-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Atti777 #112782 üzenetére
Kevés az a 3, de azért szerintem ezek lennének a legfontosabbak:
1. Csaló modok kiszűrése, például csak a wg oldaláról letöltött modokat lehessen használni.
2. Nem arty tankokon 25% rng helyett 15% legyen.
3. Prémium lőszer teljes átdolgozása. Nevetséges hogy vannak tankok amiken a prém lőszernek több mint 50%-kal nagyobb az átütése. Vagy teljesen el kéne törölni vagy úgy kialakítani hogy ne egyirányú legyen az előny és szituációfüggő legyen mikor melyiket érdemes használni. Például a prémnek legyen kisebb átütése de nagyobb sebzése (mint a hesh), vagy nagyobb átütése de kisebb sebzése.
3+1. MM átdolgozása. Több kiegyenlített csatát akarok.
-
jr1994
addikt
Az én egészségemnek sokat segítene az utolsó esély totális megszűntetése (a fentebb említetteken kívül), mert a falra mászok attól amikor pont az utolsó lövésre kisebbet dobok és ezért bekapok +1 (táras tanktól akár még több) lövést és kb meccseket fordít meg a szerencse. Én bevezetném hogy ha nagyobb az alfád mint a tank hp-ja akkor biztos beadja, ha nem akkor nem.
Másik: előre eldöntött csaták. Értem én hogy a nuboknak is kell sikerélmény de nemár hogy néha minden lövés bemegy néha meg semmi sem
A csaló modok szűrésére hatalmas +1
popey37 az első pontod elég bs
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
1. Bannolni, azt aki nem tesz meg 150m/ perc (jatékidő) távot (arty kivétel)
2 -90% Xp és kredit minden Harckocsizó mesterlövész plecsni után, amit lighttal vagy heavyvel érnek el.
3 Bannolni aki nem sebzi le a teljes átlagban a HP-ja minimum 30%-át.
Az első két pont egy picit kitolna a hátul kempelőkkel, az utolsó pedig az űbernyomikat és a botokat irtaná ki.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest