Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
üzenetére
Például azoknál a med tankoknál, ahol fontos az álca és tartani kell a távolságot az ellenségtől. Persze nem ezeket választom elsőnek.
A camo+repair elfoglalj az első két sort, 3-nak pedig nem rakom be a BIA-t, mert rengeteg idő mire "beérik". Ne ilyenkor jönnek a kék illetve a fent említett 2 látótávot növelő skill.
Én így használom pl az E50, Leo1, AMX30 de még a Centurion AX ágat is.
4-nél már újra fogom osztani, hogy legyen BIA -
SpongyaBob
veterán
Melyik az a mod, ahol csatában láthatom a csapattagok nemzetiségét zászlókkal?
-
jr1994
addikt
válasz
DaveHutt
üzenetére
Pont ezen siránkoztam a Cromwell B-vel kapcsolatban, az meg lesz vagy 8-9000.
A helyzeteflismerés néhány tankon már 2. képességnek is jó, pl heavy dedikált rádióssal (javítás után 2.), ha a töltő a rádiós akkor is jó heavyn, legalább is amíg nem aktív a biztonságos elhelyezés. De harmadiknak már tényleg sok helyen elfér, legalább ideiglenesen amíg be nem resetelitek a helyébe a BiÁt.
A parancsnok látótávnövelője már kevésbé gyakori, ott van sok jó/jobb lehetőség, de a helyzetfelismerés amúgy is erősebb. Értelme meg mindenképp van ezeket választani, skilles legénységgel egy meden a két látótáv skill + BiA + venti kiválthatja az optikát (pótkajáról ne is beszéljünk). -
DaveHutt
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Wot wikin mindent megtalálsz róla.
Legénységben jobban passzol a high tier medekhez, mert nem kell bele radio operator.Egyébként b.sszak meg, hogy 6 ezer forintert lehet megvenni egy tier 6 premet.
Merthogy a 800 goldnyi legenysegre nem lenne szuksegem, se a hozzacsapott goldra. Viszont 3 ezerert igen erosen gondolkoznek, hogy megvegyem-e. -
nyunyu
félisten
válasz
Jolet
üzenetére
Sokadik skillnek esetleg.
De atlag halandonak meg az is eltart egy darabig, mire a masodik skillel vegez, ugyhogy gyakorlatban nem nagyon van olyan ember, aki ezeket hasznalja.
Mittudomen, altalanossagban a javitas, light tankoknal/TDknel az alca is hasznosabb.
Parancsnok elso skillnek meg mindenkeppen 6th sense kell, mivel rettento szivas nelkule jatszani. *Igy a 2% latotav novelo ize nem nagyon fer el rajta a 3-4. skill elott, valahol a BIA magassagaban.
*: Grr, Cromwell legenysege mar a Centurion I-ben ul, de a ketszeri atkepzes miatt buktam ~60k XPt, igy meg mindig hianyzik 50k a lampahoz.

Talan a Centurion 7/1-re meglesz. -
adamgreen
senior tag
Valamit frissit megint a löncser

-
zsolthee
senior tag
válasz
üzenetére
The Recon Skill progressively increases your vehicle's View Range. For every percentage point of the Commander's Training Level an amount of 0.02% is added to the vehicle's View Range up to a maximum of 2% once the Training Level reaches 100%.
The Situational Awareness Skill enables the Radio Operator to extend your vehicle's View Range. The effectiveness is progressive by an amount of 0.03% per percentage point of the Skill's Training Level up to a maximum of 3.0% when the Skill level reaches 100%
-
törölt tag
Sziasztok!
A legénységi + képességeknél a látó távolság növekedés
általában %-ban mennyit jelent? -
lacibacsi
addikt
Advent 3. napja - Rudy a shop-ban
A kredittermelő képességen és a legénységhúzáson túl milyen előnye vagy hátránya van a "sima" T-34-85-höz képest. A puszta technikai adatokat magam is látom, igazából az érdekel, hogy milyen vele játszani. A száraz adatokból sokszor nem következik sem a játékélmény és az sem látható, hogy az MM és/vagy az RNG mennyire szereti a tankot.
-
zodo
nagyúr
Szép "nagy" frissítés érkezett de hogy mi még nem jöttem rá.
#31 -ről #50 -re ugrott, ez biztos. -
jr1994
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
Van pár 8-as prémem (IS-6, CDC, WZ, SP, JT8.8, IS-5) - erre mondtam hogy ezeknél nem lesz jobb az eddigi hírek alapján, még az SP-nél sem. Valóban élvezeti cikknek szánnám, de belegondolva, van Type64, több kis prémiumra nem nagyon akarok költeni. Akkor már inkább egy Panther 8.8
-
rlazol
veterán
válasz
jr1994
üzenetére
minden attól függ, mire kell?
ha élvezeti cikknek, és neked bejött a Cromwell, akkor nyilván a B.
de pénzkeresésre jobb lesz az FV, mégha nem is lesz vele akkora élvezet.
Vsz legénységhúzásra is jobb lesz (nincs felesleges rádiós, aki az elitből jövő tankrészt elhúzza), már ha kell legénységet húzni, amikor az egyetlen brit ág ki van húzva 10esig.
Ráadásul ingyen van.
-
kchryss
veterán
válasz
zsolthee
üzenetére
Ha a minimap.xc-ben a "enabled"-t false-ra állítod akkor szerintem kikapcsolod a j1mb0 konfigban a minimapot és a játék alap térképe lesz. De ezzel bukod az összes xvm minimap funkciót is.
Én egyébként a 2. lehetőséget választanám, vagyis bekonfigurálnám. Ha kell segítség a konfiguráláshoz írj privátban. Én is nemrég állítottam be a sajátom. Most eléggé képben vagyok mit hol lehet állítani.
Nálam most így néz ki szép nemzeti színezéssel
-
Phobion
addikt
szerintetek T-34-3-ra lesz akció?
-
mynames
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ha az adventi packot (mai nap) megveszem és az 5 ből 3 tank már megvan, akkor a meglévő tankokért kapok kompenzálást?
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
J1mB0's XVM Config 6.1.6 0.9.12 használok és amiatt a minimapon a tankok neve olyan rossz színnel és betűtípussal van kiírva, hogy alig látni.
Ha bekapcsolom a gyári beállításokban, hogy az is mutassa, akkor a kettő együtt már zavaró, nem fedik egymást Most
- vagy a gyárit kéne visszaállítanom és a Jimbo félét kikapcsolni
- vagy az XVM mod szerintit bekonfigurálni, hogy látható legyen,Meglátásom szerint az első lenne egyszerűbb. Van valakinek erre megoldása mert én ebben nem vagyok jártas.

Zsolti -
emre
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Névre keresve a http://wot-life.com is kiírja az utolsó csatát.
-
jano_77
nagyúr
válasz
stork13
üzenetére
Félre értettél szerintem. Én nem a játékon belül akarom megnézni, hanem mondjuk böngészőben teszem azt a worldoftanks.eu oldalon a játékos adatainál? Ilyenre nincs lehetőség?
(#105662) Jolet: köszi a két light-os videót! Még nem volt időm megnézni, de otthon majd megtekintem és próbálok tanulni belőle.

-
zodo
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Remélem megértik és annak megfelelően cselekednek vagy javítják a fordítási hibát mert nálam ajándék szerepel az akció helyett, szerintem nem egy és ugyanaz.

-
h1mpi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Mondjuk nem nagyon szeretnék költeni a játékra max. prémiumot, de az se nagyon érte meg, mert napokat játszottam csak az elmúlt 3 hónapban. Akkor vettem 180 napot az olcsó Jg 8.8-as goldból

-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Olyan franciásan sz@r a löveg. Közép- és nagy távolságokra lenne kitalálva elméletileg, de megbízhatatlan.
Pár napja megint használom rendszeresen szakaszban: most vagy másképp állok hozzá vagy jobban teljesítek azzal a tudattal, hogy van mellettem egy értelmes társ...nem tudom, de úgy érzem jobban megy vele. De ha dönteni kell akkor inkább német vagy angol, mintsem az AMX.
30B viszont sokkal ígéretesebb...kb mint egy Leo. Must have!
-
h1mpi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Valami értelmes nem lesz? Mivel tier6-ban is akkora sötétség van el se tudom képzelni, mi lehet tier 2-3-ban

-
jano_77
nagyúr
válasz
zsolthee
üzenetére
Mi a bajod az AMX30-al? Én teszt szerón próbáltam - igaz pár csata erejéig - és bejövős tanknak tűnt számomra.!?
(#105587) stork13: meg tudom vhol nézni - böngészőn keresztül -, hogy mikor játszottam utoljára egy adott acc-al?! A másodikkal elég régen nem mentem - nem tudom pontosan, hogy mikor - , de most hogy írtátok, gyorsan megnéztem én is kaptam-e levelet, de semmi!? Pedig elég régen nem mentem azzal az acc-al.

(#105609) jozefgucci1: azért az nem semmi, hogy tudják előre, hogy melyik napon, milyen akció lesz - ellenben az EU oldalon csak zsákbamacska, csak aznap tudod meg vmikor! Mit várhatunk az EU brigádtól!?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#105630) Fel: na így akkor asszem meg is lesz az MT-25-re is a lámpa végre!

-
nyunyu
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ilyen olyan alkalmakra ingyen osztogatott ajandek tankokert penzt kernek?
Egyaltalan van koztuk ertelmes is?
Na jo, LTP viszonylag hasznalhatonak tunt anno, de a Tetrarchra nem tudok raerezni.
De lehet, hogy a 75% legenyseg miatt utalom, de a francnak sincs kedve BT3 kornyeken lehuzni parezer meccset, hogy 3 skilles legyen
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Hmm, akkor nem ugyanazok lesznek, mint az amcsi szerveren.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mekkora zsenialis kihagyhatatlan ajanlat a mai 20€-ért...

-
joergie
őstag
Félreértések elkerülése végett:
– players have noticed that on the test client, old versions of the personal missions are displayed, this is because the test server uses an old base version of the client;– regarding other bugs on the physics and sound test – “this is the physics and sound test, everything else is not to be paid attention to”;
Tehát ne is álmodjatok róla, hogy könnyítve lesznek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
AlexHerceg
üzenetére
Csakis a Zis4 zseniàlis azzal az ágyúval az a tank

-
DaveHutt
őstag
válasz
AlexHerceg
üzenetére
57 mm. Hatalmas nagy elonye a dpm es az alacsony alpha. Nem figyelnek fel rad, csak amikor mar 3-4-et belecsiptel az ellenbe.

-
zsolthee
senior tag
válasz
AlexHerceg
üzenetére
Meggymagköpködő: 57 mm ZiS-4
Habár kisebb az átütés és az alfa, a szórása kisebb, pontosabb is... a DPM meg brutális.
És igazából ez utóbbit meg a mozgékonyságot kell kihasználnod. -
AlexHerceg
tag
Srácok,
T-34-re 76mm S-54, vagy 57mm ZIS-4 löveg?
Aki játszott vele, kérek tippet. -
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol
üzenetére
A google translate nem ismeri, de más szótárak az összejátszás / becstelen együttműködés egy adott cél eléréséért definíciókat is megadják a rigging-re.
Jelen esetben az ellenfél csapatban lévőkkel történő összejátszást jelenti a küldetések teljesítéséhez pl. összeszámolnak legalább két ember (vagy két vagy több klán is lehet), hogy az éjjeli órákban, amikor kevesen vannak a szervereken (főleg EU2) egy csatába kerüljenek és ott segítenek, hogy a kiválasztott küldetést meg tudd csinálni. Megfelelő szervezéssel már minimálisra lehet csökkenteni a szerencse szükségességét, mert ha tudják, hogy neked 22000-ret kell pattintanod akkor 2 percig az ellenfél csak lepattanókat lő rád. -
-
Bingisz
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Nem olyan egyszerű azt összeriggelni, még a jó játékosoknak sem. Mondjuk az is igaz, hogy miközben a top klánokat bannolták érte, addig a kevésbé jó klánok vígan csalnak még most is. Mert hát ugye az mindenkinek feltűnik, ha van két Fame platoon a csatában, az viszont nem ha a 38.Lengyel Hadosztály citrom játékosai riggelnek orrba szájba.
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
"- a csatának 2015.11.25 és 2015.12.01 23:59:59 között kell lennie"
"- a jelentkezést dec. 2. előtt kell megtenni"Én vagyok hülye és félreértek valamit vagy Ph3lan hülyült meg a wargaingnél? Nálam még csak dec. 1. délután van, de már kihirdette a nyerteseket. Vagy a szingapúri központban van és ott már dec. 2. van?

-
Fel
addikt
Event: Free XP to Crew XP
Időtartam: "from 1 December 2015 at 06:10 until 30 November 2016 at 06:00 CET (UTC+1)" - Ez most elírás, vagy tényleg egy évre van meghirdetve az "akció"..? -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szerintem ugyanazok a tankok lesznek az eu kalendáriumban, mint amik ebben az amerikai akcióban csak más sorrendben és más arany elosztással.
Ez alapján E25 nem várható, Cromwell B viszont igen. JT88 +1200 arany 50$-ért, ejj ha belegondolok hogy nyáron még 20$ alatt lehetett szerezni ebayen. Kár hogy lekéstem akkor róla.
-
Jolet
őstag
nektek is olyan az új mozgás mechanika mintha laggos lenne a játék?
gyors tankokkal tiszta szopás egy heavynél nem számít -
kchryss
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
"Amúgy meg érdemes megnézni a rampage küldiket a teszt szerveren. Ha így áthozzák a rendes szeróra, akkor kb. mindenki T22-vel fog rohangálni, és itt gondolok azokra is, akiknek az első tier 10 tankjuk lesz ez. Eléggé röhejes."
Eddig is mindenki megszerezhette riggeléssel(csalással) szóval az eredmény ugyanaz.
-
Warton
őstag
válasz
jagada
üzenetére
De a Tier2-es csodákkal nemigen kerülsz be tier4-es csatákba se, max tier3-ba, de többnyire tier2-ben maradsz. A Tier4-es T28 meg simán megy pl. KV-85 ellen.
Igazából egyetlen Tier4-es éri meg a pénzét, ez a B2.Amúgy én megtartottam az összes tier2-3-as tankokat, egyedül a T-127-öt adtam el, amit ingyen kaptam valamikor, lehet majd visszaveszem egyszer, ha épp túl sok goldom lesz. A T1E6-ba kifejezetten sok csatát beletoltam. Főként akkor amikor még a hétvégi küldetéseknél nem volt tier limit. Rengeteg fragos, xp szerzős küldetést azokkal csináltam meg. Kár, hogy annak is vége, tök jó lenne ha lennének kifejezetten alacsony tieres küldetések, pl. max tier3.
-
Jolet
őstag
Hogy ma se maradjatok light rohangálás nélkül...
Mióta vannak 8-asok azóta csak szorzózni veszem elő és ma így sikerült.
A szokásos pazarló életvitelem itt is kiütközött, de ebben legalább van elég lőszer.replay itt és a videó itt tekinthető meg, ha valakit érdekel
-
Quan-Chi
őstag
Nagyon remélem, hogy lesz E25 is a kalendáriumba. Régóta fáj rá a fogam.

-
galervin93
addikt
Új hangokból egy kis ízelítő.
-
Bingisz
addikt
válasz
jagada
üzenetére
Most épp arra van esély, hogy egy Toldi tank lesz a karácsonyi ajándék.
Amúgy meg érdemes megnézni a rampage küldiket a teszt szerveren. Ha így áthozzák a rendes szeróra, akkor kb. mindenki T22-vel fog rohangálni, és itt gondolok azokra is, akiknek az első tier 10 tankjuk lesz ez. Eléggé röhejes.
-
Warton
őstag
Engem nem győzött meg ez a T28E. Eleve ott kezdődik, hogy tier4, ami tkp. semmire sem jó a bohóckodáson kívül. Küldiket nem lehet vele csinálni, kredittermelésre nem jó, legénységképzésre sem igazán.
-
jr1994
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Hát, én ugyan nem venném meg. Van kb 50mm páncélja, amit ugyanúgy belőnek mint a sima T-28-on, de legalább sokkal lassabb. A prémiumon jónak tűnhet az ágyú, a simán viszont ott a Zis-4 sokkal jobb pontossággal, dpm-mel, és majdnem ugyanannyi átütéssel. Nekem tetszett amikor játszottam vele, miután ráéreztem lehetett aprítani.
Ja, és ez is két rádióst képez feleslegesen, egyéb kérdés?
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
"NA szeró bőség zavara"
Az igen! Azért talán van esély arra, hogy mi is kapunk belőle valamit. Csak azok a fránya csomagkapcsolt cuccok ne drágítanák a tankokat...
Ez a T28E F-30 még T5-ben is elég jól muzsikál szerintem, de kevésbé páncélozott T6-os tankok ellen is lehet tényező. Vagy tévedek? Ma már nincs nagy kedvem T5 alatti tankokkal menni, de ha úgy lenne, akkor valószínűleg elgondolkodnék a megvásárlásán...
-
válasz
ollie
üzenetére
Jah azt néztem , hogy brutál az átütés és mellé a sebzés ! Tier4-ben 1800DPm nem rossz azért !
Ahhoz képest ami kaptunk mi itt az EU szerveren itt van az NA szeró bőség zavara :[link]
Gyakorlatilag mindent odaadtak nekik ! Gondolom mi hasonlóra még az év utolsó napján sem számíthatunk !
-
AlexHerceg
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Akkor medtankra megy (kinai ág). Kösz !

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
válasz
AlexHerceg
üzenetére
Ha elárulod , hogy milyen tankok vannak a garázsodban amire te szerinted jó lehet akkor segíthetünk ! amúgy főleg aktív spotra jó a távcső , tehát med-Light !
Advent Calendar Dec 1 .:
IV T-28E F-30;
1 Garage Slot;
Gold: 1,000.
9,99 EUr -
AlexHerceg
tag
Sziasztok,
Távcsövet mire tennétek/mire érdemes tier 4-8-as tankok közül?
Tegnap nyertem egyet és nincs ötletem. Eddig inkább periszkópot használtam, ha használtam.
Előre is kösz a tippeket! -
-
nyunyu
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Valószínüleg csak egy szerencsés lövés volt

4 talalatbol haromszor?
Itt a replay.
Elso talalat 12:34-nel az agyuja alatt, 12:01-nel torony teteje pattant, 11:43 megint az agyu kornyeke, 11:18 kupola lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Merthogy a 800 goldnyi legenysegre nem lenne szuksegem, se a hozzacsapott goldra. Viszont 3 ezerert igen erosen gondolkoznek, hogy megvegyem-e.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)