Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
válasz DaveHutt #127867 üzenetére
Azt megnézem, hogy a Pershinggel ezt hogyan játszod el. Én örülök, ha egyáltalán eltalálom szűkülés nélkül a szembe jövő tankot, nemhogy weak spoton átlőjem...
stork13: köszönöm! Egyébként mennyit érhet egy olyan account, amin mondjuk van egy 10-es gép és valami kicsi prém (T 5-6)? Kapok érte 3k goldot?
-
Antonius1978
addikt
válasz DaveHutt #127361 üzenetére
A vitaba csak annyira szallok bele, hogy en is lottem mar HE-vel az IS4-et, egyszer pedig egy varosi palyan, ahol egy hazfalhoz volt simulva - tehat nem tudott jobbra-balra tekergozni, hogy ne tudjam eltalalni a toronyteto pancelzatot, en is egy magasabb tankkal siman belottem, lehet hogy E-100-al voltam, mar nem tudom.
De gyakorloba barmikor kiprobalhatjuk,egyelore +1 Bodry javara. -
jozefgucci1
addikt
válasz DaveHutt #127345 üzenetére
Jah +1 a hatos Svéd medre ,de azért a cromwell még mindíg jobb. A TD vonalon szerintem nem érdemes menni már nem életképes csak pár mapon. Viszont az Emil = nyolcas med ár használható .
H1mpi : Még most add el a tankot is
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Rick3D
senior tag
válasz DaveHutt #127326 üzenetére
Természetesen beüti ha valaki segg ül benne és egyáltalán nem dönti be a frontlemezét ha már itt tartunk nagyon troll a kémlelő nyílása és általában oda szoktak célozni ha az alsó lemezemet nem látják , nem egészen értem a logikát benne miért lenne javamra valótlan állítani azzal hogy engem még egyetlen darab T10 TD sem ütött be szemből , lehet lefizettek Mintha azt írtam volna hogy az alja beüthető ugyan úgy mint bármelyik heavynek vagy nono ? A tornyom tetejét még soha de soha nem overmachelték talán mert nem vagyok potato ? Az IS-6omnak se képesek belőni a tornyát még ha célozzák akkor sem mert jól mozgok . . .
Itt jön a lényeg szemből hangsúlyozom teljesen szemből talált egy a T-30 és Jpge100 is egyaránt természetesen heatel, egymást követő meccsekben.
Gyakorlati tapasztalatokat írtam le és nem egészen értem miért is lenne értelme ahogy te írtad " erős csúsztatások" állítanom amikor a kérdező a gyakorlati tapasztalatukra volt kíváncsi azt persze már csak feltételezem hogy randomra kérdezte. Mint ha azt is írtam volna hogy az IS-4 sokkal lassabb . . . Zsebre rakhatod a mobilitását ha sz*rt sem ér a páncélja. Mint említettem ezek saját tapasztalatok random meccsekben sem több sem kevesebb , vitát pedig azért nem fogok erről nyitni mert semmi értelme. Azt írtam le amit én gyakorlatban tapasztaltam amit pedig csak a gyakorlati tapasztalat tud megváltoztatni tanks.gg sem egy szimpla iromány nem Peace(Másfelől csak örülök amikor IS-7eket látok ellenfélként hullanak mint a legyek )
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
válasz DaveHutt #127105 üzenetére
Most volt egy pozitív tapasztalatom a supportal. Írtam nekik, mert a feleségem öccse kb. 1 éve nem tud belépni a freemail fiókjába, amivel az accot használja és regisztrálta. Írtam a nevében a WG-nek, hogy ez van nincs telefon se regisztrálva, de paypalon már lett vagy 10x vásárolva erre az accra. Kb. eltelt egy nap és írtak, hogy oké beregisztrálták az új megadott email címet. Én azt hittem elküldenek a francba, de nem, hanem simán megváltoztattak mindent, ahogy kértem
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #126745 üzenetére
A Cometre nagyon kíváncsi vagyok, láttam a legutóbbi vieóját, és az alapján jó masinának tűnik. A CromB megvan, a sima verzió is, megyeget velük, szóval az előjelek nem rosszak, de annyi negatív vélemény van róla, hogy nem tudom egyelőre hová tenni. No majd valamikor eljutok oda is, aztán kiderül.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Rick3D
senior tag
válasz DaveHutt #126435 üzenetére
Ez azért nem igazán állja meg a helyét Egy jó játékos kezében továbbra is bitang jószág például az enyémben 80-100k köröket megyek átlagba.Konkrétan folyik be a credit mire kettőt gondolok már meg is van amire gyűjtök Vannak ótvar rossz szériák és vannak jók továbbra is egy ultimate tank. Viszont amiben igazat kell adjak neked hogy időről időre nehezebb ellenben csak 2,5k + 3k + dmgt kell összeszedni és már rendben is vagy. Arról nem is beszélve hogy az MM limit csak hab a tortán.Ugyan ez igaz az IS-6ra is , imádom a pontatlan ágyúja ellenére , neki már megvan a 3rd mark már csak az fcm várja hogy kapjak egy jobb szériát Úgy hogy bátran merem ajánlani mindenkinek mindkettőt !
(Ma vettem meg a Cromwell B-t és valami fantasztikus. Újra kaptam egy kis kihívást hogy neki is megszerezzem a 3rd markot Az elődjeinek már megvan Átlag 50k körök , már nem is tudom hogy melyikhez nyúljak.)
(#126471) adamgreen : Azt hiszem elolvadok
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz DaveHutt #126452 üzenetére
Liberté nem kapható, szóval mindegy is milyen lenne.
IS6-om van, kell ugyan egy 200 csata, mire a tankot használni lehet, de mostanában teljesen meg vagyok vele elégedve, 2000 xp simán megy, jobb napokon 4000 felett is. Tier limit miatt sokszor vagyok top 3-ba sorolva, rosszabb esetekben sem vagyok a lista végén (mint pl. T34-el). Persze nem visz át mindent szemből, de nem is muszáj mindenkit szemből lőni, plusz ismerni kell hozzá a vaskosabb heavy-k weak spotjat.
A liberty is csak addig jó, amíg szembe van az ellennel, de még én is elég sokszor belövöm a pupját IS6-al.
Ezzel a ilyenszarolyanszartank dologgal úgy vagyok, hogy minden tanknak ismerni kell az erősségét és a gyengeségeit és aszerint játszani vele, magyarul gondolkodni kell előre. Milyen pálya, milyen ellenfél, milyen csapatársak és abból kihozni a legtöbbet. Szerintem pont ettől élvezetes a játék és nem fullad unalomba.
(#126455) Antonius1978
Sp-ről tudok nyilatkozni, top gun nem leszel kb. soha (nekem legalább is nem sikerült, 500 csata alatt vagy talán 1 alkalommal talán, nem emlékszem pontosan), lassú. Nagyon lassú. Viszont egész jó a torony páncélja, sokat lehet pattintani vele 2-3-4k simán megy, igaz jó játékosok belövik azért, de melyik tankot nem? Átlag szerintem 20-25k hoz átlagba. Tier limit kellemes. Sokan utálják, én szeretem, igaz én sokszor heavyként használom inkább, főleg, ha előre sorol az MM.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
jr1994
addikt
válasz DaveHutt #126435 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, az IS6 mindig jó volt, most is az. Haverom a WZ111-gyel farmol, a buff óta nagyon tetszik neki. Nekem megvan az SP is, azt nem szeretem és a pen buff sem változtatott ezen, bár azóta csak 3-4 csatát mentem vele. A JT88-cal is lehet farmolgatni ha az ember tűri a lassúságát, meg hogy ugye TD. És ugye a 4-ből 3 tankot ingyen meg lehetett szerezni anno, a JT-t meg kóddal nagyon olcsón.
Janó, a Mutz meg ezek biztos nem lesznek bent a tech tree-ben aranyért, max ha a Type 59-et is újra árulni fogják, tehát kb
sohanapján kiskedden1,5-2 év múlvaStanislav84: a mindenit, tudom hogy semmi garancia a Pattonra de még elcsábulok és veszek még pár dobozt én is eddig 2-ből a fix 500 gold jött.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
válasz DaveHutt #125906 üzenetére
Ok, de engem nem a tank érdekel valójában. Meg ahogy néztem csatákban, azért lehet ezzel a T-44-100-al alkotni nem is rosszul!? De ha ennyire gáz, akkor inkább megvárom a következő ? napot.
Egyébként meg van a T-34-85M, de még csak talán egyetlen csatát sem mentem vele eddig.MÁS:
Az létezhet, hogy a Svéd tankok WN8 értéke nincs belőve még, ezért mutat eltérő eredményt tegnapra két statos oldal? Sajnos az ASLAIN nem működött, így játékon belül nem tudtam megnézni a nap végén, hogy sikeredett, most meg két különböző értéket látok ugyan arra a 15 csatára. Amiből egyébként 10 megnyertem tegnap. (csak hogy ne mindig a panaszkodásom legyen itt, tegnap engedtek nyerni )[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #125497 üzenetére
:-)
Akkor ezek szerint minden tank ott áll a garázsodban, amit eddig kifejlesztettél, mert "hátha jó lesz valamire"? :-) Ha nem (valószínűleg így van), akkor ezek az alacsonyabb szintű tankok miben különböznek egy T10-estől, amit soha nem adsz el?
Nem baj ha nem értünk egyet., sőt, a vita csak előre visz. A vitatkozás kellemetlenebb.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
Persze ezt mindenki másképp látja, lehet én is megbánom hogy eladtam.
Példánál maradva, tuti nem kezdek küldetésbe amiről tudom hogy oda kevés vagyok.
100 yers of tanks küldetés sorozatra ráfeküdtem de 1 kimaradt, már nem emlékszem melyik és ennél komolyabbra nem is merek gondolni pláne hogy van olyan nemzet ahol tankom sincs vagy ha más jellegű akkor kb a T-10-el is meg tudom csinálni még ha nem is annyi időbe telik mint mondjuk az IS-7-el.
Dicker max küldi is épphogy sikerült, talán egy napot pihenhettem.
Most így gondoltam, ez van és eladtam mert nem annyira szerettem mint az elődjeit és fő kredit forrásként épp kaporra jött hogy ott áll a garázsba.
Ettől függetlenül, véletlenül sem mondtam hogy rossz tank. (utálom ha velem szemben áll) -
jano_77
nagyúr
Tényleg nagyon jó tank, de azért túlzásokba ne essünk. Összehasonlítás
-
jr1994
addikt
válasz DaveHutt #125336 üzenetére
Vártam már hogy valaki a védelmébe vegye a batmobilt bár ma épp kegyetlen bénán ment vele, összességében nálam simán top3-ban van az összes tank közül. Nem tudom megunni
Ez a heti küldetés amúgy pont úgy van kitalálva, hogy nekem ne legyen meg. Már legalább második este hogy 9 győzelemnél megunom hogy nem jön össze a tizedik.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #125308 üzenetére
Yep, az a 14 mp sajnos picit sok, ez jó rof-fal rendelkező gépektől két lövés bekapását is jelentheti (Bulldog még kellemetlenebb, ahogy a 13 57 is utálatos dög, meg persze a T49, ha csak a lightokat nézzük, de ugye vannak ruszki medek is, meg sok egyéb mahina...), míg mi nem biztos, hogy minden lövedéket sebzésre is tudunk majd váltani ezért cserébe... (És itt nem is feltétlenül a nem penetráló AP-ról van szó, hanem a világ f...ra elszálló lövedékekről, akkor aztán mindegy, hogy AP vagy APCR...)
Egyébként az a tuti, ha mondjuk 1000-1100 sebzéssel számol az ember, nehogy kellemetlen meglepetés érje. Persze így meg ott marad egy(-két) lövedék, ami szintén kellemetlen tud lenni... Kényes az egyensúly, nehéz (nem lehet) igazából okosat mondani. Helyzete válogatja, hogy mikor kell újratölteni. Általában ugye helyváltoztatással csapja agyon az időt ilyenkor az ember, de ha esetleg van rá lehetőség, én szoktam szpottolgatni is - ahhoz nem kell lőszer. :-) Csak ne vegyenek észre, ilyenkor még neccesebb, letolt gatyával nem rángatjuk az oroszlán bajszát...[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz DaveHutt #125277 üzenetére
Hát én mióta megvan az IS4 az IS7-et csak 2 havonta egyszer veszem elő.
Az IS4 egyedüli hátránya az IS7-tel szemben az alacsonyabb mobilitás. Minden másban jobb az IS4 szerintem. Lehet csak személyes preferencia, de valahogy a páncélzatát is hatékonyabban tudom használni, mint az is7-nek.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz DaveHutt #125230 üzenetére
?
hogy jon a patton a masik kettohoz?nalam az van vele h tetszik mondjuk, de nincs is amcsi agon egy db tankom se, önállóan meg nem nyújt annyit h ennyit kelljen kolteni ra. pl egy komplett gta5 jatek ara csak ez a tank. neha ebbe is bele kell gondolni
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
robogo81
senior tag
válasz DaveHutt #125150 üzenetére
Én inkább annak örülnék,ha a skúló árát csökkentenék,a 130mm ágyúba a cucc csak 630 pénz,a 122 ágyúknál meg 1025 pénz.Kissé irreális szerintem ez,akkor rakják inkább rá a su100y ágyuját,több pen,meg sebbzés,több töltésidővel(de nagyobb penes prémlövedékkel,nem a sokat sebzőssel).
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
jozefgucci1
addikt
válasz DaveHutt #125138 üzenetére
Az meg mi Persze alacsony tierben is megkapom , ott annyira nem érdekel . Azért sem , mert T6 alatt nem játszom . Mostanában az IS4-el próbálom a pattintós küldit megcsinálni a +1 csaj miatt ,de elég nehéz.Arról nem is beszélve , hogy ahol több a med az az oldal nyer . Ezt még le tudom nyelni ,de amikor oldalanként van 3-3 T9 arty az dúrva.Szóval én simán beáldoznám a három arty ágamat csak ne legyenek többet.
Jah igen Bodry uraság : Vért izzadva visszavetetlek és felénk sem néz l ?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
válasz DaveHutt #125110 üzenetére
Patton KR? Hát kb ugyanolyan mozgékony a Patriot, és sokkal jobb a páncélja és a lövege is. Persze tudom, utóbbi heavy tank, de még a mérete is kb akkora. Persze ha med legénységet kell húzni, akkor nyilván a Patton jöhet számításba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Warton
őstag
válasz DaveHutt #125034 üzenetére
Régen, de manapság már lazán belenyúlnak, úgy tudom megváltozott a szerződési feltétel és már berhelik a prémeket is ezerrel. Legalábbis az újabb prém tankokat biztos, a neccesebb régieket meg úgy sem tudod megvenni, mert kivették őket.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz DaveHutt #124999 üzenetére
Nyilván nekem is sokkal jobb a nettóm a Jt88-al, sőt még talán a Revvel is.
De ha már itt tartunk a KV-5 prém lőszere olcsóbb az Is-6-hoz képest: 4800 vs 4400. Persze 90-el kevesebbet sebez, tehát alapvetően, ha IS-6 pártiak vagyunk mondhatjuk, hogy egál. De a normál AP lőszer ára CSAK 270 credit, ami durván negyede az IS-6 1025-ös alaplőszerének.
-
Warton
őstag
válasz DaveHutt #124966 üzenetére
Önmagában kompetitív. Simán legyalulom vele a tier8-as IS3 klónokat. Első tier8-asnak szerintem pont ideális, nem kell hozzá sok skill. Töltöd a goldot aztán még így is viszonylag sokat keresel.
Globálisan nézve, ha valaki nagyon benne van az SH-ban IS-3-mal, akkor játékstílus alapján jobb az IS-6-on gyakorolni, mert a KV-5 egy másfajta játékstílus.
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #124878 üzenetére
"...mindig gyorsabb betöltést, és magasabb dpm-et fog eredményezni..." Természetesen. No és a célzásidő? Tank fordulékonysága? Minden egyéb paraméter, amin javítanak a százalékok...? Persze örök dilemma, hogy "egy dolgon javítsunk, de ott nagyon, vagy az összesen egy picit", no ezt kell eldönteni minden egyes tanknál... :-) Csak ennyire gondoltam, semmi többre. Illetve hogy ne történhessen meg, hogy egy a témában kevésbé jártas esetleg mostantól csak egyfajta összeállítást használjon, mert azt látta valahol. Nem fekete-fehér ez a játék (sem), erre akartam kilyukadni. :-)
Bann: hála a mennyeinek! Végre, épp itt volt az ideje. Folytassák csak.
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #124873 üzenetére
Hm... Ez erősen vitaindító hozzászólásnak tűnik. :-) Pl. ha van BiA, pótkaja, azok mellé már jöhet a ventilátor, mert összességében már többet javul a gép tőle, mint egy töltésgyorsítótól.
Persze csak kötözködök. :-) Az ökölszabályok arra jók, hogy megértsük valaminek az elvét, és ha az megvan, lehet is áthágni. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
tarka_szarka
tag
válasz DaveHutt #124605 üzenetére
Ebből a változtatásból szerintem azok az alacsony páncélozottságú "modern" gépek fognak jól kijönni, akik csepp formájú toronnyal rendelkeznek. Ott nagyon sok lehetőség fog adódni a pattintásra.
Szerintem ez valamivel közelebb áll a való élethez a normál lövedékek esetén. A többi lövedék meg úgyis másképp fog működni. A 2mm-es TD-ket meg eddig is repesszel lőttem, ezen ez a szabály nem fog változtatni.
WOT account: tarka_szarka
-
lacibacsi
addikt
válasz DaveHutt #124396 üzenetére
E25 akkor lesz megint kapható, ha a WG éves haszna nulla közelébe kerül. Ha esetleg ez sem segít majd, akkor bedobják a Type-59-et, de azt már csak néhány hónapig lehet majd haználni, mielőtt végleg bezár a bazár. Szóval, aki erre a kettőre pályázik az jobban jár, ha keres egy eladó accot az ebay-en...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
válasz DaveHutt #124228 üzenetére
sajnos elég volt 3 csata az EU1-en, hogy lássam, ott sem jobb a helyzet semmivel! Mi a faßom van ma?!?!? (legalábbis Tier6-ban, mert a legényeket húzom a Svédeknél)
Láttam már sok mindent, de ennyi 0-st egy csapatban talán még nem.
(#124229) mcwolf79: esetleg úgy gondolod, hogy vicces voltál!? Segítek: NEM voltál!
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz DaveHutt #124144 üzenetére
Na igen. Számolgattam közben és én is arra jutottam, hogy másra is jó lesz az a 60k free xp. Belegondolva abba, hogy a T28 proto-val igazán élvezetes volt kifejleszteni a T30-at, talán nem lesz gond ezzel az ágyúval kihúzni a nagy lövegre valót.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
galervin93
addikt
válasz DaveHutt #124022 üzenetére
User error. Kerüld a kemény tankokat, illetve az elejüket. Illetve a szpot is jól hozza az xp-t ám... Minap mentem vele hat kört, 2*6ezer, a maradék 4-ből meg egyikből sem jöttem ki 2ezer alatt. Fele-fele AP és gold, mindig az AP-val tolom az első kört, csak nagyon kemény ellenfél ellen kell a gold, vagy necces szituációban.
-
zodo
nagyúr
válasz DaveHutt #123615 üzenetére
és fradi81
T-29 -et én is csak azért vettem vissza mert jó VII-nek mondják valamint nincs is más VII-em.
Nem igen járók klán csatákba, stb, max. hétvégén érek rá és akkor is IS-3 -al megyek de akkor megtartóm őket még ha nem is használóm őket mert amúgy sincs sok tank a garázsba viszont magamhoz mérten egész jól bánok velük.Köszi akkor álca lesz.
-
nyunyu
félisten
válasz DaveHutt #123159 üzenetére
Pont a páncélja miatt vettem a Wolverinet a maraton előtt, nem a T67-et.
De nagyon nem remekelt, alig pattintott valamit, sőt egy Hetzert is sikerült beszopnom, mert azt hittem, hogy szemből nem tud kivágni a trollgunnal. De, alap HEvel sikerült neki.
Bezzeg amikor régen Hetzereztem, akkor alig 100-akat sebzett szemből a Wolverinebe HEAT nélkül.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz DaveHutt #123029 üzenetére
Ha nem pont oda voltak célozva, akkor hozzájön még legalább 2 másodperc, mire a bemozdított lánctalp miatt egyáltalán visszaáll normális méretűre a célzókör, csak utána indul a célzási idő...
Ráadásul azoknak kifejezetten lassan repül a lövedéke, egyszerre tüzelő német TDkhez képest legalább fél másodperccel később találnának el.De volt már olyan is, hogy a 6th sense villanással egyidőben kaptam fullHPs arty találatot a pálya túlsó végéről.
Akkor már tényleg nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jr1994
addikt
válasz DaveHutt #122970 üzenetére
Félreértesz. Az zavar hogy az E75 tornya nagyon lassan forog a testhez képest. Az E100-nál nincs gond, ugyanolyan lassú mindkettő
Ha új célpontra fordulsz rá E75-ben, a torony nem tudja követni a testet, nem lehet valami jól leírni, próbáld ki.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
mcwolf79
veterán
válasz DaveHutt #122960 üzenetére
+1
Én is jobban szeretem hajtani az E75-öt mint az E100-at. Az E100-ra a játékosok 90%-a (köztük én is) tölti a prémlőszert, amivel a tornyát ementálivá lehet lyuggatni.
Az E75-öt azért nehezebb meglőni, ha eldugja a hasát. A tornyát azért közepes távolságból nem olyan könnyű átlőni (arannyal) , kupolája vagy bemegyek vagy nem.
Arról nem is beszélve, hogy az E100 T 10-es meccsben azért igényli az aranyat ( kivéve Diegho-t).
Arról nem is beszélve, hogy olyat írni, hogy a Tigris 2 ugyanolyan játékstílust igényel mint a Tigris 1??? A Tigris 2-nek már van valamennyi páncélja, ha nem is T 10-ben, de azért T9-ben használható óvatosan . A Tigris páncélja viszont gyengusz, tényleg a T7 medek belövik.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
CirrMee
addikt
válasz DaveHutt #122466 üzenetére
TD (prém) osztályból csak a Skorpi jött be, mert a forgatható tornyos gépeket preferálom. Nashorn is csak azért van most a gépparkban, hogy a kettővel azt követő RHM kihúzható legyen.
Akkor várunk még, max megpróbálom addig kihúzni a 110 -t unalmamban.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Petyus87
aktív tag
válasz DaveHutt #122442 üzenetére
Végül is az nem baj, hogy megszűnt ez a lehetőség, így az ellenféllel nem fog csata közben foglalkozni senki.
Viszont, hogy a pilótának miért nincs hangja(lepattant, találat jelzés, kigyulladt a motor stb.) azt még mindig nem tudjuk, senkinél nincs? Néztem a beállításokat, de nem találok ezzel kapcsolatban semmit. -
Frogged
aktív tag
válasz DaveHutt #122100 üzenetére
Általában minden tierből tartok meg pár tankot hogy ha valami ismerős esetleg szakaszozni akar miközben szenved valami tank griendolásal akkor tudjak rakni mellé tankot bármithoz.
Főleg medel tolom és ebből a tierből a t34-1, t20 és a t29 ami olyan tank volt hogy a játékot is élveztem és viszonylag ment is vele t7 ben ezért maradtak. -
nyunyu
félisten
válasz DaveHutt #122103 üzenetére
Erősen szubjektív, de pont ez a tier sztem horribilis medeknek. Túl alacsony hp és pen, ráadásul a sok tier 8 premium miatt szinte sose vagy top tier.
Attól függ melyikkel.
Meglepő módon a cseh T34/100-zal átlagosan simán össze bírtam lőni a saját HPmat (~1100dmg), pedig az nagyjából a kínai T34-1-nek felel meg: lassan céloz, pontatlan, de relatíve nagy pen+alpha.
Oda kell rá figyelni, hogy teljesen be legyen célozva.Bezzeg a párhuzamosan tolt csiriót nagyon nem érzem, annyira csapnivaló, alig ~710 a dmg átlagom vele.
Hiába a pontosan lövő, gyors ágyú, ha semmit nem visz át, páncélzata, sebessége meg nincs.T20-at már régen toltam, de annak tűrhető penje van, alpha sem lenne rossz, csak a töltési ideje borzalmas, így DPM nem túl acélos.
De ott van a szívószálas Panther, annak brutális penje van, na meg annyi a HPja, mint egy heavynek, így simán el lehet vele távolról gépészkedni BT9-ben is.
Emlékeim szerint a Cometnek sem volt annyira rossz a penje.
Franciázni általában nem szeretek, lightjaiknak, medjeiknek még nem álltam neki.
TDiktől, heavyjeiktől már rég elment a kedvem.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
po1son
addikt
válasz DaveHutt #121805 üzenetére
Az aztán biztos....
Jolet - Nekem nincs meg és soha sem játszottam vele, de mindig feláll a szőr a hátamon, ha alacsony tierbe vagyok narancsokkal és az ellenfélnél van egy e25, amivel általánosságba egy tapasztaltabb játékos játszik.
Habár a legjobban akkor fordulok ki magamból, amikor platoonba vannak és a forgatókönyv az, hogy a csapatom fele megdöglik miattuk az első 3 percbe...lacibacsi - Hát 3 hónap múlva karácsony, amit megkoronázhatnának egy e25-el....
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nyunyu
félisten
válasz DaveHutt #120825 üzenetére
KV4 kupolája asszem 180mm, miért lövöd 175 mm-es AP-val?
Mert egy fedezék mögül kinéző KV-4-nek még mindig az a legvékonyabb pontja, amit az eggyel normálisabb ágyúk általában át szoktak vinni?
Miután rájöttem, hogy esélytelen, inkább kerestem egy másik, lőhetőnek tűnő célpontot, de az sem ment
-
Enzolord
addikt
válasz DaveHutt #120811 üzenetére
Mindjárt kapsz egy figyelmeztetést, hogy szidod az oldalt...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz DaveHutt #120809 üzenetére
Akkor már linkelem én is, hogy a linkelők is tanuljanak..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jagada
addikt
válasz DaveHutt #120757 üzenetére
Azért mert valakinek egy adott tankkal nem megy a játék az szerintem nem mérvadó.
Sokak kedvenc tankja a Cromwell, vagy az új T9-es BC, nekem egyik tank sem jön be és ennek megfelelően a játék sem megy velük, mások meg lehozzák velük a csatát.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
nyunyu
félisten
válasz DaveHutt #120710 üzenetére
Most mondok egy hülye kérdést, miért nem lövöd te a saját spotodat? Láncold és lőni fogják majd. Lősz egyet, elbújsz 9 mp-re, megint mehet a spot.
Láncoltam, de ő is láncolt engem.
A különbség csak annyit volt, hogy az ellen többi tankja engem lőtt, míg a mieink rá se bagóztak az ellen top heavyjére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Mozilla Firefox
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest