- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
válasz
Petyus87 #112760 üzenetére
Nem a win10 miatt van?
Én win10-et használok, mióta frissítettem azóta mindig az adott használt, megnyitott program megy a leghangosabban, és pl youtubeot ha leteszem tálcára akkor csak a háttérben, halkan hallom alapesetben.Amúgy a hangkeverő megnyitása fülnél tudod állítani.
-
otto14
őstag
válasz
Petyus87 #73475 üzenetére
Szia!
Nálam aslain modpack -ban xvm/aslain nappán belül ha jól emlékszem van egy rakás fájl .xckiterjesztéssel. Megkeresel egy olyat, hogy hitlog.xc, jobbklikk ->kiválasztod a progidat (én notepad++ -al szoktam) és megkeresed azt a sirt, hogy "y=5," az "x=270," körül lesz hogy könnyebben megtaláld. Nálam 1024x768 -as felbontáson 26os értéket beállítva már nem lóg bele semmibe.
Ha nem aslain xvm, akkor xvm mappába lennie kell egy xvm.xc fájlnak, ott is ugyan így kell.
*Fájlok elérési útjában nem vagyok biztos, nem vagyok otthon.
-
szbalogh
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Petyus87 #57732 üzenetére
Csak arra kívántam rámutatni, hogy gyengébb gépeken ez gyakrabban és súlyosabban jön elő.
Mondjuk én a kettőnk esetében packet loss-ra gyanakodnék. Bár attól restart-olni csak akkor kéne, ha full dobná a kapcsolatot a szerver. Viszont a késő délutáni időpont megint adja a dolgot, mert akkor a legnagyobb a terheltség.
sz: Persze megoldást ne várj. Mindketten pontosan tudjuk mekkora kalap f*s ez a játék technikailag és én is csak találgatok. Ground Forces ennyivel tuti jobb lesz. Az alatt egy normális motor duruzsol.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Petyus87 #57725 üzenetére
Klánban többen is panaszkodtak hasonlóra, és magam is tapasztaltam ilyesmiket. Az eddigiek alapján inkább a géppel áll összefüggésben, mint a modokkal. Olyan emberek gyakrabban és komolyabban szenvednek tőle, akik gyengébb vassal tolják, még modok nélkül is.
Engem általában akkor kap el, ha 1-lövéses ellenfélre akarok rálőni kritikus helyzetben. Mintha a pause lenne a tűzgombon, egyszer csak megáll a kép egy-két másodpercre, majd az ellenfél megjelenik a célzókörön kívül és telibe ver. Persze lehet, hogy csak a véletlen műve ez a fajta időzítés, mint mondtam velem relatíve kevésszer fordul ez elő. Vagy már annyira megszoktam, hogy fel se tűnik, ha nem döntő helyzetben történik.
-
mtade
aktív tag
válasz
Petyus87 #57717 üzenetére
csata közben egyik pillanatról a másikra a ping növekszik az FPS elkezd zuhanni és megakad a játék hosszú másodpercekre is akár... csata közben irtó bosszantó...
Tegnap Matildával az 5. killnél, egylövésezni akartam valami lowhp kisebbet, és kb 3-4mp-re úgy megakadt, hogy öröm volt nézni... Talán még visszaértem volna resetelni is, ha nem kell még bepótolnom azt a kiesett kis időt is...
-
Pete55555
addikt
válasz
Petyus87 #57717 üzenetére
Őszintén? FOS a játék...
Nekem ugyan gyengébb a gépem, de ugyanezt csinálja. Néha felszalad a ping, és megakad a játék...(#57642) BogyóBP Mivel nehéz ? Tegnap E-50M-el belőttem a Maus tornyát szemből... Sima lőszerrel.
Az oldalát meg WZ-132-vel, arannyal, 300 méterről.(#57706) r1E3S3E7T Értem, csak az a baj, hogy ilyen szerencsés lövésből elég sok van...
Kidugom szépen a tornyomat, erre kapásból belőnek. Nézem, a torony alatt...
Állandóan ott lövik szét ezt a foshalmot -
Bad Pritt
félisten
-
diegho
nagyúr
-
Viktoár
addikt
válasz
Petyus87 #40268 üzenetére
Szia
Igen,a csavarbehajtót bizniszeltük el.
Nem lettem rabja,csak hébe hóba lenyomok 1-2 csatát ha időm engedi.
Nem vásárolok aranyat,nem játszom klánba vagy egyéb komolyság csak megyek és lövök.
Na persze azért próbálok ésszel játszani.Sokat kell még olvasnom/foglalkoznom a témával hogy jónak mondhassam magam,de kevés időm van rá.Első a család,minden másra ott a mastercard.
-
Vigneau
félisten
válasz
Petyus87 #37546 üzenetére
Oké, ezek szerint kezdjek tetriszezni, meg babázni? 37 évesen inkább kihagynám...
Én annyit jegyeztem meg, nekem nem fekszik annyira az IS-7. Rossz a wr-em vele, hiába voltam sokszor az első 5-ben az aktuális csapatban. Nem volt sikerélményem, így mennie kellett. Viszont az IS-8-cal messze jobb a besorolásom és a wr-em is.
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Petyus87 #32998 üzenetére
Mindenkinek vannak rossz körei. Velünk is előfordult már ,hogy odamentünk valahova, és alig 1-2 ellen járt arra, azt is az arty frag-elte le, vagy mindjárt a csata elején belefutottunk olyan túlerőbe, hogy instant halál.
3 perc AFK után meg nem sok lőni való lehetett egy 15:2-es meccsen.
Emlékezz csak vissza arra a KAZNA-EXNOM szakaszra, amivel összefutottunk. Szinte elsőként haltak meg.
-
-
-
K6000
aktív tag
válasz
Petyus87 #32423 üzenetére
A hét végén vettem meg. A gond, hogy mindenki a tornyán lévő géppuskát lövi azt meg már a tier6 TD-k, is belövik a tier 7 tankok közül meg gyakorlatilag bárki
A hét végén a jobb oldalát (torony alatt, a lánctalp felett) találta el egy ferdi normál lőszerrel, hát égtem mint a rőzse. Rögtön a nagy ágyúval kezdtem bele a KV-4 projektbe, de így sem lesz egyszerű menet. (eddig 4 csatát mentem vele 2x kigyújtottak, ami nem túl jó előjel) -
nyunyu
félisten
válasz
Petyus87 #31944 üzenetére
Valahogy sikerült elintéznem valami billentyűkombinációval, hogy a mini térképem megnagyobbodott, de úgy, hogy szinte az egész képernyőt elfoglalja. Hogy lehet kikapcsolni?
Angol billzetkiosztason +/-, illetve magyaron az ezek helyen levo ó/ü
Vagy ha nagyon nem talalod, akkor a numerikus +/- is jo. -
dfsz34
őstag
válasz
Petyus87 #29197 üzenetére
Nekem van mobilnetem is, de napi 700 forint lenne, annyit nem ér meg nekem az egész. Kár, hogy niincs normális árú mobilinternet, amit csak néha használna az ember, ha utazik vagy ilyen helyzetekben.
Nekem kb 2-300 forint a fájdalomküszöb per nap. A vodás napi 700 forint elég drága, csak akkor használom, ha tényleg valamit meg kell nézzek és nincs elérhető net egyáltalán, de még így is legtöbbször inkább megkérem az öcsémet telefonon, hogy nézze meg.
-
Bingisz
addikt
válasz
Petyus87 #27525 üzenetére
Én csak elkezdtem nézni a videót, de egyből volt olyan lövése a Cometre, amikor nem várta meg a célkör beszűkülését, és mellé is ment. A zoom mod, meg szabadon használható, nem lesz tőle pontosabb a löveg, csak távolra jobban látsz célzáskor.
(#27506) Comic: Gondolom kifogyott a lőszer a GW-ből és most töltött újra. Amúgy csodálatos artysta kör, szeretem az ilyen tüzéreket, ha az ellennél vannak.
(#27512) Jo33by: Cseri már írta, de akkor is How terrible....
Nincs WN7 alapú MM, és nem is lesz. Ha nem tetszik, lehet menni Wóórtündérezni.(#27529) patrikgtaivs: Gondolom a kis torony miatt vannak elbaxva ennyire az értékei. Pedig de jó lett volna...
-
vhw
addikt
válasz
Petyus87 #25273 üzenetére
De hisz a T-28-nak éppen van olyan ágyúja, amivel lehet sebezni 6os tankokat - az 57 mm-es ágyúnál a T-34 sem kap jobbat T5-ön. (van pár tank T4-en, amiknek még ilyen ágyúja sincs...)
Itt inkább arról van szó; hogyha nem lehet valamivel szemből, hanyag célzással jó eséllyel sebezni szinte bármit, akkor az "már használthatatlan", "már túlzás"... stb.
Alacsony szinten persze, hogy nincs gond az átütéssel, meglehetősen kevés tank van, aminek effektív páncélja van (a szinten lévő ágyúkhoz képest). T4-5-től kezd érdekessé válni a dolog, ahol már nem elég ráhúzni a célkeresztet az ellenre, hanem konkrétan gyengepontokat kell keresni, azokat célozni.
Az a baj, hogy mindenki rohan előre minél nagyobb tankért, nem szerez tapasztalatot, már ugrik is a következő szintre, ahol még erősebb tankok között kellene teljesíteni...
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Petyus87 #23810 üzenetére
AZ A-43 tényleg scout, jól pörög-forog, de a nagyok ellen esélytelen. A T-34-85 a játék egyik legjobb tankja, klasszikus med, minden szerepben helytáll, az ágyúja pedig még T7-ben is top löveg lesz pár tankon (Pedig oda már kicsit kevés, főleg a penje). Azzal a tankkal T8-ban is lehet jókat alkotni. Egy szavazat a T-34-85-re.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Petyus87 #23712 üzenetére
azért ez a bármilyen nem alaplapra integrált erős. elég kevés a nem alaplapi vga-s mobil alaplap mostanában, ugyanis notebook piacon évek óta az a trend, hogy a kiválasztott vga-t a motherboardba rakják bele, tehát integrál. Kevés az MXM-es alaplap, de tény, hogy van olyan is.
-
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Reaper
őstag
válasz
Petyus87 #23561 üzenetére
Én sajnos legtöbbször nagyon megszívom a felderítővel.
Pl tegnap 59-16tal, encounter, több pályán megtörtént, hogy védelemnél beállt mindenki szépen a helyére, én előre, hogy mindenkinek passzív scoutoljak, és akkor talán kapok xpt, mivel a tier 10-et nem nagyon tudom sebezni, de még sok 8assal is bajban van ez a táras ágyú.
Na erre nekiindul valami idióta előre, hogy akkor ő most megnézi mit csinál az ellen elmegy mellettem, majd megáll úgy, hogy amint jön az ellen, kb instant meghal, de a többiek meg már kiosztották a sebzést az ő felderítése által. -
littlemole
őstag
válasz
Petyus87 #23522 üzenetére
Amire te gondolsz azt sok más mod is tudja. Ikonok kijelzése tier stb. Sőt alapból is.
Amit én használok az a Druid's Icon Mod. Szeretem mert szép nagyok benne az ikonok nevek,Nem kell vakoskodnom amikor a tank nevét kell olvasni. Itt megtalálod. Van már 8.8 as is. Néha össze kell buherálni más modokkal mert az ellenfél tankneveket fordítva írja ki a listán.Amit még használok.
Deegies és Melty házasság 8.8-ra
Session Statistics 88b
Minimap Sonar 088
Hasznoskieg_tankicons Hangar 085
Feher kilott tankok
Damage panes Sima
Damage indicator loves irany jelzo
Tank Info panel
XVM 5.0.0Itt megtalálod ezeket. Meg még sok mást is
-
Fel
addikt
válasz
Petyus87 #23446 üzenetére
Mint a legtöbb tank, ez is csak top konfigurációban lesz igazán jó.
A végén (látszólag) két löveg között lehet választani. A mostani patchben ugyan növelték a 76 mm-es (S-54 talán..?) ágyú átütését, de még mindig az 57 mm-es a jobb választás hozzá.
Ezért: T-34 76 mm-essel: 1211 DpM, és 57 mm-essel: 2217 DpM..
Majd, ha meg lesz rá az 57-es, akkor lehet vele darálni. -
Fel
addikt
válasz
Petyus87 #22730 üzenetére
Pedig nem jártál rosszul a T-80-nal, mert az legalább nem scout besorolású, hanem normál MM beosztást kap. Az A-20-al jobban tépnéd a hajad, mert annak biza keményített körülmények dukálnak.
Vinni kell prémium ammót és lehet vele bosszantani a tier 6 tankokat is, persze nem 1-1-ben f2f.. Nem olyan rossz az a 45 milis löveg, meg maga a tank is OK. Talán csak a negatív lövegkitérítése, ami nagyon gyenge. -
sebijani1982
senior tag
válasz
Petyus87 #22749 üzenetére
Tudom nem nagy vigasz, de ha engem bedob a nagyok közé és tudom, hogy az ellen mögé nem tudok kerülni, akkor direkt a lánc környékét próbálom lőni, mert ha sikerül lekapni a láncot és a többiek meg tudják sebezni, akkor nekem is jóvá írja segítségként! (Ugyanott ahol azt számolja mintha spottolnál) Ha kicsit hátrébb maradsz (mondjuk egy bokorral), hogy a nagyok nyeljék be a lövéseket, akkor még sérülés nélkül is túl lehet vészelni. A saját heavy-k ellövik magukat > az ellen kinéz > Te ellövöd a láncát, ha nincs javítója a srácok kiszedik. Nem könnyű így sem, de azért egy-két ezressel többet lehet profitálni kreditben, illetve az XP-re is jó hatással van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged