Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Dez elég gyengén nyitott főleg skill4ltu-hoz képest. Lehet azért mert elég negatívan beszélt a wg-ről az elején, ezért Serb lecsavarta az rng-jét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt hogy 20 ládát nyitott zsinórban amiben nem volt prém tank.Az elején egyébként arról beszél, hogy ő már hetekkel ezelőtt tesztelte az IS-3A-t és videót is csinált róla amiben arra kéri a wg-t, hogy ne tegyék be így a játékba. Nagyon szomorú, hogy a wg nem hallgat a cc-k tanácsaira, úgy érzi nincs semmi ereje annak amit a cc-k mondanak és ezért szomorú. A ládákból a 4 álcastílust szerette volna kinyitni, mert szerinte erről kéne szólnia a játéknak, az álcastílus nem juttat semmi előnyhöz és nem borítja fel a metát, mint az op IS-3A és a többi powercreep prémium tank.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Engem 1 hónapja 30% os wr el aszal a játék úgy hogy még így is 1300wn8 körül játszok. Tőlem ugyan egy lyukas vasat nem látnak most karácsonykor.
-
galervin93
addikt
Gyárekek, ahhoz képest hogy 90%-ban csak a szidásokat lehet olvasni, meg hogy mekkora fos ez a gém... Hát látszik, még örül is a nép, hogy elcsaphatja rá a pízikét.

(#175396) Kelvin
Egy rugóra járt az agyunk.
-
Stigma.HC
senior tag
Na egy 25-ös pakk, semmi nem jött belőle amit vártam szóval részemről ennyi volt

Aranyam legalább most már van a spagettire, ha bekerülne véletlenül a kalendárba, de kész
-
Kelvin
őstag
Nem gondoltam volna, hogy ennyien partnerek vagytok a wot pay-to-win szemléletében. Kis idő és már csak prémium tankok lesznek meg botok egy ütközetben...
-
ImpersonatoR
addikt
75 New year box bol jött 4 E25

Összes 5 os és az összes specko kamo
25 Lunar Boxbol IS3-A, E25, Defender
Plussz jó sok arany (65000) meg prém nap összesen.
-
Dr.Én
veterán
Hát se Defender, se IS-3A... DE azon kívül minden más jött...igaz még vettem kétszer 25 ládikót...hát miért ne

tier 7 alatti prém tankokból többször is bejött mindegyik, illetve sok arany, nagyon sok prém nap és minden álca meg dísz..meg mi az ami még nem...
A sok aranyból majd karácsony körül veszek egy év prémiumot ha akciós lesz
-
kchryss
veterán
Még nem játszottam mióta bekerült a játékba az IS-3A szóval nem tudom valójában mennyire lett op, de ha op lett akkor ezt már elkefélték és nem fogják nerfelni.
Amikor megjelent a hír a teszt szerverről, hogy fordított táras töltéssel tesztelik akkor meg voltam győződve róla, hogy ez akkora agyatlan baromság, hogy a tesztelés során rájönnek, hogy ennek így semmi értelme és az olasz táras töltést fogja megkapni ez is. Az összes jó streamer aki tesztelte a tankot teszt szerveren már akkor azt mondta, hogy ez a tárazó mechanizmus nem jó a játéknak és nem szabadna éles szerverre kiadni. Az unikum játékosok is ezen a véleményen voltak az összes ezzel kapcsolatos fórumon. Viszont a piros játékosok áradoztak, hogy hú de jó tank, végre valami jó amiért pénzt adhatok. A wg szokás szerint nem az ész érvekre hallgatott, hanem a pénz után ment.Ha tényleg extrém módon op lett, akkor majd a többi tankot fogják buffolni megint. A hp pool-hoz persze majd megint nem nyúlnak, így a mostani 3-4 perces csatákból 2-3 percesek lesznek.

-
jano_77
nagyúr
válasz
jimmy74
üzenetére
Amúgy tavaly úgy volt, hogy a játékkal is lehetett szerezni sima ládát vagy csak díszt!? Már nagyon régen volt - pont egy éve

Még egy 200 ládás nyitogatás dokumentálva! DezGamez
-
jimmy74
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Fasza amúgy.
Néztem ytn nyitogat zsozèatya is és hát bőven megérte! -
Arra gondolsz, hogy berántják a sok mókust a loot boxra az IS-3A-val, aztán mikor megvolt az aratás, akkor jön a nerf, azzal a szöveggel, hogy "jaj bocsi, ezen lejjebb veszünk".
Ha azért gondolod ezt, mert csak "loot box"-os nyeremény, akkor elfelejted azt, hogy ez korábban is megvehető volt igazi pénzért! Nem szokás prémeket nerfelni, legalábbis hivatalos, elismert módon. Pl. Defender
-
Sztem az IS-3A max egy hónapon belül kap egy nerfet, muszáj lesz mert ez így nagyon durva....
Nem véletlenül csak a loot boxban pörög....
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom, de PayPal-al most engedte a vásárlást. Kapja be.
-
frame>24
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem ennél a papír-kaszninál a biztonságos elhelyezés nem ér sokat, ráadásul perk, 100%-tól működik csak.
Periszkóp kell. Álcaháló egy alap opció (pl. Skill nem használ álcahálót, peek-a-boo-zik ha spotolják ha nem, helyére coated optics-ot rak a +látótáv érdekében) 3.-nak töltésgyorsító.lacibacsi: a repair-rel az a baj, hogy egy Skorp többnyire nem fog egyben maradni amíg a legénység javít, még tool box-al sem. Vagy repair kittel azonnal javítasz és vissza fedezékbe, vagy garázs (szerintem).
-
lacibacsi
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
A biztonságos elhelyezést én ötödiknek raktam. Ha "jól" találnak el, akkor így is úgy is megy az ammorack. Én javítást tennék következőnek mindenkire. Ha ugyanis felspotolnak (és elkezdenek lőni), akkor nem árt fénysebességgel távozni, márpedig lelőtt lánccal és/vagy motorral nehezen megy. Jobb az, ha gyorsan tudnak javítani a legények.
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nem költöttem annyit, de rákukkantok
Megnéztem és a limitet messze nem értem még el, de ládákat sem enged venni kártyával csak a PayPal-t ajánlgatja. Más tud most venni ládákat vagy bármit a SHOP-ból kártyával? 
(#175376) dokee78: ha jól rémlik, Neked van német sima TD-d, ugye!? Mond, hogy nem raktál csajokat és a télapót a Scorpion G prémium tankba, ahová bármelyik sima TD legénységét be tudod tenni!?

-
Papooo
senior tag
A mai nap röviden összefoglalva:
is-3a, defender, su-130pm, és persze mindből ömlik az aranyeső -
Chris0321
veterán
Hagyjatok nekem is 8-as tankos csomagot mert csak jövő héten tudok venni ha tudok.
-
jano_77
nagyúr
Type64 szokták akciózni a játékon belüli boltban aranyért? Ha igen, kb mennyi szokott lenni ilyenkor és várható-e szerintetek, hogy Karácsonykor leakciózzák a prém tankokat?

(#175370) inferno88: nekem meg van - még mikor bejött megvettem, mert MAGYAR tank valójában, ott a helye a garázsban alapon.
Sokat amúgy nem mentem vele, de nem olyan rossz egyébként. Amit írtam csak proénból írtam, meg kicsit iróniával, hogy Skill milyen mázlista volt a nyitásokkal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A télapó elment, ezért nincs para a virgácstól, mert bizony rossz voltam és becsúszott egy 11-es Lunar csomag.
5k gold, Turán, M4, néhány nap prém. Semmi komolyabb.
@Jano: Ez a Turán olyan nagy szám vagy csak gyűjtő vagy?
-
jano_77
nagyúr
Type64-nek a 3500 gold a rendes ára vagy most akciós?Keresztfiamat is megleptem egy 11-es Magic csomaggal és összejött Neki ennyi és azt kérdezi, hogy megéri-e megvenni vagy inkább free XP váltásra tartsa? Tudom, hogy a tank nagyon jó és jobban megéri,kérdés csak az, hogy most ez akciós ár vagya teljes, mert akkor érdemes lehet várnia egy akcióra!? Amúgy rengeteg free XP-t felhalmozott, mert kicsit átgondolatlanul, utánaolvasás nélkül tolta eddig - nem kérdezett meg. Legutóbb mikor náluk voltam, akkor láttam, hogy tier9-es M103-al is úgy megy csatába, hogy SEMMI felszerelés nincs a tankon - se töltésgyorsító, se venti, semmi!
Mondom gyerek, te mit csinálsz?!?! 
Amúgy Neki a Magic 11-es csomag adott egy Turán-t, egy KV-220-2, egy legénységet, 1.600.000 kredit, 3500 gold, 8 nap prémium, Simon Clwas és díszek voltak. Ez mondjuk nem volt egy sikeres csomag - sajnos, mert Neki nagyobb szüksége lett volna rá.

Ha vkinek olyan skin-t dob, amit már korábban megkapott, akkor azért ad vmit kompenzációként vagy fel lehet tenni más tankra is - mondjuk ez utóbbi kérdés kicsit olyan, hogy kvázi tudom a választ, mert értelmetlen, hogy egy T57 HT skint, felteszek másik amcsi tankra, de hátha.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Amúgy azért egy Scorion G csak becsúszott Neki és 2x E25 is.
DE! Aki esetleg a Turán III miatt venne ládát, ne tegye, mert szerintem mindet Skill kapta meg!
(#175364) Jokerdapro: igen, közben a videót folyamatában nézve már láttam, hogy csinálja.

Nem részeg!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HellGreg
őstag
Lehet akkor röhögni. 200 box, csak beadta a Defendert végül. Meg lett kereken 100K arany, 150 nap prémium, 11 milla kredit, 18 garázs, 4 stílus, 1 legénységi tag, meg persze dugig vannak az albumok és kész a fa

És most megyek letiltatom a bankkártyámat és januárban csináltatok újat
Kb ami hátravan adventi kalendáriumból, mindent meg fogok tudni venni aranyból, ami nincs meg
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Hogy csinálta, hogy egyszerre kiírta Neki, hogy mik vannak a ládákban és nem egyesével nyitogatja?

-
Jokerdapro
senior tag
200lootbox by skill
Skill (és még vagy 50 CC) kapott a wg-től 200 ládikót. A linken a 39-ik perctől van nyitogatás. (spoiler: no Nerfender! Viszont billion tier V meg még kis ez az.
)Zozyk: Ergya dobozt venni, küldöm a szerencse energiát! Csak tedd a kezed a mastercard-ra, hidd el működik, teszteltem!

Lacibácsi: végülis itt is ott is magát szívatja csak másképp nem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jano_77: Neked is küldöm a szerencse energiát!
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem az, hogy ez hogyan működhet!? Azért ez köszönő viszonyban nincs a WOT-os loot boxokkal - szerintem.
Vettem még egy 11-es MAGIC csomagot - bízva abban, hogy meglesz belőle a BC-es skin (ez még hiányzik) - illetve a másik 3-ból még egy-egy 3 db-osat. De ezt csak este fogom tudni kinyitni.
(#175355) lacibacsi: biztos csak masszázsra gondolt a zozyk!

(#175357) Jokerdapro: mert mekkora szükségük van rá, hogy CSAK ÚGY kapjanak 200 dobozt! Amúgy is megkapnak minden tankot - vagy rosszul tudom?
Köszike - remélem bejön.

-
jimmy74
őstag
[ilyen]csomagot veszek inkább.
Állítólag nagyon frankó
Van yt videók is... -
Barcelona95
tag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Én nem szeretek aranyért váltani xp-t, a kredit meg az xp egyszerűbben szerezhető, így nálam ez áll a sorrend elején. Szerencsére kreditgondjaim nincsenek, a halloweeni event-nél orrba-szájba farmoltam, így jelen pillanatban 53 millió kredit figyel a kasszában.

Jano már mentem vele 2 (legalább jó szar
) kört, így ez a opció már ki van lőve. 
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
Lehet, hogy úgy gondolkodik, hogy Legénységi és Harci XP dögivel van amúgy is, még Kredit is akad és lehet kapni különböző küldikért, viszont a FREE XP-s boostokat nem nagyon dobálja a WG a küldik-nél. Nekem konkrétan most is talán 1 van. Free XP-m viszont kevés, pedig jó lenne belőle. Ez csak az én véleményem.

írta valaki, hogy IS-3A-t nyitott ládából - talán pont Barcelona95!? -, de Defendernek örült volna jobban.
Én Defendert nyitottam, de IS-3A-nak örülnék jobban. Szerintetek ha írnánk WG-nek, hogy cserélje ki a két acc között akkor elhajtanának vagy lehet Karácsonyra való tekintettel, megcsinálnák? Persze ehhez nyilván az kell, hogy egyikkel se menjünk még egy csatát se!

(#175344) Imilenni: nem rossz amúgy az 50TP Proto. Kemény, jól pattintós a páncélja - nyilván nem tier10-ben - és jól termeli a kreditet is.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Barcelona95
üzenetére
Olvasgatom itt a kommeteket, de a freeXP miatt mi értelme dobozokat venni?
Abból, hogy normál boosterekkel más és más szinteket lehet maximum elérni (+50% kredit, +100% XP, +300% legénységi XP, +300% FreeXP) egyértelmű szerintem, hogy kreditre és utána XP-re érdemes rámenni, mert ugyanazt a szintet lehet vele hozni, mint a legerősebb boosterekkel. Az, hogy dobozzal egy maxos booster hatodát tudod hozni, nekem a nem éri meg kategória.
Kredit > XP > Legénységi XP = FreeXP
-
jano_77
nagyúr
nyilván 50 ládából-t akartál írni!?

IS-3A-ra nekem is fáj a fogam. Jó lenne tudni, hogy ki, milyen csomagot vett, hogy melyikből jön nagyobb eséllyel, %-al az IS-3A? Mert a méret itt nem feltétlen számít, volt akinek 3-asból jött, de melyik 3-asból?!?
#175342) kgergely23: uhhh....durván tolod!

(#175341) zozyk: "hülye"

-
HellGreg
őstag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Nem, mivel beadhatja még egyszer, és akkor az aranybani értékét kapod. Most beadott egy E25 helyett 6 vagy 7k aranyt, így már van 70 ezrem
illetve csak 60 mert megvettem a lengyel heavyt.
Nekem tavaly egy 25-ös dobozon belül adott két nyolcas prémet, most 125 doboznál járok és egyet sem... Kaszinó. Asszem befejeztem. -
zozyk
addikt
Eddig én állok a legjobban lootbox terén úgy érzem....
0 láda, a pénzt pedig elköltöm a rosszlanyok.hu-n..
-
2*25-ösből, mert persze az elsőben egy deka "nagy" prém tank se volt:
- 2*M4 improved
- Lefety
- Turan
- KV 220
- 44 nap prém
- 17K gold
- Santa manusA sallangok mellett IS7 és Heavy skin
És a végén szerencsére IS3A

-
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Hogy is van ez a boostolás pontosan? Épp ezt nem értem és kérdeztem pár hsz-al fentebb.
Hogyan kapom a boost-ot pontosan? A díszítés végéig kapok X % boost-ot, ahogy a Halloween-i mókánál volt?(#175330) Barcelona95: MELYIK 25-ös csomagot vetted? IS-3A kellene Nekem is, lehet beruházok még egy ilyen csomagba.

-
Barcelona95
tag
Én egy 25-ös csomagot vettem:
- IS-3A
- ~9k gold
- 3 millió kredit
- M4 Improved
- Turán III
- IS-7-hez festésDefendert szerettem volna nagyon, de így is örülök, mert eddig egy 8-as prémet se kaptam a csomagokból.

-
wwenigma
Jómunkásember
Hát, eddig nem adja nagyon.
Táblázatba külön fülre felvezettem a nyitást.10250 gold
1300000 kredit
15 prémnap
Grille skin
T57 Heavy skin
Simon ClawsHa valakinek kell, a dobozok az alábbiakat boostolják:
New Year—Credits
Lunar—Combat XP
Magic—Free XP
Christmas—Crew XP -
Papooo
senior tag
3 dobozos csomag:
- kv-220-2
-750 gold
-6 nap prém
- Simon Claws -
jano_77
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Meg tudnád nézni, hogy ingame elérhető az új WG FEST 2018 festés? Ha igen, mennyi goldot kérnek érte?
A ládák besorolásánál az, hogy mondjuk a New Year a Kredit -hez kapcsolódik csak elnevezésében számít? Én azt gondoltam, hogy attól függően melyik ládát veszem, olyan boostokat kapok majd pluszban!? Ezt csak behalooztam?
Ilyen összefüggés nincs az elnevezésekben?(#175324) Imilenni: köszönöm szépen

(#175313) Emu: melyik 25-ös csomagot vetted? Ezt vmiért mindig elfelejtitek megírni, pedig szerintem fontos lehet arra nézve, hogy melyikből jön nagyobb eséllyel mondjuk tier8 prém tank.

-
Jokerdapro
senior tag
Srácok nem figyeltem teljesen meg, de dísz zúzásnál az is benne van a listába ami be van rakva dekorációnak? Már csak azért kérdezem mielőtt bezúznám és meglepetés érne...

Amúgy grat mindenkinek a nyitott finomságokhoz!
Vigyázat nagyon ZEN vagyok.

-
HellGreg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én se vettem az idén semmit
Amúgy csak 43K volt 
Amúgy az IS-3A bent van a shopban (játékon belül), aranyért megvehető, 12190 az ára. Ha valaki szeretett volna nyitni olyat, de nem jött össze...
-
Imilenni
addikt
Milyen tankokat használnak mostanában T8 (prém)-as meccseken? (Csapat csata pl)
Van 25k goldom, jó lenne elkölteni valami normális tankra!
-
HellGreg
őstag
Nekem 100 box után se adott egyetlenegy nyolcas prémet se

Igaz lett 57K goldom, 77 nap prémium, 4 10-es stílus, 6 milla pénz, 12 garázshely...
Azé rohadjanak meg, tavaly 50-ből lett kb ugyanennyi... -
bogarfx
aktív tag
válasz
Kiki18
üzenetére
Hát igen én is csak pislogtam, hogy a tavalyihoz képest most kaptam 2 tier VIII-as meg egy tier VII-es prém tankot, ráadásul egyik sem volt még meg

De tavaly megfogadtam hogy nem veszek egész évben semmit és ha kijönnek a dobozok, akkor már aznap reggel megveszem a nagyobbik csomagot, hogy az elég legyen a következő évre is. -
K_Gabor
tag
Látom sokan rákaptunk. Én egyáltalán nem akartam már ilyeneket venni, mert semmi nem érdekelt az is3a-n kívül, de az se túlzottan. Végül nem bírtam magammal és ez lett belőle.

Egy 25-ös xmas(12k huf) pack után:
- 2x lef (már eleve megvolt, ezért ment 2x1750arany ha jól emlékszem)
- ~10k arany (lef árával együtt)
- defender
- m4
- 2 skin, (t57,grille)
- 2m kredit
- ~15-20nap prém -
HellGreg
őstag
Beruháztam egy Magic 25-ösre, a teljesség igénye nélkül:
4db LeFH (ebből 3x egymás után
), illetve ennek megfelelő gold mert megvolt
1db KV220
1db M4 helyett gold
1 Grille festés
10 nap prém
8000 gold
Ja meg valami Simon Claws nevű legénységi tagNem is lett ez rossz így, de azért egy defendernek is örülnék már
-
Imilenni
addikt
Úgy látszik nálam volt csak sz0p@tón a játék

-
bogarfx
aktív tag
Én még korán reggel 6:15-kor vettem egy Lunar 75-ös dobozt (tavaly is vettem 75-ös dobozt, de már a dobozok megjelenése után több nappal és egy 8-as prémet sem kaptam)
Egész évben nem költöttem a játékra, a tavalyi dobozolásból lett elég arany 1 évnyi prém fiókra.
Na szóval ezeket kaptam:
- 30000 gold
- 5 milla kredit
- 70 prém nap
- lefé arty
- m4 improved
- KV-220-2
- e25
- skorpió
- defender
- batchat skinTeljesen elégedett vagyok, ha leszámolnám a prém tankokat, már akkor is megérte volna.
Szerintem jól taktikáztam, hogy korán reggel vettem vagy csak most szerencsém volt
-
Kalos7
tag
Hol lehet biztonságosan account-ot venni?
-
Hol találom azt, hogy mennyibe kerülnek ezek a ládacsomagok?
Tudok ilyen csomagot ajándékozni is akár? -
jano_77
nagyúr
Vettem mindegyikből 11-11 db-os csomagot:
- 26 nap prémium
- 2.600.000 kredit
- 15.500 gold
- IS-7 skin
- T57 HT skin
- Grille skin
- M4 Imroved
- KV-220-2 (ez 2x is bedobta a Magic csomag, a másodikért goldot adott 1500)
- Defender
- Legénységi tag (Simon Claws)
- rahedli díszIgaz IS-3A nem jött, de azért most azt érzem, nem volt ez rossz.

Amúgy a Magic-ből nyitottam a 2db KV-220-2 kívül a Defendert is!
Innen még hiányzik a BC skin viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Macska topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megnéztem és a limitet messze nem értem még el, de ládákat sem enged venni kártyával csak a PayPal-t ajánlgatja. Más tud most venni ládákat vagy bármit a SHOP-ból kártyával?

Mondom gyerek, te mit csinálsz?!?! 

)