- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
-
MZsoltee
veterán
válasz
frame>24 #198565 üzenetére
Ennek a BM-nek a célja játékban lévő kredit és gold eltüntetése. Ha nagyon sok lesz a játékban, akkor elértéktelenedik. Illetve nem lesz motiváció a tovább farmolásra és leginkább a gold vásárlásra.Márpedig a karácsonyi időszakban elég sok gold és kredit került be a játékba a boxoknak és a szorzónak köszönhetően. Ez akkor jó, ha "véglegesen" kikerül a játékból a "pénz", ha könnyen és gyorsan veszteségmentesen vissza tudnád alakítani, akkor nem érnék el a céljukat.
-
KISDUCK
addikt
válasz
frame>24 #184718 üzenetére
A repcsis játék shopjában elvileg sima prémiumot árulnak, nézd meg ott! Próbaképp lehet hogy érdemes először 1 napot venni.
"Premium Account allows you to progress faster in the game, providing 50% more credits and experience per battle. Premium Account is unified for World of Tanks, World of Warships, and World of Warplanes, this means that when you purchase it for one game, you automatically get it for the other ones. And as a bonus, you get a unique Hangar for your Premium Account."
-
-
kchryss
veterán
válasz
frame>24 #184514 üzenetére
Skill4ltu be akarta mutatni mennyire rossz tank aztán ment vele pár tök élvezetes kört: [4ó48p20mp-től a csata]
Legjobb az volt amikor a végén ecsetelte mennyire pontatlan aztán milyen kapáslövést adott be neki el se hitte. -
popey37
addikt
válasz
frame>24 #183843 üzenetére
én azt nem értem, miért baj, hogy sok kredit és arany lappang a játékosoknál? abból a wotnak nincs haszna hogy elkölteti a gamerekkel, hiszen ő adja nekik. láttam olyan játékost akinek 500k fölött volt a goldja, gondolom nem vette. a kreditet megint nem értem, a játékban kapod a teljesítményed függvényében, ebből hogyan lesz nekik pénzük?
-
Warton
őstag
válasz
frame>24 #179221 üzenetére
Nah, hát ezt tök jó, hogy kitetted, mert én most abba is hagytam az FL-t. A STA-2, wz-111 nem hoz lázba, az Emil talán igen, de az meg túl sok energiát követel. Az utolsó tankról meg senki sem tudja micsoda.
A játékmód se tetszik, valahogy túl nagy a pálya és általában a támadó csapat győz. Kb. játszottam 20 csatát és csak két alkalommal győzött a védelem. Ha támadóban voltam mindig nyertem, ha védelemben akkor a két alkalmat leszámítva pedig mindig vesztettem.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
frame>24 #179204 üzenetére
Ahogy Krissz kolléga is írja, kemp ellen kiválló, meg persze védésnél is kellemes dolog.(arty strike csak 10méteres körben van, air strike az nagyobb terület de kevesebbet sebez +stunol)
Ha belefulladtam már a kreditbe, akkor valszeg a nyolcas amcsi artát tolom meg picit. Több perverz ötletem is van rá. Pl: arta + air strike+ arty srike vagy a másik beteg kombó, arta+ arty strike+ felderítő repcsi.Mindkettő maximális katarzis, az elsőnél a saját stunod lövöd, a másodiknál a saját spotod...
(remélem a fent leírtak fényében mostmár mindenki utál is
)
-
kchryss
veterán
válasz
frame>24 #179204 üzenetére
Épp ez a szerepe. Ha nem lenne akkor simán elfoglalhatnál egy op tankkal egy op pozíciót és csata végéig tartanád azt. Itt kivételesen tényleg igaz, hogy a kempelés ellen van és használ is.
Ha idegesít akkor játssz light-tal és futkoss, akkor közel lehetetlen, hogy ez szedjen ki. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
frame>24 #178237 üzenetére
El kell dönteni hogy jó prémet veszel vagy valami közepesen szart, amiket felsoroltál az utóbbiba tartoznak, nekem nem érné meg csak a legénységhúzás miatt szívni velük.
Persze mindegyikre rá lehet fogni hogy jó ezért vagy azért, de összességében randoban szívás van velük, nem véletlen hogy egyik sem túl népszerű. -
Yofej75
aktív tag
válasz
frame>24 #177997 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy mi a rossz a jelenlegi "balanszolatlan" játékban és az MM-ben valamint az is érdekelne, hogy azokat minként korrigálnád.
Rossz a +/-2 tier? Amikor nyolcassal hatos csatában kell "bohóckodnod" az is fáj?
Rossz a +/-25% RNG? Amikor 400-as alfára beadja az átütő 500-as sebzést az is milyen sz.r lehet már... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
frame>24 #177994 üzenetére
1. Nem neked kell a toptiert kifilézned, supportáld őket hogy megtehessék
2. Már elmondták hogy érintené pl. a bevételt (pénz+xp) ha nem lohetnel nagyobbat, sokmindenbe beleszolna
3. Alap hatodik érzék skillel is a sarokba fog kempelni a siemka vagy megöleti magát mert majd úgyis jelez ha spotoltak....
4. Töredékére csökkenne a változatosság mert a kevesebb tankbol jó eséllyel 1-2 sokkal nagyobb esélyt biztositana
Megnéztem a videóját. Értettem is mert beszélni angol. Felemás volt az egész, mint írtam az újratöltődő fogyocikkeket is ki kéne venni ha nem akar stunt...meg kérem vissza az AP-t. Lehet hogy 100bol 1x ütött át vagy találtam el, de akkor odavert.
Nekem úgy tűnik trendi akar lenni és kéne neki egy nő.
kchryss: valamilyen szinten örülnék neki de akkor kompenzálják azt aki freeXP-t váltott és azt is aki csatában grindelte ki első skillnek...nem lesz olcsó... Arty ötlet tetszik, lenne hova elküldeni azokat akik sírnak érte.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
frame>24 #177994 üzenetére
Nem tudom, olvastad-e amit én írtam korábban: "A +/- 1 tier bevezetése pár apróság változását is okozná. Például bevétel csökkenést (kredit, XP), küldetések átírása amelyikben most az a cél, hogy két tierrel magasabb szintű tankot sebezz/lőj ki és vélhetően jóval több lenne a bot. Akkor aztán lenne sírás-rívás." Ezen nem ártana elgondolkodni egy kicsit...ezen és még tovább...
-
jano_77
nagyúr
válasz
frame>24 #176215 üzenetére
Ha vki agyatlan és top tankkal semmit nem csinál csak bolyong a pályán vagy mondjuk végig nézi vki, hogy 3-4 tank szed szét apró darabokra, de oda nem lő, hogy picit is visszatántorítsa őket, akkor igen, rá szoktam írni az ilyen majmokra. Azért mert vki kiszed az enemyből, azért nem. SŐT még azért sem, írok rá senkire, mert épp artyval volt. Van egy haverom, aki minden artyt feljelent, mert annyira rühelli őket és fixa ideája, hogy minden arty csak és kizárólag Őt akarja lőni a csatában, mert tuti vmi extra bónuszt kapnak utána.
-
HellGreg
őstag
válasz
frame>24 #175554 üzenetére
Az idén nem költöttem semmit a játékra, így most dőzsöltem egyet na
Jövőre már nem fogom ezt csinálni, mert már most is bajban vagyok, mire költsem a maradék 130K aranyat, miután már majdnem minden megvan az ingame prémium tankokból. Hátha még esik pár jó cucc a kalendáriumból, bár már ott se sok minden lehet ami érdekel. -
kchryss
veterán
válasz
frame>24 #175073 üzenetére
Klasszikus TD-nek talán jobb a SU130PM, med-ként viszont a skorpió használható jobban. Hogy ez a gyakorlatban mit jelent? Azt, hogy a gyengébb játékosoknak kicsit jobban mehet a SU-val, míg a jó játékosoknak kicsit jobban mehet a Skorpióval.
Amikor néztem skill4ltu-t ahogy húzza rá a kiválósági jelet azt mondta neki jobban bejön a skorpió, kicsit jobb tanknak tartja a németet, de minimális a különbség.(#175076) @ollie:
Páncélja egyiknek sincs, ilyen értelemben nem is érdemes összehasonlítani őket, mert 0=0. Nem emlékszem, hogy valaha bármivel pattantam volna a skorpióról. -
peterson79
őstag
válasz
frame>24 #174934 üzenetére
Nem tudok úgy nyilatkozni, mint aki 1000 kört ment vele, de mivel nem látni a pályákon nem hiszem, hogy annyira megérné. Kipróbáltam, kölcsönbe megvolt, de abszolút nem jött be a stílusa.
Jó pár ilyen tank van szerintem amit szökőévben látni, például a Primo Victoria-t sem látom soha. De nagyon ritka a Mauerbrecher is, pedig még arra azt mondanám, hogy nem rossz tank, ha kicsit is hasonlít a VK100-ra vagy a Mauschen-re. Lassú dög, valószínű ez lehet a hátránya.
Mindenkinél a maga esze, de Én Somua-ra nem költenék, az tuti
Egyébként sem akarok már prémtankra. max prémfiókra, de még van vagy 5 hónapom, szóval ráérek gondolkozni, de ha lesz fasza arany akció karácsonykor akkor abból bevásárolok és majd úgy fizetek megint elő valami hosszabb időszakra...
-
peterson79
őstag
válasz
frame>24 #173906 üzenetére
Annyit gondolkodtam már, hogy megnézem Én is az ilyen dolgokat, de aztán mindig lemondok róla. Mi a pöcsömnek töltsem ezzel is az időt..bement-bement, kész, visszaadni már nem tudják azt a meccset...tuti, hogy következőleg a -25% (vagy mondjuk csak -13,28%) miatt már nem adná be neked illetve az ellenfélnek...ez a WG és az RNG istenei miatt volt-van-lesz
-
kchryss
veterán
válasz
frame>24 #173084 üzenetére
Valószínűleg igen.
A kódos bérelt tankokat 50%-os legénységgel kapod általában, azt nem érdemes lenyúlni, ki szoktam őket rúgni azonnal. A twitch prime-hoz kapott bérelt tankok 100%-os legénységgel jöttek, az érdemes lehet lenyúlni ha nincs ahhoz az ághoz még jó legénységed. -
lacibacsi
addikt
válasz
frame>24 #126832 üzenetére
"24-én tényleg újra bedobják az összeset megvételre?"
Erre ne alapozd a jövőd. Szinte teljesen kizárt, hogy egyszerre az összeset betegyék.
(Az E25-öt meg ugye már soha többé. Ja nem. Az már megvolt...)Más: Holnap Karácsony, de még semmi hír az ilyenkor szokásos leárazásokról. Vagy most nem lesz szokás? Tavaly már egy héttel karácsony előtt kint volt az ütemterv a nemzetek leárazásáról, a fogyócikk és egyéb akciókról, szorzók menetrendjéről. Most semmi. Lehet, hogy a díszítgetés lesz az egyetlen "akció" az idén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest