-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
ako001
aktív tag
válasz Terek #248562 üzenetére
Nem vagyok egy pro játékos,+ az utóbbi pár évben nem is nagyon játszogattam, mert 5 csata után kiakadtam sokszor.
De most van idöm, mert munkám nincs igy kíváncsi voltam, hogy adja ki a decemberi event. Magamhoz képest nem is olyan szörnyű bar a t10-et ha lehet, azért nem erőltetem. Ja és 28db ládát vettem csak
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Djuree
félisten
válasz Terek #210767 üzenetére
azért ez nem így van, olvastam pár leírást meg néztem pár vidit, aki tudja mit kell csinálni az hamar letudja. elég sok taktika van hogy mit kell csinálni már az elejétől, nagyon nem mindegy mit mikor hogyan. nekem nincs hozzá türelmem, egy nap alatt lvl8 lettem de elég is volt, majd jövőre legalább 2 tokent kiszedek mindből és akkor lesz egy tankom.
tényleg olyan van aki mindhárom tankot meg tudta venni? vagy annyi tokent nem lehet gyűjteni?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz Terek #209326 üzenetére
a mögötted lévő tankot nem látja a tankod csak, amerre nézel azt fogja a radar!
viszont ezt leszámítva tényleg egy idegösszeomlás lesz a vége kb.
én is face to face küzdök ugyan olyan tankkal már csak 1 lövés erre 2-3x lepattanok, Ő persze mindennel beüt és meg is nyerte a párharcot.szerk:
mindjárt leugrom az emeletről bassza meg ez a retek! elkezdek csatázni egy Valkyre-el és talán 20 HP van már csak benne, mikor is azt veszem észre, hogy hiába nyomom a tűz gombot, nem lő a tank! KIFOGYOTT ez a szar, persze neki még volt lövedéke![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
emre
veterán
válasz Terek #118311 üzenetére
Én hang mod-ot elvből nem teszek fel, mert valószínűleg nem csak a res_mods mappában piszkál bele, és ha elbaszódik előfordulhat, hogy egy tiszta telepítés kell hogy magához térjen a játék.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Terek #118307 üzenetére
Igen ezek a hang modok amiket felpakoltál a leg leg leg leg leg leg leg bugosabbak.
Egyébként ha csak ilyen kevés mod van fenn miért nem lehet ilyenkor kérdés nélkül kipróbálni mod nélkül, és talán magad is rájöttél volna mi a gond.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
vhw
addikt
válasz Terek #116542 üzenetére
"How terrible..."
Csak ~5 éve élesek a szerverek... de most, pont most gurult el végérvényesen a WG gyógyszere...
Pedig már mindenkinekWT Ground Fo...,Armored Warfa...Battle city-znie kellene, mert akkora trágya ez a WoT...De most jön el a vég... a vacak artyk kezdettől fogva nem tudták elhozni,
A 10-es med-ek és TD-k se,
Az autoloaderesek sem...
A 10-es artyk sem jártak sikerrel...
Az új fizika többszöri próbálkozásra sem...
A kredites prem lőszer is elbukott...
A 25%-os random évek óta tehetetlen...
A csőpályák azért igyekeznek minden tőlük telhetőt... de fenébe is... csak nem akar itt sem elnéptelenedni a topik - hanyadszorra is van már újra nyitva? 3-4?A tetejébe még mindig nincs tisztességes multicore támogatás, havok se... meg köztudottan manipulált az MM... A balansz meg így is helyből szar... folyamatosan...
Na de sebaj, ez a pár random végletekig képlékeny, korai, teszt beállításos screenshot most már tényleg a végidőket hozza el...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Kelvin
őstag
válasz Terek #112835 üzenetére
Mit kell beismerniük amúgy, lemaradtam kicsit.
Amúgy szerintem baromi jó az új fizika meg a hang.Szent Patrik napok jók szoktak lenni, igazán kiírhatnák pár nappal korábban is, hogy rá lehessen készülni...
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
SoulReaver
veterán
válasz Terek #112740 üzenetére
Az első meccs nekem is jól sikerült a paccs napján... hárman kezdték el lőni egymást, míg nem ki is lőtték, aztán a maradék agyhalott egy helyen várta a halált... Overlordon voltunk, szóval a kis Bat-emmel szépen kitáraztam a legelső tankra akit megláttam, aztán irány a szikla, halálugrás..
-
jozefgucci1
addikt
válasz Terek #112516 üzenetére
Szerintem ezen nem fognak változtatni , mert többségnek nem mondanám akiknek nem tetszik ! Mondom ezt úgy , hogy szerintem is egy kalap szar lett ,de ez van túlélem , majd ez után is zenét halgatok játék alatt !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
Enzolord
addikt
válasz Terek #112396 üzenetére
Tesztszerveren jónak tűntek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
EQMontoya
veterán
válasz Terek #112396 üzenetére
A régi sound engine volt vicces, gépágyúval. Belelőttél valakibe egy nagyobb sorozatot, majd:
-We didn't even scratch them
-Penetration
-We couldn't penetrate their armor
-Ricochet
-Penetration
-Enemy armor destroyed.Tovább tartott kb. a pofázás, mint az ágyú újratöltése.
Same rules apply!
-
csaba17
senior tag
grat, én feladtam, lemondtam a t28htc-ról vagy miről, hiába artizok, nem dob olyan mapot, szituációt stb-t amivel meglenne a 3at sebezzek 1 lövéssel
bár ma láttam egy 870wn8as gémert aki a t28htc-val ment...
érdekes.az mt 15. küldi sztem nem gáz, én asszem pz4h-val csináltam meg és hamar meg is lett, kb 1 lövés egy tank ha kedvez az rng
-
Sixkiller6
őstag
szerintem arról szó sincs, hogy olyan lesz a célzás mint az artiknál. azt mondja ugyebár, hogy kisebb eséllyel fogod a célkereszt legközepét meglőni, jobban fog szóródni. de szerintem a célkereszt nem változik.
mivel jobban szór, ezért tovább kell célon tartani ahhoz, hogy még jobban fókuszálva pontosabban lőj.
nem hiszem, h az összeszűküléshez nyúlnak.
mozgás közbeni véletlen telitalálatokról beszél, ami mivel jobban fog szórni a célkereszten belül, nyilván még alacsonyabb eséllyel fog összejönni.- no es importante -
-
rlazol
veterán
nagyjából jól értelmezed.
kevesebb lesz a menet közben, célzás nélkül, épp a gyenge pontot érő találat.
nagy távolságból ritkábban fogják épp a gyenge pontot meglőni.
lesz értelme megvárni a célzókör beszűkülését.
végeredményképp azt várják a fejlesztők, h a páncélhasználat hatékonysága fog nőni, lepattanók, nem sebző találatok esetén.artyk célzásához azért ne hasonlítsuk, mert ott 0,7+ a szórás.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
sequator
senior tag
E100 jó lehet. T10ben a goldammo sem olyan vészes, az is pattan ha elég jól szögeled.
Szombaton klán gyakorlóban én voltam a céltábla E-100zal:
Malinovkán megálltam a keleti bázison, nyílt terepen a megszülető helyen, kicsit a házak mögötti bozótos részen (a kis palánknál) középen. Szemből a másik bázisról 15 db T10es tank lőtt rám (obj 140, leo 1, 110e5, b-c25, obj 907, fv42, stb) vegyesen AP, APCR, HEAT, HE, amit csak tudtak. A végeredmény 9870 felfogott dmg mire kilőttek. Annyit csináltam, hogy riszáltam a gépszörnyet meg a tornyot.Azt hiszem randomban is menne, ha normál csata van, úgyis mindenki beáll kempelni.
sautia
sequator
-
Enzolord
addikt
Ezért kell a láncot mutatni a sok gold spammernek, mert azt szereti elnyelni a lánc...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
E100... Azzal a legkönnyebb.. Szerintem.. Esetleg Béla
-
Warton
őstag
Én meg pont az spg küldiket skippelném, viszont a könnyű tankos küldihez szükségem lenne egy artistára szakasztársként. Sajnos az ismerősi körömben nem nagyon van ilyen. TD/MT küldik már megvannak,a HT-ban leakadtam a hülye foglalós küldetésnél. Az SPG-nél pedig még a 2. küldit se nagyon tudom abszolválni, mert mindig beszalad valami hülye könnyű tank aztán felszpottol.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
dfsz34
őstag
Nem feltétlen, ha odaérsz a küldetéshez, akkor rákérdezel a csata elején, ha látod, hogy vannak olyan típusú tankok, hogy kit érdekel a szakasz a pm küldetéshez és szinte mindig van jelentkező. A stug féle szakaszos küldetéseket akár 1 ember is megcsinálja (kivéve a light-arty kombót), úgyhogy mindegy, hogy nincsenek összeszokva a szakasztársak. A nagyobb tankok szakaszos küldetései már valóban kemények, azt nem hiszem hogy ilyen adhoc szakasszal meg lehet csinálni, vagy gyakorlottabb játékosok kellenek, de a stug az még nem. A TD első szakasz küldetést úgy csináltam meg, hogy elment a netje a srácnak és csak a csata végére jött csak vissza, mondtam neki, nyugi, már megvagyunk a küldetéssel, a mellék küldetés is meglesz, ha életben marad egyvalaki
Egyedül a light-arty vegyes küldetés az ahol én pl elakadtam, aki jött srác nem bírt 1000-t sebezni egy tier9 artyban sokadik nekifutásra sem, úgyhogy nekem se lett meg, de neki sem, ráadásul neki 2000-t kéne sebeznie
Dobd fel a kérdést a chat-ben mindkét csapatnak, mindig lesz, akit érdekel. Sok olyan is van, hogy klánban van, de nem érnek rá vagy nincs olyan tankja stb. Sok a kicsi klán.
Más. Szenzációs ez az autoaim segéd, nagyon tetszik. Egyedül maradtam a T25/2-vel prokhorovka hegyoldalban és ilyenkor már csak a max sebzésre lehet törekedni, mielőtt kiszednek. Azt nem tudtam, hogy a síneknél fog jönni először az ellen vagy a hegytetőről, ezért beállítottam az ágyút a kettő közé. Jött is a scout a síneknél, kidugta a fejét, én fordítottam az ágyút és szinte azonnal aktiválni tudtam az autoaimet. Ahogy célra állt az ágyú egy nagyon minimálisat vártam, figyeltem a scoutot, hogy ne tűnjön el a tornya és bumm, kiszedtem. Nekem nincs ilyen villám reakció időm, hogy sniper módban ki tudtam volna szedni. Az egész jelenet nem volt szerintem 2-3 másodpercnél több. Szerintem anyázott is a scout miatta, azért az durva, hogy éppen csak kidugja a fejét és már kapja a lövést
Amire nagyon figyelni kell, hogy su, isu, szemből nem szabad befogni, mert nem fogja belőni a löveg mellett, ahova rááll, azokat manuálisan kell. A másik, hogy kell néha az arany. A bulldoggal nem tudtam leállni célozni, mert ellenfél vett körül. Egy t34-3-t befogtam, de nem tudtam körbefutni, mert malinovkán a vízben, domb mellett állt. Normál lőszer nagyon nehezen vitte be, a következő tárat aranyra váltottam és az már kiszedte. Vannak ilyen helyzetek.
Artyban feltűnően hasznos, TD módban simán ki lehet kapkodni a látótávon belül levő ellenfeleket vele, nem kell a műhold képpel szórakozni. Még TD-ben is használom, mert ahogy rámegyek egy ellenfélre, bekapcsolom és azonnal tudok lőni, ahogy ráfordultam (akár úgy is, hogy takarásban van az ellenfél), így nyerek egy minimális időt, ami azért sokszor számít, nagyon is.
-
Dr_Syrex
senior tag
Miért? Egy szakaszban való részvétel egyáltalán nem klánhoz kötött. Rokon, barát, ismerős, fórumtárs mehet veled és megcsináljátok.
De sok olyan klán van, ahol nincsenek kötelezettségek, ellenben szakszhoz bmindíg találsz társakat.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Departed
őstag
Ez a WG elég vicces ezzel a pontosság nerf-fel. Az a céljuk hogy egyre rosszabb legyen a játékélmény, és minél többen használjanak gold ammo-t. Erre a játékra - amellett hogy szeretem és játszom rendszeresen - nagyon ráférne egy rendes konkurencia.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
robogo81
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
Ezt csak az RNG hívők tudnák neked megmagyarázni.
.
Az egyik legerősebb RNG babona az, hogy ha legalább 4-5 napig nem játszol, vagy olyan tankot veszel elő amivel rég mentél, akkor a rendszer előnyben részesít.
Ennek az az oka (csak az elvakult RNG hívők szerint!), hogy amikor az MM a random csapat RNG eltérítését meghatározza akkor ez erősen pozitív tényező. Ezért nagyobb eséllyel kerülsz abba a csapatba amelynek a láthatósági, lepattanási és célzás-pontossági RNG-je pozitiv. Tehát jó eséllyel nyeri a meccset.
.
Namost... ha azokból a játékosokból sok van akik karácsony tájékán (0.9.5 verzió érkezése) kihagyás után belépnek a játékba, vagy épp most kezdik el akkor ők bizony nagyobb eséllyel nyernek, de a túl oldalon is kell lennie valakinek. A vereség sorozat oldalon vagy te és azok akik folyamatosan játszanak. Ezt súlyosbítja az is ha a tankhasználatuk arra utal, hogy valamely küldit csinálják.
.
Az RNG hívők szerintem ezzel magyaráznák a 0.9.5 óta tartó vereség szériádat. -
Chris0321
addikt
Elárulok egy titkot, ünnepek vannak mindenki otthon van.(legalábbis az emberek nagy része.) Mindenki előveszi a játékot az akciók miatt legyen az profi vagy nagyon nem profi játékos. Ezen nem kell csodálkozni, ilyenkor mindig ez van. A játékot meghackelni nem lehet.
jano_77: Az installer alatt találod a másik letöltési lehetőséget ami csak az xvm-et tartalmazza. Én is sokáig ezt használtam, nincs hozzá telepítő neked kell másolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Zolee_70
senior tag
Goldammohoz: sokáig én is pofáztam, hogy goldnoob, stb. iszonyat bosszantott. De mivel valóban mindenki ezt használja, én is csak golddal lövök, ha olyan a tank, ami megkívánja (pl. ilyen a T69, E100, de még a 110-et is ide sorolom).
Nézd meg, az lő arannyal, akinek jó a statja, mert többször üt át, több a damage. több a WN8.
Ilyen a játék, ilyenné tették. Az ára pedig mellékes, a több sebzés miatt sokszor (értsd- többször) jövök ki 0+-ra, mint nagyon buktára.
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
xAttilax
őstag
nem értem, hogy min lepődsz meg? ha van pár tízes tankod akkor már ismerhetnéd a játékot annyira, hogy tízes gépekhez vagy prém acc kell vagy farmolni sima 5-6-os tankkal nagyon sokat vagy venni valami prem. járgányt. de nem akarom a közhelyeket írni...
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Simi37
őstag
Nekem másféle laggok vannak amik sebzésszempontból impotensé tesznek. Nehány pályán sniper nézetbe az 50-60 fpsről leugrik 10 körülre de nem mindig random mint az RNG és 20/20 mellélövés akkor égnek áll a hajam de nem kell miatta zoomolni ha rendes fölülnézet van akkor is előfordul ilyen . Krízishelyzetben ez nagyon bosszantó tud lenni
Bingisz azok a kommentek a nerf alatt A sok szar kör után jobb kedvem lett
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MIUI / HyperOS topik
- Sorozatok
- Adobe Photoshop
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Hardcore café
- További aktív témák...
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest