
Nem kell a wr -re feszülni ahogy mondták mert én aztán tudom mivel ~5000 csatán keresztül 51.2 és 51.3% közt mozogtam bármit is tettem javuló egyéb más értékek mellett.
Játékos nevet nem ártana feltüntetni!
Itt az elmúlt időszakom több száz csatával.
Szóval egy-egy napon kár agyalni és wr növeléshez nagyon nagyon jól és hosszú ideig tart az út.
Itt a mai napom.
Ki gondolta volna hogy három egymást követő csatában kapok pl. 1-1 bot KV-4 csapattársat, sőt 2x egymás után ugyanazt?
Ja hát a WG! -
Barret001
addikt
válasz
Dareiosss #185061 üzenetére
Neked is vannak olyan tankjaid,amikkel jól megy a nyerési arány.Nekem is van.Lehet hogy tévedek,de ennek van valami magyarázata. 100+ csatás tankokra gondolok. Azokat is próbáltad? Fele a wn8-am 4438 csatával,mint neked.És engem is zavar,ha beesek 50% winrate alá.Utóbbi 1 hónapban épphogy tartani tudom...
-
Barret001
addikt
válasz
Dareiosss #182629 üzenetére
A statodnak semmi köze hozzá. Ha szopó napot kapsz,akkor választhatsz! Szívni is lehet
Én tegnap nyerő szériát kaptam,kompenzálás az előtte lévő mélytorkos szopásért! 14% Wr vs 75% wr.Ennyit javultam 1 nap alatt! Ja,az kimaradt,hogy a wn8-am dupláját hoztam 12 meccsen keresztül. Pedig volt közte pedig pár fos kör is. -
HellGreg
őstag
válasz
Dareiosss #174409 üzenetére
Én is hasonlókat tapasztalok sajnos, a mai termés eddig 5 győzelem 15 csatából. Mihelyt aktiválok bármilyen személyes tartalékot, ez történik. Biztos véletlen na.
Van 23db 8-as prémtankom, de nincs kedvem játszani velük, mert 10-ből 8 csata 10-es, 1 9-es, 1x meg top vagyok.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Dareiosss #173723 üzenetére
Értem, de teljesen felesleges csinálni. 30k csatával talán még egyszer se írtam rá senkire rossz szándékkal, nem hogy letiltottak volna.
Vannak rossz periódusok, de ilyenkor fel kell állni a géptől és valami mást csinálni. Tegnap 6 csata után én is elengedtem mert nem ment a dolog. Ma is így teszek ha messze vagyok attól, amit szeretnék.
-
kdr730
tag
válasz
Dareiosss #173716 üzenetére
Azt vettem észre, hogy vannak ilyen "elátkozott" tankok, de minden account-on más.
nálam pl: a
Patriot -> 47,83 (1128 wn8)
Obj. 257 -> 48,97% (1402)
Skoda T 24 -> 42,37% (1073)
Skoda T 25 -> 46,07% (1134)
AMX 13 57 -> 43,24% (993)
Ikv 65 II -> 38,38% (1000)
Hellcat -> 39,44% (1035)
Ezekkel megyek ha rontani akarom a WR-t!és persze vannak amikkel mindegy mit csinálsz nyersz, nálam
T-28 -> 64,44% (675 wn8)
AMX-38 -> 70% (268)
VK 28.01 -> 60,66% (923), ezzel nagyon nem szerettem menni
Lorr. 155 50 60,87% (906) -
kdr730
tag
-
Pete55555
addikt
válasz
Dareiosss #173254 üzenetére
Kemény munka behozni a több ezer 0 ás wn8 as csatákat.
Ilyenkor kell új accot kezdeni
Amúgy viccen kívül elgondolkoztam, hogy csinálok ilyet. Tudom geczi dolog
Csinálok egy accot, felhúzok pár T4-T6 kedvenc tankomat, és aprítokMelorin (#173249)
Dareiosss tanácsaival is csak egyet érteni tudok, lehetőség szerint próbálj ki minnél több tankot, artyt is, hogy lásd hogy működnek. Sokat segít majd, ha ellenfélként jönnek szembe.
-
kchryss
veterán
válasz
Dareiosss #166852 üzenetére
Remélem a wot-os Lewandowski nem lesz olyan impotens, mint a lengyel válogatottbeli névrokona.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Dareiosss #165022 üzenetére
Eddig minden tankkal sikerült megtalálni a neki megfelelő csatatervet, most pl a lorr 40tvel mentem egyet, egész jó volt, előtte az Emil 1el mentem, 8k damage lett a vége, egyedül azzal a tankkal...
Egyébként nem tudom, megfigyeltétek-e már, de a legtöbb menüpont felett, ha nyomsz egy Alt.ot, akkor bedob egy kis animációt arról a tételről...
-
jimmy74
őstag
válasz
Dareiosss #161600 üzenetére
Reggel rakott be type 5-tel persze lennt
Nem voltam a patch óta ezen de mivel könnyű tierbe rakott heavy meg alig volt felmentem középre a medes lightos részre.
Az ellen heavyk kivéve a szuper conqueror fenn volt persze addig míg rendbe raktam utána azt vettem észre sokan még keresik önmagukatmert az Superqonc meg egy t10 és az e4 az artyk mögött volt a bokorban
Lényegében átmentem keresztben a pályán a legrövidebb úton
Egy árva lélek se volt a városban ..vagy hol....na ottarra nem jartam mèg patch óta ..
-
e-newsee
addikt
válasz
Dareiosss #161428 üzenetére
Szerintem pár csata után ítélkezni még nem lehet. Egyelőre mindenki próbálgatja a beállításokat, a pályákkal ismerkedik, olyanok is játszanak, akik hónapok óta elő sem vették, csak az 1.0 miatt kíváncsiak lettek. Bukó széria meg mindenkinek volt. Nekem pl tegnapelőtt 7 csata kellett az első győzelemhez, majd még 3 a másodikhoz. Pedig az a régi verzió volt. Majd ez is beáll. Párszáz csata után, mikor kicsit megszoktuk, és minden beállt, mikor már mindenki a játékkal foglalkozik, nem az újdonságokkal, akkor majd lesz értelme véleményt alkotni.
-
válasz
Dareiosss #161428 üzenetére
Nekem annyiban kimerült a "csodálkozás"-i szakasz, hogy az új Glacier mapen a csapattárs BC átgurult azon a fagyott, jeges szakaszon középen és mellélőttem, mert kíváncsi voltam, hogy beszakad-e alatta a jég...nem
De egyébként nagyon szép lett az egész, Prokhorovka-nál a dombra nézve eldobtam az agyam.
-
válasz
Dareiosss #157594 üzenetére
Az M103-mal voltak jó köreim, de általában balfasznak éreztem magam vele. Nagyon vártam anno, hogy megszerezzem, de csalódtam és ahogy lehetett, már adtam is el. Nagyon megbántam azt a kb. 60000XP-t, amit a top ágyú kifejlesztésére elköltöttem, hamarabb túlestem volna rajta, ha megsprólom. Szerencsére a karácsonyi időszak prémiummal és boostokkal megmentett.
-
galervin93
addikt
válasz
Dareiosss #157588 üzenetére
Szép!
De ne felejtsük el mellé az ilyet sem:
Nekem amúgy borzasztóan nem megy vele a játék, igaz, még fél stock (nagy torony, de közepes ágyú, minden más alap). Minden találat elvisz valamit, a ma esti arty-hegyek meg aztán végképp kinyírják ezt az amúgy is gyenge gépet. Nincs páncél, így heavykkel menni merészség. Lassú is, így medekkel meg nem is tud menni. Marad a kukucska, egy-egy ellopott lövés, de semmi igazán testhez álló, amit lehetne vele csinálni. Gondolkozom az eladásán... -
lacibacsi
addikt
válasz
Dareiosss #154084 üzenetére
Buzi Wot is volt benne? Azt add el gyorsan, mielőtt rajtad marad!
(#154085) MZsoltee :
Csak 25x linkelték edddig:
[ltt van huszonhatodszorra is!L] -
e-newsee
addikt
válasz
Dareiosss #151477 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért kell előbb a barakkba tenni a legénységet, ha másik tankba akarod áthúzni?
Igazán felsorolhatná az összes alkalmas legénységi tagot az adott pozíciónál, és tenne egy megjegyzést, hogy barakkban van-e, épp tankban van-e, és mondjuk inaktív lenne, ha épp csatában van. Aztán majd én eldöntöm, hogy belerakom-e, és átképzem, vagy sem. A valóságban sem azt mondják a katonáknak, hogy most szálljatok ki a tankból, menjetek a szállóra, majd gyertek vissza, és szálljatok be a másik tankba!Aztán meg jön egy fiktív párbeszéd, mint a hazai "szakiknál":
- De főnök, én nem értek ehhez a tankhoz!
- Itt van 200 arany.
- Jaa, most jut eszembe, hogy mégis tudom vezetni! -
-
kchryss
veterán
válasz
Dareiosss #151332 üzenetére
Remélem minél később jön, mert még csak az AT15-nél járok és jön a kampány is. Elvileg december közepére volt beharangozva, de valószínűleg előbb jön. Valamikor december első felében várható, talán a Mikulás hozza.
(#151333) @Injun:
Sorrend mindegy, de a perkeknek mint amilyen a bia is, mindegyik sorban 100%-nak kell lennie hogy működjön. -
Hafy75
aktív tag
válasz
Dareiosss #151224 üzenetére
Nem, nálam sem..
Camera bug, csak azért, hogy ne tőlem haljon meg az Amx12, hanem ő öljön meg inkább...És nem, az egerem nem mozdult el!!!
Camera bug -
-
Viktoár
addikt
válasz
Dareiosss #147424 üzenetére
Na az meg a másik.
Ugyan nekem nincs meg de próbáltam már és a torony jól használható bizonyos szituációkban. Viszont ez a caernarvon sehogy sem működik az én kezem alatt.
Ahogy én látom inkább támogató (TD?) tankként üzemel a legjobban de akkor meg pingelnek a térképen merthogy nehéz tank vagyok.
A viszonylag jó látótáv és a pontos löveg miatt inkább próbálok hátulról csipegetni.
Az adok-kapokból mindig vesztesként kerülök ki a nevetséges alfa miatt.Dühöngőbe menni ezzel a "nehéz tankkal" kész öngyilkosság.Még nincs meg a "type B barrel" de erősen gondolkozom rajta hogy inkább a conqueror-ral húzom ki mert ezzel egy rémálom kiszenvedni a 45k xp-t. Annak legalább normálisabb a tornya.
-
rlazol
veterán
válasz
Dareiosss #132024 üzenetére
Dareiosss: Egyszeri noob-ba lövéstől senki se kap 1 hónap ban-t, sajnos a barátod bizonyára sokszoros visszaeső, a leírt szitu csak az utolsó csepp volt a pohárban. Fellelebzésre lehetőség nincs. Fontos tudni, hogy a következő lépés a permaban! Mivel a rendszer időszak szinten dolgozik, neki pedig ezek szerint a közelmúltból van sara bőven, az egy hónap lejártakor könnyen lehet, hogy az első ilyen esemélnyél megkapja. Tehát nem felülni provokációnak, nem lövöldözgetni a noob szpottert, még csak figyelmeztető lövéssel sem, mert ha beleszalad, nagy a baj. Hogy meddig? Hát, kb örökre.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Dareiosss #132026 üzenetére
Ha egy csatán belül bekékülsz és kinyírsz valakit, az automatikusan 1 óra bann. Enek letelte után van egy megfigyelési időszak (fogalmam sincs, hogy mennyi, de néhány napról van szó), illetve amíg tart a "kékség"-ed és így indulsz a csatába, ha újra TK-zol, akkor az 1 hét automatikus bann. A következő visszaesőként elkövetett TK 1 hónap.
Szóval kár védeni a barátod becsületét, mert az nincs neki. Vagy kéken volt bent a csatában eleve és úgy TK-zott, vagy simán egy többszörös visszaeső, aki így járt...
Félre ne érts! Nekem is volt már szándékos TK-m, de az egy óra bann-on kívül nem volt még komolyabb büntetésem (az talán háromszor eddig). De az egy hónaphoz keményen kell pusztítani a saját csapatot...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest