Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #123321 üzenetére
Előrelátó voltam és pár napja elkezdtem képezni új legénységet a skoda t40-be.
Elképesztő mennyi paradicsom van ma:Utálom a skoda t25-öt. Általában szeretek és tudok táras tankokkal játszani, de ezzel nagyon nem megy. Még ászt sem sikerült vele szereznem.
(#123323) @Lunky88:
Most lesz halloween-i akció. Elmúlt évek tapasztalatai alapján olyankor van festés akció. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz nyunyu #123228 üzenetére
ja, de a szituacio nem mindegy, nem bizti h annyira kozel tudsz menni h el is talald, ill azt a par pontot lazan tudjak rejteni is. pl t29 csak tier 7 fe ha csak a tornyat latod akkor nem nagyon utik be ket szinttel felette se. ha picit rangatja akkor a kupolat nem talalod el ugyse
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jagada
addikt
válasz nyunyu #123154 üzenetére
Az az artykra van nálam!
Mai eset: Overlord pálya, lemegyek a tengerpartra M103-al, megy az adok kapok a tornyozós T34-el, WZ-111-el meg a többi heavyvel, egész meccs alatt engem lődös a rohadék BC- 155 55 arty, modulok, legénység ment rá, majd miután kinyírtam mindenkit az útból odaérek belelövök egyet, persze a köcsög RNG benne hagy vagy 20 HP-t még egyszer belém lő közvetlen közelről és amikor lerammolnám a maradék HP-ját gyorsan feladja a meccset, nyom egy Alt+F4-et nehogy enyém lehessen a xaros frag meg az a vacak 20 damage. De a pálya végéről tudott végig lődösni a mocskos patkány, amikor meg odamegyek akkor lelép!
Az összes feljelentésem artykra szokott elmenni hasonló okokra visszavezetve.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
DaveHutt
őstag
válasz nyunyu #123138 üzenetére
Nekem anno 1 éve, még premium nélkül a Wolverine műkődött jobban, mert van elég páncélja négyeseket pattintani, elég mobilitása odaérni, ahova kell, és elég látótávja távcsővel. Azóta a Stuggal mentem még, az vmi zseniális egy masina, és a Jagdpanzer IV is nagyon adja a buffok óta.
A T67-nek nagyon nem kedvezett, hogy eltüntették a bokrokat a pályákról. Persze most már közel 2k wn8-cal menne vele, de háradőlve azzal a tankkal nem lehet játszani.
Ui.: Ja igen, meg megvolt a SU-85 is, vak is, papír is, lassan is fordul, az ágyú sem szól akkorát, mint a későbbi tankok. Beletoltam egy kis free exp-t, aztán inkább SU-100, az ér is vmit.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #123138 üzenetére
Szerintem a wolverine a legjobb 5-ös td. Pár hónapja húztam ki vele a jacksont és elég sok ász és top gun potyogott vele. Régebben nem tudom milyen volt, de most is simán le lehet vele hozni csatákat akkor is nagyobb tierbe rakja. A mai pályafelépítésen nagyon sokat ér a forgó torony.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz nyunyu #123030 üzenetére
"De volt már olyan is..." - minap mentem a 13 90-nel, viszonylag meccs eleje, kb. 2 perc telt el, nem is voltam még szpottolva, 60-nal rongyoltam, amikor egyezer csak véget ért a meccs, a 10-es BC arty kicsapott egy lövésből. Sajnos ez ilyen bicikli, megesik. Ha nagyon sokszor esne meg azt mondom cheat, így meg azt mondom, oltári mák. Van ilyen.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
DaveHutt
őstag
válasz nyunyu #123007 üzenetére
BL-10 célzási ideje ISUn 3,1 sec, Objecten 2,9 sec, gld-vel 2,8-2,7 sec. Ráadásul akkora a penje, hogy ha nem az agyonpáncélozott részt mutatod felé, akkor mindent átvisz, ergo nem szükséges 100%-ra beadni vele. Illetve azt se felejtsd, hogy ha pont oda voltak célozva.
Teljesen reális. A Sixth Sense pedig kezd elavulni a 3 sec delay-jel.
-
h1mpi
félisten
válasz nyunyu #123007 üzenetére
Ez a spot rendszer pont olyan szar mint volt. Ugyanúgy már csak akkor villannak fel a szokásos helyeken, mint eddig és nem tudom már lőni őket... Semmivel se látom meg előbb a tankokat, de legalább ők engem igen... WG módra megint balul sült el ez az egész...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
tarka_szarka
tag
válasz nyunyu #122782 üzenetére
Nekem még 274 kill hiányzik a végéhez négy nemzetből. Sebzést nem nézem, azzal nincs gond. Tehát háromnegyedénél vagyok.
Az első három napon nem játszottam, azóta mentem 721 meccset. Hétvégéken többet, hétköznap kb 20 meccset. Szerencsésen alakulva összejött 926 kill. Négy nemzet van kész, a többi félben.
Ha ne lenne ez a nagy killrablás, akkor már rég meglenne szerintem. Most olyan yolozás megy a killekért, hogy képes a muki teljes életerőről kilövetni magát, csak a killt megszerezze. Ezek miatt a winrate csökkenőben van erősen.
WOT account: tarka_szarka
-
hemaka
nagyúr
válasz nyunyu #122752 üzenetére
Es hol tudnam megvenni? Nem mintha meg akarnam, de nem latom se a jatekban, se a weboldalon.
Kiprobaltam, nem rossz egyebkent, egesz jokat lehet vele osztani.
Jatszok vele, kicsit mokasabb, mint a kv-5-tel. Legalabb tudok fogyot venni, ugy is latom akcio van.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
jagada
addikt
válasz nyunyu #122660 üzenetére
Nagyon tankállomány és csapat függő a dolog, pl. a Brit tokent úgy fogom megszerezni, hogy 100k sebzésnél már meg tett a 150 frag, a cseheknél pont fordítva, igaz az előbbi cromwell és TOG II-vel csináltam míg az utóbbi T-34/100 és TVP VTU-val szenvedtem fos legénységgel. Rengetegszer van olyan szitu, hogy 3v1-be farkasfalkázunk le egy tankot és ez úgy fest, hogy én csinálom az adok/kapokat, míg a másik kettő csak áll és várja, hogy egylövéses legyen az ellenfél és csak akkor lő, persze ilyenkorra én már elvesztem a HP-m nagyját. Ezért sajnálom, hogy már nem olyan egyszerű a csapattárs sebzése, sokat kell klikkelgetni, meg a célzással is kell ügyeskedni, hogy nagy nehezen beléjük durranthassak, mert ami jár az jár.
Táras OP tankokkal akár 70 csata is elég lehet 1 tokenhez, de a cromwellel sem kell több 100-nál.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jr1994
addikt
válasz nyunyu #122616 üzenetére
Nálam a hiányzó 6. érzék hang probléma megoldása az volt, hogy fel kellett hangosítani sosem volt vele baj, most peccs után valahogy az interface hangok túl halkak voltak.
Amúgy a spot rendszer bugjait én nem tapasztaltam, bár lighttal nem játszottam most inkább meddel, heavyvel. Viszont az biztos hogy hamarabb felvillan egy közepes távolságban fedezék mögül kirohanó tank, ez egyértelműen látszik.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #122616 üzenetére
Szerintem visszarakták a régit miután kiderült a bokor bug csak nem merik bevallani.
Össze-vissza működik, hol jelez hol nem. Az előbb mentem egy kört a skodával amin van 6. érzék. Rálőttem egy t37-re de nem találtam el, lámpa nem jelez sem ikon sem hang, erre a t37 visszalőtt és el is talált. Később a csatában jelzett a 6. érzék. Nem hiszem hogy vakon pont odalőtt volna és pont eltalált volna.(#122617) @emre:
"deadMarker": "w",
"blowupMarker": "x",[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #122553 üzenetére
Noob koromban kedvenc tankom volt amíg meg nem vakította a wg a nagy td nerfnél. Akkoriban még tele volt a pálya bokrokkal, ennek meg jobb látótávja volt mint a lightoknak és medeknek, álcája top3 volt az összes tank közül és akkoriban talán még le sem esett az álca tk-knél lövés után. Nagyon op volt, sebessége miatt simán lehetett vele spottert is játszani és láthatatlanul lövöldözni bokrok mögül is. Régi szép idők.
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #122534 üzenetére
EasyPythonDecompiler és uncompyle2 a leggyakrabban használt programok erre a célra. Mindkettő szokott hülyeségeket fordítani.
Ruszkik csináltak speciálisan a WoT-hoz fordítót én azzal próbálkoznék (orosz nyelv ismerete előny ):
Project "ORION"Illetve elég sok mod eredetijének a forráskódja megtalálható valahol a koreanrandom fórum orosz részlegében. Ha van eredeti forráskód akkor azt célszerű használni, nem pedig a decompile féléket.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz nyunyu #122534 üzenetére
Én az Easy Python Decompilert használtam, nem működött minden fájllal, de elég nagy arányban igen.
(#122538) Tarill: tudtommal community contributor (volt?), és _szerintem_ az nem azt jelenti hogy WG alkalmazott, csak kap teszt accountot tankokhoz, kap meghívót WoT-os eseményekre, stb..
Путин, иди нахуй!
-
zodo
nagyúr
válasz nyunyu #122429 üzenetére
Az se lenne rossz ha mégis dp-t vagy logot használva nem tűnne el a gyári "kiosztott/blokkot/hozzájárulás sebzés" kijelző.
Nem igazán érdekel hogy mennyit lövök az ellenfélbe de a sebzés hozzájárulást vártam.
Feltettem a GambitER log-ot és hiába teszem át túloldalra a listát (eddig a panel mellett volt) nincs gyári kijelzés. -
rlazol
veterán
válasz nyunyu #122271 üzenetére
ugyanakkor vonták ki, mint az E25-öt, abból mégis van rengeteg.
igen, lényegében egy stock Panther, csak kicsit jobb toronnyal.
Én a Leo vonalra is használtam a képzését, amikor T6-T7 körül járt a fejlesztés, ott szintén 5 fő. Valami német rádiós meg akad, ha azon múlik.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Don Vittorio
őstag
válasz nyunyu #122194 üzenetére
Én is T 24-gyel kezdtem a legénységet, és 21 kör múlva áttettem a T25-be. A T 25-öt fulloztam szabad XP-ből, mert arra jöttem rá, hogy az igazi szopás a stock tank. (Egy ideje nem kezdek el stock tankkal játszani, csak fullossal.) Így nekem 188 meccs alatt összejött a több mint másfél perk. Ha Neked olyan kevés jött össze, akkor jól gondolom, hogy nem prémium tagsággal játszol?
Btw az én stratégiám az volt, hogy folyamatosan hátulról, álca mögül genyáskodtam vele, és csak akkor indultam el, amikor már voltak legyengült tankok, akiket egy-egy tárral ki lehetett végezni. Ez nem az a "kimész a sarkon és kitárazol" tank. Ez "messziről szedegetsz, aztán a végén úgy rohanod le vele az ellent, mint egy lighttal" vas.Legalábbis szerintem. Most a kampány alatt 3-4 nap volt vele a cseh ág, és közben 2-3 topgunt és egy Radleyt lőttem vele. Tehát ez jó stratégiának bizonyult.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz nyunyu #122138 üzenetére
Én a cseheket a T 25-tel csináltam. Nem is akartam feljebb menni. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, hogy összesen 170 meccset mentem vele. Most 57% a winrate-je, de 62 is volt közben. Egy baj van vele, hogy nagyon gyakran teszi Tier8-akkal szembe. Csak a mission miatt fejlesztettem ki. Az ötösig megvettem szabd XP-ből, aztán 81%-os winrate-tel ültem át a T25-be, de ezt még felkészülésként csináltam, mielőtt elkezdődött a kampány. Jelenleg úgy néz ki a legénysége hogy a második perk a BiA, és az áll 70% körül. Mivel tudtam, hogy mire számíthatok, és, hogy camper statpadder noob leszek, eleve hatodik érzéket és álcasort választottam a legénységnek. Most nyilván nem tolom tovább, átnyergelek a japánokra, de, majd, ha megcsináltam a BiA-t, akkor még a kapitány is meg fogja kapni az álca skillt. Minden esetre, mióta megy a kampány, és új tankokkal játszom, nem tudom tartani a 2200+ napi átlagot, úgyhogy szép lassan esik vissza. Majd kiderül, hogy, ha jó lesz a legénység ezekben a tankokban, mennyit változik a játék képe.
Ja, TheBraveLionOFFJudah a nicknevem a játékban. :-)40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Ebit
addikt
Szerintem a számitod jó, de :
ráforditható játékidő
tankállomány
legénység képezttség
a killek+ sebzés tekintetében meg szerencse kell hozzá.Valaki, nem rágörcsöl, hanem játszik a számára megfelelő tankkal, és idővel meglesz.
Konkrétan, amikor, nincs többszörös szorzó más küldetés, játszik egy adott tankkakl, amivel jöbn az erdemény,és ha megszakad, másikra vált.
Nekem, több olyan tankom, van amivel 56 % win rate van, és most sokszor mégse megy velül, ellenben kicsikkel, sikerül eredményt hozni.
/Pl a japán ágnál, lett meg elöször a 150 kill, 2/3 sebzéssel/.
Az erősebb ágakat tartogatom a végére, mert a tárasoknál, azért beadja a killeket is, pl AMX 50-100-nál, az egyik napon 20 feletti kill, sok sebzés, a másikon, nagyon gyenge 1-2 kil, de idő van rá. -
jagada
addikt
Nemzetenként legalább két tank kel szerintem, mert nem nagyon van olyan kiegyensúlyozott gép amivel egyszerre lehet hozni a sebzést és a killt. Én úgy csináltam a kínait, hogy elkezdtem a WZ 111-1-4-el majd amikor nagyon elhúzott a sebzés vettem mellé egy Type T-34-et, amivel megfordult a történet és sokkal hamarabb lett meg a kill mint a sebzés.
Szerintem kell egy magas tierü nagyot sebző gép meg egy T5-ös gyorstüzelő ami hozza a fraget a sok kis fogalmatlan tomato közt. Alacsony tierben csak az a rossz, hogy a sok narancs közt mindig megkapom az arty fókuszt bárhol is legyek, vagy bármilyen xar tankban is üljek.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
morgolodo
csendes tag
-
lacibacsi
addikt
válasz nyunyu #121871 üzenetére
Nem rossz ötlet, néha én is így csinálok. Még japán heavy sem kell hozzá, elég mondjuk egy AMX M4 45 T9-esek ellen...
(#121873) emre: Ezzel én úgy vagyok, mint tarka_szarka: folyton BT10-be rak. Még csak 16 csatám van, de az első kettő beetető csata kivételével sohasem voltam top tier...
(#121874) tarka_szarka: A VIII-as ágyúval csináltam eddig 16 csatát, 1344 az átlagsebzésem. Két skilles legényekkel ezt elég vékonynak ítélem még akkor is, ha abból indulunk ki, hogy én ugyebár núúúúb vagyok. Na, majd meglátom, hogy a troll gun mit tud...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #121848 üzenetére
Viszont egy jó adag modot beraknak alapból, szóval nem biztos, hogy olyan vészes a helyzet, mint szokott..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mcwolf79
veterán
válasz nyunyu #121848 üzenetére
Mert aztán mod-ok nélkül már nincs is élet a WOT szervereken Anélkül nincs játék, esik a véennyóc, sőt még az rng is jobban szopatja az embereket
Tiltaná be már a WG a mod-okat, akkor nem lenne folyton a sírás. Patch után azzal van tele a topic, hogy megy a tömeges sírás, hogy nem megy xy mod. UncsiIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
fradi81
veterán
-
lacibacsi
addikt
válasz nyunyu #121722 üzenetére
Pont ez az, hogy a legfrisebb xvm-et tettem fel, ami a 9.15.2.09-es Aslain-ben van. Előtte a 9.15.2.04-es volt fent, nem tudom milyen xvm-mel, de az biztos, hogy abban a dinamikus kör működött. Már csak azért is biztos, mert visszatettem ezt, ugyanis nekem fontos kényelmi opció, ha látom az aktuális látótávom...
A kamera és a löveg irányát mutató vonalakkal nincs bajom, azok látszódnak, csak a kitéríthetőséget jelölő vonalak hiányoznak...
A képen látszódik a tank irányát jelző zöld és a löveg irányát jelző szaggatott vonal. Látni halványuló zölddel a látószöget jelölő vonalakat is, éppen csak a fehér színű kitéríthetőséget jelőlő nincs...
(#121724) BÁ Nutrition: Lőirány jelzéssel nincs gondom. Azt ahogy nyunyu mondta egy korábbi xvm frissítés javította.
(#121723) jano_77: Ebben nem tudok segíteni, az 50 méteres kört sohasem használtam...
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz nyunyu #121349 üzenetére
Köszi, ezzel az infóval sikerült belőni,hogy a helyére kerüljenek a dolgok.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
zodo
nagyúr
válasz nyunyu #121505 üzenetére
Talán 9.14 Improved Sounds érkezésekor.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz nyunyu #121399 üzenetére
Ja, eddig én is úgy tudtam, hogy csak közepes és puha talajon javítja a talajellenállást (keményen nem). De az nincs benne a leírásban, hogy a forgási sebességet is javítaná, az előbbi 3 képből pedig egyértelműen ez esik le.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Jolet
őstag
-
lacibacsi
addikt
válasz nyunyu #121417 üzenetére
Ha csak úgynem...
(#121426) BÁ Nutrition: Akinek fussa rája, annak biztosan megéri.
Mentem Skorpionnal egy 5,5k-s, 6 killes kört. Meg lehetett volna vele az első Tank Ász-om, de a végén elcsesztem/tük és döntetlen lett, így csak 1. osztály lett...
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz nyunyu #121423 üzenetére
Van egy ilyenem: 11 soros és semmi sallang ill. a sebzés összesítő azért van ilyen távol mert korábban hitlog-ot kijeleztettem ami ez alatt volt.
Nekem pedig kellene valakitől a \res\text\lc_messages\"ingame_gui" és "messenger,gui"
-
lacibacsi
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #121328 üzenetére
Eddig is be volt állítva a valign:
Közben nézem a HP baromat elqró nightly change logját, így már értem, hogy azóta köszönő viszonyban sincs a konfig dokumentációja a funkció működésével.
valign="center" eltolja az extra mezőt a mező magasságának felével felfele. "bottom" meg a teljes magasságával.
Viszont az abszolút koordinátát MINDIG a playersPanel megfelelő sorának felső Y koordinátájából számolja, így ott lesz az extraPanel közepe ("center"), alja ("bottom"), ehhez képest lehet lefele tologatni az eP saját relatív Y koordinátájával.Mivel régen mindig a befoglaló sor felső koordinátájához képest volt az eP teteje, így most a valign="top" vagy "none" éri el ugyanazt a hatást.
(Halkan jegyzem meg, hogy a valign a szövegszerkesztőkben/excelben azt állítja, hogy a szöveg hol legyen a befoglaló cella keretein belül, és nem a cella kereteit tologatja...)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jagada
addikt
válasz nyunyu #121338 üzenetére
De itt már nem egy darab T8-as prém tankról beszélünk, mert, ha az beragad csatába, akkor 15 perc is lehet egy kör. Valamint nem lesz minden csata nyertes és a nyertesek között is vannak rosszabb körök.
(#121337) jr1994 : akkor legyen 4-5 óra
Nekem csak T34 van erre a célra és T10 csatában a 13 sec-es töltési idejével nem igazán tudja eldönteni a meccseket.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
kchryss
veterán
válasz nyunyu #121307 üzenetére
extra fields alignment options behavior changed:
"align" - horizontal alignment of the text field relative to its position
"valign" - vertical alignment of the text field relative to its position
"textFormat"/"align" - horizontal alignment of the text inside the field
"textFormat"/"valign" - vertical alignment of the text inside the fieldSource: http://www.modxvm.com/en/download-xvm/
(#121322) @jagada:
Nekem bejönnek ezek speciális csatamódok. A focissal jó sok meccset lenyomtam és élveztem. A 8bites mód is bejött anno. Jók ezek ha kis változatosságra vágyik az ember és ki akar kapcsolódni.
Azt meg nem hinném hogy ezek a projektek nagy erőforrást vonnának el a fontosabb fejlesztésektől.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz nyunyu #121302 üzenetére
Ez azért nem igaz. A másolással el sem indul a wot.
Saját xvm konfig másolásakor a players panel, battle loading szétcsúszik."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
galervin93
addikt
válasz nyunyu #120828 üzenetére
KV-4-nek ha jól rémlik a lövegpajzsa szintén 180 mm, sokkal nagyobb felület, én legalábbis ha tehetem azt lövöm. Persze 175 mm átütéssel necces, ha átüt az már pluszos rng... Gold biztosabb... Persze nyeli a pénzt, de inkább, mint ezen menjen el a csata...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Antonius1978
addikt
válasz nyunyu #120822 üzenetére
Nos, erdekes modon, ez az egyik tankom, amivel esszel szoktam jatszani, persze ha a korulmenyek megengedik.Ezzel ovatos vagyok, tulzottan is, egyes helyzetekben.Leginkabb oldalrol szeretem megloni a tankokat, mert ugy nagyobb a siker
Megkereslek a jatekban, ugy emlekszem, hogy par eve felvettelek havernak, mert mintha jatszodtunk volna par kort egyutt.Es akkor megyunk IS-6-al.
A kep amit mutattal az altalaban 9-es csataban szokott velem tortenni, ha 8-asba rak, akkor elmeletileg meg lehet csinalni azt az 1500 sebzest, 5 loves.
Latom megvan neked a WZ111 is, az milyen az IS-6-hoz kepest ?
Azt nagyon meg akartam szerezni, mert Diegho emlitette hogy jo cucc, de aztan eluntam, vagy nem volt idom vagy megfelelo tankag hozza.Szembol papiron nem erosebb a homlokpancelja ? -
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #120822 üzenetére
Hát igen.. ha nincs veled az RNG, akkor verheted a zupádat a földhöz, akkor se érsz semmit..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- KERESEK Amazon Kindle Paperwhite 5 (11th Gen)
- Citizen Eco-Drive Promaster Navihawk A-T CB5840-59E 46mm gari
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
- Steam PC játék kulcsok 7. Utalás, PayPal, Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest