Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
15 ezer kötvényem van, de jelenleg én is csak gyűjtögetem.
Fejlesztett felszerelésre nem éri meg elverni. Azt ígérték majd lehet belőle speciális tankokat venni, arra várok.
Előző két klános kampányon a 907-et és a 121B-t is kötvényért kellett megvennem, mert már nem a tankot lehet megszerezni hanem a lehetőséget rá, hogy megvehesd kötvényért ... -
jano_77
nagyúr
Mennyi van jelenleg? Mert ha olyan sok - legalább 5K - akkor tudsz venni egy fejlesztett felszerelést, ami még többet ad hozzá a tankodhoz mint a sima - pl töltésgyorsító esetében még gyorsabban töltesz be, mint aki sima tölt.gyorsítót használ! Amit 5K-ért teszel fel a tankra, az megmarad és ha olyan tankra teszed, amit majdan eladsz, akkor kell vmennyi kötvény, hogy le tudd szedni és ne veszítsd el.
Ki, mire számít a Black Weekend-en? (mostani hétvége)
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én nem lennék ebbe biztos mert az elején az első nap alapján arra tippeltem hogy a hétvégére kiürülnek a vagonok.
Mindig van még ~ 9% a vagonokban.Érdekes hogy RU szerveren már csak ~ 3% maradt és a kötvények teljesen elfogytak, igaz náluk volt több csak kötvényszerző extra küldetés.
Nálam eddig ~800 jött össze cirka 60 csatával de egyik nap sem mentem rá a 15 csatás / 100 kötvényes küldikre.
RU szerveren pedig szintén cirka 60 csatával ~400 pottyan be a zsákba.
Különben ezeknek a kötvényeknek semmi értelmét nem találom, legalábbis esetemben mert szinte csak gyűjtőm de minek kategória.
-
stork13
aktív tag
Érdekesen változik a MOE értéke, ha egy tankot felkapnak.

Mikor meglett a 3. MOE a Pz V/IV-en, a kutya sem játszott vele, 1100 kombinált elég volt hozzá.
Skill tolta vele, bejött neki. Másoknak is ezután, mert a 95,xx%-ból, játék nélkül 63% lett és 1550 kombinált kell most már a 3-hoz. Beteg.
-
tebeeee
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=MMlHQFMUoTI
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Barret001
üzenetére
Hát ööö izé az elején volt egy kis #nemtudomholvagyok, és igen az rhm lövését láncal felvenni az rng jesus volt. Mondjuk tegnap kicsit túltoltam a gamet(kb 70csata), a balfácánkodás ebből is jött, meg persze hogy nem skill4ltu vagyok.
Mindendt összevetve én az ilyen meccsekért játszom ezt a sz@rt.
(még ha kevés is van belőle)E-newsee: ki volt kapcsolva a monitor is.
Zozyk: majd küldöm a linket ok?
asszem valami ban-hammer a neve...
-
BÁ Nutrition
addikt
elvileg ma van az utso kotvenyes nap, durvan 1400 jott ossze osszesen

-
Barret001
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Az első két bekapott találatot vártam,meg is érkeztek! Az utolsó bekapott találatodat meg Személyesen RNG istene támogatásával kaptad
Ebben a körben megkaptad a 25%-ot ! -
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
#report hacker
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#good modpack![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Jokerdapro
senior tag
Ezt itt hagyom reggelre...

Az arty volt a meccs embere, rengeteget segített a végjátékban.

-
Pár napja volt kérdés, hogy meg lehet-e nézni, hány ász van egy tankkal. Most találtam egy oldalt, ahol nincs összesítve, de van egy fontos pillanatok táblázat (Important Moments), ahol dátumra ki vannak gyűjtve a mastery-k, top sebzések sok killek stb.
wot-numbers.com -
zodo
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
legutóbb feltett replay szerint 1381xp
Simulacrum
Délután én is tapasztaltam ilyen csodás csapatot csak sajnos hozzájuk dobott a gép.

Tieid összehoztak 14-en 5768 és top sebzővel együtt 7347 hp-t.
Nálunk a 14-es törzsgárda 4843 és velem mint top sebző 6808 hp-t -
Simulacrum
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Itt senkit nem dobott le a szerver, de az ellen csapat összsebzése szerintem rekordgyanús, főleg, hogy nem foglalás történt. Éreztem belül is, hogy rosszul játszanak, de azért, hogy ennyire azt nem gondoltam volna.
Egymás utáni 4 vereség után elővettem a T49-et, ez még mindig nagyon jó kedvcsináló tank. Azzal indult a csata, hogy befutottunk középre Fishermansen és a 1390 kapott egy 980-as ajándékot, már éreztem, hogy ez jó lesz.

-
Jokerdapro
senior tag
Bc25 5.8k dam 3kill és csak első osztály... hmm, szerintem magasan van az ász határ.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Csak tudnám ezt miért nem érzékeli az a ki***zott jó rendszerük, ami simán tolja az auto banokat is akár a fals reportokra, hogy érzékelje, hogy itt bizony vmi nem stimmelt!? 3K+ XP mert a mozdulatlan tankokat az az egyetlen makker egymás után senkitől sem zavartatva lesebezte!?

-
Jokerdapro
senior tag
Irány a harmadik... (persze most még optika nélkül csak erőből toltam ki a második csillagot
)
Meg lesz a para lámpa a szerszámos láda helyét átveszi az optika

Szerk: (#173977) kchryss: Azért az ilyenhez mi makk kell?
Adná isten egyszer bent maradjak az öreg csörcsivel, 140 ammo+ 1,9 reload csúnya dolgokat művelne.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Tegnap délután volt 2 olyan eset is amikor a csatából 29 játékost dobott le a szerver, de 1 szerencsés bent maradt:
Mennyi kreditet kaphatott a löwe 12k sebzésre.

Megnéztem az adatlapját játékon belül és ez a sebzés van neki jóváírva legtöbb sebzésként. Így könnyű.
(#173972) @jano_77:
Tornyot és a löveget free xp-ztem és valószínűleg a lánctalpat is. Nem jön semmi az előző tankról, de a rádió és a motor nem ad olyan sokat hogy megérje free xp-zni. -
Rick3D
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
dehogy jobb csak szerencsésebb
Én a láncot és a tornyot vettem ki freeből mert a lövege jó volt. Igaz csak 320as alfa de fasza dpm és aim time. A középső löveget ki is hagytam csak a stock meg a topot használtam. A középső nagyon felemás az a + alfa nem ér annyi nerfet a több statba szerintem.Tegnap került fel a top löveg azóta nem gurultam olyan sokat de tetszetős, a kupolámat nekem nem szokták belőni többnyire. Sokat mozgok meg hintáztatom a tankot, hulldownban nagyon adja. Nekem megtetszett pedig azt hittem utálni fogom. Eleinte még T9ben akartam kezdeni az ágat és skippelni ezt de már örülök hogy így döntöttem. A tornya nagyon kemény 
-
Jokerdapro
senior tag
Valami szerver szarakodás volt? Egymás után háromszor dobott ki a játék...
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Én messze vagyok tőletek de ilyen körei mindenkinek vannak
vagy kamuzik ill. amikor semmi nem jön össze akár top tierként sem.
Tízesek közt top 4 dmg kellett hogy csillagozhassam.
Persze együtt érzek a magam szintjén mert én sem jutok előrébb a kiharcolt maximumon túl így a wr-is egy helyben totyog 1-2-3 tízeden belül.
Nyilván jobb győzni de pl ha csak két pattintásom van vagy plusz két találtatom az nekem még sem olyan mint pl a fenti top sebzős kör.(#173964) lacibacsi
Kíváncsiságból bedobtam őket az összehasonlító táblába.
Nem mondanék semmit mert minden szitu más de meglepődtem hogy mozgás közben sem veszít az álcájából. -
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
azzal Acélfal!? Nice

Kchryss: jól látom, hogy az 53TP-nél mindent fejleszteni kell, semmi nem jön lentebbi tankról?

-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D
üzenetére
Én is most járok az 53TP-nél. Eddig imádom igaz én felraktam rá free xp-ből a top ágyút. Annyi a titka, hogy tudni kell ez nem egy kőkemény heavy. Sokszor érdemesebb med-ként használni. A tornya erős csak sajnos van rajta egy nagy kupola amit könnyű eltalálni és belőni.
Az ágyú viszont egy álom, nagy alfa, jó dpm, jó csőlehajlás és meglepően pontos, kapáslövéseket is be szokta adni. Nekem ezzel van eddig a legnagyobb átlag sebzésem 8-as heavy-jeim közül. Te jobb játékos vagy, ha fullos lesz szerintem szeretni fogod, támogató heavy-nek kiváló.(#173969) @Puculo:
E3 jobb, mint a JPE100, de a JPE100 sem rossz tank szerintem. 10-es tankok között nincs is olyan ami teljesen hulladék lenne. Van pár amelyiknél azonos szerepkörre van jobb választás azért nem érdemes menni vele, de ha nincs meg a jobb verzió akkor a rosszabb is használható. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Persze, értem én nálam se minden bukó meccs élvezetes. Pl Zozyk kollégával ilyenkor ha pl obj705-el vagyunk akkor megpróbáljuk magunk beásni és ilyen HODOR stílusba kiosztani még pár pofont. (Bár Zozyt néha nyaggatni kell, hogy még osszunk ki pár pofont.
)Szerk: Pucolo, a T28 egy mini T95
Persze azért ésszel kell vele lődörögni. 
Szerk2: (#173967) jano_77 : Szerinted ha mi délutnán szakaszozáskor folyamatosan benne voltunk a top3-5be dmg szerint artival meg light tankal?

-
jano_77
nagyúr
válasz
Puculo
üzenetére
Én nem akarom elvenni a kedved a JP.E100 vonal folytatásától, de szerintem az a 10-es TD az egyik legrosszabb a játékban. Baromi hektikus a lövege. Hiába egy monstrum, akkor is képes egy töpszli francia light simán levenni a lövését lánccal és rohan tovább. Sok hajad fog kihullani, ha mégis megveszed.
-
lacibacsi
addikt
Ha valakinek akad esetleg elfekvő lt-432 kódja, és még meg is osztaná velem, akkor szívesen kipróbálnám ezt a kis dögöt. Kíváncsi lennék a ő oldaláról, hogy miképpen tud 50 méterre megközelíteni egy látótávra kihegyezett Strv-103B-t úgí, hogy az nem veszi észre, csak amikor már késő...
-
Puculo
aktív tag

46 csata után bátran kijelentem hogy ez a T28 TD nagyon OP járgány. Még a hozzám hasonló balfácánok kezében is pusztító fegyver tud lenni megfelelő pályán.
Alig várom hogy meglegyen a T95-ös zúzógép. A Jagdpanzer E 100 ágat megéri kifejleszteni? A jagdpanthernél hagytam abba, de lebeszéltek hogy kezdőként ez a vonal nem sok sikert garantál. Viszont nagyon tetszik a hatalmas sebzés és átütés. Van valakinek tapasztalata vele kapcslatban? Megéri a szenvedést? 
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Bár úgy lenne, ahogy mondod, hogy élvezetes a vesztes csata. De sajnos nem is emlékszem rá, mikor volt igazán emlékezetes, élvezetes, izgalmas vesztett csatám, amikor azt mondtam, hogy le van szarva, de legalább élvezetes volt. Vagy mi rohanjuk le az enemyt vagy Ők minket és örülni kell, ha tudsz sebezni - főként egy lomha szar tankkal mint pl a Type4.

-
Rick3D
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
+1 53TP nyúzom jelenleg alapos utánajárás után. Mindenhol azt láttam / olvastam hogy puha és nem egy túl jó tank. Bőven vállalható még kis ágyúval is. Nem rég kerül fel rá a nagy és tetszik.
Defender : Elvárásaim voltak vele szemben és akár mondhatni nem is kicsik, nem is adta. Le kell szállnom a magas lóról vele és ez átlagosan több idő vagy legalábbis annak tűnik.Csak annyit akartam ezzel mondani hogy sokat számít az ember hozzáállása. Persze azért akadnak kivételek de ezek nagy többsége aktuális meta felhozatal teszi ki.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
A Type4 alapvetően egy fos tank. Ismerőseimtől csupa rosszat hallottam róla ezért eleve így álltam a tankhoz, hogy a szarból kell a legtöbbet kihoznom.
Amit tudni kell, hogy top tierként még elmegy a páncélja, 7-esek és 8-asok ellen kifejezetten op, de 10-esek ellen kifejezetten puhának számít. Nagyon lassan tölt, pontatlan és majdnem egy ezressel kevesebb hp-ja van, mint a type5-nek.
Érdekes, de az összes 9-es heavy-m közül ezzel lett a legjobb az átlag sebzésem. Szerintem pont ezért ment vele ennyire, mert így álltam hozzá, hogy tudtam nem jó tank és nem rambózhatok vele. Általában túlélésre játszottam vele, minél tovább életben maradni, minél többször lőni általában biztonságos szituációban és csak akkor trade-elni hp-t ha megéri. Ritkán nyomtam az első sorban, mert erre nem alkalmas (kivéve ha top tier és sok az alacsonyabb szintű heavy), inkább a második vonalban használtam és próbáltam úgy helyezkedni, hogy ha nagy lassan betölt az ágyú akkor mindig legyen mit lőnöm. Sidescrape-elő ellenfeleket szépen lehetett vele büntetni.102 csata kellett, hogy kihúzzam a type5-öt. A type5 sokkal jobb tank, kicsit keményebb, sokkal gyorsabban tölt, pontosabb és ami a lényeg sokkal több hp-ja van, jobban lehet vele hp-t trade-elni.
A statom rosszabb a type5-tel, de csak azért, mert keveset játszottam vele randomban még. Osztagban és cw-n rendszeresen használom és nagyon hatékony tank. -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Progetto és a TVP is ahogy írtad, szuper tankok. Mondjuk utóbbival sehogyan nem találom, hogyan kellene jól játszani, de a Progettoval egészen jól megbarátkoztam szerintem. Még ha a győzelmi arány ezt nem is igazolja.
Type4-el most a Te legutóbbi írásodra feltettem a legnagyobb löveget és próbálom azzal használni, de vmi botrányosan szar. Nem megy nekem ez a HE lövöldözés.
Alig sebez, ennél még a 140-es löveggel is többre voltam képes. 
AMX M4 51 fullos, de a kisebbet, de gyakrabban lövő löveggel használom.
Szervert annyit váltogatom, hogy már az csoda, hogy nem akad ki a játék.
Tök mindegy, mert itt is és ott is totál hülyékkel kerülök össze MINDIG!
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Érdekes, engem nem nagyon zavar a winrate..hmm, nem vagyunk egyformák

Most a küldetésekre vagyok kiélezve, azokat próbálom legyűrni, mondjuk sok értelme nincs, mert egy kupac kaki a tank amit kapsz értük (max a T55A amit látok a pályákon).
Magyarán arra hajtok amit éppen kér a küldi, pl most kábítsak két ellenfelet is egyszerre arty-val..nagyon szórakoztató ezeket keresni, csak nehéz megtalálni és persze oda is lőni. Valahogy mindig sikerült elbénázni..méghogy OP az arty, francokat

Hétvégén például megcsináltam Jagdtiger 8.8-al a TD-15-ös küldit, a sebezz 4000-et összesen és éld is túl, de úgy, hogy totál meglepett a játék mikor írta a köszöntést a garázsba visszalépve
Visszakaptam 4 parancsot, azt se tudom mire használjam el 
-
kchryss
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Nem kell mindig okokat keresni. Másokkal is előfordult már, hogy akár 1-2 hónapig szívatja a játék. Nem gyakori, de előfordul. Az ellentéte is elő szokott fordulni amikor meg hetekig jobb a wr-ed, mint amit a teljesítményed indokolna. Nekem most például ez utóbbi van, 30 napos wr-em 61% pedig 55-56%-os játékos vagyok.
Ahogy jött majd úgy el is múlik a negatív széria. Ha nagyon zavar valakit akkor szakaszozni kell jó társakkal és/vagy op tankokkal játszani. És sokszor kell szervert váltani.
(#173949) @jano_77:
Wotzillán megnézve a 30 napos tank listádat azt látni, hogy a 10-es tvp, a type4, a 8-as prém progetto és a conway húzza le nagyon a wr-et. Tvp és progetto jó tankok, azokkal valószínűleg egyszerűen szopón voltál, a type4-gyel viszont kevés az átlag sebzésed akkor is ha folyamatosan agyhalott csapattársakat kapsz. Type4-et használd full gold-dal ha eddig esetleg nem így tetted volna és kicsit játssz vele óvatosabban, a másik 2 tankot meg pihentesd kicsit. AMX M4 mle. 51-et fullozd ki free xp-ből ha nem fullos még. TD-ket ha szívat az mm ne erőltesd. -
Gyuri27
félisten
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Ebben a játékban (és az összes többiben) a hp az = 0.
Mert ha belőnek csak idő kérdése és halsz. Jobb ha troll páncélod van és pattintasz vagy 0-s kritikálokat lőnek.Minap egy defendert vertem telibe artyval és ding pattant. Az mondom igen.
-
jano_77
nagyúr
válasz
notika77
üzenetére
Kezdetekben - 2012. október -től indulva - még ezt el lehetett volna mondani, de az utóbbi időben azt már ne haragudj, de NEM. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen tankkal, hol a helyem. Persze az igaz, hogy én aszerint nézem ezt, hogy ténylegesen hol lenne a helye az adott tanknak - legyen az light, med TD vagy heavy - és nem aszerint, hogy a nyomi csapatom agyatlan tagjai épp merre "kóbászolnak" a pályán. Ez utóbbi szerint lehet, hogy még sem helyezkedem jól.

(#173952) Warton: nem ijednék meg ezekkel a tankokkal, ha egy TOG jönne szembe.

(#173953) Jokerdapro: az aggódás oka a tendencia, amit nem tudtok letagadni vagy semmisnek titulálni. A folyamatos cumit, amibe dobott a játék már elég régóta. Mert ha mondjuk 1000 csatán keresztül esett volna, mjd újra emelkedett volna és aztán ismét esik, majd emelkedik, akkor azt mondhatnánk, nátok, hogy egyszer fent, egyszer lent! De nekem elég hosszú ideje csak a LENT van.
Ez ami battya a csőrömet. 
-
válasz
jano_77
üzenetére
Azért ez tényleg nagyon hosszú idő! Nem lehet, hogy rosszul helyezkedsz és a csapatodnak nem igazán vagy hasznára, esetleg még a hátrányára is vagy azzal, hogy ha top tier vagy a viselkedéseddel a csapattagok is másként mozognak és hiába sebzel viszonylag sokat, de az kevés a győzelemhez?
Illetve jobban megnézve az alsó grafikont, még így is 53% fölött van a WR-ed a második 19k-ra is

Ha 19k csata alatt 55% WR-ed volt majd 19k csatában 53% lett volna akkor most 54% lenne a teljes. -
jano_77
nagyúr
válasz
Warton
üzenetére
melyik járgányra gondolsz mikor csodajárgányt említesz? (T-34 esetleg, amin a 3 GM fent van vagy a T67, amivel 90% közelében vagyok?)
WR:
Azt hiszem az alábbi kép elegendő bizonyíték arra, hogy nem én felejtettem el játszani vagy nem arról van szó, hogy enerváltabb, fáradtabb voltam egy-egy nap, mert a 19.538-ik csata óta eltelt közel 19.900 csata alatt folyamatos esésben - zuhanásban - van a tetves WR! Ez azért már copórollernek is ici-picit hosszú, sok idő nem!?
Csak tudnám, hogy vajon mit vétettem a nyomi WG ellen, hogy így büntetnek?

-
wwenigma
Jómunkásember
Végre fogyócikk akció, elvertem eddig 6millát....

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Bele született!
-
Thrawn
félisten
Napi egyszer szoktam artyzni a 2x bónuszért, erre tessék: [link]

-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
T-28-at nem kicsit kedveled, úgy látom

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ez is igaz.
Tegnap csak 1 órát voltam hajlandó játszani, aztán inkább kiléptem, mert a billentyű bánta volna. semmit nem adott az RNG, hogy tekerné fel magát a villanypóznára. Azt még megérteném, hogy kicsit adja vagy kicsit nem adja, de hogy zsinórban pattanok olyanokról amikről nem kellene engem meg szétszednek kétperc alatt, mert a csapat sehol, na az nem kell a hátamra púpnak...
7000 spotolás (kombinált persze) sem lesz meg sosem, talán olyannal amivel tudok sokat sebezni is, de ezek a francia light-ok valahogy nem jönnek be. Most hajtok az AMX 13 90-re, de az még nagyon messze van, utána még a 13 105 ami esetleg alkalmas lehet rá.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Hogy ha az enemyhez kerül, akkor rengeteg free damázs!
-
jano_77
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
ird vissza h only aimbot sorry

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
galervin93
üzenetére
Jatszal artyval.

-
Stigma.HC
senior tag
Lehet jobban figyelik mostanában a chatet? Ma kaptam egy emailt.
Dear Player,
This is an automated e-mail to inform you that a temporary chat suspension will be applied to your account.
Ésatöbbiésatöbbi....
-
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Enged el a wr-t, nekem is mindig ezt mondták az xvm után.

Válasz pár tankot amivel aránylag tudsz érvényesülni és élvezetes csatákat tudsz tolni még ha bukta is lesz a vége, kár agy ér görcsöt kapni a lámák miatt hiszen nekünk is van olyan negatív rng hogy csak meghalni megyünk a csatában. -
Gyuri27
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Persze vicc hogy a győztes csapatból az utolsó 5 majdnem annyi xp-t kreditet kap mint a vesztes első fele.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ha a top 5 jatekos a vesztes csapatbol full xp-t es kredtitet kapna lazan kiszurnenek vele egy nagy adag merget. De nem teszik tudatosan. Ez eleg szomoru valahol.
Mintha meg sem probalnak a jatekmenetet fejleszteni csak a havi szinten 2-3 uj premtankra koncentralnak. A durva marketing helyett fokuszalhatnak fele energiat a jatek jobba tetelere aztan a jatek eladna magat. Ha barki megkerdezi ajanlom-e neki a jatekot hat az hot sicher h lebeszelem rola. Max ellensegemnek mondanam h gyere jatszani milyen jo.. aztan johetnek az arany dzsojsztik dijaikkal.. a valosag kicsit mas -
Gyuri27
félisten
Ismét chat banán.
Azért érdekes a wg (és más cégek hozzáállása).
Tisztázzuk valakiket szidni nem szép dolog.
Viszont a nyomorultak nap mit nap eltolják az ember napját. Lehoznak az életről stb-stb.
A napjaim általában (mikor játszom) azok kb úgy kezdődnek, hogy az első 15-20 csatában 25-33% wr.
Ezek a leminges csapatok. A bázis kempelősek. A nehézzel felderitősek stb-stb.
Szóval a wg (és egyéb cégek) nem gondolkoztak el azon, hogy jobb mm esetén nem igen lenne chat ban, teamdmg, tk meg ilyenek?
Mert ezen nagy része visszavezethető a mondandóm elején emlitett dolgokra.Egy koléga kapot egyszer egy nem hivatalos pp-t. Miszerint a szidkozódás a cheten károsabb mint az afk, idióta, botok. Gondolom itt is ez a helyzet. Mondjuk azóta a hots a béka segge alatt sincs (előtte se volt fényes).
Mert a játékos többsége megunja, hogy egy nyomorult miatt úszik a game.
Ők most tartanak ott, hogy ha egy bot, afk (egyéb cimen nyomi, pl 0 tf, 0 objekt) miatt bukik a csapat akkor nem lesz - pont.Annó én ezért szorgalmaztam a ligákat vagy hasonlót.
Az elmúlt 30 napban nem tudtam 50% főlé menni. Az 50.xx wr-em lassan 50 alá esik.
Aztán új nap új 30% körüli wr és folyamatos tilt. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Nekem most hetvegen kb 70 csatabol 65 volt h +2 tieres csataba rakott..
Amugy nekem is volt h meg ram is irt 2 csavo h bot noob meg reported u cheater modder stb aztan 3000 csata alatt voltak 45% winrattel. Nekem nincs moddolva semmi de kb annyi csataval nem is tudtam h lehetne. Ezek meg mar eljutottak a nubozasig is lol -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Csak 3 csatát mentem az lt432-vel, de eddig nem mondhatom, hogy rossz lenne az az ágyú. 2400 átlagsebzés, volt egy full 8-as egy 9-es és egy 10-es csata, mindegyikben 2000 felett lőttem.
Teljesen rendben van ez a 180-as alfa, ha ennél több lenne akkor mocsok op lenne ez a tank.
Abban viszont egyetértünk, hogy nehéz dolga van manapság az embernek ha spotolni akar a csapatnak. Konkrétan én mind a 3 körömet úgy kezdtem, hogy akkor irány spotolni, de valami olyan félelmetesen rosszul helyezkedtek a tankjaink, főleg a td-ink mindháromban, hogy nem érte meg spotolni nekik ezért át kellett állnom med játékmódra és flankeltem.
A csúcs az volt amikor ez(katt) a láthatóan retardált skorpió pittyegett nekem egész csata alatt hogy hova menjek. Csata után ránéztem, mert látszott rajta, hogy fogalma sincs mit kéne tennie és borzasztóan helyezkedett. Most kezdte a játékot, nincs még tier4-es tankja sem kifejlesztve, de azért már skorpióval megy és írja mit kéne csinálnom.
Eleve nagyon sok a pár ezer csatás újonc, de mióta vannak ezek a bér tankok is azóta tele van a csata ilyen full kezdő játékosokkal 8-as tankokban ülve.
Jó ha vannak újoncok és mindenki volt kezdő, szóval nem bántom őket, de sokszor elég ránéznem a minimapra fél perc után és látom, hogy semmi értelme felderíteni és ha nyerni akarok akkor nem nekik hanem magamnak kell spotolnom és nekem kell sebeznem is.3 csata alapján persze nem vonok le messzemenő következtetéseket. Az átlag sebzésem minden bizonnyal 1000-1300 közé áll majd be és az asszisztom is legalább 1000 kéne hogy legyen. Minden esetre eddig 3 csata alapján nekem nagyon bejön ez a tank és másoktól is többnyire jókat hallok róla.
(#173921) @Rick3D:
Régi replay-ek lejátszására nincs és nem is lesz más módszer. A játéknak azzal a verziójával kell lejátszani a replay-t amivel készült. Annyi minden változik egy kisebb verzióváltós patch-nél is, hogy lehetetlen máshogy megcsinálni. -
Rick3D
senior tag
Régi replayeket pl 9.15 csak a letöltögetős módszerrel megy ? Nincs véletlen valami gyorsabb ? Azóta nem írtak valamit ami tartalmaz visszamenőleg mindent , mondjuk listából kiválasztva ?
Ez tuti működik csak győzzem kivárni mire lejönnek 200kb /s
-
zodo
nagyúr
Nem nagy szám de az is lehet hogy mák ....

RU szerveren húzom a Szovjet med ágat és hétvégén hála a "szerezz 15k alap xp" küldetésnek behúztam 35k xp így egész hamar (76 csata) átléptem a T-34-85-ről a T-43-ra.
Előbbivel már meg volt a Stug IV MT-15 de csak szimplán.
T-43 szinte alap, nagy rádió és motor van rajta míg minden más alap.
Bolti lánc, töltésgyorsító és venti na meg első soros 80%-os legénység.6. csatám vele és a nem annyira tetszetős Lengyel térkép. yt videó
Akik nem kíváncsiak a teljes csatára, jó pár pattanó és mellé lövés után gondoltam egy merészet: T28 Concept kupola és közvetlen utána 45TP-re nem akartam goldot lőni ezért visszaváltottam hogy ledöntsem előle a falat és rálássak.
Telibe miközben a Challenger td -nek csak egy pillanat kellett hogy ne szaladjon bele a lövésembe.
Végén az Strv-el is mákom volt mert épp oldalra fordult, különben tuti kiszedik előlem mint kellő második td-t a küldihez. -
A VK45.03-mal elértem a 94.57%-t, két tank ászt csináltam egymás után 4-5k+ kombináltokkal. Erre a következő meccsekre olyan láma szutyok pályákat és csapattagokat kaptam, hogy az siralmas. Pedig már azt hittem, hogy behúzom a .43%-ot gyorsan, de visszaestem 93% fölé. Lehet, hogy kéne szereznem egy artista csapattársat, aki lövi a spotjaim.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Na ja, ha lőnék, amit spottolsz! De manapság erre bazírozni sajnos hatalmas önámítás.

Vagyis spottolni nincs értelme a nyomi csapatok miatt, sebezni meg nem lehet vele - illetve nekem eddig nem nagyon sikerült - mert az a 160-170 sebzés az lófüge.

-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
ahogy mondani szokás, megfelelő kezekben OP a tank

Komolyra fordítva, pont ezért kérdem, hogy most csak nekem ilyen kétséges vagy tényleg gyengébb a vártnál?
Amúgy annyira nem temetném, mert minden olyan körben amikor sikerült elég ideig élnem elég jól hozza a pontokat, szóval annyira nem szar, csak hát tudni kell mikor meddig lehet vele merészkedni. Pattintottam már elég érdekes lövéseket, szóval ilyen szempontból OP, de nekem nincs rajta tűzoltókészülék (illetve most már van, mert elfogyott a zsíroskenyér vagy mi), így a vártnál többet gyulladtam.
Amúgy az jellemző, hogy ha találnak, akkor valamilyen modul elszáll, esetleg még legénység is, de ha jól tudom ez bármelyik light-nál megállja a helyét...
Maga a játék vele nekem nagyon tetszik, mert szeretem, hogy gyors, mint egy nyúl és azért fordul is rendesen. Az ágyú az kevés, de hát nem az a fő profil, hogy sebezz, mindig is többre tartottam light-nál a spot-ból adódó sebzést.
-
Ispy
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
2013-ban kezdtem, de az első fiókommal semmire sem költöttem, abba is hagytam a játékot 1,5 évre, aztán csináltam egy új accot, vettem vagy 5-6 prém tankot, just for fun jeligére, én szeretem ezt a játékot, mással nem is játszok, az a heti pár óra meg kevés ahhoz, hogy felidegesítsen, egyébként is yolonoob vagyok.
Igaz azóta az IS6-ot lepasszoltam, mert közben meglett az IS3, egy két ágon kihúzom tízesig, aztán csak csapatom néha-néha, levezetésnek, de a pénzt nem sajnálom rá, szerencsére nem a konyhapénzből játszogatok.
ecigis kütyükre az első 2 hónapban elvertem egy kilót, szóval vannak más hobbik is, amik viszik a pénzt.
-
jimmy74
őstag
pont ezt akartam kérdezni megéri ez a tank tényleg olyan jó?
gondolkozok megvételén...
mondtok róla valamit? -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem egyelőre nagy csalódás ez a tank.

-
peterson79
őstag
Aki megvette LT-432-őt. Disznó módra nyomjátok? Tegnap volt egy afférom egy kollégával aki Prohorovkán 0-ás, 1-es sávra akart előrezavarni, merthogy ez a tank nem látszik, lehet vele merészkedni. Abban a szituban éppenséggel nem volt annyira igaza, mert az ellenfél M41-e folyton megvilágított, de amikor az kinyúvadt, akkor már tudtam menni, igaz így is kaptam pofont, de az még belefért.
Utána kicsit agresszívabb voltam már vele és egész érdekes dolgokat leművelt, a végén még az 50k XP-t is sikerült rajta behúzni, azzal már egész jó lett a legénység is.
Pattintással is rendben van, de rohadtul érzékeny a tankja és a lőszere. Mondjuk, ha majd ki lesz rajta minden maxolva, akkor biztos más lesz, de az elején még nem akartam annyira vadul nyomni... -
peterson79
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
Annyit gondolkodtam már, hogy megnézem Én is az ilyen dolgokat, de aztán mindig lemondok róla. Mi a pöcsömnek töltsem ezzel is az időt..bement-bement, kész, visszaadni már nem tudják azt a meccset...tuti, hogy következőleg a -25% (vagy mondjuk csak -13,28%) miatt már nem adná be neked illetve az ellenfélnek...ez a WG és az RNG istenei miatt volt-van-lesz
-
frame>24
addikt
Ojjekt 252U szopatás ftw...
HEAT1
HEAT2
Ezt meg csak úgy legyintésnekÉrtem én, hogy az első 2-nél nincs normalizációs szög, de azért b+... ezek lila ricochet szögek 350+ eff. páncéllal.
Boldog vagyok, hogy megvettem! Végül is messziről pattint (nyilván AP-ket), csak 0,42 acc...
meghogy brawler, nem? -
kchryss
veterán
Most megy a Clan Super Cup döntője: [élőben] vagy ha valaki [később nézné vissza]
Lecserélték a tegnapi olasz csajt egy spanyolra:

Őt sem a játéktudás miatt alkalmazzák.
[Echiddna]Bónusz kód egy orosz feliratért: LOVEWORLDOFTANKS
-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Jó tank a Churchill III és nagyon jó az xp szorzója, így alkalmas ilyen xp versenyekre és persze legénység húzásra is kiváló.
Érdemes megnézni a másik kategória győztes körét is, az valami nagyon beteg eredmény lett: Morphelo Emlékverseny: Morphelo Hőse - Győztes kör
Caernarvon-nal 7300 sebzés.

Bodzy videójában 7:55 után elég hülyén mozog a célkereszt. Szokás szerint össze-vissza váltogatott a videóban a free kamera és az eredeti nézet között. Akkor éppen free kamerára váltott azért maradt fix a kamera nézet, míg az ágyú célkeresztje ment az eredeti útján. Szerintem jobb lenne az egészet az eredeti nézetben felvenni, mert ez a sok váltás rontja a videó élvezeti értékét, legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest