- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
Ez költői kérdés volt, vagy most az a megfejtés hogy minden szembe jövő tanknak igényesen ellövöd a gyenge pontját és vagy ha nem megy megflenkeled?
Én prémtankot elsődlegesen azért veszek hogy farmoljon, ha a goldammohoz kell nyúlni akkor az már számomra nem prém tank, bár sokan vannak akiknek bejön a "fun" faktor (értsd ez alatt a gold igényes prém tankot) én nem tartozom közéjük -
Bobyjack
senior tag
59 csatát, nem sok de azért benne van a fejemben a "mozgékonysága". Tegyük hozzá azért, hogy ott a páncél valamit kompenzál. Az Archer viszont papír és 12-nél tényleg nem megy jobban előre. Max szakadékban...
(#174870) inferno88: Igazatok van
. Nekem az az ág benne se volt a a fejemben.
(#174871) Emu: Szép átlag, grat! Tegnap T10-el álltam neki a 8-as szintnek, éppen 600 feletti alap átlag jött ki vele, mert nagyon ergya csapatokat fogtam ki és a WR alacsony lett. Volt egy IS7 kör, ahol 6.3k dmg kiosztása se volt elég a győzelemhez, mert a csapat többi része semmit se csinált sajnos. 720 alap XP jött így is abban a körben, de kitörölhettem vele, mert a 850-es limitet nem tudtam meglépni vele sajnos.
-
Papooo
senior tag
Francia, olasz, svéd, cseh gépekhez van t6-tól.
A batmobilhoz nyomi vagyok, a 13 105-tel csak csőpályát kaptam, a tizes skodával átlagban 6 átütés jött össze, ugyanúgy, mint az 50b-vel és a két tizes fochsal.
Csináltam egy duplázást (kb 30 csata alatt) standard b-vel.
A többi négyet amx 12t-vel hozam össze, de úgy, hogy 75%-os legénységgel indultam (ebben húzom a gumikerekes csapatot), és csak most lett meg rá a majrélámpa.
Nem véletlenül fogják könnyíteni 4 perc alatt 6 átütő lövésre. -
Greentea
senior tag
-
jr1994
addikt
Ezt egy szóval sem mondtam
A Rev jó, az STG valószínűleg jó, a Lóri sajnos nincs meg de az meg egészen biztos hogy jó tank. Ja, az érkező olasz tank is érdekes, de az ugye ilyen furcsa táras. Szerintem abban van potenciál így papíron.
(#160670) Dr.Én: most akkor nem rossz, vagy szenvedős?
(#160671) Puculo: bármelyik tankomat azonnal becserélném egy Patriotra. Patriot, Lóri, Skorpion G, ezek a legjobbak szerintem. Majd ha a WG kiérdemli, talán költök is a játékra a prém fiókon felül.
-
Nem tartanám azt sem korrektnek, ha lejjebb raknák egy szinttel, mert ugye T6 prém kevesebbet hoz, mint T7.
Két limites tankom van magasabb tierben: Super Pörkölt és M10 Panther. Utóbbi friss beszerzés, de mondjuk az amcsi ágba már vannak bőven fasza legényeim és minden típusnál már minimum T8+-os tankoknál tartok, szóval nekem megfelelne, ha visszakapnám goldban az árát. Úgyis fáj a fogam a francia nehéz prémre.Egy biztos, pénzt nem fognak visszautalni.
Lőszer téma: a való életben is volt/van 10+ fajta lőszer, egy harckocsi többet is visz magával. Amúgy én személy szerint aktívan használom a HE-t. Ha alacsony hp-s kemény tankkal vagy egy puha papírral van dolgom és megtehetem, akkor HE-t lövök. Az előbbi esetben sokszor csatát dönt el az, hogy két társ szerencsétlenkedik és pattog, míg én inkább használom az eszem és lebontom a rosszfiút.
-
zozyk
addikt
Igen, legális.
[List of Mods (Still Allowed and Forbidden)]
Szép zöld színnel jelölve: "Clown skins and skins that show locations of crew and modules"
-
joergie
őstag
Egyetértek, nekem van fv és revo is, meg egy wz111. Utóbbit sajnos nehéz használni, de legalább gyorsabb mint az is6. Megvan az említett vk100 is, kapja a goldot rendesen, szóval talán nem az is6-al van a gond az ő esetében.
Őszintén a 3ból nekem egyik se nyerte el a tetszésemez a revo félelmetesen lassú, lomha. az ágyú viszont elég jó, csak hát ugye itt is drága a skúló, tier10ben meg elégtelen az átütés, és én nem szeretek goldot lőni.
-
emre
veterán
Hagyd a fenébe, nekem a jelenlegiek közül egyik med sem kellene.
Az Rhm skorpio szerintem még mindig jó, meg ha már med én a mutz-ot próbálnám ki, de az nincs a shop-ban. -
jano_77
nagyúr
Nem kerülhet össze 9-esekkel, nem tudom ez hogyan jöhetett össze! szakaszt pedig nem engedi nem azonos tierű járművel már egy ideje.
(#159443) vhw: szedd le ASLAIN-t és azt és úgy állítasz be rajta, amit és ahogyan szeretnél.
(#159451) Czmorek: biztosan limites, nekem is meg van már jó ideje és még sosem voltam vele 9-ek között!
Mai nap botrányos sajnos, nem is erőltetem tovább elegendő volt mára ez az 5 csata (2 győzelem csupán)
(#159453) zozyk: nagyon király a duma!
-
Carasc0
őstag
Én az Aslain Modpack-et ajánlom. Imádom. Teljesen és egyszerűen testreszabható!
-
-
kchryss
veterán
Nem számtani átlag, ez a lényeg. Gördülő átlag, de mivel 0-ról indul így kell neki 50-60 csata, hogy normálisan lehessen következtetni az átlagsebzésből a kiválósági jel növekedésére/csökkenésére. És a végén sem egyforma súllyal esnek latba az egyes csaták hanem a legfrissebbek mindig többet érnek negatívan és pozitívan is.
-
galervin93
addikt
Csak nagyobb eredmény, és legfőképp nagyobb élmény egy okos játékkal elért szép meccs. :-) Akár még vereség is lehet, csak izgalmas legyen - legalábbis én így vagyok vele.
Én pár napja most nem játszottam már, ma sem fogok, megyek horgászni.
Holnap meló... Majd talán pénteken. Nem is baj, néha kellenek ilyen pihenős hetek.
Szerk.: tank-csere, jeee. :-) Az utóbbi időben annyi prémium gép került a garázsba, valamit tuti szanálok.
Így jó áron begurítom a kínai prémium TD-t.
-
h1mpi
félisten
Ja csak azóta a tier8-as tankoknak az átütése gold-al brutál lett. Simán beütik fronton. Amikor anno megvettem szépen pattogott róla majdnem minden. Tier 9-esekről meg ne is beszéljünk.
Nemrég mentem vele egy kört. Jött szembe egy E75 és egy STI. Pattogtam csak, Ők meg röhögve kicsontoztak.
-
galervin93
addikt
Magasabb tierben valamivel jobb volt a helyzet. Persze nem sokkal, de azok a gyenge játékosok, akik mondjuk átlag 100-200 xp-ket szednek, mostanra már eljutottak T10-be, és ez baj. Egyszerűen a felső 3 trie ugyanolyan óvoda, mint lent, csak picit több páncéllal, sok hp-val meg "kisebb" mapokkal (nagyobb látótáv). És míg tier5-ben nem feltűnő, hogy valaki nem a helyén van, mert nem szpottolják ki, itt rögtön szétkapják. A páncélját nem tudja használni. A látótávját, álcáját nem tudja kihasználni. Sötöbö...
Mindegy, elszórakozok így is, csak túl sok a rohanós csata, ahol nem az eszed használod, hanem mész, darálsz mint a gép, mert lemaradsz a sebzésről.
szerk.: nem tudok mást mondani a Centi 7/1-ről, mint hogy fenomenális! Kíváncsi vagyok, vajon majd az AX is hasonló érzést lesz-e eggyel feljebb, nagyon csábító a jóval nagyobb dpm. Persze még vagy 90ezer xp, de úgy érzem nem lesz nehéz összeszedni, ez a mai etap. Közben már 80% felett van a gm, kíváncsi vagyok, össze tudom e szedni vele a harmadikat. Egyelőre a szpot hiányzik, pedig bitang jó a látótávom, de majd kitalálok valamit, ha oda jutok. :-))) -
galervin93
addikt
Nem puhult, és nem tagadom, nálam "only fun full gold" módban üzemel a masina. :-) Ahogyan lentebb e-newsee is írta, igazából még így sem nagyon megy az ember mínuszba, persze ha sebez is, mert vaktában, sebzés nélkül puffogtatni azért nem olcsó mulatság. :-) 400-500 sebzéssel már pluszban lehet zárni arannyal (prémium fiók mellett), ez azért nem elérhetetlen dolog vele (nekem 600+ az átlagom, de ma 700 felett lőttem), pedig én aztán tényleg megyek be a közepébe, mint a gép, ha engedi a helyzet (leginkább a sebesség akadályoz :-) ).
Jadro, az csak valami elírás, "dupla" limites, csak saját és alacsonyabb tiert lát.
Ahogy kchryss írta, a legnagyobb ellenfelek:
- Luchs (nagy sebesség és tűzerő)
- Matilda (kb. "belőhetetlen" páncél)
- B2 (bár a tornya simán lőhető, csak hát neki is jó a RoF...)
- AMX-kiskacsa (olyan effektív értékei vannak, hogy ihaj, ember legyen a talpán, aki jó hatékonysággal belövi!)
- AMX-38 (szemből komoly effektív értékei vannak, oldalról már simán lőhető)
- Hetzer (szemből szintén kemény dió, pláne, ha troll + golddal nyomja, akkor egy lövés is lehetünk...)
- brit pom-pom ágyú, nem tudom melyiken van pontosan, de a pici 4-es tár veszélyes, igaz mag a gép puha
- artyk, minden mennyiségben, de ezt már ki sem kell emelni... -
po1son
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
ill az alapsebzese 300 a nashornak 240 asszem. szal tobb esely van kinyirni valakit aki le van hp-zva egy highrollal
nekem a dickermax nem volt csalodas, persze lehet h csak szerencsem volt eddig vele, nem lila a statom, nem ad olyan elmenyt mint a t-28, neha megyek vele legenyseget huzni, foleg ha 5x xp van a gyozelemert, ingyen volt szal nem kell sirni, kulonosebben nem log ki szerintem a jatekbol, vannak elonyei es hatranyai, inkabb az a zavaro h eleg hullámzóan adja melled a redkivul gyenge jatekosokat, értsd ez alatt hogy olyan szinten primitivek vagy nem is tudom milyen szot lenne erdemes hasznalni rajuk. a feszultseg elsosorban emiatt keletkezik a jatekban, es lathatoan nem sikerult orvosolni. mióta javitottak az uj mm-et sokkal rosszabb lett. elozo verzio sokkal jobb volt. de fokent azzal van a gond ha tucatszamra kapsz gyagyasokat sorozatban. ilyen helyzeteket egy gyengebb tankkal eselyed sincs orvosolni, vagy mondjuk ugy h bizonyos tankok teljesen alkalmatlanok bizonyos palyakra ilyen korulmenyek kozott ha ugy szeretnél jatszani h erdemben befolyásold a csatat, es 3-4 idiótát kell kompenzalnod. 8-12 kozott meg jonnek 0-15, 2-15 3 percnél rovidebb csatak
-
Gyuri27
félisten
Lassan írom. Hátha.
Az az ágyú nem jó.
Minden szar tankkal lehet lila statot produkálni.
A mostani metában elég sok goldot eszik. Az javít valamit.
Ettől függetlenül az összes hátránya megmarad a tanknak. Papir, lassú, 0 camo, rossz pen, rossz rof, hosszú aim, pontatlan.
A szép benne, hogy nem csak én gondolom így. A számok, tapasztalatok és a hozzáértők is ezt gondolják. -
Viktoár
addikt
Mostanság már nem jó td szerintem.
Boldog boldogtalan leforog a mostani rohanó csatákban.
Bár odáig sokszor el sem jutok mert a motor elhal az első találattól.Amúgy azért tettél bele 1100 csatát mert olyan jó td hogy élmény vele a játék vagy mert jól hozza kereditet? (De őszintén
)
-
Razermazer
őstag
Csillagrombolókkal nem harcolunk, csak csipkedjük és húzunk a francba
a nehezek majd intézik ha ügyesek és odaérnek hozzá
Igen az is igaz, hogy he- vel lehet gyújtani, nahát nem lehet minden tökéletes, akkor meg az lenne a baj hogy overpower.Most nézem, hogy valami török gyerek invite-olt klánba KOMAT hát köszi, de én inkább majd magyarba.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Legalább az utolso kör jó volt.
Mehetek vissza derpezni.
http://live.wgleague.net/ - má vége.
-
kchryss
veterán
És ez a Ding agyonverte az eddigi ellenfeleit. Durva mennyivel előrébb vannak a ruszkik. A tavalyi döntő izgibb volt. Ott egyenlőre álltak a végén és annyival nyert a NaVi, hogy az egyik Tornado-s az új fizika miatt beszorult egy sziklához.
Tornado játékosainak átlag életkora 20 év.
-
Stanislav84
tag
Áruld el nekem hogyan lő be oda az arty? Nagy ívben lövőknél esetleg van esély, de alapból lefele lejt a domb ahol van, tehát még ha oda is lát, akkor is kb 5% esélye van oda belőni, és max stunolni tud.
Ha megnézed, ott egy torony, ami neki fedezék, és onnan sidescrap-el... az egyetlen módja, hogy kiszedd onnan, ha áttolod a heavy vonalat és hátba lövöd. Magyarul csak a bázisuk felől lehetett volna lőni. Középen nem tudtál volna átmenni, mivel a Leo1 és az obj140 ott jöttek le, és őket fedezte.
És kérdésedre a válasz, de, belőttem, 2x is a WZ-t, amíg ő 2 lövéssel 1,5x annyit sebzett belém, és még több hp-ja is van cserébe, mert én egy 8-as átlagmed vagyok, ő meg jelenleg az egyik legjobb 10-es light.
-
Emu
őstag
Én még csak T34-85nél tartottam, mikor begurult az akciós JT8.8 a garázsomba. Ha kaptunk/nyertem 1 nap prémet, az általában azzal ment el, hogy orrvérzésig toltam a JT-t. Ha jelenleg is olyan csatákat mennék eszembe se jutott volna másikat venni. Fun faktornak ott volt a régi T49, T37, LeoPTA, T34-85.
Viktoár: így van. Eddig sem okozott gondot a vérvörös Defendert kilőni IS3-al, ezután sem fog. Akkor van gond, ha a másik oldalon is normális játékos ül, de akkor pont ugyanolyan kellemetlen mintha ő is IS3-ban ülne...
Prém acc jó, ValentineII-höz kaptam 30 napot, és ez idő alatt majdnem 10M kredit összejött, úgy hogy nem farmoltam közben. -
lacibacsi
addikt
Vannak ilyen játékosok... Mivel minden ágat ki szeretnék húzni, így mindennel játszok is. Az AC48-ban eddig 54 csatám van. Mellé 37%WR és az overall alatti WN8. Hogy élem meg? Volt vele vagy 4-5 tank ászom is, meg még több nulla közeli kör... Nem őszinte a mosolyom, ha rá gondolok, de hát ez is csak egy tank, amit túl kell élni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest