Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Nincs megcáfolva, mert az ebből nem derül ki, hogy ki mennyit spotolt, illetve, hogy te, illetve a másik mennyi olyan sebzést lőtt(él), amit más spottolt és mennyit spottolt(ál) saját maga(á)dnak. Sőt az sem derül ki, hogy ki milyen tierű ellenséget sebzett, illetve mennyi saját sebzés volt. stb. stb. stb. soroljam még??

-
mcwolf79
veterán
Arty-téma:
Hát visszavettem a GW Tiger P-t, és hát ez még mindig borzasztó xar arty.Másik:
6-os amcsi arty-nál mit csinálok rosszul hogy olyan nyújtott a célzókör? Túl közel vagyok? -
kchryss
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Itt megnézheted a kv-1-et hol kell lőni: [link]
Bal felső sarokban a nézetet Collision-ról váltsd át Live-ra és akkor látod, hogy a Marder II ágyújával hol milyen szögben mekkora esélyed van átütni.
Ha közel merőlegesen álltál az oldalához akkor egyébként elég sok helyen 100% eséllyel kellett volna beütnöd. Elég szerencsétlenül találhattad el. -
Szasinka
tag
válasz
jr1994
üzenetére
és a többiek.
Köszönöm a visszajezéseket. Nem vagyok klán tag így az SH kiesett. A premium lőszerrel én is számoltam, hogy fokozottabban kell használni az esetében (Tier 8 amúgy is egy szerencsétlen tier a BT12 kivétele óta). Kredit van dögivel így annyira nem érdekel csak mégis, na

Mozgékonysága a gyakorlatban milyen a T29-hez képest?
A Leo PTA-t kezdtem el még mivel főleg medekkel megyek de gondoltam egy kis változatosságot beleviszek.(#112190) po1son
Nagyon remélem, hogy nem. Perpill a személyes kedvencem, meg van a tízes is egy ideje, már a garázsban van de mindenféle mondva csinált okokkal még nem kezdtem neki nagyon (kell egy jobb legénység bla bla bla
)XP: nem tök mindegy? annyit ad a rendszer amennyit akar, amennyi lamentálás ment itt azzal egy tizest már ki lehettt volna húzni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
po1son
addikt
9es skodat szerintetek fogják mostanság nerfelni ?! Nyomatom 1000el a cseh ágat, de félek mire oda érek már pofára esés lesz....
-
EQMontoya
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
Ezt most pont úgy mondod, mintha eddig nem éppen te állítottad volna, hogy a több killért több xp-t kellene kapnod... Változnak a szelek...
De ott mindkét csatát én játszottam, láttam mindkettőnek az értékelését, és egyikben sem spottoltam sokat vagy szereztem komolyabb mennyiségű bázisfoglalásért járó pontot.
Ott pont ezt a fura, hogy alapvetően annyi különbség volt a két csata között, hogy az egyiket túléltem és nyertünk, a másikban meg meghaltam. A túlélés és a győzelem összehozása pedig több xp-t hozott, mint hogy a másik csatában 3-mal több tankot lőttem ki, és kétszer annyi sebzést osztottam ki.
Így adja az XP-t a játék, oké, csak kicsit fura.ON1: Melyik Marder? II vagy 38T? Mert a 38T-vel ciki nem belőni oldalról a KV-1-et.
Marder II. Az eddig tapasztalt egyetlen tank, ami kb. soha nem kerül saját Tier csatába.

-
lacibacsi
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Mit csinált a másik, rengeteget spottolt, bázist foglalt, foglalási pontokat csökkentett?
Gondolom, Neked ebből nem sok volt."Ezt most pont úgy mondod, mintha eddig nem éppen te állítottad volna, hogy a több killért több xp-t kellene kapnod... Változnak a szelek...
ON1: Melyik Marder? II vagy 38T? Mert a 38T-vel ciki nem belőni oldalról a KV-1-et.
ON2: A néma csendből úgy látom, hogy a mára beharangozott 9.14-ből nem lett semmi. Jól látom?
-
KisApám
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Attól függ milyen szögben kapta (ha kb. min. 40 fokban volt már, akkor pattoghat a test oldaláról Marder - a Mardereknek 108 mm a penje). 75 mm az oldala a KV-1 testének (torony körbe 110).
Láncoltad?(#112186) EQMontoya
akkor az a -25% RNG oda van érted, a "barátod". -
EQMontoya
veterán
Nájsz!
Mit csinált a másik, rengeteget spottolt, bázist foglalt, foglalási pontokat csökkentett?
Gondolom, Neked ebből nem sok volt.Más: KV-1-nek mik az érzékeny pontjai? Mert a múltkor oldalba kaptam egy Marderrel, elég ügyetlen volt a srác, szóval mire észrevett, 3 lövést kapott. Egyet torony alá, egyet a kicsit a torony elé a testbe, egyet a torony mögé, a motor környékére. Egyik se ment át.
-
SoulReaver
veterán
válasz
jr1994
üzenetére
Miért lenne hulladék?
Ugyan az a lövege, mint az E5 nek, csak picit lassabb. A tornya ugyan belőhető szemből is, de ha mocorogsz vele, akkor kivédhető.. Szerintem jó kis tank. Kivéve, ha még mindig alap csúzlival használod. Amíg a T29 löveggel használtam, én is 2x eladtam miatta...
-
Szasinka
tag
A következő tény mindent elmond a tegnapi napomról:
42 csata, négy védő medál, 428 védő pont....Más: A T32-ről mi a vélemény? Gondolkodom rajta, hogy nekiugrok az E5-ért de tartok tőle, hogy az az ágyú, ami a T29-en a szint egyik legjobbja az Tier 8-on már sovány lesz...
-
rlazol
veterán
válasz
lionskull
üzenetére
akkor jó.

sajnos a lánc pentől függetlenül nyel el. Valahol logikus (40-50cm rugalmas acél), de nem az a lényeg, hanem hogy elnyeli és jónapot.
A HEAT az, amit átégeti, a legtöbb ágyú goldja APCR az nem éget. -
lionskull
tag
válasz
rlazol
üzenetére
Egy kezemen meg tudom számolni mennyi aranyat lőttem el idáig randomban. A prém lőszert egyébként érthető hogy nyeli, mert az úgy van kitalálva hogy átégesse a páncélt, szóval ha 2 rétegen kell áthaladnia, már nem hatásos. Mind az ARL mind az ELC nagyágyúja valami 210 körül penel max.
-
rlazol
veterán
válasz
lionskull
üzenetére
ehh... nem.
Olvass utána...
A lánctalp elnyeli a lövedéket, pentől függetlenül.Kérdezd csak meg h1mpi kollégát, miért adta el a Jagdpanzer E100-t
(mert állandóan elnyelte a lövését a 7-es meg 8-as lightok lánctalpa
). Pedig ott 299-es penről beszélünk. vagy épp 420-ról, ha épp HEAT-tel lőtt.
De a lánctalp, ha megnézel egy tankot láthatod, a legkisebbek esetén is 30-40 centi széles, vagyis annyira nem irreális, de nem ez a lényeg. Olvasd el a Battle mechanics részt a wikin, az első hsz-ben lévő oktatóvideókat meg leírásokat. Ott részletesen le van írva, mi miért és hogyan sebez.Nem az a kérdés, h mi a reális vagy mennyire utálatos a láncnak ez a tulajdonsága. Ezt sajnos tudomásul kell venni, mert változni nem fog, ennek megfelelően nem a lánc/test határára, hanem a testre.
Chaffee-nak 25 mm, a hellcatnak még annyi se (12).
A 90-es mióta troll gun?
250-es átütése arannyal van, nyugtass meg, hogy nem azzal lőtted ezeket a papírtankokat!
Ha igen, megérdemled, mert az (tulajdonságaiból fakadóan) még könnyebben elakad a láncban.
Ezeket a szutykoknak az oldalát HE-vel kellett volna lőnöd, simán beütöd oldalról azzal is.po1son - én is úgy érzem, jó lesz ez.
egy garnitúra csaj van benne, összesen a harmadik skill végén. nagy motor és lánc hiányzik még. Egyelőre tetszik, de sajnos a user errorjaim ellen nem véd. 
-
lionskull
tag
Azt hiszem, picit tele lett a hócipőm a random penekkel. Eset egy:
ELC troll ágyúval 2 méterről Chaffe oldalát telibe... Persze nem viszi át, pedig pont az kellett volna hogy megnyúvadjon... Második eset: ARL nagyágyúval Hellcat oldalát telibe úgy 150-ről... na persze no pen, ki is lő, még az se hogy felső széle, lánctalp-páncéltestnél lőttem meg. Szerintem amíg ilyenek történnek, sokan el fognak fordulni ettől a játéktól, mert szinte rámennek, hogy arannyal lőj, lassan már az összes random gameban mással se találkozok.

-
rlazol
veterán
-
-
po1son
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
Gyorsabb forgás és nagyobb teherbírás. Mivel kicsit modul érzékeny lehet vki a felszerelésekből a nehéz repesz páncélt rakja fel, ami mellet ha van egy töltésgyorsító és célzásgyorsító, akkor már nem elég az alap lánc. Mondjuk én szerintem a best összeállítás a venti töltés/célzás gyorsító.
Én azt javaslom, hogy rakjad fel mert 35ös fordulással + toronyforgással nem fognak körbe rohangálni a scout tankok, ha egyedül lennél vagy ha vki éppen hátulról lepne meg, akkor rögtön rátudsz fordulni. -
fradi81
veterán
Végre ez a nap is eljött meg vagyok keresztelve

-
nyunyu
félisten
Ez a hetvegi akcio nem igazan mozgatta meg a nepek fantaziajat, alig latni kinai tankot BT8-10-ben.

-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
nem tudom, még nem tettem fel.

-
Jolet
őstag
na meglett a wz-132, erre most látom, hogy az nincs leárazva? miért? :-(
-
rlazol
veterán
IS-en mi értelme van a nagyobb láncnak? az összes felszerelés felmegy rá az alappal...

-
SoulReaver
veterán
Kínai akció miatt visszavettem a T-34-1 -et. Érdekes kis jószág. Lassú célzás, lassú töltés, 121% legénységgel, ventivel, töltés gyorsítóval 7.68s a 100mm löveg. Érdekes...

Csak azért kezdtem el ezt az ágat, mert a 121 -ről jók a tapasztalataim. De lehet a light vonalon jobb lett volna elindulni :/
-
Sixkiller6
őstag
elindultam a maus ágon, nagyon szeretnék egy olyan szörnyet.
tiger p, első menet egyből ace tanker
top-ként nagyon pattogtak róla. -
törölt tag
Köszi mindenkinek. Akkor nem áldozok rá xp-t.

-
jagada
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Kifejlesztheted, de szigorúan a másikkal használandó!
-
törölt tag
T37-re a társa stukkert érdemes kifejleszteni?
-
Jolet
őstag
-
Plasticbomb
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
En tudom, miert: Minden egyes alkalommal, amikor valaki eszreveszi, es ir a forumra vagy a supportnak emiatt, az egybol vigyorogva kuldi a cegen belul a korlevelet:"Megint eszrevette valaki!
Hehehe. Igyunk erre egyet! " Es mar gurul is galler moge a vodka. Tudod, kell egy indok, hogy lereszegedjenek nap vegere... 
-
Fel
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
Egy-egy fejlesztési ágat nézve, tier X-ig kb. ugyanannyi xp kell. Szintenként is kb. egyformára lövik be (mármint azonos tiert nézve, különböző ágakon). Azt, hogy a következő tankhoz mennyi kell, attól függ, mennyi kell a modulokra. Ha több egyedi modul van, akkor kevesebb xp lesz a következő tank. Ha kevés fejleszteni való, vagy már korábban letudható modul is van (azonos ágon), akkor több xp.
-
rlazol
veterán
93653
ennyi a T44 fejlesztéséhez szükséges XP, a megelőző modulok nélkül.
- MIÉRT?pár német és japán tanknak van, hogy a tizes helyiérték nem nulla, de többnyire legalább 100-vel oszthatónak szoktak lenni.
itt vajon hogy jött ki ez a csudaszép szám?
HáGé -
avatarváltást javasolni, mert valaki uazzal a képpel hülyeségeket ír valóban túlzás. Ignorálással részemről a parttalan vitát igyekszem megelőzni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Nem az zavar, hogy megszólják, szóljanak neki építő jelleggel. De leírták neki egyszer türelmesen, hogy nincs igaza és másképp működik a játék, aztán leírták kétszer, végül kicsit ingerültebben háromszor, majd negyedszer már "hülyevagy" stílusban. Nem tűnt fel senkinek, hogy most már csakazértsem fog dűlőre jutni ez a vita? Ezek után meg eljutottunk oda, hogy ketten már ignorálják, egy valaki meg avatarváltást javasol egy teljesen más embernek emiatt. Csak én érzem kabarénak ezt?

Voltak itt korábban, akik nem értették a játékot és mindenki máson akarták ezt leverni, aztán vagy megtanultak vele játszani, vagy leléptek. Most sem lesz másképp. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egyszer-egyszer kijavítom mikor már nagyon bántja a szemem, hogy mekkora ökörségeket ír. Például ez az xp mizéria részéről már kezd untatni, amit levág benne. Pár másodperces keresés után erre magától is rátalálhatott volna. minekishasznalnabarkiakeresot (Van itt sok más dologról is okosság egyébként)
Téged az zavar ha valaki ezt megszólja, engem meg a nettó baromság ha úton útfélen hangot adnak neki. Így is csak kétszer szóltam talán hozzá a napokban, vagy lehet csak egyszer tök nyolc igazából.
Ha tényleg élvezni szeretné a játékot akkor elfogadja a játék által felállított szabályokat és alkalmazkodik hozzá, ha nem akkor megy tovább az eddigi vesszőfutása. -
Bad Pritt
félisten
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nem akartam csúnyábban fogalmazni, úgyhogy csak annyit írtam, hogy nem értetek egyet Montoyával. Ráadásul már napok óta. Hagyni kéne, meg ezt az egész "válassz másik arcot, rossz emlékek" dolgot. Ennyi. Nem értem, hogy minek kell egy párszáz csatás játékosnál így játszani a megváltót, mikor nyilvánvaló, hogy megszoksz vagy megszöksz alapon vagy rájön arra, miként működik a játék, vagy abbahagyja, mert felhúzza az agyát az egészen.
-
fradi81
veterán
-
kero35
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő!
Is 6
vagy fcm 50 t
Kredit farmolásra nem tudok dönteni mind kettőt kipróbáltam a teszt szerón és tetszett!
A válaszokat előre is köszi
-
Poultier
tag
T29 legénység 2. skillsorára mit ajánlotok? Első sorban a parancsnok kivételével(6. érzék) mindenki javít, a legénység megy a T32-be.
-
po1son
addikt
IS ágon még meddig van kredit kedvezmény a tankokra?
Jó lenne olcsóbban megvenni a t10et, de még 80k xp kell...
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu
üzenetére
Jol van, hulye vagyok.
Nezem az IS-7 progress excelemet, masodik napon fejlesztettem ki a D-25T-t az IS-re.
Motor, radio volt meg korabbrol, mivel eddig csak a szovjet TDkkel mereszkedtem tier6 fole, lightokkal/medekkel/heavykkel nem. (leszamitva az IS-6-ot, ami egy event nyeremenye volt.) -
Bad Pritt
félisten
válasz
CirrMee
üzenetére
Ez két és fél éves poszt, már akkor is beszéltek róla, hogy op a maga szintjén a KV-1S.
Itt van a kettéválásról a fórumposzt, ott írja első helyen, hogy the top gun remains the 122mm D-2-5 azaz ugyanaz marad.(#112111) kchryss: Mármint Stugért, T28-ért, meg ezekért? Azoknál lehet persze, de ott írja is, hogy nem kell feltétlen szakaszban lenni. Én azokról beszélek, mint mondjuk az aranyas küldik, ahol a szakasznak kell x killt szerezni. Azt nem tudod úgy megcsinálni, hogy garázsban csinálsz egy szakaszt, azzal egyedül lépsz be és úgy szerzed meg, mert nem veszi szakasznak a játék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem számít. Mások már próbálták. Ahogy az egyfős szakasz sem szakasz sajnos.

(#112108) CirrMee: Mi? másfél éve még a KV-1S volt a mostani KV-85 helyén. Annak volt a D-2-5T a top ágyúja, de sokkal jobb statokkal, mint most a 85-nek. Vagy mire gondolsz?
-
Sixkiller6
őstag
srácok, az előbb már felmerült, hogy a pattints 2csilliárdszor a hp-d küldikben vajon beleszámolódik-e a csaját csapattárs lepattintása?
nincs kedve vkinek kipróbálni? -
rlazol
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
kérdésedre a válasz: 2x annyi sebzésre, 3al több killre adott jóval több XP-t. NAHÁT! A győzelmi szorzó elvonása önmagában nem elég, tessék levenni a túlélésért és az összes ellenséges jármű kilövésért kapott bónuszt is!
ha elolvasnád, amiket linkeltünk éeszrevehetnéd, hogy az XP a nyers sebzésen és killen kívül még jópár dologtól függ. És a sebzés és a kill se csupán egy szám, a távolság, amiről lősz éppúgy számít mint a két jármű tierje vagy osztálya.egyetértek az előbbiekkel: te menthetetlen vagy. sry. a jövőben ignorállak, kérlek, tegyél ugyanúgy.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
"Az egyik, hogy hiába van csapat, egyedül vagyok..."
Nem tudom ki mondta neked, hogy a random csaták csapatjátékra épülnek. Ennek a játékmódnak a lényege, hogy van 15 piros és 14 zöld ellenfél. A pirosak megpróbálnak kilőni és a zöldek mindent megtesznek azért, hogy elrontsák a szórakozásod. Érdemes szakaszban menni, akkor annyival kevesebb a zöld ellenfél.
"A másik pedig, hogy soha nem szabad senkinek segíteni..."
Nem is értem miért gondoltad, hogy kell. Most tárgyaltuk meg, hogy ők is ellenségek. Használd őket fedezéknek, másra úgysem jók.
"Azt hiszem, el is ment a kedvem a játéktól..."
Én nem adom fel, ma már 16 csatánál járok, de egyet sem nyertem. De nincs okom panaszra, ahhoz képest, hogy 29 ellenfél ellen kell játszanom, nem megy rosszul, volt már két Top Gun kitűzőm (egyiket Chaffeval hoztam) és az AMX CDC így is fossa a pénzt.
Ne add fel, fogadd el, hogy téged félrevezettek World of Tanks lényegét illetően.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Ha igen, megérdemled, mert az (tulajdonságaiból fakadóan) még könnyebben elakad a láncban.