Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
-
Pete55555
addikt
Yo!
Nemrég tértem vissza a játékba.
2 kérdésem lenne:
1: Miért nem látom a fák törzsét? Valami ismert hiba, vagy csak nálam van?
2: Meglett a T28HTC. Más is úgy gondolja, hogy egy rakás fos? Gondolkozom, hogy becserélem valami normálisra...
-
zozyk
addikt
Van rá elég idő, hogy a ribit beültessük valahová.

-
zozyk
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk
üzenetére
Ezzel semmi gond nem volt, rendben volt. Addig kattintgattam már, hogy a végére már a Free Trial is eltűnt a Prime mögül. Most emiatt is aggódom, hogy nehogy még a teljes havidíjat is leemeljék.

Amúgy a WG-hez írtó egyszerű hozzá rendelni a Twitch profilodat.
Legjobb, ha kilépsz a Twitchből előtte. Utána a Worldoftanks.eu oldalon belépve a nevednél az Account Management alatt az első rész jobb oldalán lesznek a közösségi profilok, amik Neked vannak. Csak rá kell bökni a Twitchre és a felugró ablakban megadni a regisztrált email-t és jelszót.AMAZON: gondolom most hétfőig ne nagyon számítsak, hogy az Amazontól választ kapok ugye!? Vagy van support hétvégén is?
-
ako001
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem is az van,és nem megy.De van egy olyan sanda gyanúm,hogy minket a twich tiltott meg valami miatt.
Nekem volt régebben egy esetem,hogy a fiam meg a haverja összekattintgatott 2 élőfizetést valahogyan.
Korrektek voltak,visszautalták a pénzt,és valószínű letiltották a kártyámat,hogy ne fordulhasson elő többet.
Valószínű ez miatt nem tudok előfizetni MrCiff-re sem.
Ezt kapom folyamat: 3032: Sorry, the payment cannot be completed now. Please try again later or contact Xsolla customer support.
majd 1x irok nekik.
Szerintem a kettőnek köze van egymáshoz. -
jano_77
nagyúr
Fasza....haza érve megnéztem a netbankomat és eltűnt 1700 Ft az internetes számláról!

Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a szar ALPHA csomaggal, mert elcsesztem az egész napomat, munkámmal nem haladtam semmit és még csak nem is sikerült ez a szar sem. Miért kellett ezt ennyire túlbonyolítaniuk?!? (persze nem is WG lenne) Mondták volna meg inkább, hogy 1000 vagy 2000 Ft és akinek kell kifizeti. Ennyi időt elcseszni rá, már a pénz is jobban megérte volna.
(#172588) ako001: lehet, hogy Nálad van ilyen ok, de én sosem vettem még semmit Twitch-en, de még csak nem is renitenskedtem. Nézni is alig néztem eddig. Szal nem értem mi a rákfenéje!?

-
jano_77
nagyúr
Az Istennek nem sikerül a Twitch fiókomat hozzárendelni az Amazon Prime Video-hoz! Ez az utolsó lépés mindig elbukik. Nem értem mi lehet a gond, mert nem nagyon ír róla semmi bővebbet sajnos.

-
Gubu0101
veterán
válasz
Imilenni
üzenetére
Kártyás fizetésnél nem kell,az utalós a megint más.Itt csak ráterheli azt az összeget meg vissza adja.Fel vannak sorolva milyen kártyák a jók(visa,mastercard) viszont aszem kártya szerződésben is engedélyezni kell,hogy vásárolhass ilyen módon.

Én se tudom megcsinálni mert mind 2 kártya maestro,hiába van rajta

-
Imilenni
addikt
Itt említette valaki hogy levon egy kis összeget amikor aktiválni akarjuk, hát nekem sehogy sem fogadja el. Gondolom azért mert mindenhez SMS-ben kéne hozzájárulnom (utalás). Ilyenkor mit lehet csinálni?
-
jano_77
nagyúr
Hmmm....EZT láttátok már!? Lehet kuporgatni ámberek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
jimmy74
őstag
Lemaradtam egy kicsit itt a fórumon...
Ez a 30%os kupon tényleg működik ha olyan prémium tankot veszek ami már megvan és nem kerül semmibe ha jól értem de megkapom goldban a -30%-kal kevesebb arany jön a számlámra mint az ára??
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Én mondtam, hogy nagyon trükkös lesz.

1 évvel ezelőtt hearthstone promóció miatt napokig szenvedtem vele.
Az email cím az tök mindegy, lehet mind a 3 dologhoz(amazon, twitch, wot) másik email címed azt nem nézi, felesleges volt megváltoztatnod.Amire nagyon kényes az a régió és a bankkárya.
Mivel Magyarország nincs a felsorolásban így nyilván az egyébet kell kiválasztani.

Nekem volt, hogy csak úgy sikerült aktiválnom ha amerikai címet adtam meg amazonon, amerikai ip-ról csináltam a regisztrációt és a régiónál is USA-t választottam. Tegnap fake kanadai adatokkal próbálkoztam a kanadai amazon-on, de nem jött össze. Ma megpróbálom némettel.

Ja akinek sikerült aktiválnia a twitch prime-ot az ne felejtsen el feliratkozni a kedvenc streamer-éhez vele. Havonta 1 alkalommal ingyenes a feliratkozás a twitch prime-mal rendelkezőknek. Az ingyenes trialt aktiválóknak is van tehát egy ingyen feliratkozásuk. Neked nem kerül semmibe a feliratkozás, a streamer akihez feliratkozol viszont kap érte egész szép pénzt!
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
Közben google barátomat segítségül hívtam és én is találtam egy leírást, ami végig vezet 12 lépésben. Még nyelvtudás nélkül is egészen világos, érthető. Nem feltétlenül kell chatelni, választható - sőt az van ajánlottként megjelölve - email is. Ekkor egy üzenet megy az Amazonnak és 12-24 órán belül válaszolnak. Elvileg egy link lesz, amire bökve megerősíthetjük a törlési kérelmünket. Remélem gyorsak lesznek.

Amúgy ha törlik a regisztrációmat és neki veselkedem az újnak, akkor milyen régiót kell kiválasztani az elején, ahol nincs Magyarország - de még csak Hungary sem.

Ilyenek vannak:
USA
Kanada
Mexikó
Egyesült Királyság
Németország/Ausztria/Belgium/Luxemburg/Hollandia
Franciaország
Olaszország
Japán
Spanyolország
SzingapúrEnnyi a lehetőség

-
Simulacrum
senior tag
Na, ez egy jó négyszerező volt és még abban is mákom volt, hogy jól választottam társat játék közben. Erre tényleg jó lehet az xvm esetleg, mert én teljesen vakon választok, de most bejött, mert bár Mr. Új nem is annyira nagy ász, aztán mégis szépen játszott.
Nem szeretem ezt a térképet, de már sokadik ászom ezen és mindkét oldalról több ászom van innen. Valahogy mindig itt jön össze. -
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
-
jano_77
nagyúr
Tudja valaki, hogyan lehet Amazon reget törölni?! Sehol nem találok ilyen opciót.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Gubu0101
üzenetére
Na jó most már tényleg nem értem mi a szar baja van!
Megadtam a WOT-nak is ugyan azt az email címet, ami a másik kettőnél van, újra hozzákapcsoltam a Twitch-t a WOT-hoz, Amazonon megadtam a rendes kártyámat és mindent kitöltöttem, elfogadott, megpróbálom elindítani az Ingyenes próbaidőszakot és csak ezt dobja:

Nincs több ötletem. Ha esetleg vkinek van, ne kíméljen, ossza meg kérem!

-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha azt kérdezed, hogy E-100-at, akkor igen. Ha esetleg még mást is akkor nem értem.
-
jano_77
nagyúr
Az fontos, hogy az Amazon regisztráció és Twitch regisztráció ugyan azzal az email címmel legyen, mint a WOT regisztráció? Nem tudom ez a bibi-e, de most ezt is megkíséreltem kiküszöbölni és megváltoztattam az email címemet a WOT account management-en belül.
Most mindhárom ugyan azzal a címmel van.(#172560) ako001: igen erre gondoltam már, de mondjuk a garázshely az nem nagyon hiányzik. Annyi van, hogy ha lehetne el is adnék belőle.

-
jano_77
nagyúr
válasz
ako001
üzenetére
Nálam sem volt még gond a kártyával és most már direkt a rendes kártyám adtam meg, mert az internetest nem minden oldal fogadta el már korábban sem.

Én most írtam egy levelet az Amazon Prime-nak, hátha írnak vmi biztatót.
Kaptam én is egy "csúcsszuper" 30%-os kupont a kedves WG-től.

Hurrá......de ugye mire is?!?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Az a fura, hogy mind a kettő Visa. Sőt az első kártya dombornyomott hitelkártya, ezt kéne leginkább elfogadja mégse jött össze. A második csak egy Visa Electron dombornyomás nélkül, de azzal bezzeg működött...
A Tiger 131/Heavy no VI kombót már ki szerettem volna próbálni, Somuát szintén. A csaj pedig jó lesz a lengyel ágba. Nagyon örülök ennek az akciónak, remélem mások is sikerrel járnak.
(#172548) wwenigma: Este belépek a játékba és meggyőződöm róla, hogy minden megjött. Aztán törlöm az előfizetéseket, de elsőnek a bankkártyát az Amazon fiókból és akkor nincs miről levonjon pénzt. De állítottam emlékeztetőt a jövőhétre ha nagyon kimenne a fejemből, akkor is lemondjam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
Megadtam egy másik kártyát, erre most azt írja hogy Szerver hiba, valami rosszul ment végbe (500)! WTF

Ez mekkora szar!

(#172556) Bobyjack:
hogyan lehet kártyát törölni, mert azt az opciót nem találtam meg, csak hogy újabbat hozzá rendeljek!?
Megleltem. Most már csak azt nem értem, miért bod egyfolytában Szerver hibát mikor el akarom indítani a WOT-os promót!? 
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jim bcs
üzenetére
Azok a kuldetesek nemzetekre vannak bontva, jelöltem. De ahhoz nem kell arty csak adot nemzettel spotolni is eleg. A masodlagoshoz kell, ha artyval csinalod.
Bobyjack: drakula.
Ne felejtsétek el majd lemondani mielott lejarna, meg fog hosszabbodni és bár altalaban ha azonnal irtok amazon supportnak visszaadjak a penzt, inkabb kevesebb idegeskedés legyen. -
-
Bobyjack
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Sikerült végül a Twitch Prime aktiválása is. A másik bankkártyámmal sikerült. Ugynaz a bank, csak ez letéti kártya nem hitelkártya. A számlatörténet alapján nem történt levonás, tehát egyelőre öröm és boldogság van. Este kiderül, hogy minden rendben megjött-e a játékban is. Köszi a válaszokat!
Ez alapján akinek problémája van és teheti, próbálja meg másik bankkártyával, vagy rokonéval, hátha azzal összejön.(#172543) jim bcs: Lehet hogy hülye komment, de csak bizonyos tier felett kábítanak az artyk. Milyennel próbálod?
-
-
jim bcs
nagyúr
Üdv!
Únió-8 küldetés: Kábítani kellene legénységet, de se artyval se tankokkal nem tudok
Árulja már el valaki, hogy mégis mivel lehet? Küldjek postagalambot? -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bobyjack
üzenetére
Feltettem annyi pénzt a kártyára, ami fedezi az egy havi díjat, de így sem jó!

Most még arra tudok gondolni, hogy elképzelhető, hogy internetes WEB Card nem jó erre a célra?
Találkoztam már olyan oldallal, ahol megadtam a web cardot és azt írta vissza, hogy itt ez a fizető eszköz nem használható. Utána a rendes kártyát elfogadta.
Viszont abban az oldalban megbíztam, itt nem adnám meg a rendes kártyám adatait.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bobyjack
üzenetére
Az elmeletileg csak kártyaellenőrző terhelés.
inferno88: no ez egy szép kérdés, 4 ágyú 2 torony és össze vissza lehet kombinalni. QB-nek volt errol egy 10perces vélekedése mert legalabb X féle jatekstilust enged, szoval....
Nézd meg ezt a videot. Ő a fejlesztett torony + 8.8 kombo mellett dontott bar igy csak 6° a gundep. -
Holnap begurítom a TVP VTU-t, ha már leértékelés meg cseh küldetés lesz. Tippek, trükkök a tankhoz? Mit free xp-zek ki inkább rajta, stb. Guglizhatnék meg stb. , de legyen már itt is valami beszédtém az amazonon kívük.

-
Bobyjack
senior tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy meg akarja terhelni. Nekem ugyanez a hibaüzenet van. Egy időben kapok két SMS-t is, miszerint 436Ft-ra megterhelték a számlát, aztán pedig egy másodikat, miszerint a tranzakció sikertelen volt. Szerintem a bank valamiért netes lehúzásnak gondolja és elutasítja. Ersténél vagyok egyébként.
Akinek sikerült az aktiváció, annál került levonásra és visszatérítésre valamilyen összeg?
-
Gubu0101
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Kezdem feladni ezt a regisztráló folyamatot.
Amazon Prime elfogadva, mert visszaigazoló levelet is kaptam róla.
Twitch Prime-on is be vagyok jelentkezve - legalábbis ez számomra ezt igazolja:
De akkor nem értem miért nem indítja el a 30 napos próba időszakot, mindig hibát közöl!?

Van olyan akinek sikerült már ezt meglépnie és megkapta az akciós csomagot a WOT-hoz?(#172531) KisApám: ezért is írtam IDÉZŐJELESEN a semmit! Olyan dologra tudod felhasználni, amire általában az ember nem akarja felhasználni.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen 30% kedvezményt adó kuponom:
"30% DISCOUNT - WORLD OF TANKS
Enjoy an exclusive 30% discount on a vast selection of World of Tanks package - valid for 7 days only."MIKOR látom, hogy le akarja vonni a kifizetendő összegből

Mikor rámegyek, hogy "Purchase", ott még semmi nem jön elő, hogy kupont tudjak felhasználni.(Pl. megvenném a CAERNARVON ACTION X - STANDARD-ot.)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Pontosan ez a baj nálam is, pedig rendes adatokat adtam meg. Az lehet esetleg baja, hogy internetes kártya adatot adtam meg?

Jaaaa.....és kiírhatná legalább, hogy mi a problémája, de azt nem!
szerk:
Kezdek teljesen összezavarodni!
Ez most nem azt mutatja, hogy be vagyok jelentkezve az Amazon Prime-ra!?
Mert én úgy értelmezem! De akkor miért írta azt ez előző képen, hogy nem vagyok Prime tagja?
-
Imilenni
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem anno sikerült kamu adatokkal a Twitch Prime aktiválása..
Sajna most teljesen új fiók kellett, ide a HIVATALOS/TELJESEN VALÓS adataimat adtam meg, és nem engedi aktiválni, az Amazonos persze megy!

Egyébként ezen a linken kell a "próbáld ki a ..." szövegre kattintani, aztán bejelentkezni!
Nekem nem engedi aktiválni, se tegnap este se ma reggel nem engedte. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Itt a válasz levél:
"Hallo Farkas János,Ihre 30-Tage-Probemitgliedschaft hat begonnen.
Nutzen Sie die Vorteile Ihrer Amazon Prime-Mitgliedschaft noch heute:
Gratis Premiumversand für Millionen von Artikeln innerhalb Deutschlands und nach Österreich.
Über 2 Millionen Songs und Fußball live. Zuhause, unterwegs und ohne Werbung mit Prime Music.
Unbegrenztes Streaming von tausenden Filmen und Serienepisoden mit Prime Video.
Prime Reading: Zugriff auf eine wechselnde Auswahl aus hunderten von eBooks, e-Magazinen, Comics, Hörbüchern und Kindle Singles.
Erhalten Sie jeden Monat gratis in-game loots, exklusive Angebote, Überraschungen und ein kostenloses Twitch-Kanal-Abonnement mit Twitch Prime.
Premiumzugang zu allen Blitzangeboten:Greifen Sie 30 Minuten früher auf alle Amazon Blitzangebote zu.
Unbegrenzter Speicherplatz für Fotos über Amazon Photos.Nach Ablauf von 30 Tagen wird Ihre Probemitgliedschaft in eine kostenpflichtige Prime-Mitgliedschaft umgewandelt. Wünschen Sie keine Fortsetzung Ihrer Prime-Mitgliedschaft, klicken Sie bitte unter "Mein Konto" Amazon Prime-Mitgliedschaft verwalten auf den Link "Mitgliedschaft beenden". Dadurch wird Ihre Mitgliedschaft automatisch beendet und Ihre Zahlungsart wird selbstverständlich nicht belastet.
Viel Spaß beim Einkaufen, Ansehen und Lesen."
Sajnos nem volt a lehetőségek között Magyarország, ezért próbáltam a legközelebbit választani - nyelvre nem gondoltam hülye fejemmel
- és így németül van, de google fordító szerint sikerült a tagság létrehozása. Viszont akkor mikor és hogy kapom meg a csomagot? 
(#172521) Imilenni: ott a pont - Amazon Prime
De akkor hogyan lesz ebből Twitch Prime?szerzk:
Na ezt hogy értelmezzem akkor az iménti levél fényében!?
-
jano_77
nagyúr
-
Barret001
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én néztem élőben,nekem akkor az jött le,hogy szándékosan kilöveti magát!
-
emre
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Aztán egyszer csak úgy jársz mint én, hogy azt veszed észre valamiért nem tudsz felvenni új embert a barátlistádra, mert a tiltólistád lefoglalta a férőhelyek 98%-át.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Jadro
üzenetére
Ennel egyszerubben megy. Az ilyen retkek kapnak egy tiltast ami ott virit a nevuk elott a csapatosszeallitasban.
Plusz van egy lap az asztalon amin kb 5-6 nev van felirva. Ez ilyen 2000 csata alatt minimum. Szoval olyan gyorsan nem gyulnek. Es eddig csak 1el talalkoztam ismet, de akkor a masik csapatban volt -
Jadro
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Komolyan ebbe energiát fektetsz? Elképzelem, ahogy meccs elején bújod a csapatnévsort majd összeveted az egyre bővülő listáddal.
Interfészt kellene építeni rá, ami meccs elején a csapatlistát lehúzza a gépedre, majd összehasonlítja a nálad lévő "ezeket kel kinyírni" listával és villog a sarokban ha egyezést talál. 
-
Rick3D
senior tag
kchryss (#172381) skopy (#172378)
Szóval végre valahára meglett
Megérte ? NEM ! A Bobject v4et kb 140~150 csatánál unlockoltam. A 3rd gunmark kb 50~56 csatával később lett meg. Nem tudjátok elképzelni mekkora és milyen mértékű failok voltak , én még egy 3rd gunmarkolásom során se találkoztam ilyennel. Amikor kifejlesztettem a bobjectet gondoltam ha már minden erőlködés nélkül 92,5% -ig elment és még élvezem is akkor már megcsinálom rá. Ez volt az alap koncepció. Egy halom alkalommal felmentem 94,5% -ig aztán le 92 aztán újra és újra és újra . . . Akkora agyhalott nomád retardált utolsó káposzta agyú gyökér csapattársakat kaptam hogy tönkretették a csatáimat rendszeresen !!! No mielőtt azt hinnétek , nem , itt nem arra gondolok mikor agyhalottak és elveszítjük a meccset. Ma már majdnem agyérgörcsöt kaptam a következőktől : 1. Beállok TD pozicióba X meccs új Kuládék map, nem akciózok főleg arty is van - Erre jön Ödönke a pantherével és elkezd löködöni és a végén odáig jutottunk hogy el lőttem magam lightra majd blokkolt ... a shitbarn 1hitelt mert nem engedett hátra menni és még a tankomat is flippelte felfelé tehát engine deckbe kaptam , nesze neked combinált. 2. Újabb agyhalott mennék a szokásos helyemre ahonnan az egész flanket lehozom rendszeresen - erre jön conq aki 1 az 1 ben kitolt a fél enemy elé - Dropp 3. Sorolhatnám , nem egy alkalom volt ahol kaptam a csapatársamtól a TK-t SŐT még be is kékült én meg kullogtam 40% HP alatt vagy jobb esetben 50 ... Azt azért eltudjátok képzelni hány ilyen lehetett 56 csata alatt ha még a sima gyökér csapatokat bele sem számolom...
Ez egy kész kínlódás volt és még a tankot is megutáltam a végére. Nem tudjátok elképzelni hogy szívem szerint milyen szitkozódást művelnék, de szerencsére már lement rólam. Összességében annyira nem vagyok büszke erre a markra már csak a +50 csata miatt sem, mindazonáltal látható hogy vannak akik sokkal jobban tolják ezzel a tankal , a top10 épphogy meglett annak azért örültem mert ott minden számít. Szépen megy a tank a temetőbe aztán pörög a Bobject v4 majd ... ha lesz újra idegzetem non tureted TDvel játszani
Már úgy voltam vele hogy csak azért is végig viszem amit elterveztem. Meg aztán elkapott a gépszíj mert az e25,T34,Revo -ra meglettek a markok sorba csak úgy cuppantak
. Aztán elhittem magamról , nem kellett volna 
A végére pár tapasztalat az Object 263 -ról : A legnagyobb ellenségetek a HE és nem elsődlegesen az arty hanem a Typeok illetve azok az agyhalottak akik nem ismerik mivel kell lőni. Számtalan alkalommal amikor már kínjukban nem tudtak beütni - töltötték a HE-t. Elvileg szemből jól páncélozott ami igaz is de ha betalálnak a gun shieldbe akkor átlagban 200-300at kapsz még a kisebb kaliberekből is mert nincs páncél közötte sem pedig az engine deck totál 0. Említettem hogy nem gyulladós , egy HE bekaptam és már sárgult az üzemanyag 10/8 alkalommal , azonnal javítani kell mert utána tuti a gyulladás ha csak nem aut.firex. használtok.
A magasabb tankokkal csak okosan az 1v1et mert azt a rohadás engine decket simán beütik.Közelről a saját HE-d is baromi veszélyes. Egyszer sikerült saját magamat kilőni mikor facehugeoltam 360 hpról
Csak akkor sniperkedjetek ha nagyon muszáj , borzasztó pontatlan tud lenni a lövege. Ha már snipe APCR hogy tutira eltaláld ...
Lótúró a gundep szóval ez a tank akkor élhető ha tökéletes pozícióban vagy - ismerni kell a mapokon azokat a helyeket ahol nem gáz a low gundep és közben a lowerplate is takarásban van. Illetve az enemy arcába kell menni izomból , ramm is egész pofás. Tier X tankok prémium lövedékébe ha nem muszáj nem kell beleállni mert ha normálisat rollol akkor beüt viszont ha bedöntöd egy 20~30 fokban akkor már megúsztad de vannak furcsaságok ...
Összességében szerintem egy jól balancolt tank. Vannak előnyei viszont sok hátránya is.Simán élvezhető vele a játék míg meglesz a nagy tesóra az XP. Azért örülök hogy nem kell többet mennem vele , elég volt egy életre
Ha valakit érdekel egypár további kép. -
wwenigma
Jómunkásember
QB és a Grille
[link] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Jokerdapro
üzenetére
-
-
wwenigma
Jómunkásember
10e aktivalas, igyekezni kell: XQNP9FAB
3 booster.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ohh yeah

QB egyebkent az LT-432 -t próbálgatja éppen. [link] Kicsit mókás hogy körülötte épitik a TwitchCON-t még és tolato sipolas meg furas hallatszik be.
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001
üzenetére
Bankkártya kell a regisztrációhoz és a 30 napos amazon prime trialhoz, de ingyenes, nem von le semmi pénzta kártyáról ha a free trialt választod.
Ha lejár a 30 nap utána vonna le havonta x összeget, de ha megszerezted a promóciót akkor utána vissza lehet mondani a prime-ot így akkor sem fog levonni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg egy visa electron kartya.
Ha tudnák, hogy milyen gyorsan fogok is. 

Tegnap este 10korul kattintottam az ajanlat elfogadasara...