- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vegha
senior tag
válasz
#31816946 #97926 üzenetére
Ketlem. Nem tudom hogyan terjed. Abban biztos vagyok, hogy nekem valami ingyenes app-pal jott le. De hogy melyikkel azt mar meg nem mondanam. Egy idoben itt hirdettek tobben egy appot, amivel minden nap le lehet tolteni ingyen egy fizetos alkalmazast. Na, azok a napi ajanlatok kozott volt valamelyik, hordozo, gazdatest...
WDRT nem alternativa ?
-
-
-
Pacee87
aktív tag
válasz
#31816946 #94541 üzenetére
this is life, janeszgol köszönöm szépen, én is úgy gondolom, (sőt annak idején a Telenornál úgy is történt, hogy a vételi árat számolták, sőt mivel ott olcsóbb készüléket választottam kp-ben visszaadták a különbözetet) azt hiszem konzultálni fogok ügyvédemmel mielőtt erre sor kerülne...
timelord1987 én vittem magammal mindent dokkolóstól, dobozostól mindenestül, de csak a készülék a gyári töltője és a számla kellett. Azt mondta a srác, hogy legfeljebb 30 nap, de jellemzően előbb vissza szokott érni, futár fogja hozni címre. HR-t megpróbáltam, el is kezdte csinálni, majd azt mondta, hogy viszlát! Na ezen a ponton nem foglalkoztam tovább vele, képernyőzár van rajta, így elvileg nem igazán láthatják, hogy mi van rajta. SIM-hez semmi közük szerintem alapesetben sem, azt nem vehetik el, de az én helyzetem speciális ilyen tekintetben... Cserekészülék az van amit a fiókod alján találsz!
Nekem pillanatnyilag Nokia E51, ha sikerül 8.1-et raknom a 620-ra akkor az.
-
válasz
#31816946 #87758 üzenetére
A weblap címnek az m.prohardvert.hu-t írd be ....nem csak simán prohardver.hu.. Torold a régi könyvjelzőt es az ujjat m-el fedd fel... Vagy előzmények,sutok torlese es attol is vissza áll ha az alapertelmezett a mobilis ua a bongeszoben.
Seadrone
Az 520 es a stick nem fog együtt működni,nincs otg... Kellene egy usb mifi amibe a sticket dugod s aztán azzal osztod a netet ... -
Spet
addikt
válasz
#31816946 #87646 üzenetére
Pl leszeded a Radio FM Phone alkalmazást. (már csak alkalmazások segítségével lehet rádiót hallgatni)
-
tatararpad
őstag
válasz
#31816946 #86794 üzenetére
Androidost vagy iPhone-t vegyél, a Microsoft kijelentette, hogy nem érdekli a consumer szektor, a gyártókat eddig sem érdekelte a Windows mobilon legyen az WP vagy W10M (ezért is vették meg anno a Nokiát), az alkalmazás fejlesztőket sem érdekli egy marginális rendszer, lásd Facebook és Skype esete (ami amúgy saját gyerek ráadásul). A platform gyakorlatilag döglött tehén most, ha ilyet veszel ennek tudatában tedd.
-
martin66
senior tag
válasz
#31816946 #86794 üzenetére
L950 és nem bántam meg.
- Az MS a lumiák készítését decemberben megszünteti. A jelenlegi stratrégiája az, hogy ő csak szoftver gyártó lesz. Nincs megerősítés erről, de logikus döntés lenne, ha az MS is úgy csinálná, mint a Google és teljesen bele illene a képbe: mint a Google ő is csak a szoftvert készíti és mellé 1-2 telefont évente kidob, az MS esetében ez lenne a suface phone HA lesz, akkor valószínűleg jövő év ősze vagy 18 tavasza várható. Nem siet az MS ő nem a sima felhasználókat akarja, hanem az üzleti felhasználókat célozná, mint egy hybrid PC, ami nem mellesleg telefonálni is tud (ennek az első verzióját látjuk a 950 és a többi continiuum képes eszközzel). Az tény, hogy az MS elbukta a fogyasztói piac okostelefonját, de a W10 one core (1 mag rendszer) és az UWP nagyon jövőbe mutató, ennek az eredménye néhány év múlva sokszorosan fog látszódni, de még túl új. És, mint a Gogole stratrgiája, hogy a hardvert, meg 3. fél gyártsa majd.
- A pletykák szerint a következő RS2 tavasszal és RS3 a mobilra fog koncentrálni (jelenleg RS1-nél vagyunk). Augusztus óta kijövőő insider verziókban is már fejelsztgettek pár apró, de újabb funkciókat. RS2-vel ami már elvileg biztos jönni fog az, hogy az okos kütyük tudnak majd sms és hívás értesítést és egyéb funkciókat adni, azaz telejsértékűként tudod majd használni az okosórákat legalábbis os-be benne lesz a kód. Továbbá a pletykák szerint természetesen a Continiuumoot fogják nagyon fejleszteni. A jelenlegi nagy hiányosságokat megcsinálják, hogy már-már mondhatni, hogy teljes értékű pc legyen a zsebedben. Értik ezalatt, hogy ugyanúgy tudsz majd több ablakot tetszőleges helyen megjeleníteni, mint PC-n (multi ablakok). Ezzel már mondhatni, hogy PC-ként megy a telefon azt leszámítva, hogy csak UWP appokat tehetsz rá, mert az fut Continiuum alatt. A többi újdonságot nem tudok ezek nagyon nagyon jók és hasznosak, de biztos lesz ezen kívül számtalan ezeknél sokkal kisebb volumenü, de hasznos újdonság. (Ezeekt az infókat ne oszd sehol, mert csak pletykák és nem szeretjük a pletykákat.)
- Nekem 950-em van és jövő őszig biztos maradok a platformon, mert imádom a kinézetét, elkéepsztően gagyinak találom a android és az ios GUI-ját. Addig is jövögetni fognak szép lassan, mint most az UWP appok, remélhetőleg kicsit több és gyorsabban. Az biztos, hogy 1 évvel ezelőtti app kínáalthoz képest sokat javult és valami el fog tűnni, mivel kevés új wm lesz valami meg jönni fog mert az UWP miatt PC-n mobilon xboxon lehet hasznáélni. A mobil szoftver frissítést az MS hivatalos bejelentései szerint nem fejezik be biztosan 19-ig. Logikátlan is lenne, hiszen a 10 előnye az, hogy 1 mag van és az fut mobilon, pc-n és xboxon.
Dönts ahoy akarsz jelenleg két világ között áll az MS. A régi jelenleg uralkodó okostelefon piácán és a másik, ami most kezdődik amilye egyedül az MS-nek van az új világ az, hogy telefon, mint hybrid PC, de ez most jelent meg, még gyerek cipőbe jár (Continuum-ról van szó, ehhez olyan készülék is kell pl 950). Ez van két világ között vagyunk és még minimum 2 évig szerintem ott is leszünk. Ha jól csinálja az MS ezt, akkor nagyot tud ezzel szakítani: A mobilod a PC-d! De ehhez még évek kellenek. Jelenleg a konkurenciától nem látunk iylen hybrid megoldást (am,i szerintem a jövő és az ms szerint is), de meglátjuk, mivel ukkol elő a konkurencia meg az idő.
egy szó mint száz. én maradok a w10 mellett, nekem a snapchat nem hoz annyit, hogy platformot váltsak. oprendszer ms ígérete szerint lesz támoghatva egy jó darabig, és a fenti okok miatt nagyon logikátlan lenne, ha nem lenne, új appok az uwp miatt lesznek a régi appok, amik csak mobilra készültek szép lassan el fognak tűnni.
a döntés rajtad áll.
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#31816946 #76856 üzenetére
Kb fél órája "tért magához" az első bekapcsolás utáni telepítésektől, tehát egyelőre csak azt tudom írni, amit fentebb, gyorsabb, nagyon sima rendszer, telefonálás közben a hangminőség sokkal jobb, mint 640-en, az SD kártyát gyorsabban kezeli a szoftver, mint a 640-es w10 alatt és hát a dizájn és kijelző, mint írtam engem ez vett meg kilóra.
Később lövök vele pár képet alapon, aztán meglátjátok. Alapból a 156-os volt ezen, de már jelzett, hogy a 164-est le kellene szedni a további gyorsulás és stabilitás érdekében.
Egyelőre mást nem tudok most írni, ilyen rövid használat után.
Lacielvtárs: köszi
-
válasz
#31816946 #76530 üzenetére
1., Online weboldalakkal lementeni mp3-ba az adott valami a youtube-ról. Vagy 40 ilyen online megoldás van amibe csak egy linket kell másolni és már menti is a gépedre az mp3-mat
2., Mp3DirectCut... ingyenes, telepíteni sem kell. Vágóprogram... veszteségmentesen vág... és ment utána mp3-ba. -
onlineair
tag
válasz
#31816946 #76530 üzenetére
Én ezt úgy szoktam (mivel nem találtam normális vágó programot) hogy Firefox DownloadHelperrel leszedem a videót (tehát nem alakítom mp3 fájllá) majd a MovieMaker-ben így kivágom azt a részt ami kell. Ezután alakítom mp3 fájllá azt a részt ami szükséges, erre nekem a legjobb és ingyenes program a Miksoft féle Mobile Media Converter...
-
Bukk900
őstag
válasz
#31816946 #75951 üzenetére
Elindítod pl. a Here Maps appot és a bal alsó sarokban rányomsz a zöld pontra. Ha nem jó az iránytűd, akkor jelzi, hogy hadonássz vele 8-as alakban. Ilyenkor a közelben lévők furcsán nézhetnek rád...
Kedvenc iránytű programom is szokta kérni indításkor, ha régen használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest