- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Na csak meglett a Tank ász az E 75-el is. Top tier és 3-3 9-es volt mindkét oldalon. Igazából nem volt nagy csata, heavyként mentem előre ahogy csak tudtam. És igaz prémiummal, de 50k profitot termeltem vele
KÉP2, KÉP3, Replay akit érdekel.
Szerk.: Mindez a Tigris II top ágyújával, top löveg még nincs meg.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #111595 üzenetére
Torziós rugó
ez most komoly ?
-
kchryss
veterán
válasz Plasticbomb #111590 üzenetére
(#111589) @galervin93:
A sima akciók olyan százalékkal szoktak lenni, mint írjátok de a TotT kivétel. Az összes TotT-nál amire emlékszem az egész ág le volt árazva tier2-5 50%-kal, tier6-10 30%-kal. -
Szasinka
tag
válasz SoulReaver #111594 üzenetére
Nálam a távcső a harmadik. Kávé plusz a skillekkel 496m a látótáv, a szemüket kispotolom A venti is valid megoldás, főleg ha van bia, így egy kicsit még lehet javítani az amúgy borzalmas ágyúkarakterisztikán.
-
jozefgucci1
addikt
válasz SoulReaver #111594 üzenetére
Nálam szerszámos láda, Torziós rugó és álcaháló van ! Amúgy venti.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
SoulReaver
veterán
Löveg stabilizátor, célzás gyorsító és mi a 3. felszerelés B-C -re? Távcső vagy venti?
-
lacibacsi
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz lacibacsi #111585 üzenetére
T8 felett, ha jól emlékszem 15% csak a kedvezmény. Alatta szokott 30% lenni, nagyobb leárazások alkalmával. Top of the Threeben viszont csak T8tól van kedvezmény.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
galervin93
addikt
válasz lacibacsi #111585 üzenetére
T1-T5: 50%
T6-T7: 30%
T8-T10: 15%
Azt hiszem...szerk.: Nekem az IS-7 ága most nem játszik, bár van már 90k xp az IS-3-ban, de nem tervezek grindelni. Bár... Csábító, ráaádásul az M62 ágyú is meglenne... Csak sajnálnám az IS-3-at legénység nélkül hagyni... Kellene bele legalább egy skill...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
válasz Dr.Én #111584 üzenetére
Hát kb. EZT takarja. Na meg a kedvezményt, ami 30% szokott lenni az ág T8-10 tankjaira. És egy hatmilliós tanknál a 30% már jelentős...
(#111578) jano_77: Teszt szerveren próbáltam a Bélát is és a Maus-t is. Az egérrel háromszor csináltam meg a 12k össz dmg-t. Bélával nem sikerült, de 10k körül azzal is összejött. Na meg szintén jól muzsikált a T110E5 is, azzal is 10k felett voltam, csak annak a tanknak a stílusát még gyakorolnom kellene (ha majd egyszer meg lesz egyáltalán)... Mivel azonban a nevezettek egyelőre csak álmaimban léteznek, az elérhető IS-7-tel kell abszolválnom eme nemes feladatot.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
Próbálta vki mostanában a WOTDB.info oldalt megnyitni!? Korábban semmi gondom nem volt vele, most meg az ESET nyervog, hogy trójai akart a géphez férkőzni és letiltotta az oldalt. Nem tudom megnyitni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #111578 üzenetére
a béla a T28HTC pattintós küldijeire tök jó volt. A T55A küldiket még nem próbáltam vele. Illetve egyelőre a "4 kill 3 osztály"ból az aktív, de vagy egy hónapja nem mentem heavyvel.
Ha elindul az IS7-ToT akkor rájuk fekszem.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
lacibacsi
addikt
válasz Plata #111577 üzenetére
Nekem 240 csata kellett a T-10-zel, hogy meg legyen, de én núúúb vagyok. Ennél jóval kevesebb is elegendő lehet egy jó játékosnak (nekem csak 1500 az átlagsebzésem vele), főleg ha valaki egy kis free-t is áldoz rá. Ha egy hónap lesz az akció, akkor hozható, csak ne heti, hanem napi 5-6 csatát kell tolnod...
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz lacibacsi #111574 üzenetére
Legyen csak benne, mert ha nem, akkor kilövöm a szemit az első paradicsomnak!
Akciósan már inkább visszaveszem a zIS-7et.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
lacibacsi
addikt
Valamiért ez az örök klasszikus ugrott be:
"30 éve vagyok párttag! És? Anyósom meg 30 éve púpos. Ez még kevés. Valamit tenni is kéne..."
/Hofi Géza/ON: Az új Top of the Tree elindul esetleg holnap? Sem az event calendar-ban, sem a hírekben nem látom nyomát?
(#111575) HáGé: Én az IS-7-et szeretném megvenni és bizony nem mindegy az majd' két milla kredit, amit spórolhatnék... Mindegy. Akkor várunk. (Mást úgysem tudunk tenni)
[ Szerkesztve ]
-
Motyi
senior tag
válasz EQMontoya #111567 üzenetére
Ez a játék tele van "10+ éve játszom online" paradicsommal, aki 10-20-30k csata alatt sem volt képes az alapokat elsajátítani, szóval ez nem jelent semmit. Ebben a játékban minimum 10k csata és úgy 2000+ WN8 után mondhatja valaki, hogy ismeri, érti és egész jól kezeli a játékot. Ha a játék tetszik és szeretnél vele hosszabb távon játszani, akkor olvass, nézz sok videót, legyél tudatos játékos, de hidd el nagyon nagyon messze vagy még attól, hogy megmond itt a tutit (amennyiben tényleg csak pár száz csatád van eddig).
(#111571) EQMontoya Az MM nem hibátlan, folyamatosan csiszolják (remélem), de tökéletes soha nem lesz. És mellékesen minél több csatád van annál jobban leszarod, mivel az esetek döntő többségében nincs vele gond.A maradék részben meg hol te vagy annak a bizonyosnak a rossz oldalán, hol a másik csapat, így összességében nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz jozefgucci1 #111570 üzenetére
Akkor próbáljuk meg értelmezni:
-Sehol nem állítottam, hogy baromira tudnék játszani (sőt, ennek ellenkezőjét igen), csak azt, hogy az MM elég problémás.
-Erre hoztam fel példaként, láttam már hasonló szoftvert belülről, tehát nem kell leosztani, mint egy óvodást.Arra pedig, hogy az MM algoritmusban milyen bug van, nyilván azzal kell érvelni, hogy kinek hány lejátszott meccse van. Tök releváns, nem? Nyilván beszélhetnénk itt mintavételezéses tesztelésről, eloszlásról, valószínűségekről, ami ilyen témákban felmerülhet, de szerintem erre kevesebb az igény. A személyeskedésre láthatóan több.
Érdekes, előtte is volt kolléga, aki azt írta, amit én is.Same rules apply!
-
jozefgucci1
addikt
válasz EQMontoya #111567 üzenetére
Teljesen normális hangnemben szólt hozzád a kolléga ,segítő szándékkal erre te ezzel a fölényeskedő szöveggel vágsz vissza ? Elég gyenge és értelmetlen , mert ezzel a hozzáállással ignorál majd mindenki ! Annak pedig , hogy a hőskor óta ütöd a billentyűzete nem hozadéka a tudás !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
lacibacsi
addikt
válasz rlazol #111563 üzenetére
Köszönöm! És Atti777-nak is.
KV-2, O-I, O-Ni: troll ágyúkkal, HE, Hesh, AP, ami jön, de eddig nem adta...
(Csak példának: Tegnap az O-I-m elé fordult egy felelőtlen RHM. Igaz, hogy nem volt teljesen beszűkülve a célzóköröm (ha ő lő először meghalok), de kb 50 méterről úgy találtam el HE-vel, hogy 15-öt (!) sebeztem bele és "természetesen" leláncoltam. (Utána mentem a garázsba...) T-10-zel 5k sebzés 12 találatból, 5 kill, belső modul/legénység sebzés:4, löveg és lánc: 6 (!))Nyilván sokat számít az is, ha az ember nagyon rágörcsöl valamire és a türelem is fontos (még alig 50-60 csata óta próbálkozok), csak az emlékeimben az van, hogy ennél sokkal többször és többet szoktam modulokat sebezni.
De kitartó vagyok ám! Haladni kell, mert mindjárt meg lesz a pénzem (meg egy edzett legénységem) az IS-7-re és jöhet(ne) a HT-15.
Kérdésem: HT-15-re (T-55A) az IS-7-nek mekkora szerencsefaktor kell? Tudom, hogy a VKBéla, meg az Egérke tuti alkalmas erre, de sajnos azoktól még fényévekre vagyok...Szerk:
(#111567) EQMontoya : Húú, akkor biztosan nagyon tapasztalt és okos játékos vagy. De ha ez így van, akkor miért osztod az észt olyan témában, amiben láthatóan nem vagy a helyzet magaslatán?+ Én nem személyeskedtem, talán neked sem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz lacibacsi #111561 üzenetére
10+ éve játszom online mindenfélét (még az 512-es meg 384-es netek, a hőskorban...), fejlesztettem is ebbe-abba, de azért mond csak meg a frankót.
Remélem, most megkönnyebbültél. Lekgözelebb inkább a mosdóban segíts magadon, tippre az gyorsabb, mint ezt begépelni.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
rlazol
veterán
válasz lacibacsi #111561 üzenetére
-Ha van olyan tankod, érdemes mozsárágyúval próbálkozni (KV-2, japán heavyk).
-Ha látsz egy nyitott/gyenge páncélzatú tankot (Borsig, Hellcat, a legtöbb arty) és mindenképp a küldire hajtasz (vagyis bevállalod, hogy esetleg minimálisat sebzel) akkor azokra mehet a HE, más tankból is.
Amúgy meg próbálj meg sokat sebezni, előbb-utóbb beadja... Lényegében ha 5 átütésed van páncéltörővel kisebb eséllyel kapod meg, mintha 10 vagy 15... Törekedj minél több sebző lövésre és ne görcsölj miatta. Ha lehet, célozd a közismerten sérülékeny modulokat: szemből pl német tankokon ha belősz a postanyíláson/kupolán jó eséllyel sebzed a vezetőt/parancsnokot, alsó lemez lövésével a motort (jagdiger, pantherek, tigerek), a brit medeket ha szemből alul meglövöd egyik oldalt vezető másik oldalt ammo rack, ami az oroszoknál félig a torony alatt/mögött a testen van, mögötte magasan üzemanyag, leghátul, alul középen motor. Utóbbi amcsi tankoknál általában a 2-3 görgő környékén elöl a testen...[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
lacibacsi
addikt
válasz EQMontoya #111546 üzenetére
Kedves EQMontoya!
Amikor nekem annyi csatám és olyan statisztikám volt, mint neked, én még azt sem tudtam, hogy van ez a fórum. Legalább háromezer csatát lenyomtam, amikor először találkoztam itt a nálam sokkal tapasztaltabb fórumozókkal. Eleinte nem is szóltam hozzá, később már mertem kérdezni, de vitába szállni a nagyokkal a mai napig nem akarok/tudok/szeretnék.
Nincs még 800 csatád sem, de te már meg tudod mondani a tutit. Ez derék dolog. Nyilván te egy őstehetség vagy, a T1-4 tankok mágusa. Ismersz minden pályát, tankot és tisztában vagy az MM alakulásáról is, hiszen ilyen csataszám alapján már lehet statisztikai adatokat felállítani. Hát nem!
Javasolnék neked valamit: kérdezz sokat, olvass sokat, nézz videókat olyanoktól, akiktől tanulni lehet. De nem javaslom neked a vitatkozást olyan dolgokról, amikkel kapcsolatban egészen egyszerűen nincs elég tapasztalatod. Tanácsos elhinni azt, amit a többség állít, még akkor is, ha te egészen másképpen gondolkodsz a dologról. Ilyenkor ez egyszerűen user error...
De hogy ON is legyek:
HT küldetésnél a sebezz öt belső modult, vagy legénységi tagot feladatnál járok. Nyilvánvalóan nem jól csinálok valamit, mert bármivel próbálkozok, nem akarja az igazat. Annyi láncot és löveget, mint mostanában még soha nem sebeztem, de belső modulok alig sérülnek. Próbáltam már mindenféle lövedékkel, kis- és nagy kaliberrel, de valahogy nem adja be. Pedig azt gondoltam, hogy ez lesz a legkönnyebb HT küldetés...
Mit javasoltok a sikeres teljesítéshez?Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Sanya
nagyúr
válasz galervin93 #111541 üzenetére
20 prémium lőszer mindig legyen betárazva
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Plasticbomb
addikt
válasz xAttilax #111556 üzenetére
És akkor még nem találkozott E100al meg Maussal... IS7ről, IS-4ről meg ne is beszéljünk. De én még akkor is képes vagyok leállni és pofozkodni az E100al. Maussal már nem szívesen. T8as heavykkel TDkkel. T9től medekkel is bele lehet verni az említett tankokba pár maflást, lightok esetében nincs még tapasztalatom, még nincs T8as lightom.
És amikor nagyobb tieres gépet lő ki az ember... Az az ördögi vigyor...
-
xAttilax
őstag
válasz EQMontoya #111552 üzenetére
Olvasom a problémád de nem értem. A játéknak mint minden játéknak vannak szabályai, ha nem tetszik akkor más után kell nézni. Főleg úgy, hogy már tier 3-ban sírsz akkor 6-8-ban hülyét fogsz kapni, szerintem ne erőltesd ezt a tankosdit.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
popey37
addikt
Škoda T 40 1/1 1 727 4 957
O-I 1/1 1 890 4 442
T25/2 1/1 2 505 3 714
IS-3 1/1 2 882 3 590
M6 2/2 1 332 2 148
Tiger II 1/2 1 729 1 797
Pz. III 4/5 376 1 751
Pz. III/IV 2/4 490 1 669
Pz. II 0/4 259 1 595
Pz. III A 0/2 286 1 481
KV-85 5/11 800 1 201
AMX CDC 15/27 981 1 072ez a mai vége
nem valami fényes de volt mát rosszabb isTeló: +36302105384 SW 120/600
-
Bad Pritt
félisten
válasz h1mpi #111553 üzenetére
Nem is az, hogy op vagy sem, de az az istentelen grind, ami a pta fullozásához kell elég extrém. Legalábbis számomra.
Mennyivel jobb érzés, hogy most a Conway-nél csak a lánctalpat kellett free-ből kihúznom és így lett egy szar tank.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz lacibacsi #111544 üzenetére
Leszedtem a tesztet én is. Igazából 3 tankot próbálgattam. T-54 first proto, STA-2 prémek, meg ha már ott voltam, akkor a Leo 1-et. A prém tankok farmra és fun-ra kellenének. Hát, egyik sem nyerte el igazán a tetszésem. A Leo 1 viszont veszettül teszett. Kaptam is egy kis lökést a VK30.02D-re. Mentem is vele vagy 20 csatát. Már csak kb. 50 csata és meg is van az indy. kb. 1000 csata és meg van a Leo1.
-
rlazol
veterán
válasz EQMontoya #111546 üzenetére
pfff.... én erről csináltam egy statot 30k replay alapján 20 játékos fél évét vizsgálva. És kurvára nem az jött ki, amit te mondasz. Eleve sokkal ritkább a +2T csata, mint sejteted, és rendszerint 2-4 +2T van. erről ennyit.
valóban, +2Tben kurva nehéz a Matildával, vagy a Kv1-vel, mindkettővel végigcsináltam. Sose éreztem azt, h nincs esélyem. csak nagyobb volt a kihívás. Nameg nem értem oda sehova.
Magányos Low Tierként ( És lássuk be, az ilyen ritka) spotterrel himmelsdorfon nem könnyű boldogulni, ez tény, de egy med vagy egy HT már egy nem áldozati bárány, hacsak a kezelője nem dönt úgy. Épp azt mondom, hogy ne ülj be a sarokba, mert tudsz sebezni, spottolni.Amit a +2T tierről mondtok az nyers rinya.
-
EQMontoya
veterán
válasz rlazol #111540 üzenetére
Nyilván nem a T3-as feladata kilőni, de ha visszaolvasol és szövegértelmezéssel is próbálkozol, akkor láthatod, hogy az ilyen meccsek kevés kivételtől eltekintve úgy néznek ki, hogy van 7-9 +2-es tank, és nyilván nem a leggyengébbek fognak előre jönni, tehát legnagyobb eséllyel csak ezekkel találkozol, ha előre mész, ha megpróbálsz óvatos lenni.
Atti777: minden szavaddal egyetértek.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
senior tag
válasz rlazol #111540 üzenetére
+1 tieres MM-mel is hozzá lehet szokni a nagyobb tankokhoz, csak akkor már esélyed is van ellenük tenni valamit. A "több xp jár ha nagyobb tankot lősz, gyorsabban lehet fejlődni" meg az "ilyen-olyan kitüntetés nem lehet megkapni csak +2 tierben" az ugyanolyan fordítva ülönk a lovon szituáció, mint hogy azért nem limitálják 5 alá az artyk maximális számát, mert akkor nem kaphatnád meg a Pascucci's-t...
Szakadjunk el a KV-1-től meg a Type 91-től, vegyük a Matildát: top tierként szinte op, +1-ben elmegy, +2-ben töltelék, lassú, a páncélja már semmit nem ér, a sebzése kevés, 2-3 lövésnél nem bír többet.
És kb az összes tank ilyen, ami a páncéljából él, top tierként király vagy, +1-ben még elvagy, de +2-ben már csak free fragnek számítasz.
Nem véletlen hogy a Mauschen sem került be a játékba, nem tudták úgy balanszolni, hogy top tierként ne legyen rohadtul OP, de tier X-ben is használható legyen.
Egyébként már csomószor előfordult velem, hogy én voltam az _egyetlen_ low tier a csatában, akkor üljek be a sarokba, és mondjam azt, hogy nem az én dolgom bármit is csinálni, mert nincs a szintemnek megfelelő ellenfél?
A +2 tieres tank mindenben jobb, szóval ha összefutsz eggyel, még elmenekülni sem tudsz, mert ő a gyorsabb, nagyobb tűzerejű, jobb páncélzatú, jobb látótávú és több a hp-ja.
Kis tierekben ez hatványozottan igaz, ott a +2 tier egy teljesen más világ.
És attól hogy régebben rosszabb volt, még nem lesz jó a mostani rendszer. Azért mert nem vernek meg a villamoson, csak leköpnek, az már jó utazásnak számít? Szerintem nem.Путин, иди нахуй!
-
lacibacsi
addikt
válasz #84221696 #111520 üzenetére
Na, mentem pár kört a teszten JT88-cal. Nem vezettem teljesen pontos statisztikát, de érzésre azt mondanám, hogy ugyanúgy fizet, mint az éles szerveren. Akkor viszont az FCM és a SP is jól hoz a konyhára...
Más.
Nem igazán kedveltem meg a T5-ös Skodát, de azért tud szép kört csinálni...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Tudom ilyet nem illik kirakni, de életem legjobb artys köre volt, ahol egy light azt csinálta amit kell. Spotolt nekem okosan, nem kilövetve magát. Szerintem érdemes megnézni, volt benne egy TD mod light one shot is Még mindig a kiságyún vagyok csak AP-val nyomom
Fully electric lifestyle!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz EQMontoya #111538 üzenetére
Kifogás, kifogás mindenhol. Valamire mindig fogni kell, hogy nem megy a játék (máshogy akartam fogalmazni itt) és ezt nem bántásból írom csak nem értem meg, hogy miért kell mindig másban keresni a hibát? Ugyan úgy végigzongoráztam már megannyi ágat T10-ig én is és kevés tanktól eltekintve végig élveztem mindet. Nem véletlenül.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
galervin93
addikt
Nos jelentem ez a VK 30.02 D nem is olyan vészes! Ami fájó, hogy a keményebb a heavyik már T8-ban gondot okoznak... Pl. KV-4... Ezeket leszámítva a 88-as ágyú korrekt. ~1000 sebzésre 2000 wn8, vicc. :-D
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
rlazol
veterán
válasz EQMontoya #111529 üzenetére
pfff.... nem a T3as tank feladata kilőni a KV1-et. Kész. Ennyi. Sebezni tudja, ha muszáj, de azért van mindkét oldalon top tier. Ha +2T ben vagy, óvatosabban mész, de nem ülhetsz be a sarokba sírni, mert vannak +1T-k és veled azonos szintűek, akiket neked "szánt" az MM.
az MM egy kalap szar, ezt sose vitattam. Naponta postolnak ide érzékenyebb lelkűetűek olyan leosztásokat, amik a WG szerint nem léteznek. 15-15 nehéztank. 2-2 arty és 13-13 TD. Egyik oldalt 3 heavy és 8 MT, másik oldalt fordítva. És sorolhatnánk a végtelenségig.
Az MM szar, de nem a +2T miatt, annak ahhoz semmi köze. A +2T hozzászoktat a következő szinten jövő tankokhoz, és megismerteti őket veled, rákényszerít, hogy óvd a hp-d, és még extra kihívást is jelent, amiért plussz XP jár. Ráadásul gyorsítja a leosztást.atti777: KV1ben ülve nem éreztem sose azt, h olyan nagy védelmet jelentene a páncélom a T3as heavyk vagy pláne TD-k (alap lőszer 110+pen) ellen. Persze, kaptam goldot rendesen, és sokat pattintottam, de aki tudta hogy mivel és hol lőjön, annak nem okozott gondot.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Hmm, minden leduplázva végre. Ma korrekt csapatok voltak aránylag, vagy valaki másra ugrott a rontás.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Pár éve játszottam a játékkal, ~15k csatám volt.Most újra kezdem,és azt szeretném kérdezni hogy nem tudnavalaki invite kóddal kisegíteni?Press "F" to pay respects.
-
Stigma.HC
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
Valaki próbálta már full gold HESH-sel használni a britek 105-ös ágyúját? Lehet most szórakozok kicsit vele.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
EQMontoya
veterán
válasz rlazol #111526 üzenetére
Te nem tudom, melyik játékot játszod. Nyilván nem toronyra lövök, de távolról azzal az ágyúval azért nem feltétlen fogod átlőni. Közelre viszont nem nagyon jutsz, mert a Type91 bazi lassú, viszont T5 tankok hamarabb is vesznek észre, és max 2 lövésből halott is vagy. Szóval megnézem, amikor egy KV-t lelősz egy T3 tankkal.
A WG elosztási algoritmusa meg egy vicc. Ma belefutottam a következőbe:
T3 meccs, mindkét oldalon 13db T3 tank. És két T5. A két T5-ből egy Arty, a másik nálunk Churchill, az ellenfélnél talán Excelsior.Végeredmény:
A mi T5-ünk volt eredményesebb, a Chruchill lőtt az ellenfelek közül 8-cat, én 3-mat...Jó játék volt?
Nem, gyakorlatilag iddqd-vel agyaggalambot lövöldözött, simán az ellenfél csapat volt a jobb, de miután kilőtték a T5-jüket, az utolsó ötöt egyedül lőtte be a Churchill. Remek, izgalmas meccs volt.Same rules apply!
-
senior tag
válasz rlazol #111526 üzenetére
Azért mielőtt nagyon belelendülsz a szobatudósságba, próbáld ki azt a nehéztanknak csúfolt hulladékot, és utána írd le, hogy beüti-e a KV-1-et vagy sem...
A +/- 2 -es MM-nek meg jelenleg annyiból áll a létjogosultsága, hogy így a top tier siemkáknak van valami sikerélménye a kicsik ellenПутин, иди нахуй!
-
popey37
addikt
Győzelem
Redshire
AMX Chasseur de chars
Szerzett tapasztalat:1 623 Szerzett kredit 76 722
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"Javítás: -5 922
Lőszer: -4 590
Fogyóeszköz: -3 000
Total: 63 210 WN8: 3 312 (99)2100 sebzés, 2 kill, 1000 sebzés hozzájárulás. 5 db tier VIII tank volt csak, a tobbi tier 9-10.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
rlazol
veterán
válasz EQMontoya #111493 üzenetére
"Type91-gyel beoszt úgy, hogy 15-ből 10 T5, akinek a zömét semmilyen szögből nem lehet átlőni ezekkel."
mond, Te melyik játékot játszod? A WOT-ban a maga szintján kőkemény T5-ös KV1 szemből a torony alatt 80 mm, vagyis normál RNG-vel a Type91 47 mm-es alaplőszere is átviszi, golddal meg aztán szinte bárhol, bármilyen szögből. Ha te mindenképp a toronyot akarod beütni, akkor meg ne csodálkozz. A többi T5ös heavyvel is hasonló a helyzet.
Persze a stock ágyúval nem ilyen egyszerű, ott gold kell hozzá és azzal is kibaszhat veled az RNG, de stock tankról nem mondunk véleményt...-2T tankból általában 3-4 ban egy csatában, és az se feltétlen kacsavadászat, ha jó játékos ül benne. Egy T5-ös PzIV Sflc elé a maga 194es penj ével és 240es alfájával nem sok T7es tank megy ki szívesen, bármennyire -2T.
És nem, a játékosok száma nem nő exponenciálisan, mert sokan abbahagyják. De van bőven kezdő, aki mondjuk nem most tölétötte le, de van 200 csatája vagy mondjuk 1000 és a pályák egy részén még nem is járt.
T1ben vitézkedni ("lazítani") sealcubbing, nem dicsőség. Ha meg nem tudsz +2T játszani, az a te bizonyítványod. Persze, óvatosabbnak kell lenni, több tudást igényel, de nem kell a falnak menni tőle.
addikt
válasz jr1994 #111523 üzenetére
Az már a vége volt, utolsó előtti tank, én közel full hp-n, ő meg lesebezve, gondoltam lenyomom hp-ból... Végülis meglett, kiakartam már csikarni egy jobb sebzést, sikerült is. Azóta következő kör T8, Sand River, utolsónak maradtam, 2100 sebzés. Nem lesz itt gond. :-)
-
popey37
addikt
Győzelem
Fjords
AMX Chasseur de chars
Szerzett tapasztalat:1 685 Szerzett kredit 80 681
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"Javítás: -5 597
Lőszer: -50 295
Total: 24 789 WN8: 3 845 (100)csakazért kevés mert goldot használtam, tier 10-ben.
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #111517 üzenetére
Az user error lesz, neked nem szemből kell sebezned a tankokat használd ki a mozgékonyságát és csőpályákon meg legyél türelmes, nem kell az elején szembemenni a heavykkel.
Lacibacsi: Ne prémfiókkal nézd , nekem az fcm a teszten 1600 sebzésre úgy 35000-et hozott.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
vgabri1
tag
Majdnem ász lett, gondolom ha goldot is használtam volna biztos meg lett volna Négyszer pattantam.
Azért én ennek is örülök. -
lacibacsi
addikt
Farmolási célra a JT88-at és a SU-100Y-t használom. (A SU csak vésztartalék ma már.) A JT-vel prém kaja nélkül, kevés gold használattal 2k sebzésre nettó 50 ezret kapok, 3k sebzésre már olyan 70-75 jön tisztán. A tankot nyugodtan nevezhetjük pénzfo$ónak. Vagyis eddig azt hittem.
A tesztszerveren kipróbáltam az SP-t és az FCM 50t-t. SP első körben 800 sebzésre ( ) adott 45k tiszta hasznot, majd 1500 sebzésre 70 ezret . Az FCM 2200 sebzésre 80k-t adott tisztán!! Lehetséges az, hogy eddig félreismertem a JT-t? Következő prém tank akcióban lehet, hogy beruházok valami termelékenyebb jószágra. Vagy a tesztszerveren esetleg magasabbra van csavarva a számláló?
-
popey37
addikt
válasz galervin93 #111517 üzenetére
a t29-et repesszel lodd, modulsebzést okozol vele
-
galervin93
addikt
válasz galervin93 #111515 üzenetére
Nem bírtam ki, Scmaulturm freeből kihúzva, rövid 88-as fel... [link] És igen, kellett a gold, azzal is 3-szor pattantam T29 orráról, meg egyszer a seggéről. AP-val pattantam Stug elejéről... Borzasztó. Mindegy, nem érdekel, van most elég kredit, elégetem goldra, csak legyen meg az Indien. :-)))
Elindultam amúgy a light ágon is, az 5-ös Leo tetszett is, de nincs lelkierőm sem a trollágyús VK-hoz, sem az SP I C-hez, ezért tértem vissza ehhez a vonalhoz.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Conway basszus... nincs vele normális meccsem, vagy három lövés után darabokra tépnek, vagy kiosztok 4K fölött. Agyrém komolyan, ilyennek képzelem a WT auf E 100-at is.
-
galervin93
addikt
válasz jr1994 #111509 üzenetére
Hm, most sikerült két saját hp-m feletti kört futni (wow ), még a végén megszeretem. :-)))
Nincs még meg sem a nagy torony, sem a 88-as ágyú. A kicsit agresszívebb stílus jobban bejön neki. Mondjuk amikor a random dob egy 110-es sebzést, az csöppet bosszantó, mert már T6-ban kinevetnek vele... Na mindegy, próbálkozom, ma csak vele megyek. (Tegnap 50 jó meccsem volt, ma leronthatom a tegnap megszerzett "statokat". )Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
popey37
addikt
most vettem egy prém tankot, pontosaban az amx cdc-t. hát az eddigi tapasztalatom. nem bántam meg, igaz tier 10 a plafon, de hozza a creditet veszettul. nem ritkák a 100k-s meccsek sem.
csak ajánlani tudom.
gyors, gyorsan tolt, aránylag pontos az ágyu. persze megfelelo legénység kell hozzá.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
senior tag
válasz galervin93 #111505 üzenetére
Nekem már jó régen sikerül túlesni rajta, azóta változhattak a dolgok, de a 75-ös nekem nem működött rajta normálisan, a 8.8-cal viszont egész használható néha.
Inkább közelharcos mint távolsági.(#111508) meunier én utáltam a 12t-t a lomhasága miatt, a 13-75 viszont egész jó.
Путин, иди нахуй!
-
Plasticbomb
addikt
Én szépen nyugisan kifulloztam, én átütéspárti vagyok, szóval nekem az van fenn, 100+80%os legényekkel már muzsikál is, kivéve amikor berambózok a sűrűjébe... Igaz, én kb németeknél amed ágakon, és a maus ágon kb egyszerre haladgatok, egyedül az E100 ágon rohantam végül kicsit előre, de az is a tankoknak köszönhető. Túl jók, túl könnyen lehet velük haladni. (Tiger I, Tiger II, mindjárt E-75 lesz a soron következő.) A többiek is frankók, márameddig jutottam velük, csak kicsit többet játszottam ezzel az ággal, mint a többivel. Nem szándékosan, csak úgy alakult, hogy azt többet vittem más tankok mellett.
Szóval, türelem, és told neki, ha nincs kedved, akkor menj mással, ha nagyon nincs kedved, akkor meg szorzód csak. Egy idő után úgyis rá fogsz pörögni, ahoyg jönnek össze rajta a cuccok.(#111504) EQMontoya
Nincs igazánolyan, hogy csak az lehetne a domináns. Én nem vagyok Diegho szintű játékos, de a magam 1500 wn8 (régebben jobban rá voltam állva/pörögve, így akkorról még elég erősen ellensúlyoz a statom, amikor 1750 körül játszottam) körüli értékével jopárszor összejött már a high caliber T10ben is t8-t9 tankban ülve. Nem ördöngősség, csak jól kell átlátnod és végrehajtanod a feladatod.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Pedig a 3002D szerintem egész használható...
82 csata alatt letudtam, 1312 (lol) átlagsebzéssel, ami valamivel 3000 feletti wn8-ra volt elegendő.
Szerintem átlagosan 4-5 goldot lőttem el csatánként.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
Nekem kb. 50 csatám van vele, de most azon agyalok, hogy free xp-ből átugrom. Nagyon nincs kedvem ezzel szórakozni. Csak remélni tudom, hogy a indien jobb lesz.
Most ugráltam el az amx elc bis-ig. Még egy kevés xp, és meg van az amx 12t. Érdemes a bis-nél megállni vagy mehetek nyugodtan a 12t-re?
Az amcsi vonalon meg nem sokára a bulldog-nál vagyok! juppi.
-
Bad Pritt
félisten
Okosságot? Szedj le egy botot, hogy húzza ki neked, hogy ne őszülj meg teljesen.
-
Greentea
senior tag
Free XP.
Én ott adtam fel az indient, és inkább kihúztam a light oldalról a PTA-t.más.
Nálatok nincs lag? pingtest,speedtest szerint a netem jó, a játék 50ms-el kezdődik, de mire a pozíciómba érnék már 500ms.
-
galervin93
addikt
Gyárekek, valami okosságot tudtok mondani a VK 30.02D-hez? Tudom, három meccs nem meccs, fél stock tank nem tank, de... Wadöfakk? Először is melyik ágyú menjen rá? A 75-ös T6-ban teljesen korrekt, itt már picit kevésnek érződik. A 88-as meg... Az az átütés egy vicc. Jg pz IV-en és VK36-on is a 75-öset használtam, megelégedésemre. De ez már T7... Nem tudok dönteni. Vagy sebzésem van, vagy átütésem (ez is túlzás...), de valahogy nem áll össze.
Na meg mit csináljak vele, sniper? Eddig ezt próbáltam, nem jöt be. Flank? Ilyen toronyforgással meg nem túl nagy dinamikával érzésre szerintem nem fog menni... Vagy arany középút és közepes távolságból pötyögtessek? Nem tudom mi lenne a jó megoldás, ritkán szoktam így érezni, de lövésem sincs, mit kezdjek ezzel a géppel.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
EQMontoya
veterán
-
Plasticbomb
addikt
válasz lacibacsi #111502 üzenetére
Jáááj. Elég volt egyszer végig olvasni. Szívesen írtam volna neki, hogy IQ versenyre ne menjen (mert hátulról ugyan első lenne, de azzal azért nem hencegnék), de inkább türtőztettem magam, és elolvastam a topikot végig, majd folytattam itt Prohardveren a többi topik olvasását. Sajnos nekem is popcorn/chips hiányom támadt a figurától..
Tény, nem rossz az IS6, de az is tény, hogy rengeteg sokkal jobb t8as prém van. És ha már mindenképpen az az ágyú az álma, meg a tierlimit, akkor ISU-122S. Fenomenális gép, csak kevésbé farmolós, mint egy Su-122-44. Van mindekettő, mindkettőben 3-4 skilles legények vannak.
Fene a WGsekbe, az VK béla nagyon erős szemből. Egyik körben szemben tartotta a pofiját végig nekem (retkes sunyulós állat vagyok, 400+ méterről lőttem neki egy párat), töltenem kellett azt az 5 darab goldammot, amit jellemzően tartok a tankjaimba. Hát abból nem 3at láncra meg félrehúz?
-
lacibacsi
addikt
válasz Stigma.HC #111500 üzenetére
Ja. A srácnak valami komoly defektusa van a +2 tierrel szemben és megrögzötten állítja, hogy a tier limites prém tankok milyen királyak, mivel +1 tierben nagyon jól lehet velük érvényesülni. IS-6 fan a csávó, az a legfőbb vágya, így senkinek a véleménye nem érdekli, csak hajtja a magáét. Kifejti, hogy miért nem jó a "tíír 10" (sic!) (warpackos csíterek, "imba" tankok, stb). A történet erősen emlékeztet egyes WOT-os FB csoportokban futó "magas" szintű eszmefuttatásra... Kávé mellé jó, kicsit feldobja az embert...
"Nem betojiság, hanem T10-ben olyan irreális imba tankok vannak, amelyekkel egy kiszámíthatatlan pillanatban számolni sem tudsz. Főleg, ott a legtöbb játékos valami tíltott moddal játszik warpack, aimbot.... azokkal pedig ember legyen a talpán, aki érvényesülni tud szabályosan
+1-ben lehet érvényesülni. Ez a játék lényege, hogy azért van top 10-es tank minden ágon, hogy azt legyen érdemes kihúzni, mert hiába OP tankod van, akár T8-ban, ha 10-esek ellen semmit sem ér. A prém sem, de ha ,limites akkor jól használható. Remélem nem nehéz megérteni"
PanzerZoli /2016/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest