-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
-
Dr.Én
veterán
válasz
Bozso68 #160629 üzenetére
ismerős téma...én már nem húzom fel magamat...tolom mellette a zenét ..sokat segít...
nagyon szemét tud lenni sajnos...ma egy KV-4-el menő játékos baszogatot...
én artyval voltam...fraszia tier 8
egyfolytában szidott össze vissza és bot meg hülye meg fene tudja mit mondott...
csak az volt a legjobb az egészben hogy 4-szer annyit sebeztem mint ő...ennyi..többi nem érdekelt..(#160630) Jokerdapro
de közbe kell.... de sok mindent nem tudunk tenni ellene...szerintük minden okés...
de nagyon is nem... -
kchryss
veterán
válasz
Bozso68 #160241 üzenetére
Nálam is elkezdett laggolni kb fél órája, szintén upc.
(#160245) hitman77:
login.p1.worldoftanks.eu és login.p2.worldoftanks.eupathping alapján nekem tegnap az jött ki, hogy az osztrák upc állomással van a gond.
-
e-newsee
addikt
válasz
Bozso68 #158089 üzenetére
Ha mindent beleszámítasz (rákészülés, koncentráltság, stb), az ember reakcióideje egy ilyen játékban úgy kb 0,3-0,7 mp között ingadozhat. Most, hogy ahhoz hozzájön-e az a 0,01-0,02 mp, amivel a wifi mondjuk lassabb a vezetékhez képest (ha egyáltalán), az már oly mindegy.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Bozso68 #158081 üzenetére
A kábeles kapcsolat jó hatással lehet a statisztikára (ha ez is szempont) mivel pl. a parancs kiadása és végrehajtása (azaz bal klikk és lövés) között csökkenhet az időtartam.
Néha nálam is genyózik a hálózat, olykor egy pillanatra nem az történik aminek a billentyűzet- vagy egérhasználat alapján kellene és van, hogy észre is veszem, hogy a kapcsolatjelző bogyó a ping kijelzés mellett abban a pillanatban pirossá válik de előtte és utána zöld.
Kisváros (széle), UPC kábeles kapcsolat.
Megyeszékhelyen Digivel nem volt ilyen problémám.
Pedig kábel és kábel... -
Luperator
tag
válasz
Bozso68 #158062 üzenetére
Otthon normális kábeles net híján wifis mobilnetes megoldás van. Na most a gépre is WiFi antenna van dugva és a mobilnet is azon keresztül szórja így sokszor megesett a többszázas ping, olykor 999 is. Sikerült ezt áthidalni egy USB kábellel így legalább a modem közvetlen a gépre csatlakozik, 40-70 közötti pinget adva l. Nem világbajnok, de játszható.
Gyanítom kérdésed nem erre a sarkított példára utalt, de így is megoldható még ha körülményesnek is hangzik.
-
Barret001
addikt
válasz
Bozso68 #157977 üzenetére
Hátha segít: [JS elemzés]
-
xAttilax
őstag
válasz
Bozso68 #157535 üzenetére
nem nálad van a gond, sok prem tankom van de a patriot nálam sem működik
az apcr átütésvesztesége és a kis kaliber miatt (+ szerintem nem is valami pontos) ezért nálam is nagyos sok lepattanót generál, statisztikailag messze a legrosszabb vele a teljesítményem. Sőt megvan az egyik barátomnak és nála is csontra ez a helyzet. -
zodo
nagyúr
válasz
Bozso68 #133110 üzenetére
+1
Saját statisztikám, szürke kijelölt sor és felettiek amióta fent van a top löveg.
-
kchryss
veterán
válasz
Bozso68 #132297 üzenetére
Na azért a T34 kupoláját ne hasonlítsd az m103-éhoz. A T34-esét azért nehéz eltalálni, az m103-on lévő izét meg nehéz nem eltalálni.
(#132292) @Lanash:
Ha top tier vagy akkor lehet jó köröket menni a stock ágyúval. Nagyon jó a dpm-je és gyorsan köpköd. Magasabb tierben viszont azzal az alfával csak csiklandozod a nagyobb tankokat.
Egyik pozitív élményem azzal az ágyúval kapcsolatban az volt amikor rámyolózott egy leo1 aki azt hitte a top ágyú van rajtam. Aztán meglepődött milyen gyorsan kapja a pofonokat. -
-
kchryss
veterán
válasz
Bozso68 #131857 üzenetére
Régen voltak már barakk problémáim, de ha jól rémlik van egy kiskapu. Ha tele van a barakk, egyesével akkor is kicserélheted a tankban ülőket barakkban lévőkre ha a tanknál az adott legénye kattintasz. Utána ha mész 1 kört ezzel a legénységfelállással akkor azt megjegyzi a rendszer. Aztán ha bepipálod a legénység automatikus visszahelyezését vagy manuálisan választod az előző legénység opciót akkor ha jól rémlik kicseréli őket barakkhely nélkül is.
Vagyis a te esetedben: ha most a t34-ben van az a legénység amit a t32-ben akarsz használni akkor a t34-ben bepipálod a legénység automatikus visszarakását, mész vele 1 kört. Utána egyenként lecseréled őket barakkban lévő bármilyen amcsi legénységgel így a t34-é a brakkba kerül. Utána a t32-ben lévőket cseréled le egyenként a t34-esre. Itt is bepipálod az auto legénység pakolást és mész 1 kört. Ha úgy van mint régen akkor ezután bármelyik tankra kattintasz az a legénység megy bele amivel utoljára játszottál vele.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Bozso68 #131855 üzenetére
A legolcsobb megoldas - felteve ha van par ures garazshelyed - hogy 0 penzert megveszed minden nemzet T1-es tankjat, es azokban el tudsz helyezni par legenyt, igy felszabadul par barakkhely, de mivel tulcsordult a ferohely, igy csakis 10 drb legalabb T5-os szintu tank oldja meg a gondodat, ugyanis az 5-os tankokba legalabb 4-5 legenyseg jar, igy ha van 10+ garazshelyed, es eleg ezustod, akkor 40-50 kozotti legenyseget el tudsz helyezni, viszont kell vagy 4-5 milla ezust, es nem eri meg befektetni, mert utanna felaron kell eladd oket, amint a ferohely dolog rendezodik,foleg ha nem akarsz egyet sem megtartani beloluk.Ha van keves 300 aranyad, akkor vehetsz + ferohelyet, tankot, es kozben eldontod, megnezed hogy mifelek azok a legenyek, es kiszamigalod, hogy melyekre van szukseged, azokat akiket nem tudsz hasznalni meg kidobhatod, de ha mindegyik 100%-on all, akkor szerintem ne tedd.Szoval kombinahatod a ferohely,tank,kirugas dolgokat, de lehet a legegyszerubb az lenne, amit a tobbiek is javasoltak, hogy vegyel mondjuk 1000 aranyat, vagy 500-at, es amikor felaron lesz a ferohely, akkor tudsz venni 900 aranyert 6x16, vagy 450 aranyert 3x16 helyet.A 3x16 helyet meg kombinalod a legenyseg elhelyezeset tankokba, es akkor olcsobban meguszod.
-
Borvitéz
csendes tag
válasz
(#131855) Bozso68 ***
én a 100% alattiakat és képesség
nélkülieket kiszórtam, a még (" jó lesz valamelyik tankhoz" ) legényeket
esetleg elteheted üres tankokba.
pl. T1 heavy vagy hasonló olcsó 6 féröhelyes tankot tarts meg
minden nemzethez ahol kell a legénységet tárolni.
**** kis aranyat ha szerzel küldetésekkel akkor
meg akciós 150 aranyért veszel garázshelyet.(#131860) ollie :
Már régebben is benne volt a - bevétel szerinti - top 10 játékok között
a világon.... túl nagy biznisz ez.... -
jr1994
addikt
válasz
A dominancia meg egyéb játékmódokban lehetett 10-es tankokkal menni, csak a legénységet nem vették el mikor kikerült a mód. Ha nem kellenek, küldd el őket. Alap 100%-osak, ha más típusú ágat kezdesz kredites átképzéssel 80%-ra visszaesnek, az már alig több mint a 75-ös újoncok.
(#131857) Bozso68: más nincs, csak a barakkbővítés, de az most amúgy sem akciós. Esetleg ha van garázshelyed, vehetsz kis tankokat, azokban lehet tárolni őket, de amíg nincs legalább 1 szabad helyed, nem fogod tudni a legénységet mozgatni.
-
megaram
tag
Nekem volt T29, de szerintem egy nagy rakás.... páncélzata eléggé gyengus, de a tornya az nagyon masszív! Főleg szemből domb mögül felbukkanva eléggé ütös a toronypáncél miatt!
De viccet félretéve megveszed rá a 105mm est ami nagyon lassan tölt, még gyorsítóval is, és a páncél átütés se valami erős, a lőszer áráról meg ne is beszéljünk! A tiger 1 88asa szerintem okosabb gyorsabb és olcsóbb lőszer téren!De ez csak az én véleményem...azért sok sikert hozzá!
-
diegho
nagyúr
válasz
Bozso68 #44857 üzenetére
Itt nagy kérdés, hogy a 2800 csata alatt hogyan teljesítettél a T29-el, ha szarul, akkor a T32 még rosszabb lesz, ha jól, akkor még jobb lesz. Szerintem a T32 egy nagyon jó tank, de hogy nagyon jó legyen kell tudni játszani is vele. T29 átlagsebzésem: 2049, T32 átlagsebzésem: 2366, tehát jó 15% plusz van benne. Ha T29-el legalább 1500 átlagsebzést tudtál produkálni, akkor szeretni fogod a T32-t, ha nem, akkor szenvedés lesz.
Djuree miért nem tudod megnézni, hogy mi van kifejlesztve? Netán wotdb.info miatt? Ott is meg tudod nézni, hogy mi megy rá az előző tankra is, szóval...
-
bullseye
addikt
válasz
Bozso68 #44679 üzenetére
FOV-ot változtatták, itt lehet valami megoldás
-
dorka16
aktív tag
válasz
Bozso68 #28368 üzenetére
Ezeket úgy lövöm ki mint ha ez lenne a feladatom. Sőt a szakasztársát is kilőttem volna.
Az ISU mindig segít ha baj van. -
Mottie
őstag
válasz
Bozso68 #7659 üzenetére
Az én konfigommal (alant látható) Általában 90-100 között van az fps. Energiagazdálkodás beállíás? Illetve be van lőve, hogy az nVidia gpu-val fusson a játék?
Szerk.: Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy max. grafikán futtatom a játékot, pont az optimalizálatlanság miatt.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Bozso68 #1319 üzenetére
Igen, elég sokan azzal múlatják az idejüket, hogy a sixth sense világító jel helyére minden fajta hülye jelet raknak be. Its a trap-es cuccot, radioaktív jelet, stb..Mindnek ugyan az a lényege: jelzik, amikor detektálózódva vagyol mások által, hogy ily szép magyarosan fejezzem ki magam.
Amúgy meg azt hallottam, hogy a 3sec. késést 0-ra csökkentik, magyarul egyből világít, ha látnak?
Erről tud vki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest