Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
urak, kihasználva az akciót megvettem az E100-at.
3 skilles legénység került rá, BIA teljes, hatodik érzék, javítás, biztonságos elhelyezés, ilyesmi.
Milyen felszerlést javasoltok rá?
venti+töltésgyorsító gondolom alap, mellé mi legyen? célzásgyorsító? repeszpáncél? -
sfefe
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Ma Revo-val lepucoltam a jatekot es ujra telepitettem. Sajna a problema igy is megmaradt.
Belepek csataba es a 3. "ful"-re ugrik nem arra amit legutoljara beallitottam.
Mondjuk eddig meg a 4.-en volt mindig, a frissites ota meg a 3.-on.Nincs wvm-em sem csak par mod van beteve.... Nem ertem mi baja van.
-
kchryss
veterán
válasz
csaba17
üzenetére
Tegnap pont ugyanezzel a problémával keresettt fel valaki. Ő ha jól tudom nem használ modokat, így xvm-et sem. Nála is mindig shortra áll be. Lehet a WG rontott el valamit megint, ha igen talán javítják mikropatchcsel.
Nálam egyébként rendesen működik az idézett xvm kóddal, szóval nem tudom mi lehet a probléma forrása.
Ha kivárod a csata kezdetekor a visszaszámlálót akkor sem vált át a nagyobbra?
Ha sikerül megoldanod, írd meg. -
zodo
nagyúr
Fiók felfüggesztés mennyi ideig tart ha "csapattársat" szedtem ki?
-
csaba17
senior tag
helósztok
aki ért az xvm-hez:
az miért van, kb két napja, hogy miután betölt a map, akkor a bal ill jobb oldali player panel a short verzióra áll be?
eddig a large verzió volt, xvmet nem frissítettem, csak mikor kijött az update, akkor jó volt, mindig azt mentette el ahol aktuálisan volt, mindig a large volt.
most zavaró, hogy a legkisebbet rakja be, és ott pl a szinezés is más mert csak a legnagyobb verziónál írtam át a color fájlt.a kód elvileg jó:
"startMode": "large",
// Alternative panels mode. Possible values: null, "none", "short", "medium", "medium2", "large".
// Альтернативный режим ушей. Возможные значения: null, "none", "short", "medium", "medium2", "large".mi miatt nem alkalmazza ezt a beállítást?
modok is ugyanazok mint amiket már az update napján használtam, akkor nem volt ilyen problémám.
? -
nyunyu
félisten
válasz
CirrMee
üzenetére
BIA konkrétan mire van hatással, illetve milyen mértékben?
Papiron 5%-ot ad a legenyseg kepzettsegehez, igy 2.3% tobbletet nyujt minden olyan funkcioban, ami a kepzettseghez kotodik. (latotav, toltesi ido, celzasi ido, pontossag, kanyarodasi sebesseg, stb)
De mivel csak akkor mukodik, ha MINDEN legeny elerte a 100%-ot, igy nem erdemes ezzel veszodni, vannak hasznosabb kepessegek is.
(Plusz akkor is bukod a bonuszt, ha valakit a legenysegbol meccs kozben kilonek) -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Irigyellek!

Nekem még sok van addig. Jó lenne egy E50M TOTT.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy belépek a wotba játszok rajt majd random játék közbe leáll az egész és csakis úgy tudom megoldani ha újraindítom a gépet... A gépem teljesítménye megvan bőven hozzá úgyhogy nem értem miért csinálja de csak a wotnál van amikor belépés után 10percel csinálja van amikor órák után.Valaki segítsen mert így élvezhetetlen a játék napi 5-10 szer újra kell indítanom a gépet.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
CirrMee
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Drakula.

Én még csak nemrég fejeztem be a négyes számú kávégépemet, több mint 150e USA csillag az első kilences szintűig...
Apropó, hogy értelmes rész is legyen:
BIA konkrétan mire van hatással, illetve milyen mértékben? -
GeneraL_XTX
veterán
No gyerekek végre meglett az első TierX-es tankom az E50M személyében

-
emre
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
0.9.12\scripts\client\mods\MultiHitLog\expD.json a neve és monitor középtől számol, negatív érték balra viszi.
"Center", "x": -440, "offsetX": 0,
Nálam így néz ki a fenti értékkel, a kép még az előző patch alatt készült.
-
nyunyu
félisten
válasz
Poultier
üzenetére
a T28-Prot mennyire szenvedős stocként?
Nagyon.
Kb. annyira eletkeptelen a T25/2 csuzlijaval, mint ha T29-et a Sherman agrol kozelitened meg.
Se sebesseg, se tuzero.Ha a masik agon kihuzod a T25 AT-n a 105mm agyut, akkor mar egy fokkal kevesbe szivas a T28 Prot, de meg ugy sem elvezetes.
-
Poultier
tag
Hali,
a T28-Prot mennyire szenvedős stocként? Sajnos máig kísért a T29 stock állapotban, és nem szeretnék sz*pni annyit még egyszer

-
nyunyu
félisten
válasz
kchryss
üzenetére
A stug küldetéseknél az mt vonalhoz nem kell nagy tank, egy cromwell szintű tankkal az összes teljesíthető.

Na ja, pont Cromwellel lett meg a Stug MT15 kituntetessel, aztan nekialltam a korabban teljesitetteken javitani, aztan a hianyzo kituntetesek is meglettek Cromwellel/Comettal.
Egyedul a 3000 sebzeses (MT13?) lenne szivas veluk, ha nem lenne dinamikus platoon, azt E50-nel csinaltam meg.
Asszem Comettal 2800 volt az eddigi sebzes rekordom, de ott mar masszivan veszteseges lett a kor, mert elfogyott a betarazott 45 AP+par gold, aztan csak akkor vettem eszre, mi az abra, amikor mar a maradek HEvel ontottam az 50-60 sebzeseket 135 helyett.

-
kchryss
veterán
A stug küldetéseknél az mt vonalhoz nem kell nagy tank, egy cromwell szintű tankkal az összes teljesíthető.

Ha teljesítetted az mt-15-öt akkor ott veheted át a jutalmat ahol a küldetéseket választod ki. Ezt bármikor átveheted. Jutalom átvételére kattintasz, feljön egy ablak hogy női harckocsizó toborzása. Ott kiválasztod a nemzetiségét-tank típusát-konkrétan melyik tank-harckocsizó szerepkörét. Átveszed és barakkodba kerül.
Csak olyan tankra válaszhatod ami ki van fejlesztve illetve talán a prémium tankoknak nem kell fifejlesztve lenniük ha arra kérnéd.

-
zodo
nagyúr
Nem hittem volna de elértem az MT 15 küldetéshez (egy alap Cromwell-el) persze a Stug kampányban.
Nyilván ha meg tudom csinálni akkor jó de mi van sikerül?

Főként a női harckocsizó végett kérdem, hogy mi a nyeremény átvétel menete, minden infó érdekelne. -
Kean_Sorbo
őstag
Úgy látom jól sikerült ez a peccs, se lag, se akadozás. Egyedül a csatajelentéseket nem tudom visszanézni (a jobb alsó menüben csak a javítás, lőszerújratöltés árát jeleníti meg. Van esetleg valakinek erre ötlete, megoldása?
A T34 pedig kifejezetten jobb lett, szerintem.
-
nyunyu
félisten
Elfelejtettek kitenni a hetvegi kuldit, vagy ugy gondoltak, hogy a 9.12 bevezetos elso win triplazas+fogyoeszkoz ar felezes, meg T8+ learazas kitart kedd hajnalig?
-
Pete55555
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Ezt most pont nem észleltem, mivel az új patchel már csak az új VGA-val játszottam (volna). Másnak meg nőtt az FPS.

-
lacibacsi
addikt
válasz
Laci50i
üzenetére
A stílusod kicsit csiszolásra vár szerintem. A válasz amúgy Zozyk megadta. Az az nem egészen. Kihagyta ugyanis, hogy egy szép és rendezett garázst is kapsz!
És hidd el, mindenkinek számít, hogy mielőbb több skilles legénysége legyen. De! Nem attól fogsz jól játszani, hogy van egy 4 skilles legénységed, hanem attól lesz ilyen legénységed, hogy jól játszol! A prémium kicsit gyorsít a dolgon, de játszani kell megtanulni. -
Pete55555
addikt
Úgy 2-3 hete nem WOT-ozok, visszatértem WOW-ra
Azóta nyugodtabb vagyok, de ez most lényegtelen. 
Leszedtem már a pecccset, gondoltam nézzük meg mit alkotott a WG.
Első csata, 0 azaz nulla darab moddal csatakezdés után KIFAGY!!!
Már VGA-t is cseréltem pedig...Továbbra is állítom, hogy a WG b@sz el valamit a játékban, annak ellenére, hogy itt sokan ezt hihetetlennek tartják, csak mert náluk nem fordul elő ilyen hiba.
-
Laci50i
csendes tag
válasz
zozyk
üzenetére
Pontosan. De a kanyarlövéses beszólás teljesen alaptalanul ritka tapló volt. Régebben olvastam olyat aki megérdemelte volna, de nem kéne mindenkit ostobának gondolni alapból, jól érvelt nem fröcsögött.
A kedves topikgazdának meg elhiszem, hogy profi, de valakinek számít, hogy a legénység milyen hamar éri el a kellő skilleket, hogy eredményesebben tudjon játszani. Van ami tényleg bullshit, de az alaptalan lekezelő hangnem nem jó példa szerintem. -
Laci50i
csendes tag
Régóta olvasom, de most szántam el magam, hogy írok is. Egy teljesen jogos észrevételt oltotok le faragatlan hangnemben élen az egyik topikgazdával. Az OFFba bele se néztem, nem tudom ott mi lehet a szint, ha itt ez a normális.
Valamiért csak fizettek a prémért, ha nem számít semmit akkor miért fizettek érte? Persze hogy sok mindent meg lehet oldani prém nélkül is (stock tankot átugrani nem nagyon, legénységet képezni 4 skillre, ...), de ne mondjátok, hogy mindez nem számít amíg fizettek a prémért. -
kchryss
veterán
Felrakok egy Rampage replay-t hátha valakinek ihlet kell a küldetésekhez.
Azoknak akik még csak ismerkednek ezzel a játékmóddal illetve akiknek kevés kreditjük van, a domination 5-ös küldetést ajánlom artyval. Kb 7 csatát mentem artyval domination módban. Mind a 7x beálltam az újraéledési pontunk mögött valahova és onnan lőttem a pálya ellenfelek által gyakran látogatott részét. A 7-ből 1x sem haltam meg, a pályáknak erre a részére nagyon ritkán jut el az ellenség. Így a javítási költségen spórolva mindegyik kör plusszos lett kreditben. Kezdőknek azért is jó artyval kipróbálni ezt a módot, mert felülnézetből biztonságos helyről nézhető végig a csata és megfigyelhető hogy mik a leggyakoribb taktikák.
Többi küldetéshez ha van valakinek hasonló hasznos tanácsa, trükkje az ossza meg itt a fórumon.A csata amivel végül meglett a kldetés azért érdekes, mert úgy nyertünk hogy minden ellenséges tankot kilőttünk 3x, ami elég ritka szerintem.

REPLAY -
Blue Eagle
őstag
Köszönet neked és Zodonak a YasenKrasen Napi statisztika linkjéért, hogy én se maradjak ki, tessék itt van mindenkinek teljesen magyar nyelven: YasenKrasen Napi statisztika 9.12 (magyar)
-
Khelben
nagyúr
Aslain 9.12.3-nál másnál is sikítozik a Chrome meg a Windows, hogy nehogy futtassam, mert katasztrófa lesz?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Ez érdekes, akkor nem tudom mi volt a gebasz nálam az ASLAIN-al!?
MÁS:
most azt csináltam, hogy a működő WEBIUM-ban kicseréltem az XVM beállításokat az ASLAIN-osra, mert azt már kezdtem megszokni. Minden fasza, működik is, csak vmiért kétféle óra lett a hangárban, ráadásul egymáson és így egyik sem látszódik rendesen. Hol tudnám megnézni, hogy mi a gubanc illetve az XVM/clock.xc file-on kívül mi tartalmazhat még óra kirajzolást a hangárban?
-
Argh!
senior tag
Masnak is feltunt hogy garazsban nem mukodik a report? Csak csata kozben.
-
nyunyu
félisten
válasz
fradi81
üzenetére
Ha magasabb tier minuszos, akkor nem kell feljebb menni, vagy felváltva tolni ennyi.
Na ja, tier9 onnan indul, hogy -18k ha kilonek, ezen felul minden melleloves/lanctalp 0/lepattano 1-1.5k-ba faj.
De ma valahogy sikerult +3k-ra kihozni az E50 kort, mivel csak a 2/3 javitasi koltseget kellett fizetni, meg 16k-t loszerre, viszont 3k sebzest kiosztottam.Tier 10 javitasi koltsege 22k korul van.
Mult heti 5x szorzo+XP gyujtogetes modban hamar rajottem, hogy nem erdemes elovenni a tizes tankjaimat, mert csapattol fuggoen -15-tol -30k-ig faj a vegeredmeny, aztan nem biztos, hogy negy meccs eleg leszorzozni a Foch 155-ot vagy a hoeket.

Valami -200k volt a harom tizesem leszorzozasa utan az egyenleg.
-
rudii
tag
Csúzli!
P É N T E K! Nem is mondok többet! Csapjunk a lovak közé! 
Live Stream
-
DaveHutt
őstag
válasz
jagada
üzenetére
Bocsánat a double postért, de erre muszáj válaszolnom.
A helyedben tartanék legalább 2-2 tier 5-6-ot, rendes felszereléssel, jó legénységgel, amikben jól tudsz menni.
Ha csak egy vonalat húzol mindig, akkor lehet haladni wotban. Anno amikor volt időm rá két vonalat kihúztam ezzel a módszerrel tier 9ig.Egyébként illene már felismerni, hogy az életben semmi, de főleg a szórakozás nincs ingyen. Ha ne adj isten összejön a pénz, vegyél egy tier 8 premium tankot leárazáskor, és minden bajod megoldódik.
-
DaveHutt
őstag
válasz
kedvesgabor
üzenetére
A legfőbb erény abban a tankban a türelem. Várd meg, amíg közelre kb 1/2-3/4ig, távolra teljesen becélzott. A toronypáncél továbbra is nagyon jó.
-
Veatta
aktív tag
válasz
kedvesgabor
üzenetére
A lomhasága nem változott, a pontosság nerf határozottan nem tett jót neki.
-
kedvesgabor
tag
T34 használók, hogy tetszik a módosított vas? Anno amikor toltam nagyon a WOT-ot imádtam, de most nagyon lomhának tűnik, ágyú meg néha dob olyat...a páncélzat változás meg nem igazán tűnt fel

-
jano_77
nagyúr
NOS aki azt állítja, hogy nála működik rendesen az ASLAIN modpack, árulja el nekem legyen oly szíves, hogy melyik zoom mod van beállítva, ugyanis nekem a 48x-al most sem működik! Megpróbáltam zoomolni és azonnal megállt a tankom, nem mozdul, eltűnt a célkeresztem is!?!

-
fradi81
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
jagada
üzenetére
Dehogy nem használnak, csak sokan nem ismerik el.
Olyat kérnék, aki felvállalja, hogy használja az ASLAIN-t és sikerült leszednie a 3-as verziót, hogy küldje már el vhová felrakva vagy esetleg mammutmail-en!?
Rlazol (Laci) Neked lent van már? Mammut-on átdobhatnád.
Megoldódott, Köszi

(#105228) jagada: ha rám hallgatsz, akkor nem most adod el őket az akció alatt, mert akkor megint buksz rajtuk, nem keveset.

-
jagada
addikt
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Mit is írtam??:
"Én elvből nem költök erre a játékra és elfogadom, hogy így hátrányban vagyok"(#105227) rlazol : összefarmoltam két 5-os prém tankot + ott van a TOG II de megyek egy karikát egy jpII-vel vagy ST-I-vel és vesztes csatánál a tízes lövegeknek hála a skulló máris mínuszba visz. Alacsony tierben meg szinte csak piroskákkal játszom, ahol nagyon rapszodikusok tudnak lenni a csaták. Ráadásul, ha nagyobb tankot akarok a kicsiket mindig el kell adnom, ez lesz a sorsa most a Nashornnak, a T150-nek, a Type 58-nak stb.
-
rlazol
veterán
válasz
jagada
üzenetére
nincs olyan prém tankod se, amit a játékban nyertél? Chi-nu Kai, Tog, Dicker Max?
Mert ezekkel elég jól lehet kreditet farmolni. Mostanában, amikor kilőnek az RHM-vel, megyek addig a Dickerrel. Így a két csatát összesítve mindenképp plusszal keveredek ki, akkor is, ha épp nincs prémem és egyik csata se sikerül jól.
Ha ezek a tankok nincsenek meg neked, akkor is biztosan van olyan T5-6os tankod, amivel szívesen mész, (Nashorn, KV1) azok elég jók farmolásra, ha ennyire kreditgondod van. -
jagada
addikt
válasz
Kucsek
üzenetére
Nem artyzom, így értelmét sem látom a red-ballnak. Lehet mártirkodni, hogy de én akkorsemhasználoksemmilyenmodot attól még a játékosok többsége használja, a COD-ot meg már tényleg ne keverjük már bele.
Ha hiszitek ha nem sokszor még a kilőtt tankomat sincs kreditem megjavítani, hogy következő csatát mehessem vele.
(#105221) jano_77: Te mégis mit képzelsz????
Itt senki nem használ modokat!!!
Nem olvasol???? -
-
Kucsek
aktív tag
válasz
jagada
üzenetére
"pont azt mondom, hogy a mod segítségével elég egy pillantás és nem kell számolgatni/figyelni"
Erre ez a válaszom: páran azért tartják jó dolognak a Wallhacket- CoDban és Bf-ben mert nem kell "számolni" a meglepetéssel és "figyelni" a sarkokat , hogy kijön valaki.
Vagyunk páran azért a régi motorsok közül akik még/már Alpha/beta-ban kezdtük ezt a játékot.
Szemtanúi voltunk a játékos állomány hanyatlásának illetve korcsosluásának is.
És igen is vagyunk páran akik nem használnak modokat, mert mi talán az élményt és kihívást keressük és szeretjük.
Innen már nincs messze a következő lépés a durvább "modok"-ig. Nem is értem miért nem telepítesz fel rögtön egy Red-Ball modot? Elvileg az sem tiltott. Vagy az már neked is sok? Ha igen akkor csak örülhetünk, de hidd el sokaknak nem. Tudod hogy van ez ? Nyújtod az ujjad majd letépnék már a karod is.
Ezért kellene csírájában elfojatni az egész modosdit, mert sokan nem tudják hol a határ.
Persze , tudom meg kell hagyni az embereknek a lehetőséget, hogy seggfejek lehessenek, joguk van hozzá.
Meg aztán manapság már kihívásnak számít, ha valakinek használnia kell azt az "izét" ami a nyakán van. Sokan nyilván félnek kipróbálni, mert menten összehugyozzák/fossák magukat, mert ugye csupán ezen két dolog kontrollálására képesek használni.Üdvözlettel, egy sem modot/xvm-et és más egyéb "jogosulatlan" előnyökhöz juttató programokat nem használó játékostól.
-
jano_77
nagyúr
vki esetleg fel tudná tenni ha szépen kérem az ASLAIN 9.12.3 modpackot ZIP-elve, mert se a Chrome, se az IE nem tudja leszedni. Eddig nem volt gondom a Chrome-al!
Nagyon köszönöm előre is.
-
Stigma.HC
senior tag
De én bizony hallani akarom tőle, hogy több mindent átütnek a prémiumosok, nagyobb sebzés, gyengébb ellenfelek, kanyarlövések ecetrea... Komolyan mondom, hogy hallani szeretném kíváncsi vagyok rá nagyon.
Mert ha csak a prémium adta előnyre gondol akkor miről beszélünk?Mint minden más hasonló játékban így működik nem? Dehogynem -
jagada
addikt
válasz
Kakumix
üzenetére
Erről van szó. Pl. sok hétvégi küldit, ill. személyes küldit azért nem tudok megcsinálni, mert nincs meg a megfelelő tankállományom. Ahhoz, hogy megvegyek egy kifejlesztett tankot, el kell adnom az előzőt, plusz 2-3 másik kisebb tankot. A legénység átképzése jó esetben 75%-ról indul. Nem tudom felszerelni a tankokat modulokkal (célzásgyorsító, töltésgyorsító) mert nincs rá kreditem+ nem tudom spammelni sem a gold lőszert mint egyesek. Ki van fejlesztve egy rakat tank de nincs kredit a megvásárlásra, sokat kell játszanom stock tankokkal, ami tudjuk, hogy eléggé keserves tud lenni, könnyebb lenne csak 10-es tankokkal játszani, nem kellene +2 tierben kínlódni stb. stb. Szerintem ez elég nagy hátrány.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére

Nem kapja meg +50% kreditet és XP-t, így sokkal többet kell hajtani a fejlesztés, XP gyűjtős akciók során és a vásárláshoz is. Ha esetleg valami másra gondolt akkor elnézést kérek, hogy beleszóltam.
Amíg volt prémiumom, T10-ben is gyűlt a kredit pedig nem vagyok kiemelkedő játékos, most meg már T8-ban is figyelnem kell, hogy ne menjek mínuszba a nap végére. -
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Amúgy a jobb gombos autoaim alapból benne van a játékban, nem biztosít sem garantált találatot, sem átütést, nem értem azzal is mi a baj. Sok modot alapból beletehetne a WG (automatikus felszerelése/leszerelése az álcahálónak, csigaszemnek, legénység áthelyezése másik tankba, normális minimap stb.) és nem kellene minden pecsnél kínlódni ,hogy használhatóbb legyen a játék. Én elvből nem költök erre a játékra és elfogadom, hogy így hátrányban vagyok sok szempontból, mint ahogy te elvből nem használsz modokat, függetlenül attól, hogy rajtad kívül a csatában 29-en használnak ezt-azt.
-
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nem értelek, pont azt mondom, hogy a mod segítségével elég egy pillantás és nem kell számolgatni/figyelni. Szeretem az ilyen én elvből nem használok semmilyen modot playereket, ne haragudj, de nem hiszem el. Az meg megint röhejes, hogy kinek mi nyújt előnyt, ilyen alapon ne játszhassanak a prémium előfizetők a mezei talpasokkal, mer azok aztán igazán előnyben vannak, had ne kelljen kifejtenem, hogy miért is.
-
kchryss
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Nem kis meló lesz ám ezeknek a tankoknak a megszerzése. 5000 tankot osztanak ki a klánoknak helyezés alapján, ezt a top klánok fogják elvinni. Magyar klánok közül lehet hogy egy sem lesz ezek között. További 6000 tankot egyéni pontok alapján osztanak ki. Erre viszont egy átlagos képességű játékosnak egy átlagos klánnal akkor van esélye ha az egész kampány alatt szinte minden nap játszik. Kb 3x10 azaz 30 nap a kampány, szóval nem adják ingyen.
Tavaly ugyanezeket a tankokat osztogatták egyébként. Szóval van egy éved, fejlődj, kerülj be egy klánba ami majd reális eséllyel indul a kampányban és akkor jövőre neked is meglehet. -
gubabela
senior tag
Üdv!
Most kaptam paypalltól egy promó kódot, hátha jó lesz valakinek: "PAYPALWGCODE"
Asszem csak új acchoz jó. (500g, 7 nap prém, excelsior tank, wow: tachibana romboló) -
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy hogyan tudom újratelepíteni vagy letörölni az Aslain modpacket úgy hogy a játék beállításai megmaradjanak?
Véletlenül telepítettem azt hogy a tankok ábrája helyett kiírja a konkrét típust, így (nekem) nagyon átláthatatlan. -
h1mpi
félisten
Ne hozzátok át OFF-ból ezt légyszi, direkt azért töröltem azt a topikot.

-
válasz
jagada
üzenetére
Te miről beszélsz ? Milyen több száz tank ? Nem kell minden szituációban számolni és mikor több tankal vagy éppen csatában akkor majd pont arra fogsz figyelni még a képernyőn , hogy ki mikorra tölt be . Azt akarod nekem bemesélni , hogy képes vagy több adatot figyelemmel követni a képernyőn ,de a népszerű tankok töltés idejét hozzávetőlegesen sem tudod megjegyezni ? Mindezt még megtoldva a csapattárs segítésére tett megjegyzéseddel . Az pedig , hogy nincs tiltva még nem azt jelenti , hogy elnézhető és hú de ügyes vagy , mert használod . Ezek után gondolom a jopbb egér gombot is többet használod ( Auto aim ) mint a lövést !
Ilyen posztokkal az SG-s frissreges embereket riogasd ne engem én nem vagyok vevő erre !
H1mpi .: Használd , mert megteheted sőt én is használok párat , mert megkönnyíti a játékmenetet ennyi .DMG panel+Jimbo célkereszt és kétsoros tanklista van jah és zoom mod ennyi .
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Igazad van szerintem is az összes cheat szerű, mert megkönnyíti a játékot, de mégis engedik és én is használom a legtöbbet (warpackot nem)
Edigital: aki korán kel aranyat lel. Reggel berendeltem egy halom cuccot több accra
3 db xbox már el is kelt
A Diarmandos bónusz kód él +5%-ot jelent Nekem
Tavaly lemaradtam, idén nem. 10 perc alatt elég jól lehet keresni 
-
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
EU szerveren nincs tiltva semmilyen mod, azaz nem számít csalásnak egyik sem, ha számolgatod fejben a töltésidőt akkor azzal is csalsz, mert ugyanazt csinálod mint a mod. Amúgy meg a mod tudtommal nem számol a legénység képzettségi szintjével, ammo rack-el, ventivel, töltésgyorsítóval stb. akkor milyen előnyről is beszélünk? Ne kelljen már többszáz tank többféle gunjának a töltésidejét fejben tartanom, főleg, ha azt sem látom mikor lőtte el magát, mert egy másik tankkal is küzdök mindeközben. A csaták többségében nem 1v1 szoktam harcolni sajnos. Mondjuk az sem árt, ha tudom, hogy a leláncolt társamnak (aki ott áll mellettem letolt gatyával, mert ellőtte magát és mondjuk van még 15 másodperc mire újra betölt), addig nem ártana védeni a seggét, hogy ne kampeljon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a pokolcicával
És hidd el, mindenkinek számít, hogy mielőbb több skilles legénysége legyen. De! Nem attól fogsz jól játszani, hogy van egy 4 skilles legénységed, hanem attól lesz ilyen legénységed, hogy jól játszol! A prémium kicsit gyorsít a dolgon, de játszani kell megtanulni.
Azóta nyugodtabb vagyok, de ez most lényegtelen.