-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
#63761920 #115934 üzenetére
Színház, vagy mozi? Cukor, vagy édesítő? Szőke, vagy vörös? PC, vagy konzol? Megannyi kérdés...
A konzolok távirányítója teljesen idegenül áll a kezemben. Én egy konzol antitálentum vagyok. Én a PC-t
választanámválasztom. Én, én, én...Az, hogy NEKED melyik fekszik jobban, szerintem neked kell eldönteni. Mit szeretsz jobban? Ez a kérdés. Ha itt szavazni kellene, akkor a PC lenne a győztes, mert nem sokan vannak, akik ne PC-n nyomnák az ipart. Szerintem...
ON: A csata végét jelző hangokat ki tudom valahol kapcsolni? Őrjítően idegesítenek.
-
zsolthee
senior tag
válasz
#63761920 #105692 üzenetére
Például azoknál a med tankoknál, ahol fontos az álca és tartani kell a távolságot az ellenségtől. Persze nem ezeket választom elsőnek.
A camo+repair elfoglalj az első két sort, 3-nak pedig nem rakom be a BIA-t, mert rengeteg idő mire "beérik". Ne ilyenkor jönnek a kék illetve a fent említett 2 látótávot növelő skill.
Én így használom pl az E50, Leo1, AMX30 de még a Centurion AX ágat is.
4-nél már újra fogom osztani, hogy legyen BIA -
zsolthee
senior tag
válasz
#63761920 #105687 üzenetére
The Recon Skill progressively increases your vehicle's View Range. For every percentage point of the Commander's Training Level an amount of 0.02% is added to the vehicle's View Range up to a maximum of 2% once the Training Level reaches 100%.
The Situational Awareness Skill enables the Radio Operator to extend your vehicle's View Range. The effectiveness is progressive by an amount of 0.03% per percentage point of the Skill's Training Level up to a maximum of 3.0% when the Skill level reaches 100%
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#63761920 #74796 üzenetére
A jó válasz tényleg az, hogy minél gyorsabbat. (cpu-ból, de vga-ból is!)
Elég a 2 magos cpu, de jobb a 4 mag (nem HT-s) , lehetőleg 3 Ghz felett. És sok ramot is. És SSD-t is.
Nálam 64bites OS-en szinte teljesen megszűnt a fagyás/akadás ugyanazon konfigon 32bites-hez képest, csak a RAM lett több. Wot melet futnak böngészők, másik játék, virtuális gép, egyebek., gyakori ablakváltások.
A cél a statbil 60fps (vsync-el) és a gyors betöltések, mikor új objektum tűnik fel. -
vhw
addikt
válasz
#63761920 #63457 üzenetére
Nekem egy G3220 és egy már igencsak öregedő 5670 mellett így van belőve:
40-60 fps, olykor belenyal a 30-ba, ez alá nem igen megy, felbontás: 1280x1024.
Inkább a videókártya fogja vissza az élvezeteket.Ha csak az a cél, hogy olcsón tisztességesen menjen (amennyire a fenti beállítások megfelelnek az igényeidnek), akkor elég neki egy ilyen pentium. (vagy a fenti típushoz képest hasonlíthatod más procik egy magos teljesítményét, kereső kidobja, aztán pénztárca szerint erősebbek/olcsóbbak közül lehet válogatni.)
-
Departed
őstag
válasz
#63761920 #61458 üzenetére
Volt T29-em, IS-em, IS-2-m és KV-3-am is.
T29 mindig fun a jó löveggel és a kemény fejjel, megtartottam.
IS kb. ugyanaz mint a KV1-S csak egy tier-rel följebb, utóbbit tartottam meg funolni.
A kínai IS-2-vel valahogy sokkal jobb stattal zártam mint az orosz verzióval, de az előző ok miatt ezt sem tartottam meg.
KV-3 pedig a legrosszabb élmény volt - lényegében egy KV-1S kicsit keményebben ám böszme lassú bálnamozgással. KV-4et viszont imádtam a szívószál ágyúval, az ST-I meg örökmegtartós nagy kedvencSzóval T29 a győztes heavy még mindig T7-ben.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
#63761920 #60588 üzenetére
Hú én nagyon sok ágba belekezdtem anno és sokat abba is hagytam.
Ruszkiknál tudom ajánlani az IS4 vonalát. T150-KV3-KV4-ST-I nekem mind bejött. Az IS7 vonalon több olyan tank volt van ami szenvedős volt.
TD-ből a SU100-ból kiindulva ki tudod húzni az obj.268/obj.263 párost. Ezen a vonalakon csak 1 szenvedősebb tank van.
Az amcsi nehéz tank vonalban is szinte csak jó gépek vannak. T1 Heavy-M6-T29-T32-M103-T110E5.
Amcsiknál még jó lehet a TD vonal bár ott fel kell készülni a lassúságra. Wolverine-Hellcat-T25/2-T28 proto...itt át tudsz menni a másik ágra is és ki tudod húzni a T110E3 és az E4-et is.
Németeknél a JPZE100-hoz vivő ágban én nem is találkoztam rossz tankkal.
Német nehéz ágon inkább az E100-hoz vivő ágat ajánlanám nem pedig a Maus-hoz vivőt.
Briteknél a TD ág nagyon jó ha elviseled a lomhaságot. A végén pedig ott az FV215B 183-as!! A Brit nehéz ágat 3X hagytam abba. Nem tudom jó szívvel ajánlani.
A francia nehéz ág eleje nagyon szar közepe jó. ARL44-M4 45-AMX 50 100-AMX 50 120-AMX50B. Az utolsó 3 már táras tank.
Én ezeket ajánlanám. -
-
Chris0321
veterán
válasz
#63761920 #50524 üzenetére
PzIV 105 mm-es ágyújáról beszélünk? Mert ha igen az troll gun és ne márt megnézni HE azaz repesz romboló van-e betöltve alap lőszertípusnak mert ha jól emlékszem a SU-152-es 152 mm-es ágyújánál AP-t azaz páncéltörő lövedéket rakott be alapnak amivel semmit nem ér. Ilyen ágyúval AP-t vinni felesleges.
-
törölt tag
válasz
#63761920 #49132 üzenetére
50%-al gyorsabban jön a kredit és az xp.
Nem mindegy.
Például egy prém nélküli 10000 kredites bruttó bevételű csatából lemegy a lőszerre és a javításra 8000, akkor csak 2000 a nettó bevételed.
Ugyanez prémmel, a +50%-os bevétel miatt, bruttó 15000, és nettó 7000 bevétel. -
Chris0321
veterán
válasz
#63761920 #47951 üzenetére
Főleg kisebb szinten alap ágyúval nem tudják átlőni a térképet, a fejlesztettel már jóval messzebbre lehet ellőni de azzal sem tudod teljesen lefedni a terepet. Ajánlott a csata elején hátul maradni és a támadó ellenséget lőni majd mikor előrenyomultok követni a frontvonalat persze tisztes távolságból.
-
Simulacrum
senior tag
-
válasz
#63761920 #45796 üzenetére
Ha gyenge a géped a játékhoz akkor legnagyobb valószinüséggel a processzor (ez kimondottan a wot-ra vonatkozik)a ludas.
Mondjuk egy klasszikus PC "javítás" általában a proci+memória+videokártya kombó cseréjét jelenti. (ez általában egyből alaplapot is jelent)
Saját tapasztalatom az, hogy ha nem a maximális csilivili beálításokat preferálod akkor 4 Gb DDR3-as memória, egy magonként min. 3 Ghz-es Intel proci, és egy középkategóriás VGA bőven elég!
Itt nyilván sok függ az igényeidtől is.... -
-
mrszitya
senior tag
válasz
#63761920 #45791 üzenetére
Ha átcopyzod a res/0.8.x/audio mappát a res_mods azonos helyére, akkor mint írtam, minden egyes hangfájlt innen fog beolvasni a WOT. Eztán szabadon garázdálkodhatsz ebben a modos audiomappában a hangfájlokkal, hiszen ha valami nem működik, az biztosan az adott hangmod hibája lesz, és ha nincs kedved végigzongorázni a mod által betett állományok törléséhez a mappát, csak törlöd a res_mods-ból kompletten, és újra bemásolod a tisztát a res-ből.
Én ezt a filmes magyar szinkront használom például: "Filmekből összevágott szinkron 3."
Viszont még korábban kivettem belőle az egyik fájlt (pontosabban kettőt), mivel kicserélték benne a bázisfoglalás szirénahangját egy roppant idegesítőre, így biztosan csak az alábbi két fájl kompatibilis a jelenlegi verzióval: ingame_voice.fev, ingame_voice.fsb. (Ezeket töröltem: GUI_bank01.fsb és gui.fev).@Mogyesz75
Igaz, ez előfordulhat. FPS érzékeny gépekre én úgy vettem észre, a komolyabb hangmod csomagok felrakása sem ajánlott. (Konkrétan például a találati hangok gyanúsak nálam ilyen szempontból.)
@nyunyu
Igazad van, de sajna a többség úgysem néz bele, mi hova pakolászik/szemetel. Én sem tudtam sokáig, mi micsoda, mi a helyes eljárás, aztán a batonywot felvilágosított.
Én a res text-et is másolom, de figyelek rá én is, ha egyik mod cserél benne valamit, akkor az frissítve van-e az aktuális patch-hez. Pl. a YasenKrasen-féle chat és stat mod is ilyen - ezért én sem szívesen teszem fel, vagy ott az általam használt célzó mod, de az ő esetében csak egy text fájl volt, amit magam átírtam az újhoz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#63761920 #44973 üzenetére
Vicc volt, ja.
Millió és egy kicsi tank van, ami képes ilyesmire. Azt nem értem, hogy hogyhogy nem láttad, ha ott volt melletted végig? Elvileg fölé írja a tank nevét (legalábbis én úgy állítottam be, a játékosok neve hidegen hagy) és akkor rögtön tudod, hogy mennyire kell félned tőle. -
válasz
#63761920 #42363 üzenetére
Igen, intézőböl nézve az az elérési út. Annak az updates mappának nyugodtan törölheted a tartalmát. Az alsó hangon olyan 4-5 giga körül van.
Attól, hogy megszűnik a támogatása az XP-nek még nem lesz azonnal használhatatlan de bizonyos alkalmazások esetén egyre gyakoribbak lehetnek problémák.
A win 7-re váltás sokkal kissebb erőforrástöbletet követel mint sokan gondolják. Mindenesetre -ha a kereteid engedik- én a helyedben egy alap gépfelújítást (pár tízezer forint) és win 7-re váltást minél előbb meglépném. -
válasz
#63761920 #42318 üzenetére
-1. leírták előttem többen.....
-2. könnyen lehet 20 Giga de még több is! Ha fent van probléma nélkül a játék akkor a mappát nyugodt szívvel kiürítheted!
-3. abból elvben baj nem lehet
-4. Ha a garfikai beállításokra gondolsz akkor Menü-beállítások-grafika fül. Itt a minimum vagy a kikapcsolva opciót állítod be azoknál a dolgoknál amik nem létfontosságúak de zabálják a memóriát és a procit.
Szerintem ilyenek a matricák, árnyékok, víz minőség, extra efektek, elmosódás efekt, extra mesterlővész és lánctalp efekt.
-5. ne haragudj de ezt nem értem...... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest