- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
AlexHerceg #230188 üzenetére
Is7. Kis szerencsével simán meglesz! Eldugod az alját valami mögé, mozgatod pont szemben az ellennel, érdemes lőni egyet-egyet az ellenfélbe, hogy "add az ideget", de ne sokat, mert akkor menekülnek, nem lőnek tovább.
Természetesen toptierként igazán szerencsés.
Mikor megvan a pattanás mehet a gold és a maradék sebzés...Nekem E75 adta be, nem erre mentem, csak meglett (toptierként). Egy embernek csináltam szándékosan a fenti módon, 4ik próbálkozásra beadta.
Még talán annyi, hogy érdemes olyankor csinálni mikor sokan játszanak és sok a kevés tapasztalattal rendelkező tanker. -
oke
senior tag
válasz
Nekem még anno így lett meg:
"Nekem a VK.100.01P-vel lett meg, Malinovkán délről indulva beálltam a 'házba' és ott lőttek folyamatosan-közben persze ficánkoltam a tankkal és a toronnyal. Csak egyet egyet durrogtattam, hogy ne vegyem el a kedvüket
. Mikor megvolt a pattintás, mentem sebezni, mert asszem 3000 sebzés is kell mellé. Ha jól emlékszem Top tier voltam."
-
joergie
őstag
válasz
kv4, is4 nálam, távolságból. Olyan páncél kell, amiről elhiszik hogy át tudják lőni, és nem töltenek rá goldot. a kv4 ilyen szempontból trükkös, mert függőleges páncélfelületei vanna, de ha jól forgatod, saját és alacsonyabb tier pattog egy darabig, mire rájönnek hog ynem viszi át.
Szerintem a megfejtés ehhez a küldihez a megfelelő távolság, és a kellő mennyiségű ellenséges tank, aki lövöldöz. -
hulp01
senior tag
válasz
Én az O-I-val próbálkoztam. Majdnem meg is lett, csak ott meg a 2k dmg-et nehéz összelőni. Aztán fogtam magam és kiváltottam paranccsal. Totál ostobán kell játszani hozzá, és még akkor is azon múlik, hogy valaki kitartóan lő-e gold nélkül a sebzés legkisebb esélye nélkül. Most, amikor már boldog-boldogtalan golddal lő még a light tankokra is. Plusz még nehezítés, hogy a HE-t nem számolja blokkoltnak, így az arty lövéseit se, a láncolást sebzés nélkül úgyszintén nem. És egy Mausnak van 3k hp-ja, szóval sok sikert a 9k blokkolásához. Akkor már inkább az IS7, mert annak lényegesen kevesebb a hp-ja. De ott is, ki az a hülye, aki folyamatosan lövi a tornyát mondjuk. Tornyozó SC, Kran is jó lehet. Kranvagn-nek is elég kevés a hp-ja. De saját példámból kiindulva, ha látok egy tornyozó Krant eleve rá se lövök, mert minek.
-
Swinegod
őstag
válasz
Nekem a fél-stock E75-el lett meg
-
Gyuri27
félisten
válasz
Maussal lett meg mikor serb úgy akarta, hogy a sniper leók 500-ról ne hugyozzanak ketté mint pistike a hóembert. Maus előtt lévő két tank is lehet jó.
Persze jó lenne tudni milyen heavy ágak vannak meg (milyen tankok, miből lehet válogatni). -
válasz
Előzőkhöz:
IS-7, Obj277, Obj705A -
jano_77
nagyúr
válasz
Type4, Type5, Maus, Mauschen vagy Pz.VII tankokkal próbálkoznék.
-
Nyugis
senior tag
válasz
AlexHerceg #224027 üzenetére
szia!
ez az érzés majd a 9-es tankon a nagy ágyúval tovább fok fokozódni!
15sec-es löveg töltéssel beszükülve HA éppen mellé megy akkor akár komoly bajban is lehetsz!
Viszont HA betalál jááááj!az nagyon fincsi!!!!
-
peterson79
őstag
válasz
AlexHerceg #221536 üzenetére
Hali.
Nem akarok hülyeségeket írni, elvileg skill4ltu listája szerint csináltam és első helyen az IRM van, aztán ventilátor és stabilizátor. Plusz még kaja és bondos kiegészítő, azt hiszem a stabit raktam be most, mert így kb 2 centis a szórásom
Tegnap menetből olyan fejest lőttem egy fedezék mögötti ellenfélnek, hogy csak lestem.
Többféle megoldás jó lehet egyébként, van aki turbót rak a venti helyett vagy optikát.
Ja, a stabi az lila és a venti is az lesz majd, ha összegyűlt a kötvény hozzá. -
jano_77
nagyúr
válasz
AlexHerceg #220894 üzenetére
Nagy kaliberű löveggel és HE lőszerrel!
-
Geller72
veterán
válasz
AlexHerceg #218625 üzenetére
Ott van, hogy MÁSIK KISZÁLLÍTÁSA!! Ha az első nem tetszik. Persze, ez plusz creditbe kerül. Nézd meg a képet, amit beraktam. Abban benne van, hogy melyik következő lépcső mennyiben fog fájni.
-
Geller72
veterán
válasz
AlexHerceg #218580 üzenetére
Ha nem választasz egyet sem, a kövi kanyarban ugyanúgy benne lehet..4 kanyar lesz/lehet.
-
szabimabli
csendes tag
válasz
AlexHerceg #218580 üzenetére
Ez így logikusabbnak tűnik, de nem sokára remélhetőleg kiderül
-
h1mpi
félisten
válasz
AlexHerceg #218350 üzenetére
Na Te voltál a legnagyobb nyertes
Én nem mertem kockáztatni ennyire, mert ez kellett ennyiért.
-
Kolter
junior tag
válasz
AlexHerceg #217674 üzenetére
A blitzkrieg taktika megalkotója mint nyilván te is tudod Heinz Guderian (könyve (1937)Riadó! Páncélosok), A fö taktika elemet a harckocsizó ezredekre építette ki. Aminek a háború kezdetben a gerincét a panzer 2 és 3 tankok alkoták. Miközben átroboktak az ardenek erdejein(komoly 30 -40 km/h-val ) , megkerülve a maginot vonalat . A német gyalogos és tüzérség 200-300 km lemaradt. Hisz a vontatás és előrenyomulás 70% ló vontatta eszközök adták.Igy igazából a harckocsik taktikai (nem fizikai, hisz a maginot vonal elen elvéreztek volna ) ,és a luftwaffe (Stuka) öszehangolt támadásának sikere hozta meg a korai győzelmeket.Persze ahhoz kelet az impotens szövetséges hadvezetés is.
-
válasz
AlexHerceg #213097 üzenetére
Egész jó, kb olyan, mint a Löwe, de gyorsabb, mozgékonyabb (cserébe kicsit pontatlanabb). 9700 arany.
-
jano_77
nagyúr
válasz
AlexHerceg #211790 üzenetére
ASLAIN modpack-ben van benne.
-
popey37
addikt
válasz
AlexHerceg #211790 üzenetére
valamilyen statisztika mod. én a jactor félét használom amit ketsumi frissit. de a modpackokban is benne van.
-
válasz
AlexHerceg #209777 üzenetére
Az 5-ös td felejtős. SU-100Y és AT-15A is megvan.
100Y(aka The Box Tank): Bár oroszos az ágyúja, de amúgy bazi nagy fun faktor. Nem ritka vele az ammo rack a 130-as kaliber miatt. 440 alfa tier6 vagy akár az alatti ellenfelek számára igazán pusztító. Equipment 2.0 óta lehet jobban játszani a felszereléssel, pl. jobb forgási tulajdonság, pontosabb ágyú, stb. Sokszor volt vele 3500 feletti sebzéses csatám is. Nem túl mozgékony, de pont elég gyors és jól rammol(kis tierű tanknál egyet lerammolsz, másikat meglövöd tactic nekem bevált). Páncélja nincs túl sok, de sidescrapelni faszán lehet vele és sokan lazán ellövik magukat az oldaladra, aztán adhatod a puszit cserébe.
AT-15A: Lassú, jól páncélozott meggymagköpködő. Ezt is szeretem, mert szuper páncélja van, még oldalról is. Ha tier 6-7 ellen tudod takarni a kupolát, akkor mindenkit meg tudsz állítani. A pref. MM miatt max tier 8 ellen mész! 150-es alfa, 3-4 sec közti újratöltés = permatrack, azaz folyamatosan láncolni és akár sebezni tudod az ellenfelet. Keményebb tankok esetén ott a 217-es átütésű APCR lövedék. Sokan félnek, hogy mit csinálsz egy defender ellen, de annak a kupoláját meg szintén beütöd, mert pontos az ágyú.
Ha egyet kéne most választanom, akkor SU-100Y. Írtam előbb, hogy 440 alfája van, amúgy 196mm átütéssel. Na most ha betöltöd a goldot, akkor 171-re esik az átütés, de 510 lesz az alfa!
-
válasz
AlexHerceg #207239 üzenetére
Igen.
-
e-newsee
addikt
válasz
AlexHerceg #192516 üzenetére
Kiderítettem, 9 órától lesz elérhető.
Itt az orosz nyelvű hír.
És igen, a 4 évesek is megkapják a szuper Hellcat-et.
link
Durva legénységi könyveket osztogatnak. 850k+250k verziók.
Plusz ismét a T-50-2, akik tavaly lemaradtak. -
ooloo
őstag
válasz
AlexHerceg #186899 üzenetére
Szia ,
Nem izgat annyira mint a fórumtársak némelyikét .... komolyan aggódom az egészségükért .
Ez a játék nem ér annyit , hogy az ember idegei kikészüljenek . Sajnos nagyon kevesen vannak azok , akik tisztában vannak azzal , hogy ez csak egy játék , amit erősen manipulálnak a fenntarthatóság érdekében . Azaz szarnak a véennyócra .
Azt hiszem mát írtam , hogy felvették a szenvedélybetegségek közé az MMO játékfüggőséget . Erre mit hallok reggel a rádióba . A kurmány képzést indít ( közpénzen ) többek között online videotartalmakat gyártók (streamer) részére . A profit mindenek felett ... kerül amibe kerül .
-
kchryss
veterán
válasz
AlexHerceg #186813 üzenetére
A táblázatot a 4SALE klán parancsnoka tette közzé minden nap az aktuális állsáról a méltán hírhedt magyar wot-os facebook csoportban. Itt a csoport linkje: [link]
Ahhoz, hogy olvasni tudd a csoport posztjait kérvényezned kell a felvételt és fel kell venniük. Érdemes egyébként csatlakozni, mert olyan dolgokat lehet itt olvasni amit sehol máshol. Elképesztő a szellemi színvonal.A kampány posztom nem azt a reakciót váltotta ki, mint amire számítottam.
Régebben a CW jutalom tank szimbólum volt. Tényleg a legjobbak szerezték meg, ha a harcmezőn találkoztál vele akkor tudtad, hogy aki vezeti attól félni kell, mert jó játékos. Manapság elég sok csatában látok bot 907-eket amiket paradicsomok vezetnek. Ez nagyon nincs így rendben!
A másik dolog: ez egy klános jutalom tank. Klánháborúban lehet megszerezni. Ne szerezhesse már meg olyan aki azt se tudja, hogy mit jelent a klánháború. Ez sincs így rendben!
Ha meg akarjátok szerezni akkor klánozzatok, higgyétek el sokkal nagyobb élmény így megszerezni. Én most is élveztem a kampányt, teljesen más élmény ilyen csatákban játszani, mint sima randomban.(#186831) @Barret001:
"Van aki meg prémiumtankért fizet! Az jobb?"
Igen sokkal jobb. Belinkeltem tegnap, hogy mit jelent az a szó, hogy jutalom. A jutalmat ki kell érdemelni, teljesíteni kell érte nem pedig fizetni. Ne hasonlítsd már egy mezei prémium tankhoz amit eleve úgy terveztek, hogy pénzért vehető legyen. Gondolom ilyen alapon szerinted az is rendben van, hogy ha valaki pénzért diplomát vagy nyelvvizsgát vesz vagy jogsit.(#186832) @Eugene Roe:
"A drog-dealer a hibás, vagy a fogyasztó?"
Ez a kérdés jó hogy előjött, mert én is meg akartam említeni. Természetesen a díleré a nagyobb bűn. Azt nem tudom annyira elítélni aki fizetett érte, bár jó véleménnyel sem vagyok róla.
Én egyébként inkább a prostitúcióhoz hasonlítanám. Nem ítélem el azt aki kurvázik, de azért azt többre tartom aki hódítással szerez magának nőt. A kurvákat viszont nem tartom sokra, bár itt is több kategória van. Ha normálisan szabályozva, bordélyházban működnek és megválogatják a vendégeket akkor nincs vele baj. Ilyen volt a régi kampány rendszer. Viszont folytatva a hasonlatot, ami például a ZWACK-ban is folyt most az az útszéli igénytelen kurválkodás és nemi beteg kliensekkel dugás gumi nélkül.(#186833) @jano_77:
Nem tudom hogy van a kilépés szabály, évek óta nem léptem ki klánból. Szerintem még van ilyen szabály, de lehet, hogy abba a klánba amiből kiléptél oda vissza lehet menni csak másik klánba átlépésnél van időkorlát, de ebben nem vagyok biztos.Egyébként a ZWACK deklaráltan "A legjobb magyar klán". Benne van a nevükben, hogy unikumok, oda régebben dicsőség volt bekerülni. A legjobb magyar játékosok voltak ott. Ők képviselték hazánkat a nemzetközi megmérettetéseken, ők voltak a top magyar klán ami alapján megítélték a magyar játékosokat. Hogy néz már ki ez hogy most tele vannak tomato-kkal, ez az igénytelenség teteje. Semmi bajom személyesen a paradicsomokkal, de nem a ZWACK-ban lenne a helyük. Ez sincs így jól!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nyátokat.
Akkor elejtsék el, 5e max amit fizetnék érte.
-
h1mpi
félisten
válasz
Ilyen esetben meg ekll adni az accod hozzáférését vagy elég ha bent vagy a klánban? Lehet a következő szezonba benevezek, mert a 907 vagy a Chieftain jó lenne
-
jano_77
nagyúr
válasz
AlexHerceg #186413 üzenetére
Ahogy ígértem, feltöltöttem wotreplays-re a csatát. TESSÉK, aki szeretné megnézni, hogy mekkora tróger NOOB voltam.
-
Thrawn
félisten
válasz
AlexHerceg #186430 üzenetére
Eltévedtek
-
jano_77
nagyúr
válasz
AlexHerceg #186413 üzenetére
Este ha otthon leszek, megnézem és feltolom. De amúgy nem az Objectes szájalt, hanem a szakasztársa, aki E3-al lófüttyöt nem csinalt.
Amúgy abban nem tevedett6, hogy tényleg nem klasszikus spottert játszottam, mert az elején még próbáltam, de nem volt lövés meg az a tapasztalatom, hogy nem nagyon éri még, ugyanis nem lövik.(#186414) palfitom: sajnos az ilyenekre nagyon ugrok, kb mint egy pitbull és nem us tudom ereszteni.
más lett volna a helyzet, ha a szakasztársa írta volna, mert Ő legalább csinált vmit a csatában, azt mondtam volna, hogy ők van mire szájalni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
AlexHerceg #186274 üzenetére
Ezek nem dinamikus szakaszok voltak, hanem kezdésre így dobta a gép! Enemynél egy 3-as jó játékosokból álló tier7-es szakasz, nálunk pedig egy mondjuk átlagos játékosokból álló tier6-os szakasz vele szemben. Teljesen fair a történet. Jaaa....a csatát a tier7-es platoon nyerte meg nagyjából.
-
Barret001
addikt
válasz
AlexHerceg #186254 üzenetére
Rég mentem vele,néha előveszem.Evvel kezdtem a játékot,és nem lehet vele hibázni.Egy kezdő nem fogja megszeretni,egy unikum biztos veszélyes vele! Van benne 1,5 skilles legénység,az sem segít rajta túl sokat
-
törölt tag
válasz
AlexHerceg #186254 üzenetére
Nem nyúltak hozzá, ugyanúgy remek tank, ahogy korábban megismertük.
-
Barret001
addikt
válasz
AlexHerceg #186238 üzenetére
Elfogadta ennek ellenére:
-
Barret001
addikt
válasz
AlexHerceg #186230 üzenetére
Ezen a héten sokan jártak így!
-
memphis221
tag
válasz
AlexHerceg #186162 üzenetére
igen tudom.
Csak annyira figyeltem a végét hogy merre- hogyan észre se vettem a meghivót -
ooloo
őstag
válasz
AlexHerceg #185529 üzenetére
Talált , süllyedt !
Más.
Valaki tudja , hogy mikor lesz fogyócikk leárazás ( 50% ) ?
-
Gyuri27
félisten
válasz
AlexHerceg #184209 üzenetére
Nincs értelme T5 tankot venni.
T6-tól kezdődik az élet (küldik zöméhez is az kell).
Nincs miről beszélni.
De már az alpin tingrisnél látszott, hogy azért van baj a logikával a wg-nél. -
válasz
AlexHerceg #184031 üzenetére
Ha nem jön meg, supportnak írjatok.
Múltkor volt ugyanilyen gondom, másnapra meg is oldották. -
Jadro
veterán
válasz
AlexHerceg #184034 üzenetére
Már volt szerverváltás és game restart is, de az enyém még valahol úton lehet.
Mindegy, várok.
-
sanya53
aktív tag
válasz
AlexHerceg #184031 üzenetére
Én is csatlakozom, nekem sem jött meg a cérna.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
AlexHerceg #183946 üzenetére
ezek kozul mar csak a skinek erdekelnenek, de gondolom goldert lesz, ami akkor lesz vicces ha karacsonykor megint be lehet fejezni az elozo evi skineket
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
AlexHerceg #183695 üzenetére
Nem feltétlen. Megeshet, hogy reggel egy lazább ajánlat van, (mint most a francia fcm pak) este pedig a jobb cuccok. Este azért mégis csak több játékos van.
-
válasz
AlexHerceg #183695 üzenetére
Hát igen. Pozitívum, hogy jöhetnek még jó kis 7-es 8-as tankok.
-
KISDUCK
addikt
válasz
AlexHerceg #183359 üzenetére
Köszi, a BERLINER-t még elfogadta.
-
Barret001
addikt
válasz
Köszi!
-
ooloo
őstag
válasz
Köszönjük uram !
-
törölt tag
válasz
A BERLINER-t még elfogadta, thx.
-
válasz
AlexHerceg #182105 üzenetére
Én bent vagyok EU1-en. EU2 valóban nem megy.
-
törölt tag
válasz
AlexHerceg #182105 üzenetére
Yep, az Előrenyomulás első csatája után kidobott a game....
-
h1mpi
félisten
válasz
AlexHerceg #181162 üzenetére
-
vJokka
aktív tag
válasz
AlexHerceg #172985 üzenetére
Köszönöm! V-stab+optika+venti hármassal használom.
-
Injun
senior tag
válasz
AlexHerceg #170482 üzenetére
Nekem a kedvenc tankom,de valamiért nem megy vele a játék annyira amennyire szeretném.Nagyon sok a Tier 10 vele.Jó a tornya,gyorsan tölt,jó az alap átütése (Tier 10-ben nem sokat ér).Sajnos csak cammogni tud,kéne még sebesség.Talán a tesója jobban megéri érzetre,de papíron ez a jobb.
-
h1mpi
félisten
válasz
AlexHerceg #169568 üzenetére
Nagyon jó kis tank, szerintem az egyik legjobb HT most. Mozgékony, jó a lövege, gyorsan tölt.
-
dvids
aktív tag
válasz
AlexHerceg #169533 üzenetére
Az M44 - ha tierekhez viszonyítunk - egyike a legerősebb SPG-knek, sőt, tankoknak is. OP, mint a fene. Nyilván a többi nem ennyire jó már utána.
-
kchryss
veterán
válasz
AlexHerceg #169535 üzenetére
Technikait írt mindkettőre, de megadta mindkettőt. Valószínűleg QB miatt túlterhelt most a szerver.
-
h1mpi
félisten
válasz
AlexHerceg #169530 üzenetére
Ezzel gyorsan meglesz a 7-es
-
h1mpi
félisten
válasz
AlexHerceg #169528 üzenetére
-
lacibacsi
addikt
válasz
AlexHerceg #169437 üzenetére
Igaz, a Revo-sat már tegnap aktiváltam. De azért ma is elfogadta. A másik kettő viszont nem adott új küldetést...
-
jano_77
nagyúr
válasz
AlexHerceg #169205 üzenetére
Köszi az infót! Vajon mit ért azon, hogy olyan lesz mint a Progetto46!? Ugyan olyan töltés rendszerrel fog rendelkezni?
Gondolom ez a Kanon-Jagdpanzer csak alkalmanként volt elérhető, most már nem megvehető!?Általában hasonló akciókat csinálnak a különböző szervereken, max némileg kicsit többet kapnak az NA, orosz és Ázsia szerveren. Ami ott van, mi annak kapunk mondjuk 50-60%-ot.
Ázsia szerveren már kint van, mi lesz a Gamescom alkalmából!Ennek fényében, ha vki arra bazírozott, hogy majd megveszi legújabb top tier tankját, tankjait, az ráfarag, mert nem lesznek akciózva csak a prém járgányok.
Illetve megveheti, csak teljes áron.
Milyen jó, hogy több szervernek külön oldala van, mert így legalább megtudhatóak olyan infók, amik a "drága jó" EU-s srácoktól nem tudnk meg, mint pl, hogy a Kurszki küldetés mind az 50 napját teljesítve ugye kapunk 9 db mindhárom pályára alkalmas festést. (ez még ismert az EU oldalról is) DE az, hogy ez milyen elosztásban, milyen tankokra mennyit, az amcsi oldalon találtam csak meg. Eddig azt hittem, hogy a 9 festés bármilyen tankosztályra alkalmazható lesz - akár 9 medre vagy 9 TD-re, stb. De nem. "Jó" ez az EU-s csapat na. :-)
EU:
NA: -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
AlexHerceg #167609 üzenetére
Thx
-
Bobyjack
senior tag
válasz
AlexHerceg #167581 üzenetére
-
Warton
őstag
válasz
AlexHerceg #167581 üzenetére
Király, pont kifejlesztettem a 13/105-öt.
Kár, hogy nincs credit rá, kénytelen leszek eladni ezt-azt.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
AlexHerceg #167184 üzenetére
luchs fel perc
-
jano_77
nagyúr
válasz
De ugye nem egy tankba, hanem összesen!?
-
Dr.Én
veterán
válasz
én artyval csinálom
tökéletes hozzá
-
válasz
AlexHerceg #167149 üzenetére
Ez a csomag a 20k arany miatt megéri, ráadásul +100 arany jár minden teljesített küldetés után (akár 5k is lehet) .
-
Jag
senior tag
válasz
AlexHerceg #161392 üzenetére
Az ugy akcios, mint a boltokban az 50%. Sosem volt a t54 mod 1 12.000ft. A cherry on top is mindig 8600 volt.
-
adamgreen
senior tag
válasz
AlexHerceg #161392 üzenetére
Jah néztem nagy része megvan de most egy kettö megéri +30 nap prémiummal.
-
vJokka
aktív tag
válasz
AlexHerceg #159052 üzenetére
Ott kellene lennie a kuponnak, ahol a vásárlás módját is ki tudod választani. Én ugyan így vettem aranyat, mikor a 6 éves fordulóra 30% kedvezményt kaptam mindenre.
-
po1son
addikt
válasz
AlexHerceg #154705 üzenetére
Ezekre lehet számítani idén még jó eséllyel, mert tavaly is ez volt a menetrend.
December 27-től 30-ig
- 5x-ös harci XP a nap első győztes csatáibanDecember 30-tól Január 2-ig
- 1/35-ös arany → free XP átváltási arány
- 50% kedvezmény a fogyóeszközök árából
- 50% kedvezmény a legénység ki- és átképzésének árából
- 50% kedvezmény a legénység újraképzésének árából -
po1son
addikt
válasz
AlexHerceg #154703 üzenetére
Amire te gondolsz azok később lesznek, karácsony után számítsál rájuk.
-
h1mpi
félisten
válasz
AlexHerceg #154645 üzenetére
GF tank nem lesz shopban, ezt tutira mondta a WG.
-
Lanash
senior tag
válasz
AlexHerceg #154281 üzenetére
Én RU-val csináltam meg nemrégiben a T55A LT-15-t. 10k spot jött össze. Ha visszalapozol biztos megtalálod a replayt is, mert beraktam.
-
galervin93
addikt
válasz
A legmagasabb szinten nem igazán lehet már pusztán szpotból, pláne passzív szpotból megélni. Muszáj mellé sebezni is. Nekem csak a T49 és a 1390 van, előbbivel only-fun módban nyomom, de jó térképen, és csapat mellett azzal is össze szokott jönni akár 7-8 ezer szpot sebzés is, de alapvetően inkább a troll ágyúval trollkodok. A 13 90 viszont nagyon jó ilyen szempontból, megvan a jó álca, sebesség, és emellett egy effektív ágyú is, amivel nem olyan vészesen nehéz 2000-3000 sebzést kiosztani, onnantól kezdve már csak egy kis szpot kell, ahhoz meg megint csak jó az álca és a sebesség. Illetve ami a táras ágyú miatt akár lehet lánc is, érdemes erre is gondolni!
Szóval é na 13 90-re tippelnék, de azért egy Ru is megfontolandó lehet. -
jano_77
nagyúr
válasz
AMX 13 90 vagy 13 105
-
po1son
addikt
válasz
AlexHerceg #153841 üzenetére
Hát akkor annyira nem nagy szám, jövő héten szerintem veszek pár darabot.
-
lacibacsi
addikt
válasz
AlexHerceg #153848 üzenetére
Kösz. Már csak az a kérdés, hogy a tradicionális és a modern dobozok mire adnak bónuszt. Reméljük valaki bevállalja tesztelést...
-
jano_77
nagyúr
válasz
huh....azért ez nem rossz, amit felsoroltál! Gratulálok
-
lacibacsi
addikt
válasz
A csata bónusz csak arra a nemzetre jár, amilyen a díszítésed?
Na ne már!
(#153832) jano_77: Most már mér' már? Tavaly sem ujjongtam, hanem csak diszkréten jeleztem a Patton KR-t és Skorpion-t (illetve a gold árát) is...
(#153837) jano_77: sajnos nem azt látod, hogy mi van benne, hanem azt, hogy mi lehet benne.
-
adamgreen
senior tag
válasz
olvasom a forumokat a 11 ezres csomagtol van nagyobb esély tier 8 as tankokra ami ugye 25 láda.
Pénz pénz pénz -
hemaka
nagyúr
válasz
AlexHerceg #150226 üzenetére
meg IDCLIP, ha mar tokod tele volt, hogy nem talaltad, hogyan lehet kinyitni az ajtot, hogy atjuss.
-
notika77
senior tag
válasz
AlexHerceg #150226 üzenetére
A második az örök lőszer? Rémlik valami.
Felső bázis 5,6k sebzés, 6 kill és 7-15 a vége
Alsó bázison meg sem mozdulok és 15-6 a vége. -
notika77
senior tag
válasz
AlexHerceg #150223 üzenetére
Ezek szerint annyi fáradtságot már nem fektettek a dologba, hogy ha a felső bázis nyerne akkor az ellenfél utolsó tankja megkapja az IDDQD-t. Vagy ha mégis, akkor ez sem jött össze
-
lacibacsi
addikt
válasz
AlexHerceg #150189 üzenetére
Örülök, hogy megtaláltad! Nekem is eltartott egy darabig mire rájöttem...
Egyébként nem sokan játszhatnak ezzel a móddal, mert van hogy másfél percet várok a belépésre...
Azt be lehet valahogy állítani, hogy a másodlagos ágyú legyen az elsődleges? Vagyis, hogy azzal célozzak...
-
AlexHerceg
tag
válasz
AlexHerceg #150187 üzenetére
Én kérek elnézést..csak épp a szemem nem ütötte ki ...
-
po1son
addikt
válasz
AlexHerceg #149660 üzenetére
Jelenleg az is7 egy predátor, persze kell hozzá egy kis lexikális tudás is... A profi játékosok nem véletlen visznek minden meccsen 1-2 darabot belőle.
-
ddt500hu
veterán
válasz
AlexHerceg #149660 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a legjobb hanem az egyik legjobb.
A páncélja eddig is elég troll volt (ha más nem a tornya mindenképp) a hp buff csak ráncfelvarrás, de az 1200hp-s motor Isten áldása. Highway-en előbb beér a városba mint "bárki".
Ebben a pillanatban a Super Conqueror-t érzem a legjobb 10-es heavynek. Utána Maus, Type5, IS7 együtt, aztán a többi. E5 messze a legszarabb. Persze nincs meg az összes csak a harci tapasztalat alapján mondom ezt.
Ja. Egyáltalán nem használom az IS7-et mert egyszerűen nincs benne semmi "pláne" mint mondjuk egy Mausban vagy 50B-ben.
Azzal egyetértek, hogy a buff/nerf útjai kifürkészhetetlenek. Az E5 kupola buffja után simán OP lett. Volt, hogy közvetlen közelről pattantam a JPZE100 alap lőszerével róla. De mire eljutottam oda vissza nerfelték.
Most "szart sem ér". -
ddt500hu
veterán
válasz
AlexHerceg #149650 üzenetére
Ne is törődj vele, hogy az egyik legjobb 10-es tank lett. Biztos értesz hozzá ha azt se tudtad, hogy volt buff.
-
ddt500hu
veterán
válasz
AlexHerceg #149640 üzenetére
Be vagy baszva?
Most buffolták 1 hónapja. Sokkal jobb lett.
-
SoulReaver
veterán
válasz
AlexHerceg #149628 üzenetére
Nem csak nálad ilyen fos a helyzet... kb semmit nem nyerek.
Wins/Battles: 4 (13) (30.8%)
-
Dr.Én
veterán
válasz
AlexHerceg #149333 üzenetére
Az lenne aztán a szép, ha ez megtörténne..skkor biztos hogy égnének mint a reichstag...
-
sequator
senior tag
válasz
AlexHerceg #149331 üzenetére
Határozottan 09:30 CEST van írva, ami persze pontosan egyenlő UTC+2-vel.
Valami biztos félrement a szerverek pecselésekor, előfordul.Szerk: mondjuk magára valamit is adó játékfejlesztő (nem a lol WG) ilyenkor kiad egy hírt, hogy technikai probléma miatt x órát csúsznak.
sautia
-
Dr.Én
veterán
válasz
AlexHerceg #149331 üzenetére
én majd csak holnap próbálom ki...ma nem lesz rá időm, már...mindjárt megyek melózni...
de remélem keveset panaszkodtok -
dokee78
félisten
válasz
AlexHerceg #147775 üzenetére
-
jimmy74
őstag
válasz
AlexHerceg #147775 üzenetére
E kettő közül bulldogot mondanám lehet mert nekem ez van ezzel sikerült a küldetések,azt nem vágom hirtelen melyiknek jobb a camo èrtèke de ha kicsit előrébb gondolkodsz a 10-es ruszki sztem több küldetésre alkalmas mint a sheridan ami nekem inkább fun tanknak tünik .
Franciákkal rengetegen szpottolnak tètlen nem véletlen .. -
po1son
addikt
válasz
AlexHerceg #146884 üzenetére
-
adamgreen
senior tag
válasz
AlexHerceg #145079 üzenetére
Látszik még új vagy semmi gond ezzel majd belerázodsz.korra reggel te vagy megfeszülve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged