-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Tette már fel vki az új 9.14.05-ös Aslain modpacket?
Vmit elcsesztem vagy ez az újabb update rontotta már megint el az XVM-es minimap beállításokat!? Ugyan az mint a 9.14.03-as verzióval.Valahogyan esetleg megoldható az, hogy a 9.14.04-es verzióból átmásolnám a minimap beállításért felelős file-okat!? Ha igen, milyen file-okat kellene átmásolnom?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
popey37
addikt
válasz galervin93 #112759 üzenetére
köszi leszedtem, hova kell bemásolni?
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
SoulReaver
veterán
válasz Dr.Én #112797 üzenetére
Remélem át lesz dolgozva hamarosan ez a rendszer, mert egy kis ütközés is levesz egy csomó hp-t. Meg ez a felborulás senkinek nem tesz jót... Pl ha felborul egy top játékos, és senki nem segít, azzal elássa esetleg a csata kimenetelét. Nem trabantok ezek, hogy minden kis ütközésnél beszakadjon a tank Ráadásul, ha lesiklik valami megszokott helyen az ember, ne a tank menjen szét, hanem mondjuk sérüljön meg a sofőr vagy akármi.. Hisz, az kenődik fel a "műszerfalra"
-
Dr.Én
veterán
válasz SoulReaver #112794 üzenetére
sok ilyen esett lesz a jövőben a WOT-ban... most már legalább kevésbé száguldozok a tankokkal, amelyik nagyon borulékony...
abban igazad van, segítség nyújtásból nagyon nullák...bár az én esetemben nem tudtak volna segíteniWOT: kissio
-
mcwolf79
veterán
válasz Barret001 #112774 üzenetére
Azért mert nálad nem jelentkezik az nem jelenti hogy nem létezik.
Ha rágugliztál volna láttad volna hogy nem csak nálam jelentkezik a hiba.
Sehol máshol nem jelentkezik, csak ott. Ott is csak akkor, mikor délről támadunk és a bal felső sarokba megyek.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
SoulReaver
veterán
válasz #43783936 #112791 üzenetére
Így is az rng-n múlik, hogy eltalál.. Egy kevésbé pontos löveggel is szoktak halál pontosan domb oldalból kiszedni.. Mint tegnap a gw e100. Inkább csak kevesebb sebzést... Meg a TD-k nél se legyen 1000 fölötti sebzés.. Inkább legyen meg az átlag 600 alfa nagyobb átütéssel azt csókolom..
(#112793) Dr.Én
Én tegnap 2 embernek is segítettem vissza állni, de am. szarnak az ember fejére Pedig plecsnit is adhatnának, ha már van ilyen jelenség, hogy tank oldalára borulva várja a halált..[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz SoulReaver #112788 üzenetére
nem terveztem, de majdnem sikerült
csatát elvesztettük, sajnos, a végén darabig kerestek, mire észre vettek...WOT: kissio
-
Chris0321
addikt
válasz kchryss #112779 üzenetére
ARL-t a 90 mm-essel, a KT-t a 105mm-essel használtam. Az ilyen tankoknál az első az átütés, főleg már a KT-nál. Hiába a nagyobb dpm ha pattogsz, én még játszottam a +3 tier különbségben a Tigrissel 10-es tankok ellen, én nem tolnék ki magammal feleslegesen. Elég volt addig a 88-ast használni, míg meg nem lett a 105 mm-es. Persze a 88-assal is lehet esélyed komoly sebzésre, de akkor vinned kell magaddal bőven goldot és nem hiszem, hogy nagyon minuszba akarnál menni már tier 8-ban mikor van más lehetőség is.
-
emre
veterán
válasz #43783936 #112786 üzenetére
3 Bannolni aki nem sebzi le a teljes átlagban a HP-ja minimum 30%-át.
Nem kellene bannolni, csak ne vehesse meg a következő tankot, amíg a kifejlesztett géppel a saját hp-ját nem sebzi le átlagban.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
SoulReaver
veterán
válasz Dr.Én #112784 üzenetére
Hajóra akartál szállni?
Én itt akartam le csúszni, mert volt ott az a fal támasz, ami olyan, mint egy rámpa, de pukk lett a vége
#112786) Mogyesz75
Szerintem nem bannolni kellene ezeket, csak annyit tenni velük, hogy ne kapjanak xp-t. Így talán kevesebb agyhalott lenne magasabb tierben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atti777 #112782 üzenetére
1. Bannolni, azt aki nem tesz meg 150m/ perc (jatékidő) távot (arty kivétel)
2 -90% Xp és kredit minden Harckocsizó mesterlövész plecsni után, amit lighttal vagy heavyvel érnek el.
3 Bannolni aki nem sebzi le a teljes átlagban a HP-ja minimum 30%-át.
Az első két pont egy picit kitolna a hátul kempelőkkel, az utolsó pedig az űbernyomikat és a botokat irtaná ki.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
1. ne csak három felszerelés és ellátmány lehessen
2. skillek vagy gyorsabban gyűljenek vagy lehessen venni
3. lehessen pályát választani tanktípushoz, a valóságban sem véletlenül küldtek olyan tankot oda ahovaés persze biztos lenne még ötlet például az rng-vel kapcsolatban
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Dr.Én
veterán
-
-
senior tag
Ha megváltoztathatnál 3 dolgot a játékban... mi lenne az és miért?
Путин, иди нахуй!
-
grizlisandor
veterán
válasz kchryss #112779 üzenetére
Én a 90 mm-essel mentem végig az ARL 44-en, alap lőszerrel beütsz mindent, ami jön szemben, goldozni nem kell. Pontosabb, mint a 105 mm-es; bár még mindig francia ágyú.
Tier VIII-ig jó, talán Tier IX-ig elég lenne a 88, de Tier X-ben meg már gyenge az átütés, meg a 240es alfának nincs semmi visszatartó ereje.
-
kchryss
veterán
ARL 44-et melyik ágyúval érdemes használni a kettő közül?
Jól látom, hogy a 105 mm-es ágyú prémium lőszerének nem csak az átütése nagyobb a simánál hanem a sebzése is? Szerintem még nem láttam ilyet, van más tank is aminek átütés és sebzése is nagyobb a prém lőszeren mint a simán?
Tiger 2-t az alap vagy top ágyúval érdemes használni? Top ágyúnak jobb az átütése, de az alap ágyúnak 2150 a dpm-je a topnak csak 1846 ami elég nagy különbség az alap javára. -
-
nyunyu
félisten
válasz jagada #112776 üzenetére
Battle.xc-ben vagy elements.xc-ben van egy erre vonatkozo bejegyzes. *
"battle": {
"elements": [
{
"$delay": 100,
"sixthSenseDuration": "9000",
"sixthSenseIndicator": {
"_alpha": 100,
"_x": "sixthSenseIndicator._x",
"_y": "sixthSenseIndicator._y"
}
},De ez asszem csak a lampa kirakasanak a hosszat allitja, a hangot nem.
*: default elements.xc tokures, nincs benne, igy a nyito [ es a zaro ] tagja koze be kell ezt szurni:
{
"$delay": 100,
"sixthSenseDuration": "9000",
"sixthSenseIndicator": {
"_alpha": 100,
"_x": "sixthSenseIndicator._x",
"_y": "sixthSenseIndicator._y"
}
}[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jagada
addikt
Felraktam a legfrissebb Aslain modpackot (9.14.05), de nem működik a 6th sense 9 másodperces jelző továbbra sem. Másnak működik rendesen? Esetleg valaki nem tudna linkelni egy 6th sense jelzőt ami 9-10 másodpercig pittyeg és működik is 9.14 alatt?
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
-
mcwolf79
veterán
Faxa.
Fishermans Bay-en továbbra is csontra fagy a gép néhány helyen, és csak a reset gomb segít.
Nem hiszem el,hogy nem tudják már végre kijavítaniIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
törölt tag
válasz nyunyu #112769 üzenetére
Melyik td a hóeke?
Egyébként, a napi küldik engem sem érdekelnek, a tott-ok sem annyira. Ha esetleg lesz valami olyan tankesz, ami felvillanyoz, akkor igen de most sem az is-7, sem pedig a jövőhavi jgp e 100 (persze, ha az lesz a tott), pedig jpanther 2 ott a garázsban, de már hetek óta elő sem vettem (utálom a pontatlansága miatt).
-
nyunyu
félisten
válasz jano_77 #112768 üzenetére
Nem lenne egyszerubb par napra/hetre/honapra hanyagolni ezt a jatekot?
Utobbi hetekben mar inkabb kinszenvedesnek eltem meg a napi kuldik teljesiteset meg a hosszu tavu celok fele haladast.
Az mar koran nyilvanvalova valt, hogy pl. az aktualis top of the tree IS-7 megszerzese kb. napi 5 orat vett volna igenybe az IS-nel kezdve, ami finoman szolva is tulzas.
De hamar eljott az a pillanat, hogy mar a nagy tartalek 2 oras idotartamat sincs kedvem vegigjatszani, mert annyira frusztraloak a meccsek.Mivel hetvegen nem lehet nagy tartalekot szerezni, igy tegnap-tegnapelott be se kapcsoltam a jatekot, nem idegesitem feleslegesen magamat a paradicsomlevesen.
Mostanra eljutottam odaig, hogy mar az sem biztos, hogy az IS-8-ra ho vegeig meglesz a hianyzo 130k XP, de nem banom.
Jovo havi TotT meg TD lesz, amikkel mostanaban meg annyi sikerelmenye sincs az embernek, mint heavykkel, szoval reszemrol azt tuti kihagyom.
Ugyan all 3 T10 TD a garazsban (F155, E4, hoeke), de honapok ota elo sem vettem oket, annyira jatszhatatlanok lettek a nagy TD nerf+palyaatvarialasok ota.
Meg haladhatnek a 2 eve garazsban porosodo JTvel, vagy a mostanaban hebe-hoba szorzogatott Conwayjel, Rhm-mel, de azok sem erdekelnek igazan.Szimplan unom a jatekot.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jano_77
nagyúr
válasz xAttilax #112766 üzenetére
spot kevés volt, de ez akkor is csak egy kis szar light és a nagy dögök között ennyit lőni azért nem minden napos
egy csoda csapat! ragyogó T10 teljesítménnyel! faxom az ilyen nyomorékokba
végre mentem ezzel a szutyok tankkal egy jól sikerült kört és nem elbukjuk a nyomik miatt!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Petyus87
aktív tag
válasz Greentea #112761 üzenetére
Win7-et használok és az Update frissítések ki vannak lőve, szándékosan.
A játékra gyanakszom, egyértelmű, 0.9.13-nál nem volt ilyen problémám, csak nem tudom a megoldást.
(Bár, most a "hangok"-nál visszaváltottam a laptop hangszóróira és így megy a zene a játék mellett is) -
Greentea
senior tag
válasz #43783936 #112762 üzenetére
Akkor nálam van a hiba beállítás, vagy valamelyik driver személyében.
8.1-nél mindkettőt ugyanannyira hallottam így a 10-esre gondoltam, mint a hiba forrását.szerk:
Apropó driver (#112760) Petyus87, ha nem oldódik meg akkor lehet próbálj meg feltenni egy frissebb drivert.[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz Petyus87 #112760 üzenetére
Nem a win10 miatt van?
Én win10-et használok, mióta frissítettem azóta mindig az adott használt, megnyitott program megy a leghangosabban, és pl youtubeot ha leteszem tálcára akkor csak a háttérben, halkan hallom alapesetben.Amúgy a hangkeverő megnyitása fülnél tudod állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Egy géphez nagyon értő zseni segítsége jól jönne.
Azért ide írom a kérdésem, mert 100%, hogy a játék csinálja a bakit. Bluetooth audio adaptert használok. Mióta letöltöttem a frissítést, játék közben nem tudok zenét hallgatni(frissítés előtt gond nélkül tudtam).
Se youtube, se netrádió weboldalon keresztül, se winamp, csak a játék hangja megy. Persze, ha bezárom a WOT-ot, akkor minden tökéletes. Valakinek valami ötlet?
Köszöntem előre is! -
galervin93
addikt
Fabrikáltam picit a betöltő képernyőt, a csata közbeni panelt, illetve a minimap köröket.
- betöltő: játékos wn8, adott tankkal csataszám, adott tankkal átlagsebzés
- csata közbeni: játékos wn8, adott tankkal átlagsebzés
- minimap: 50 m, 445 m, 564 m és az éppen aktuális látótáv megvastagítva
Ha esetleg valaki letöltené: [link][ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
po1son
addikt
CDC mennyire jó kredit farmra? 3000 dmgre már megadja a 100.000 kreditet?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz mokus1 #112751 üzenetére
Én szerettem a TOG-ot régen. Sok csatát lehoztam vele. Mostanra viszont ellehetetlenedett vele a játék. Nem tettek jót neki a pályaátdolgozások, túl sok az arty, de a szeget a koporsójába a japán heavyk verték be. A TOG előnye hogy a sok hp-dal ügyesen tradelve lehet aprítani az ellenfelet. Az OI-val viszont hogy tradelsz? 2 lövésből kiszed. Ráadásul majdnem minden 6-os csatában van OI, gyakran több is.
-
rlazol
veterán
válasz mokus1 #112751 üzenetére
a tog szakaszban jó, ha van, aki segít megvédeni.
lassú, mint a dög, ha kicsit is elindul a csata, lemarad. Artymágnes, de HE-vel más is nagyot tud ütni rajta.
A gyors, pontos ágyúnak köszönhetően jó sebzést lehet vele összehozni, így elég jó farmtank, de az élvezeti faktor kétséges.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jagada
addikt
válasz SoulReaver #112744 üzenetére
Az már meg volt 95%-nál is.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
SoulReaver
veterán
válasz Terek #112740 üzenetére
Az első meccs nekem is jól sikerült a paccs napján... hárman kezdték el lőni egymást, míg nem ki is lőtték, aztán a maradék agyhalott egy helyen várta a halált... Overlordon voltunk, szóval a kis Bat-emmel szépen kitáraztam a legelső tankra akit megláttam, aztán irány a szikla, halálugrás..
-
Terek
tag
nem értem miért csodálkoztok az ilyen bukó meccseken és bot csapatokon.
sajnos az összes bot és tizenéves online,akiknek köszönhetően bevezetésre került ez a "minek nevezzelek" hangmotor....
a patch napján letolt "próba" meccs elég szépen bizonyította ezt,ahol 0:15-re kaptunk ki,és a csata első!!! percében kilőtték a fele csapatunkat.... a legszánalmasabb az egészben,hogy még röhögtek is ezen a kisiskolások..... -
SoulReaver
veterán
válasz Tuco Ramirez #112738 üzenetére
És túl pontos is...
-
Tuco Ramirez
őstag
T49-et próbálta már valaki az új patch óta? A 152-es lövegének brutális lövéshangja lett.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
rlazol
veterán
válasz popey37 #112734 üzenetére
én ma egy ilyenbe futottam bele.
Lakeville, alulról indulva, foglalással vesztettünk, 10k WN8.
A heavykkel elmentünk jobbra, tőlük meg a többség 2-es soron jött. Én mentem előre, de a templomhoz már egyedül értem, a többi heavy a tó déli oldalán kempelt a domb körül.
Gondoltam, arra csak képesek, hogy lelőjék a capet... hát nem, egyenként kilövették magukat, miközben én egyedül kitakarítottam a városbe érkező 3 tankot és bespotoltam (ill. részben lőttem) az a középen és hátul snipe-olókat.
A végén még 1 criticalt lőttem egy T-34be, különben 4k körül lett volna a sebzés (bár az ászt vsz akkor se adja meg).
A csata végén még majdnem full hp-n voltam, 1850 pattintással
van olyan, hogy nem tehetsz többet...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
CirrMee
addikt
válasz SoulReaver #112725 üzenetére
A garázs visszhangosabb egyedül, de az sem jobban, mint egy igazi.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jano_77
nagyúr
szép volt az a driftelős megállás
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
adrian360
őstag
és sem tudom milyen visszhangról beszél.
-
popey37
addikt
föként a garázs visszhangzik. a játékban már nem.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
popey37
addikt
válasz SoulReaver #112722 üzenetére
visszhangzik az egész, a motorhangok minden tanknál egyformák.a lepattanók cincognak, nem tudom megkülönböztetni, hogy bejött vag lepattant. borzalmas
30k-s 5.1 dolby surround fejhalgatóm van és nem tudom rendesen beállitani. az előző hangmotorral tök jó voltTeló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
hát ez a hangmotor egy nagy kalap sz**.
a visszhang az egyenesen idegesitő. ha nem lesz hozzá normális mod, akkor én törlöm a regemet a wotról.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
rlazol
veterán
válasz Chris0321 #112673 üzenetére
a ding-dong hang a z ágyú betöltöttségét jelző hang, nem arra gondolsz?
elég béna, mert 1-2 mp-vel a betöltöttség előtt elkezdi lejátszani, h mire a hang végére ér, töltve legyen az ágyú. A régi sokkal jobb voltAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mokus1
addikt
Nem tudom mennyire off kérdés, milyen klánokat javasoltok? Ahova be is vesznek
Nem játszom sokat, ügyetlennek nem tartom magam. Tier 6 (m6-al) megyek sokat. -
zodo
nagyúr
T-10 a házban, eslő IX-es tankom.
Miket érdemes rátenni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy idézet az előbb olvastam a chaten:
A Lőve prémtank, azaz kredittermelő.
Nem kell játszani vele, csak belépni a csatába. -
kchryss
veterán
válasz Warton #112706 üzenetére
Ja megkapod ingyen ha kilátogatsz Varsóba a rendezvényre.
"Only those who register AND come to the event will receive the additional gifts at the Registration stand, that will be located in Torwar Hall on 8 and 9 April. If you register but do not come, you will not receive any benefit."
-
Warton
őstag
ITT azt írják, hogy ingyen Excelsiort lehet nyerni, ez igaz, vagy valamit rosszul értek?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
zodo
nagyúr
válasz Jarod1 #112697 üzenetére
Mikor ezt a kérdést tetted fel mentem fel a szerverre igaz 1 percig forgott a "kapcsolódás" aztán hiba üzi "EU1 szerver hiba, nem tudta fogadni az adataimat" várjak az átirányításra ami újabb fél perc de beengedett.
(#112692) popey37
Be van állítva a központba.
Több mint 2k csata alatt szinte 1 % belül mozgok ami ~ az összes csatám 2/3-a.
Lent a grafikon de minden más nő ezért nem is annyira érdekel.Más:
Stug IV kampány TD-15 küldire van valami tipp?
Elsődleges: 3k sebzés
Másodlagos: 1 ellenséges tank megsemmisítése168 csatám van a JP-el, kifejlesztettem rajta mindent plusz a JPII is csak a vásárlásra vár.
Kétszer már voltam egy-egy lövésre de ha megszakadok se tudok 3k -t sebezni.
Félő hogy a nagy tesóval se az első időszakban mert ugyanezt a löveget kapja és újabb 63k fejlesztési költség a X-es löveg.
Képen egy jobb köröm, nem tudom hol rontom el pedig igyekszek résen lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest