- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mynames #106855 üzenetére
Megvettem, 4 meccset játszottam vele eddig. Mondjuk nem remekeltem vele, de kb olyan, mint az IS3. Annak az alap tornya van rajta, vagyis nem lehet lőni a kupoláját, az ágyúja is az alap, de APCR lőszerrel, vagyis ugyanannyi a penje, mint a BL9-nek. Ami hátrány az IS3-hoz képest, hogy lomhább, de ez főleg emelkedőn jelentkezik, sík terepen nem jelentős a különbség. Szóval mindent összevetve, szerintem az egyik legjobb tier8-as prémium heavy, ha nem a legjobb. Van páncélja, van penje, és nem éti csiga sebességével mozog.
Akinek bejön az IS3, annak ez is be fog jönni tutira.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
mynames #100950 üzenetére
7 óra körül léptem be az eu1-re (mindig ezen játszom) aztán gond nélkül átléptem a másik fiókomra és szintén semmi gond. Igaz ettem közben, stb de nem volt fagyás, lagg vagy ping emelkedés.
Más:
Ha véletlen lenullázom a napi statisztikai adatokat, azt aznap már nem látom viszont vagyis nem lehet visszaállítani?
Megpróbáltam hogy ki és be lépek de nem sikerült a csel. -
Tomi0703
addikt
válasz
mynames #78346 üzenetére
Oszt' mivan akkor mikor én mondom meg az enemynek a pozíciómat TOG-ban ülve, hogy ugyanmá jöjjenek már felém... És meg sem köszönik, vagy le sem anyáznak.
Amúgy ha haladnék egy tankkal és csak az arty van életben nálunk (ellenfélnél meg 5-10 tank), akkor néha feldobok egy érmét, hogy beírom vagy nem (a pozíciót). Lehet kövezni, megverni utálni.Ja, amúgy: ha egy másik klán tagja írta volna be akkor is beírod ide?
-
dfsz34
őstag
válasz
mynames #78365 üzenetére
Én osztom a népet és kapok is tőlük, már ha a chat be van éppen kapcsolva. Ezzel együtt nem értem ezt a fajta árulkodást itt a fórumban.
Mit vársz? Rúgják ki a cvakkos-t a klánból, rúgják ki a munkahelyéről is, indítson ellene vagyonosodásit a nav vagy mit akarsz, azért mert bemondta a helyzetedet?
Mert posztolni ilyent a fórumban más miatt miért tenne valaki, minthogy ártani akar az illetőnek, de inkább a klánnak? Esetleg úgy gondolod, hogy ezzel most sokat segítesz nekik...
Vagy kérjenek tőled nyilvánosan bocsánatot, adjanak pár ezer aranyat a lelki sérülésért
Túl van ez a dolog lihegve, de nagyon. A cvakk-ra meg külön rájár a rúd, túl gyakran rakják őket ide be, csak tudnám miért? Illetve tudjuk miért, de ez akkor is nagyon gáz, nem érzed?
Tényleg ha megérteném, minek ilyeneket berakni ebbe a fórumba, hogy a helyzetedet elárulta egy ellenfél. Ha visszakapcsolnám a chat-et, szerintem napi 10-15 ilyent vagy ennél sokkal durvábbat is fel tudnék tenni, de minek? Amúgy a nagy parasztoknak én is simán bemondtam/bemondom a helyzetét, pusztuljon a férgese, főleg ha jól játszott az ellenfél, akkor a sunnyogó pusztuljon. Ha szerintem jól játszott a csapattárs, akkor soha nem tennék ilyent (talán a te esetedben is hasonló a történet? nem ismerjük az előzményeket).
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mynames #76975 üzenetére
1. Szerzel egy invite kódot (1000 gold +7 prém nap) -> 450 HUF ha venni kell
2. Meghívod az új emailed a wg oldalról
3. Új emaillel regisztrálsz WG-re és regisztrációkor beírod az invite kódot.
4. Veszel 50%-os akcióban egy t5 prémtankot pl. Ch3 (erről lemaradtál)
5. Kiválasztasz egy neked könnyű ágat. Ha hevísta vagy akkor amcsi vagy orosz
6. t1-hez 100%-os legénységet kapsz, gyorsan fejleszthetők mert a tank 2-3 körön belül elit lehet
7. t2 gyorsan megvan 4-6 kör, t3 10-15 csata., t4-be 75%-os legénység, t5-be átképzed a t1 parancsnokát és lövészét 2x100 goldért akcióban (erről is lemaradtál, de lesz még.)
8. Ha van megfelelő prémtankod, akkor annak legénységét (vagy egy részét) átképzed t6-7 tankra amikor odáig elérsz, majd visszaültetve tovább képzed. Csatánként váltogatás macerás, az átrakás csak 3 kattintás, de ki kell várni amíg kijön csatából ha nem túlélő. Addig t1-el lehet képezni parancsnokot vagy lövészt.
.
Megj: az akció utolsó napján indultam, és sikerült tűzoltó és javító cuccokat féláron vegyek. 8-10 kör a Churchilell elég volt ehhez.
És persze elcsesztem az invite kódot... a fenti sorrend fontos 1-3 -
Drenadar
veterán
válasz
mynames #76983 üzenetére
Várj! két lehetőséged van...
1 millás: platoonba kell menned a meghívottaddal és csak a nyertes csata számít az egy millába és feltétel hogy mindketten/hárman top10-ben kell lennetek...
VAGY...
a meghívott egyedül megvásárol egy 10-es tankot.
Nem tudom melyik ágat kellene megpróbálni én is gondolkoztam rajta, csak mostanában figyelve az eredményeket nehéz...
időkorlátot sehol nem írnak, de bármikor visszavonhatják gondolom.
TS-en amúgy egyszerűbb lenne erről beszélni
-
szbalogh
addikt
válasz
mynames #76975 üzenetére
A meghívottnak kell kihúzni 10-es tankot... az más kérdés, hogy valójában ki játszik vele
Bingisz sporttárs szerint a WT E-100-at érdemes és jobban végiggondolva ez látszik legegyszerűbbnek. Én orosz medet akartam először. M reggel meg is lett a marder 38t
Marder II-vel mag Naydin medál
Csak lenne már leárazva újra valami 5-ös prémtank, hogy farmolhassak mert így annyira nyögvenyelős még a 7 nap kezdeti prémmel is. A T2 light meg alig hoz valamit. Annál már a 38 t is jobban keres. Egy álca meg periszkóp jól jönne.
-
szbalogh
addikt
válasz
mynames #76698 üzenetére
Jó ágyú, nagyon mozgékony. Egyenesben is gyors és fordulékony is. Nekem nagyon tetszik, most vettem eddig csak nyertem vele 3/3
És megszereztem vele életem első De Langlade's medálját is
Ráadásul nem kempelve bokorból, hanem Himmelsdorfon láttam, hogy nem figyelnek az egyik út felé a kepelők, csak a másik irányba lődöznek. Gyorsan mögéjük szaladtam és kikapkodtam mind a 4-et
-
jagada
addikt
válasz
mynames #73829 üzenetére
Had erősítselek meg, az új patch előtt sosem lőttek ammo rack-et a TOG-on most meg minden 2. körben repül a torony ki tudja hol áll meg. Simán belövik még a t5-ös tankok is az ammot, pedig megvettem rá a szupernehéz repeszpáncélt, hogy most már az arty-k se packázzanak, bár tudom ez az ammo-t nem védi. Valaki meg tudná mutatni, hogy hol kell lőni a TOG-nál az ammo rack-et mert ahol a hit zones-ban szinezve van neki ott hiába küldtem meg T1 Heavy-vel 3 skullóval csak simán penetrált.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
mynames #72264 üzenetére
FTR-en érdemes szétnézni, már minden információ kint van a Fury-s tankról.
-
Angel1981
veterán
válasz
mynames #72257 üzenetére
Ha minden igaz, a közeli jövőben egy csomag keretében megvásárolható lesz a prémshopban.
-
Dryman
őstag
válasz
mynames #69680 üzenetére
Várható volt a nerf hatása....de ennek is el kellett következnie...
egy érdekes big face harcmodort képviselt a cica még magasabb tierben is
(elnézést mindazoktól akik nem így használták)
Sokat artyzom, és részemről már az örület határát képviselte egy-egy arcoskodó Cat.
azt sem komálom hogyha bénázik a csapat és átjön egy light amx 12T,13/75, 13/90 a frontvonalon, de az mégis csak egy normál tank, ezért elfogadom ha két lövésből kivesz....
de a sunnyogós, bokorban álldogálós cat taktika, aztán a meccs vége felé meg lerohanom az arty-t, ugyse védi már senki.... nagyon nem gyere be....Szóval ráfért már bőven....
KV-2 troll ágyúval viszont egylövéses agyaggalamb volt pedig akkor volt még sebessége is...mi lesz veled így Hellcat?...semmi..... meg kell tanulni vele újra játszani.... -
Angel1981
veterán
válasz
mynames #60137 üzenetére
És miről? Hogy abba kéne hagyni?
#60103 dfsz34: Ok, ha így érzed az a Te ügyed, én a magam részéről semmi ilyesmit nem tapasztaltam, össze-vissza megy a dolog.
Az mondjuk valóban idegesítő, amikor a nap folyamán T5-el BT7-be, T6-al BT8-ba, T7-el meg BT9-be kerül állandóan az ember - erre lesz némi vigasz, amikor lesz végre T10-es vasam! -
đe$|re
senior tag
válasz
mynames #59095 üzenetére
Furcsa, a vezetőség azon volt, hogy a lemaradottaknak is segítsenek. Nekem is volt esélyem egészen addig míg nem kaptam egy 1 hetes bant. Ráadásul senkit sem ismerek ott személyesen. Szóval nem csak egy szűkebb csoport vehetett részt. Azt viszont tapasztaltam, hogy az emberek nem mernek szólni a saját érdekükben. "Ki nem szeretné a tankot?"-néma csend "Ki szeretné?"-ismét néma csend, így hogyan akar valaki részt venni CW-ken? Ráadásul van, hogy 3 csapat kellene, de 2-t is alig lehet kiállítani, miközben a játékban simán bent van 3 csapatnyi ember...és utána meg megy a rinyálás...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
mynames #58269 üzenetére
Gratula! Nekem még 3 nemzetből hátravan pár tízezer XP, de haladok.Várom már az SP-t, és nem erre kell gondolni:
(#58253) ddt500hu: Megtennéd, hogy egy nyilvános fórumon
1) nem tiprod sárba más jóízlését (egyébként az Alapelvek meghatározzák a fórumon alkalmazandó hangvételt is), és nem szidod a legváltozatosabb jelzőkön az ismeretleneket. Ráadásul itt most ők voltak a jobbak, így a jelző sem volt jogos. Az utóbbi időben pedig elindultál jó irányba. Csalódnom kellett. Megfogalmazhattad volna kulturáltabban is, mondjuk kicsit Google Crhrome-osan: "A manóba, az utolsó kör is csak azért lett nukó, mert az a fránya ellenség befoglalt!"...
2) a kulturált hangnemben megejtett hozzászólást ignorálod, ha nem tetszik. Vagy moderációt kérsz, ha oda nem illőnek találod.
3) példát veszel jano_77-ről. Mostanában csak kulturált megnyilvánulását látni, ami örömteli, és szerintem hozzá is jobban illik.Egyébként gyakori vendég a topikban Zsolt_72, kíváncsi volnék az ő, és akár a többiek véleményére!
HGyu
-
PaJa1
őstag
válasz
mynames #58170 üzenetére
A 3at köpős csúzli és a több HP miatt van előrébb az elődjénél. Ha alkalmazkodsz az ágyúhoz akkor jól lehet vele osztani.
Mielőtt megvettem volna a Chi-Rit én is paráztam, hogy milyen szar lesz, mert ugyan az a pukkogtató rajta csak 3at lő 2mp alatt, de nagy, lassú és páncélja sincs. Aztán végül is kiderült, hogy az a köpködés igen csak hatásos és valamelyest feledteti a tank többi/rossz tulajdonságátArra, hogy bármikor bármelyik 7es tank megeszi (könnyű szerrel kivégzi?) a chi-rit nem fogadnék...
-
dfsz34
őstag
válasz
mynames #58037 üzenetére
Az ágyút kéne buffolni szerintem a chi-ri-n, a többi paramétere mindenhogyan rossz, lassú, már egy at8-7-15-t sem tudok vele körbefutni (próbáltam).
Az ágyú meg hiába lő gyorsan, ha összeadjuk a teljes sebzés alig több, mint egy is-nek és az neki egy lövés, itt meg háromyszor kell betaláljak.
Sok kis hp-s ellenfél ellen jobb egyedül ez az ágyú, de ha kapna egy értelmes buffot, nagyobb alfát, cserébe hosszabb töltés időt, akkor máris egy jobban használható tank lenne belőle.
-
Chris0321
veterán
válasz
mynames #56360 üzenetére
Kívülről nem tudom megmondani milyen legénységgel és milyen motor lánccal használta a tankot.
HáGé: Szerintem érdemes, persze vizes lőszerrekeszt és a biztonságos elhelyezést érdemes használni rajta ha nem akar ez ember sokszor felrobbanni. A BL-9 kifejlesztéséig kicsit nehéz lesz de érdemes azt kifejleszteni először utána már könnyebben ki lehet fullozni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mynames #56044 üzenetére
Mellészálló lövés mondjuk tényleg van vele főleg hogy még a legénység sem 100%-os. Ezen kívül csak Hummelem volt de azzal még elég régen játszottam. Úgy rémlett artyknál elég gyakori hogy mellé lőnek így ennek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget. Viszont TD üzemmódban szerintem remek ez a gép, már jó pár rám támadó tankot küldtem így a másvilágra.
Lehet ez valójában TD-nek készült csak a végén lett arty.
A 7-es mennyiben lesz jobb? Még olyan 30-35k xp kell hozzá. -
Bad Pritt
félisten
válasz
mynames #55639 üzenetére
Nem szemből kell menni az egyes tankkal a kettes T18 ellen.
Nagyon jó, hogy ti már ennyire hozzászoktatok és folyton spammelitek, de legalább az új játékosok tanuljanak meg rendesen játszani. Azért van ennyi analfabéta már a játékban, mert az alapokat sem tanulják meg. -
ddt500hu
veterán
válasz
mynames #53976 üzenetére
Én is ezt raktam fel. Semmi gondom nincs vele. Vagy is 4 de nem lényegesek. Nincs látótáv jelző (vagy csak nem működik), nincs irányzékjelző a térképen (v.cs.nm.), és amikor először zoomolok egy csatában mindig az 50X-es jön be ami elég zavaró. És csata elején valamiért nem írja ki a százalékot. A végén igen.
update. Ja bocs én utólag felraktam az 50X-es zoomot az nem a Jacktor része. Már mint sniper nézetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest