Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Betették a Skoda T40-et, és esetleg valami Halloween tartalmat.
-
szallasi007
őstag
Ahojj,
50 megás mikro patch-ről tudtok valamit hogy mit berheltek a fiúkák?
-
Warton
őstag
T55A tűzgyújtós küldetés: Replay
Sajnos a T-34-85M replayeket nem engedi feltölteni a WoTReplays.

-
zodo
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
Persze, nem mondtam hogy jók csak feltételeztem vagy félre olvastam és ezek csak a prém tankokra lehetnek igazak de ettől függetlenül igazad van mert mindnek meg van a miértje.
Gyűjtögető, kedvenc, stb
Én is megtartom a KV-1-et de pl a felsoroltak közül amit ismerek is a Pz. IV H amit mielőbb elfelejtek.Skoda. Két visszajátszást néztem és több csata végi jelentést, főként a költségei végett.
Leírtakból, látottakból ezek szerint nem vagy csak minimálisan változtattak a paraméterein, pl pajzs, torony pajzs. -
lacibacsi
addikt
Az infóid nem mindig a legjobbak (szerintem). Azért T5-6-ban is vannak olyan tankok, amiket érdemes megtartani. Csak egy pár példa: KV-1, KV-1S, SU-100, T-34-85, Pz. IV H, Nashorn, Jagdpanzer IV, Chaffee, T67, Hellcat, ELC AMX, Cromwell, FV304, 59-16.
Bár ezekkel nem fogsz annyit sebezni, mint két tier-rel feljebb, de bizony ezeknek a tankoknak megvan a maguk feladata. A saját tierjében minegyik különleges, tud valamit, amiért érdemes megtartani. Lehet, hogy nem fogsz velük nap mint nap menni, amikor már magasabb tierben nyomulsz, de küldetéseknél bizony gyakrabban elő fogod venni őket.
Nem részletezném, hogy melyik miért jó (ráadásul ez egy szubjektív felsorolás), de azt hiszem, hogy a lényeggel mások is egyet fognak érteni.
Ja, és a Skoda: Néztem róla videókat és mentem vele jónéhány kört a tesztszerveren. Eléggé papír és az ammorack nagyon könnyen sérül. Ha nem vagy egy előrerohanós kamikaze típus, hanem megfontoltan tudsz játszani, miközben ügyesen rejted/forgatod a tank testét, akkor nagyon jó kis szerkezetnek fogod tartani. Jó esetben kétezer felett lehet vele sebezni, amire már elég szép summát ad (bár szerintem a tesztszerver bőségesebben osztogat, mint az éles), de az ezer körüli minimum az szinte garantált (kivéve, ha belerohansz az ellenséges horda fő vonulatába, mert akkor kb. 3,2 másodpercig fogsz élni...)
-
-
Jolet
őstag
tegnap megint mentem vele hátha ad két tierrel magasabb heavyt, de persze továbbra sem
cserébe adott egy ászt, nem sokan mennek ezzel a tankkal mert nagyon könnyű vele megszerezni -
adamgreen
senior tag
-
zodo
nagyúr
válasz
üzenetére
Te tudod (pedig a beharangozó cikk főcíme: félelmetes ellenfél) , na de majd ha szembejön.

Nincsenek nagy tier tankjaim de eddigi infóim alapján nem is igazán érdemes VII-VIII alattiakat megtartani ill. prém tankból is ez a két tier még inkább az utóbbi a jó választás.
Mondjuk a gyűjtőknek mindenképp, kötelező darab. -
zodo
nagyúr
válasz
Jolet
üzenetére
Skoda senkinek nem mozgatta meg a fantáziáját, ping problémák is megoldottak ezek szerint.

Különben hova kerül(t) a T 40 mert nem találtam az áglistákban?
Előzetesen Cleverland nem volt túl jó véleménnyel róla és remélte hogy kap némi módosítást.
Nem mintha prém tank vásárláson törném a fejem (pedig egy jó lenne ha volna de még egyik sem győzött meg) de látatlanba biztos nem venném meg. -
Jolet
őstag
zárva a topic? tegnap óta egy beírás sincs :-D
-
joergie
őstag
Tegnap mindenki panaszkodott, hogy magas a ping, ezért egyáltalán nem is próbálkoztam a játékkal, de közben valamiért felmentem a honlapra, nézem ajobboldalt a nevemre kattintva a legördülő menüt, és hirtelen látom, hogy eltűnt 1k gld, és van 5nap prémiumom(amúgy nem volt). Hát mondom ennek fele se tréfa, elkezdek jelszót cserélni vagy valami, de addigra visszaváltozott. Szóval én biztos vagyok benne, hogy valamit babráltak a szerverrel, belenyúltak ebbe-abba.
-
joergie
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
Ez az enyhén OP orosz tier10 med, irdatlan hp/tonna értékkel, nagyon jó páncélozottsággal, némileg rontott dpm-el, de jó célzással.
Amin még felkaptam a fejem, az a T23E3 tolatósebessége. 30km/h. Harminc.
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
T-22sr-t lehet érte kapni. Plusz ugye egy rakás kredit az egyes feladatokért. Olyan ez mint az egyéni missziók csak dom/steel hunt módhoz.
Ugyanúgy jár érte női legénység is.(#104480) @lacibacsi: Nem tűnik ez olyan vészesnek. Szerintem könnyebbek, mint a stug küldetések. Be kell menni szakaszban, meg kell dumálni kik mennek a sebzésre és kik viszik a zászlókat, aztán csere és gyorsan meg is lesz. A végére ráadásul összejön több millió kredit plussz is.
-
lacibacsi
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Tanító néni: Gyerekek, mondjatok példát a "savanyú a szőlő" mondás jelentésére!
Laci bácsi: Nekem nem kell a T-22sr, mert az nem jó tank!
Tanító néni: Csillagos ötös!Bár azt hiszem, hogy nem csak nekem öreg núúúbnak lehetetlen megszerezni, de a mesterek közül is sokan és sokáig fognak szívni vele, amikorra meg lesz nekik. (Kivéve Diegho-t, akinek 30 csata alatt összejön
) -
joergie
őstag
Összeirkáltam a Domination és Steel Hunt módok küldetéseit tesztszerver szerint, mert van eltérés benne bőven, főleg a vagy-és kapcsolatokat változtatták meg, így azért combosabb teljesíteni a küldetéseket.
STEEL HUNT
sh1 deliver or cap 2 flag
sh2 200vicpoints
sh3 kill 2 carrying the flag
sh4 kill 1 in first 2 minutes
sh5 6k dmg
sh6 1500dmg with combat reserves
sh7 9k dmg AND destroy or return 2 flags
sh8 kill 2 by combat reserve
sh9 dmg 8 module or crew
sh10 kill 5 of 3 tpyes
sh11 kill 2 times more then i lost AND kill 3
sh12 kill 6
sh13 9k dmg in 100m
sh14 2500xp with premium(?) AND dont lose more than 2
sh15 top by XP AND vicpoints AND 12k dmgDOMINATION
d1 3kdmg AND 250points
d2 kill in first 2minutes AND kill without being spotted
d3 750dmg by combat reserves AND pen 3 times in a row
d4 kill 1TD AND 1HT
d5 destroy 2 tracks AND kill without dmg dealt(being damaged)
d6 6k dmg AND dont lose more than 2
d7 dmg+blocked=10k AND 5 shot
d8 kill with combat reserve AND 300 vicpoints
d9 5k blocked AND 5k dmg done
d10 1500dmg more than 300m AND 1500dmg less then 100m
d11 kill with combat reserve AND 5kills of 3 types
d12 kill 6 AND top by vicpoints
d13 kill 3HT AND 3MT
d14 deal 6k within viewrange AND destroy 10 modules
d15 top by XP AND vicpoints AND 10k dmgIgyekeztem egyértelműen, minél szűkszavúbban leírni.
mod: ezek csak az elsődlegesek, a másodlagosakat nem tartottam annyira fontosnak, meg csak a helyet foglalná
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Teszt szerón minden félkegyelmű azzal ment, de nekem nem úgy tűnt, hogy hű mekkora penge járgány.

-
Rellind
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
[link] Check this.

-
Enzolord
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Vagy, az új Skoda tank került be ezzel.. 28.tól megvehető a Skoda T40, lehet, hogy amiatt..
-
adamgreen
senior tag
Megjött a Skoda

-
szbalogh
addikt
50mb updét

-
Emu
őstag
Király

Miközben tálcán volt wot, futtattam speedtestet külföldre, 20-25 pingeket dobált, és megvolt teljes sávszélem. De most kikapcsoltam a seedelést is, nem oldotta meg a problémát. Remélem holnapra elhárítják a hibát. -
Emu
őstag
Ezek szerint nem csak én szívok a pinggel. Garázs 22-28ms, játék közben 280-320ms. Valaki rájött már az okára?

-
törölt tag
E75-re mindjárt meglesz a fejlesztett lánctalp, így felszabadul egy hely a felszereléseknél. A feljesztett csavaralátétek vagy mik mennek a depóba. Mit rakjak fel harmadiknak? Eddig venti és töltésgyorsító van fent.
EU1: 30 ping.
-
emre
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Én kaptam egy mailt, hogy az új kliens-be épített szűrő segítségével megpróbálják a fanatikus wot függőket egy kicsit távol tartani a játéktól, mert az hogy a feszültséget nem tudják kulturált emberhez méltóan levezetni nagyon gyorsan egy érzelmileg túlfűtött állapothoz vezet és ez a túlzott ingerültséget nem tesz jót a játék szellemének.
Eu1:45, Eu2: 57, ezek szerint én játszhatnék.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kchryss
üzenetére
Ez a bajom nekem is. Sok alkalmatlan pályát kapok. Ha meg jó a pálya az isten nem lövi a spotot. Holott free xp, free credit.
No de majd próbálkozom tovább.jano_77: lttb más világ. Délután nekem mindig halál. Ha játszom kora és késő délután felejtős. Délelőtt vagy késő este. Akkor kevés siemka játszik.
-
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem pont az amx1375-tel lett meg. Utána 12t-vel is mentem már olyan köröket amivel meglett volna, de mindkettővel elég sok mindennek össze kell jönnie, hogy sikerüljön. Kell hozzá jó pálya, olyan csapattársak akik lövik a spotot, ne legyen magasabb szintű light a csapadotban aki a nagyobb látótávjával elveszi a spotod, passzív spotnál ne yolozzon oda egy ellenséges light. Ez mind elég ritkán jön össze, de legtöbbször azon megy el, hogy a csapattársak nem lövik amit kéne.
A 1390-nel viszont sokszor teljesítettem már a kritériumokat. Azzal ha erre a küldetésre koncentrálok naponta 1x valószínűleg összejönne. Én most értem el T28HTC LT-15-öséhez, majd meglátom ez a +1000 mennyire nehezíti meg a feladatot
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
teszt szerón első csatára sikerült egy nem 100 %-os első skill sorral LTTB light-al! Sajnos normál szerón még nekem sem sikerült abszolválnom a küldetést.

OFF: van egy külső winyóm, ami pár napja azt produkálja, hogy random szerűen feldobja az Intézőt az asztalon - akkor is, ha korábban nem volt megnyitva Intéző!? Elég idegesítő! Szerintetek mi lehet, mi okozhatja? (vírus?) OFF vége
Ti hogy tudtok játszani ennyire magas ping mellett? Most indítottam újra a modemet, de semmi változás, egekben a ping!

-
kchryss
veterán
válasz
nyunyu
üzenetére
Nem olvasol vissza te sem

Jelenlegi állás szerint január 19-én jönnek a küldetések a prémium FV4202-ért és azoknak lesz elérhető akiknek ebben az időpontban(jan. 19.) a garázsukban van a Centurion Action X.
Orosz szerverről van az információ szóval ez nem teljesen biztos, de elég valószínű, hogy így lesz.
így van még időd rá, bár őszintén szólva a prém fv4202 igen pocséknak tűnik a kiszivárgott soft statok alapján, de az Action X jóra sikerült így amúgy is érdemes végigmenni ezen az ágon. -
nyunyu
félisten
válasz
kchryss
üzenetére
Szvsz még 2 hétig várnunk kell az átkeléssel.
Ennyi ido alatt vajon el lehet jutni a Crusadertol az FV4202-ig prem nelkul, vagy inkabb neki sem alljak?
Alapvetoen az a problema, hogy altalaban mar 1 ora alatt elmegy a kedvem a jatektol, aztan aznapra Alt-F4.
Vagy a nemreg emlegetett prem T8 FV4202 kuldeteshez nem kell a 10.0 ELOTT kifejleszteni/megvenni a mostani nem prem T10 medet?
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Talán az autoequip mod vagy xvm beállítás?
Modok nélkül gondolom azt írja ki amit kéne. Ha kijelentkezel a szerverről és vissza akkor megjavul?
Én tegnap állítottam be először az auto felszerelést az xvm-ben, eddig nem tudtam róla. Nagyjából úgy működött ahogy kell neki, de egyszer megbolondult tőle a játék és egyik tankomnál sem azt mutatta minek ott kéne lennie és nem is lehetett manuálisan felszereléskhez nyúlnom. Kiléptem és vissza és megoldódott. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Most voltam 17:55-től EU1-en próbaképp, nincs gond.
Várakozás a játékosokra alatt az első másodpercekben láttam 400 és egyre csökkenő értékeket de ez csak 5 másodpercig tartott, szóval mire elért a 25 mp van hátra kijelzésig már a szokásos átlag 30-at írt és a csata alatt sem volt semmi kiugró. 20-30 max 40(#104433) Lanash
Igazán nincs mit.
Különben meg ráér szerintem az V-ös szint is igaz nem árt.
Anno rohantam az adott ágon hogy minél hamarabb elérjem a sor végi X-es tankot mire rávilágítottak a többiek hogy az azért nem úgy megy vagyis nem annyira javasolt folyamat.
Ekkor már a VII szintű Szovjet IS-nél tartottam persze stock állapotban amivel kb free frag voltam minden csatában.
Jobb kiismerni a játékot, megismerni a pályát, tankjainkat a tovább lépés előtt teljesen kifejleszteni mármint legalább azt ami a következő lépcsős tankkal kompatibilis.
Azt mondják VI-VII esetleg VIII tankokkal élvezetes a játék mert fölötte még tudás birtokában is költséges/veszteséges lehet a csatázgatás. -
Enzolord
addikt
Nem tapasztalt valaki Laggot mostanában??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jano_77
nagyúr
válasz
nyunyu
üzenetére
Launcher kinézete frissült a teszt verzióéhoz hasonlóra - kicsit talán szebb, de mást nem észleltem a kixxszott nagy LAGG-on kívül!

Vissza esett normál szintre, mondom gyorsan akkor leduplázom a RHM-et! Erre mire a csata elkezdődött, újra 350 ms a ping és mint vmi robot, olyan darabosan mozog a tank! Még előre megy, mikor már a hátrát nyomom, meg jobbra fordul, mikor már balra mennék! Olyan szitukban nem találtam el a tankot, amit máskor csukott szemmel is! Rohadjon meg az egész bagázs az új toronyépületükben! Remélem bele repül majd vmi eltérített gép, mikor lehetőleg mindenki bent tartózkodik!

-
nyunyu
félisten
Milyen micropocs?
Launcher nelkul inditva nem ugatott, hogy nem egyezik a verzio es frissitsem a jatekot...
Mindenesetre most nem tudom kiprobalni, mivel tolton van az egerem, backup egerrel meg nem tudok tankozni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flatron710
üzenetére
Nos, akkor már fel sem teszem a kérdésemet - elegendő volt az utolsó két hsz elolvasnom.

Tehát fehérorosz "barátaink" megint óriásit alkottak! Röhögnék, ha kiderülne, hogy ez a micropöcs - ami a Launcher kinézetét változtatta meg - ez lenne a ludas a hatalmas szerver ping-ért!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
EU1: 350 ping, EU2: 220 ping. Szerencsére a jagdpanzer IV-emmel kétszer is sikerült a saját hp-m kétszeresét lesebeznem, de az a fáziskésés eléggé zavar. Másnál is ilyen, vagy a telekom szórakozik?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Simán megy, pedig amikor gép elé ülök ott van a parancsikon, ilyenkor rákattintok kéken kijelölöm, és két dolgot ismételek: 50 100 ARTY 50 100 ARTY 50 100 ARTY.
Ezt amikor háromszor elismétlem magamban egy kő leesik a szívemről, és mint a kiskölök a játszótéren gondtalanul rákattintok az AW, vagy ZOMBI-ra.

Amikor a napi kommentetek eléri, vagy meghaladja a 200-at tudom, hogy muszáj indítanom, mert "ez a nap más mint a többi..."

-
Warton
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Tökmindegy. Az is tökmindegy, hogy mekkora a rof, van-e skill/perk akármi, vagy hogy melyik tankkal mész. A küldetés szempontjából teljes mértékben indifferens minden. Az egész a mázlifaktoron múlik. Nekem Leopard1-el lett meg. IS7-et és egy M103-at gyújtottam fel. Ha az első tankot felgyújtod utána érdemes erőltetni a dolgot, az első tűz előtt meg el kell felejteni, hogy milyen küldetést csinálsz, mert nagyon görcsössé tesz. És görcsösen úgysem fog sikerülni.
A legtrébb küldetések egyike ez.
-
kchryss
veterán
válasz
PitLee
üzenetére
Ha jobban megnézed ott is küldetésekről firkálnak, a free nem azt jelenti, hogy küldretés nélkül.

(#104398) @MinionFlasH: "Egy esetleges FV 4202 küldetésnél természetesen visszatérek."
Január közepén jönnek hozzá a küldetések. Addig úgy sem bírod ki
Decemberben biztos lesznek csábító ajánlatok.
-
nyunyu
félisten
válasz
Lanash
üzenetére
Megnéztem az oktatóvideókat, olvastam, de nem értem. Én szenvedek, hogy végre egy tankom legyen tier5-ben. Nézem a képeiteket, videókat, mindenkinek annyi tankja van, hogy Dunát lehet rekeszteni vele.
Tegnap kaptam egy ilyen udvozlo ablakot:

Sajnos WG hozta a szokasos fukar formajat, 1 arva petakot sem mellekeltek hozza.

2012 aprilistol tavaly januarig atlag napi 5-6(-7-8?) orakat toltam a jatekot, aztan iden kb. aprilisban vettem elo napi ~2-3 orara, amig az eppen huzott 7-8 tankomat sikerul leduplazni.
Kozben a heten kezdtem gyakorlatilag elolrol a brit med agat, T2 Cruiser III-at sikerult 50%-os legenyseggel prem nelkul 8 nagyresz bukott meccsen tullenni (anno a masik agon premmel, jo legenyseggel 3 kor alatt tulleptem a Cruiser I-et...), aztan T3 Cruiser IV-vel szoptam szinten 50%-os legenyekkel 18 kort.
T4 Coventanternel mar nem birtam ki, hogy ne vegyek 80k creditert 75%-os legenyseget, staton nagyon durvan latszik a WR kulonbseg a korabbi 50%-os tankokhoz kepest.
Mondjuk tegnap/tegnapelott volt ket nap premem is, ez is felfele huzta az atlag XPjet.
Ha jol szamolom, ~300XP-s atlaggal meg kb. 10 kor van vissza a Covenanterbol, es megvehetem a T5 Crusadert.
Tehat 8+18+45=71 csataval el lehet jutni T5-ig, ez ~10-12 oranyi tiszta jatekido, 3 delutan.T1 tankot most nem szamoltam bele, azon 2-3 kor alatt tul lehet lenni, en csak azert mentem vele 29 kort, mert anno voltam olyan mazochista, hogy addig nem adtam el egy tankot, amig ossze nem jott vele az asz. De errol mar reg leszoktam

-
galervin93
addikt
válasz
Sanya
üzenetére
Egy üveg ásványvíz a sivatagban meg ötvenezret is megér.
:-D (Sem az én, sem barátnőm kukija nem meredzik tankokra - utóbbi igen kellemetlen meglepetés volna :-D ).
Hogy mennyire exkluzív vagy sem, őszintén szólva nem tudom, bár játék közben ez a jelző nehezen értelmezhető, pláne sok előnyt nem nyújt.
Ugyanígy eladom a saját accomra érkező kis szintű prémiumokat is. Free garázshely, még ezüstöt is kapok érte. (Persze legközelebb aranyban kapnám az árát... Csak nem annyit, amennyire zavarja a szemem a kihasználatlan, garázshely-foglaló járgány. :-D Szeretek rendet tartani, ha valamit nem használoi, szanálom is kifele. Ha lenne sok időm játszani és ez lenne "életem hobbija" valószínűleg sokkal tudatosabban játszanék. De csak funból megyek, akkor meg azt szeretném, ha azonnali élményt adna, nem egy majd... talán... eccer... jellegűt. (Távoli hasonlat a horgászat, de mióta évente max annyit tudok kint lenni, hogy egy kezemen is meg tud számolni, akkor inkább megyek olyan vízre, ahol fogok is valamit. Megvan a fílingje az "egy kapásra várok egy nap" eldugott-zegzugos vizek pecáinak is, csak éppen időm nincs már ilyesmire.)
Száz szónak is egy a vége: kinek a pap... -
Sanya
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
számodra mit jelent, hogy inaktív?
Számomra azt, hogy nem léptél be vele x hónapig, és a rendszer kitörölt. Ilyen esetekben újraregisztrálhatóvá válik egyes szolgáltatóknál.
-
jano_77
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
Lanash
üzenetére
Szia!
Május óta játszom és nekem nincs ezernyi tank a garázsban de több ágat is megpróbálok húzni egyszerre, kisebb-nagyobb sikerekkel.
Első nekifutásra is a Szovjet ágat kezdtem, itteni javaslatra és ennyi csatával mint amennyit letudtál már meg volt az V-ös tier tankom de igen rossz statisztikával viszont addigra volt némi pályaismeret.
Új fiókot hoztam létre 08.20-án az említett alienes kóddal amiért kaptam 10 nap prém fiókot, prém tankot, aranyat. Szerk: Talán egy héttel csúsztam le a wg szülinapi, ajándék prém tankról
Szovjet ágon a telepítés után kapott MS-1-el indultam és a továbbiakban T-26 => T-46 => T-28 => Kv-1
Kérdés hogy neked melyik tank típus játéka tetszik mert ez három LT, egy MT és végül HT
Újra kezdés után az V-ös KV-1 -ig 3 nap és 131 csata után jutottam úgy hogy közben Brit II és Német III tier-ig haladtam.
Nem emlékszem konkrétan a fejlesztések menetére de statisztikai oldalak szerint MS-1-el egy,
T-26-al négy, T-46-al negyvenkettő és T-28-al ötvenhét csatát mentem a KV-1-ért.
Ezzel nem azt mondom hogy kezdj új fiókot hanem csak a saját történetemet írtam le, némi korábbi ajánlással mert a KV-1 egy jó nehéz tank gyakorolni, néha - néha öröm szerzésre.
Hamar fel lehet jutni az alsó kategóriákból az V-ös szintig csak rutinnal, kitalálva mit is szeretnél elérni és arra összpontosítani.
Első három napom képekben... most sem vagyok jobb játékos statisztikailag de már nem annyira érdekel mint korábban.
Beletörődtem.
-
-
PitLee
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Itt irkafirkálnak valamit, amilyen genyók kicserélik simán és nem küldibe kapod meg, szerintem írj a szuportnak

-
rlazol
veterán
válasz
Lanash
üzenetére
jozefgucci1: sry! az értő olvasásal nincs gond, de vhogy most nem vettem észre, h korábban is írtál már a témában - talán mert új hsz volt a kérdés? sry!

Lanash: lassú víz partot mos. két hónap alatt elég messze el lehet jutni, ha ráfekszel egy ágra, de pl a 213 light csata alapján, játszol egy tnkkal azután, h a kövit kifejleszteted ugye? Ami tök jó, mert tanulod a pályákat, csak ugye a gyors haladást nem támogatja
Érdemes elszöszölni az elején, mert rájössz, melyik ág fekszik, melyik nem.
Ami a prémiumot illeti: gyorsítja a fejlesztést (nem a fejlődést!) de nem létszükséglet. -
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
PitLee
üzenetére
Akkor is kell, szerintem ez szenvedélybetegség.
Imádok küldetéseket csinálni, és gyönyörködni a megszerzett prémtankon, logikát ne keress benne. 
(#104400) jozefgucci1
Akkor szerintem csak support, mert a végén kaptam a régi mail fiókomra egy megerősítő emailt (sms megerősítés is volt).
(#104403) Sanya
NEEEM!
Nekem ez járt volna.
Egyébként lemondtam a rendelést, utána derült ki, hogy nem is kapja meg senki ennyiért. A fórumában elég vegyes véleményeket olvastam a hűtéséről, ennél alapból 74foknál, bios frissítéssel 78 fokra van állítva, ennél a küszöbnél visszaveszi a GTX960M-et, és akkor ugye nem kell részleteznem, hogy throttlingol. Egy körös hűtőrendszere van először proci, utána megy a vga-ra. -
Lanash
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
Sanya
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
azért a tankért 5000-et fizetnek, ha van még valahol kód nem kezdőknek.
-
Sanya
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
egy bruttó 360.000-es laptopot 210-ért, és nem is gyanakodtál?

-
rlazol
veterán
válasz
Lanash
üzenetére
Lanash: egyrészt idő kérdése, senki se kezdett fullos garázzsal. másrészt mivel a kilövés után ki tudsz lépni a csatából és másik tankkal menni, simán lehet egyszerre több ágat húzni (bár célszerű hasonló stílust igénylőkkel menni egmás után).
jozefgucci1: Minionflash épp ma rakott be linket róla...
-
Sanya
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
újraregisztrálod azt az email címet, majd utána megadsz egy telefonszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)