Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
lefagytak a serverek? nektek se megy?
-
SoulReaver
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz
üzenetére
én magamban keresem a hibát ilyenkor...

jó mondjuk azért szidom magam, mert a héten általában 60% felett volt a győzelmi arányom, míg ma meg 42%
Szokni kell még az új fizikát is....a 9.13-nál az volt ugye hogy ha menet közben megakartam állni nyomtam Space bill-t, itt ha nyomom olyan bebicskázást kapok vagy driftel a fara hogy mellé lövök..

-
popey37
addikt
-
popey37
addikt
válasz
popey37
üzenetére
viszont van egy gondom, nem tudom másnáál is előjön-e:
adott a küldetés: előre a császárért. 2x legénységi szorzó a nyeremény.
a kérdéses meccs:Győzelem
Murovanka
O-I
Szerzett tapasztalat:6 044 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 35 675
Csatában elért Achievement Top Gun, Védő, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"Javítás: -3 448
Lőszer: -4 860
Total: 27 367 WN8: 4 098 (100)és nem adta meg a küldit.
sztorno az egész, beéztem, csak a 3x szorzó után aktiv. a fenébe

-
törölt tag
válasz
Dr.Én
üzenetére
Nekem most ment el a hatodik +100% XP-s csomag két nap alatt
Hála a japó tankok hétvégi akciójának, tegnap reggel óta 195K XP-t beletoltam a Type 61-be, úgy hogy 95 csatából csak 47 győzelem lett.
Kihasználom az asszony és gyerekmentes hétvégém.

popey37 Ha nem vagy a top 10-ben, vagy ha nincs kill, akkor nincs meg a küldetés.
-
fradi81
veterán
Ma előjött a nem működő ESC key bug, erre emgoldás az F1 megnyomása.
-
Chris0321
veterán
válasz
jr1994
üzenetére
Vagy valami hasonló hangra lettem figyelmes mert nagyon zavart. A minimappal azért volt gond mert most már a játékban is van ilyen funkció és bezavartak egymásnak, elvileg az új Aslainban javították ezt a problémát. Én még nem tettem fel, lehet csak délután fogok majd játszani.
nyunyu: Akkor ez alap a játékban? Igazán megcsinálhatták volna kikapcsolhatóra.

rlazol: Szirénaszerű hangra nem emlékszem, bár csak 3 kört mentem és lehet nem fordult elő olyan sérülés. Nagyon remélem a modkészítők hamar alkalmazkodnak az új audio rendszerhez és ki lehet majd szedni ezeket a hangokat.
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
A játékban engedélyezni vagy tiltani kell a köröket, hogy rendesen működjön? Neked nincs egy idegesítő ding-ding-ding hang néha a játékban? Már akkor feltűnt mikor Diegho replay-ét néztem, azt hittem a 6. érzék mellé véletlenül beraktam valami hangmodot de megnéztem az Aslain telepítőt és semmi viszont mikor játszottam is előfordult és mivel csak pár kört mentem a 4202(P)-vel amiben egy új 75%-os legénység van valami másnak kell lennie.
-
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Van vagy tizenöt küldetés, egyfajta guide, részben olyan dolgokat kell teljesíteni, amik a játék mechanikáját hivatottak megtanítani. Pl. amikor először használsz tűzoltót életedben, akkor kapsz utána X tűzoltó készüléket. De lehet kapni így álcahálót, javítókészletet, garázshelyet meg egyéb tök jó dolgokat.
Természetesen csak kezdő accon érhetőek el ezek. :-) -
válasz
Szepi1979
üzenetére
"NVIDIA GeForce GTX 950M: Mid-range graphics card of the GeForce GTX 900M series, based on the Maxwell architecture.
With these GPUs you are able to play modern and demanding games fluently at medium detail settings and HD resolution.
» Further information can be found in our Comparison of Mobile Graphics Cards and the corresponding Benchmark List."
Akkor elvileg mehet HD-ban?Amúgy van más előnye is mint,hogy szebb?De gondolom jobban terheli a gépet.Esetleg lehet akadás benne?Mert lehet jobb döntés lenne egy felhúzott SD mint egy döcögős HD.

-
fradi81
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Bizony. Le akartam csekkolni Diegho statját vele, a játékba most nem tudok belépni, hát neten sem sikerült a szokásos oldalakon. Ezen a wot-numbersen viszont valóban fent van, 2000+ sebzés összelőtt vele szóval tényleg nem lehet rossz. Én inkább dominanciában ismerkedek vele, már amennyire időm engedi, ott használható. CDC után másodiknak van beállítva.
-
kchryss
veterán
Értem én hogy kis késéssel kerülnek be az új tankok a wotos statisztikai oldalakra, de már mióta bekerült a játékba az FV4202(P) és egy rakás oldalon olyan mint ha meg sem lenne.
noobmeter, wot-life, wotlabs ezeken nincs a tankjaim között
wotinfo - ide talán ma került fel
wot-numbers és wotstats-on szerencsére fent volt már. -
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
igen, ez nekem is élő probléma, nem tudok meghívni senkit!
illetve nekem csak a lövés hangokkal van gondom, konkrétan mintha egy légpuskával lövöldöznénk és majd minden lövegnek ugyan az a hangja! mentem artyval is direkt és észre sem vettem, hogy már ellőttem magam!? ha eltalálnak alig veszem észre! szar ez így ebben a formában na
-
Sixkiller6
őstag
a dinamikus szakasz problémára lett/van vmi megoldás? (menet közben sem meghívni, sem elfogadni nem tudtunk)
-
Sixkiller6
őstag
értem én, hogy ezek a hangok biztos nagyon autentikusak, de amikor jp meg t34 csattan az isu-n, annak kb olyan hangja van, mint mikor nagyanyám becsapta a pléhkályha ajtaját miután bedobott némi fát.
-
rlazol
veterán
én az IS ágyújától kapok idegrohamot. vsz túl sokat mentem német tankokkal, ez egy kalap szar. Döglassan céloz, és full beszűkülve se biztos, h eltalálja, amit célzok. Tudom, h közelharcra való, de T9ben nem szívesen megyek legelöl...
amúgy az, h a minimapon 1 mp-vel később tűnik el a tank, mint a látómezőn, normális?
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Én érzem csak úgy, hogy az új patch óta sokkal kevesebb találó lövés van!? Mert nekem baromira nem találnak a lövéseim!

Valoszinuleg az uj fizika okozza.
Menet kozben nem szoktam loni, hanem megallok, megvarom mire beszukul, es ugy lovok, de meg igy par masodperc utan is a celzott tank ele lo, annyira himbalozik az agyu

Mintha nem is lenne vertstab az IS-3-on. -
zodo
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Olvastam valami ilyesmiről, talán 9.12 patch során érkezett.
15/08 hóban kezdtem új accot de még sem találkoztam "küldetés sorozattal" pedig másodjára is végig csináltam a jelenleg is elérhető (annak aki nem teljesítette) a lenyitható csata fülben a "gyakorló csata" ahol szintén kapsz némi jutalmat ha teljesíted.jano_77
Az mindenkinél elszaródott aki korábban xvm vezérelt köröket használt mert az új patchbe integrálták a jelző köröket és üti egymást a kettő.
Friss xvm-be külön opcióként is bekerült a minimap kör, vonal és címke
Játék/beállítás/általános fül alján is egyesével be és kikapcsolhatóak mint ahogy a TAB menü kiegészítők is. -
jano_77
nagyúr
Azoktól kérdezném, akik ASLAIN mod pack-ét használják, hogy ha feltették a 9.14.02-es verziót, akkor nem szaródott el a Minimap?!? Hiába van minden a régi jól megszokott módon beállítva a telepítőben és ez lett az eredménye:

szerk: most látom, hogy már van megint egy újabb, 3-as verzió, amiben ha jól olvasom, pont az XVM minimap telepítését javította!?
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Kollegámnál a küldetéseknél vannak olyanok ,hogy "újonc képzés" küldetések.
Azok mit, mert nem találok róluk semmit. Csak mondja a srác, hogy most kapott Xezer creditet, yezer kreditet, de mondom mire??? Hát erre, de nálam ez pl. nincs jelen a küldetéseknél (bár én már nem is avygok újonc)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
Ez a lőwe. Kell hozzá azért idióta ellenfél is, meg némi TigerII forgatás, de egészen használható gép. Mióta megvettem, néha egész napokat eljátszogatok vele (van, amikor inkább CDC vagy Type59 van épp soron, vagy épp az éppen húzott tankokkal játszom, de ma pl még a P8.8al játszottam, amikor épp kilőttek a Löwevel. Aztán vissza a Löwéhez.), így már a tiger II legényei a második skillsort tanulják. Azért ettől még egy lassú tetű, és egy sec töltésidőt igazán lehúzhatnának az újratöltésből, de hát nem lehetünk telhetetlenek.

-
xAttilax
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
ez most a löwe?
lehet nekem másik fajta van
de az nem pattint egy dekát se és imád 300 alatt lőni, hogy engem idegesítsen.. (tudja, hogy utálom ha 300 alatt lő) -
törölt tag
A 6. érzék csak nálam szórakozik?
Ma sokszor előfordult, hogy felspottolódás nélkül eltaláltak, és utána se jelzett.
Amikor az utolsónak maradó ellen 500 körüli wn8-as E100 kb 500 méterről eltalálja a bokorban dekkoló Type 61-em kilógó tornyát, az egy picit fura volt, bár az is lehet hogy valami speckó csalómoddal csinálta. -
nyunyu
félisten
Ezekbol az osszeutok ket kukafedelet jellegu hangokbol tenyleg nem lehet tudni, hogy most azert kong, mert lepattant, vagy eppen atutott.
Meg az IS-3 BL-9-enek is olyan rohejes hangja van, mintha csettintenel egyet az ujjaiddal. -
H.Bencike
aktív tag
Jelenleg egy mod sincs fent.
Újra telepítem hátha jó lesz. -
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok!
A bal alsó sarokban nekem nem villog a klán chat "fül" ha írnak. Ez most valami bug, vagy mindenkinek ilyen? Vagy a beállításokban kell valamit át állítani? -
rlazol
veterán
nekem se tetszenek az új hangok. szerintem borzalmasak.
a motorok, mint egy autóversenyen, a lövések cipripelnek, a talált hangja azonos a lepattanóéval és az egész távoli, idegen és zavaró.
várom a hangmodokat nagyon, addig hang nélkül játszom. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Szepi1979
üzenetére
Én is sokáig így voltam vele, de igazából, mióta megvettem (régóta pedzegette a csőröm a gép.), azt látom, hogy egészen jól játszható tank. Nem tökéletes, de megvannak a maga erősségei és gyengeségei (pl 4500+ pattintott t8as prémmel, igen meglepő.). És arról még nem is beszéltem, hogy viszonylag jól használva már csak úgy fossa a creditet, ami igen jól jön.
Visszaveszem azt a fránya IS-7et, és elrakom a reserved tankok közé, ne zavarjon a látványa. Talán egyszer lesznek bele legények. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Az a majdnem 1400 alap XP minden, csak nem alacsony.
HGyu
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Igen mert balage8x sokat játszik vele mostanában.

Bocs!
Komolyra fordítva a szót ha Löwét látok majdnem biztos hogy piros játékos játszik vele. Egyik állandó szakasztársam szerint a Löwe az egy stigma. -
popey37
addikt
is-3 megint nerfelve lett, már szinte semmit nem visz be a sima lösuzere, a gold meg pattog mint a fene. eladom. pedig végleges festés van rajta, a legénysége 5 skilles. a legrégebbi 8-as tankom, közel 3k csatám van vele.
ez akkora köcsögség különben, hogy nem irják le de minden frissitésnél lehuznak belőle egy kicsit.
viszont a tigris II meg kapott majdnem 1 másodperc töltésgyorsitást: eddig 8,75 alatt töltött, most 7,85
-
CirrMee
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Pár napja rangsoroltban borultam oldalra IS3 -al (Mines), amikor lezúgtam középről a tó felé. Szerencsére a lánctalp próbált kapaszkodni, és hátramenetben sikerült elkapni a lejtő szélét, aztán jó irányba borult végül. De legalább közlekedtem már oldalára borult tankkal is...

-
emre
veterán
-
Plasticbomb
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
Láttunk már CDCt oldalra borulni, olyan helyen felmászni, ahova nem gondoltam volna, bc25t-t fejreállni. A gond ott van, hogy még sokan nem jártak így, és amúgy sem a segítőkészségről ismerjük az átlagjátékost, így még simán le is oltanak, hogy miért nem mész segíteni, és nem esik le neki, hiába írod, hogy fel vagy borulva, és képtelen vagy mozdulni...
-
h1mpi
félisten
válasz
Szepi1979
üzenetére
játékra válogatja, de azt hiszem a WoT esetében nem "törik" a kép 60 hz monitor esetén se. Némelyiket lehet 72 hz-re tuningolni, de az igazi megoldás a G-SYNC vagy a Free Sync monitor (persze horror áron), amit én használok az a legolcsóbb a piacon, de ez is a duplája volt egy hasonló tudású 24"-os Dellhez képest.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
rlazol
üzenetére
A vsync értelme az hogy ha több fps-ed lenne mint a kijelződ frissítése akkor arra az fps-re korlátozza amit a kijelződ tud. Tehát ha 60hertzes a kijelző akkor a 61 fps-nél magasabb fps-t nem enged. Így elvileg simább a kép, a kártya kevésbé melegszik, stb. Ha már eleve kevesebb fps-ed van mint 60 akkor ez nem segít.
Grafika-vertikális szinkronizáció vagy ilyesmi.
-
-
adrian360
őstag
Nekem az új hangokkal nincs bajom, most hogy megszoktam még tetszik is, de erre a fizikára nem éreztem rá. állandóan csúszkálok, falramászok kétszer borultam bele a vízbe egy nap, pedig az elmúlt 1000 meccsen egyszer se. ráadásul most kezdem az elc amx-et és rallizok vele rendesen.
-
h1mpi
félisten
Bele vágott az arty az E25-be f2f egy 500-at és 45 fokba elfordult a tankom
ez mi? -
Sziasztok!
Mint fentebb írtam új a notim.A kérdésem az lenne érdemes-e a HD-t leszedni hozzá?
Ne annyira izmos,de jobb mint a 6 éves régi gépem.
I5 Broadwell és Geforce GTX 950 videokártya van benne.Gondolom a sima WOT lazán megy majd rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)