- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Megjött nekem is a frissítés OTA-n, magyar régió.....
Üdv Nagya -
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #651 üzenetére
Nekem is megérkezett az OTA. Nem tudom van e köze hozzá de a fastboot rom után Magyar régión hagytam, tegnap Szingapur ra váltottam és így jelzett most. [kép]
-
jencsikdani
tag
Én már igen, úgymond. Fastboot-al raktam fel magamnak a Hyperos 2.0.1-es verziót. Onnan pedig OTA-n kaptam a beta 2.0.6-ot. Bevolt ragadva a verzióm 1.0.16-ra.
Illetve egy másik felhasználó is már jelezte a csoportba hogy megkapta de ő globál régiós, Én Európa-in
Illetve szolgálatatónak szerintem semmi köze nincs hozzá, Nem a szolgáltató adja ki a frissitéseket hanem a Xiaomi és nem fogja nézni ki milyen szolgáltatónál van világszerte. De ez csak az én véleményem. -
n0is3es
aktív tag
Srácok, valaki kapott már Hyp OS 2-t? Azon gondolkodom hogy szerintem nem csak imei hanem szolgáltató függvénye is a frissités
Válaszotok előre is köszönöm
-
coreska
aktív tag
válasz
jencsikdani #629 üzenetére
Nem tudom elírás volt-e, mert a 2.0.7 követte.
-
n0is3es
aktív tag
Srácok, kipróbáltam pár módszert, lehetetlen ingyen megkerülni a bootloader nyitást com app nélkül
Tehát F4 GT Hyp 2.0.1.0 12T Hyp 1.0.16.0 ragadt
Nem tudom a xiaominak miért kellett a nyitást megvariálni, Hyp előtt minden könyebb volt
A samunál legalább csak a knox számláló ugrik de tudod nyitni a bootloadert még mindig. A Xiajomi meg kiadott egy olyan rendszert amitől lehetetlen megszabadulni
-
n0is3es
aktív tag
válasz
jencsikdani #644 üzenetére
Poco F4 GT-n nekem semmi változás nincs
Hyp 2.0.1.0 de Android 14, az A15-t nem kapta meg hiába van benne Snapi 8gen 1
-
jencsikdani
tag
Amúgy a Hyperos 2 frissitést szart sem hozott, hozott pár új szép animációt, meg átdolgozott időjárást, kb ennyi. Aztán 6 gb vagy mennyi volt. Nyílván az új Android verzió miatt
-
n0is3es
aktív tag
válasz
jencsikdani #641 üzenetére
Hát nem tudom, megvárom még a mai du 6-ot vele és megpróbálom még 1x hátha megkapom a hozzáférést. Nem értem a Xiaominak miért kell ennyire tólbonyolítania mindent, a régi módszer miért nem volt jó nekik?
-
jencsikdani
tag
Na közbe olyat olvastam, hogy 1 Xiaomi fiók, 1 eszközt unlockolhat 1 hónapban. Gondolom ez mind PC-n mind Xiaomi Com. appban értetendő.
Illetve elvileg belépsz az accountba és 72 óráig benne kell legyél hogy unlockolhass.
Xiaomi Community appban a régiónak Global-nak kell lennie.
Onnan mész és Xiaomi Com. appban jelentkezni a Bl unlock-ra. Nem tudom ez köti-e össze az accountot az unlock progressel.
Ennyit találtam. Mást nem nagyon. Egy képet majd esetleg tudsz dobni mit ír ki amikor próbálsz jelentkezni, vagy pc-n alkalmazással unlockolni ?
(UI: PC-n alkalmazásánál elinditásánál mindig bekell jelentkezni Xiaomi fiókba, ott lehet ez az összekötés menete. Az a baj erről sehol nincs részletesebben leírva hogy mi ennek a menete, én se csináltam semmi ezzel kapcsolatosat, szóval ennek automatán kéne mennie gondolom)
Illetve valaki azt írja hogy SIM kártya is szükséges. De ezt hülyeségnek érzem. -
n0is3es
aktív tag
válasz
jencsikdani #639 üzenetére
Igen bevagyok logolva
Egyébként 1660 napos az accom
-
n0is3es
aktív tag
válasz
jencsikdani #634 üzenetére
Amit második opciónak írtál sajnos nem működik
(Please add your account in setting-Dev-Mi-unlock status) És ez az a rész ahol nem tudom az accom összekapcsolni a telefonnal, mert írja hogy Mi community to apply permission
-
jencsikdani
tag
Majd ha sikerül egy véleményt kérnék ha nem gond
12T-re régóta gondolkozom hogy rákéne dobni egy Xiaomi.eu romot. De sose vettem még eddig rá magam. Sose használtam még, de még Hyperos előtt sokan dicsérték hogy sokkal jobb mint a MIUI.
Ha frissitéseket jobban dobálják ki rá akkor már megéri
-
n0is3es
aktív tag
válasz
jencsikdani #632 üzenetére
Szia köszi a tippet, ezt eddig nem tudtam
Pedig már pár Xiaomit unlockoltam plussz frissitettem xiaomi.eu-ra
Kipróbálom és még1x köszi
-
jencsikdani
tag
1.Opció: Xiaomi Community app-ban alul ME gomb és ott van olyan hogy unlock bootloader, ott tudsz rá jelentkezni, minden nap 18:00 órakor van magyar idő szerint a reset. De általában mindig fullon van , azt nem ajánlom.
2.Opció. PC-n Mi unlock alkalmazás, telefonon fejlesztői beállításba bekapcsolod USB hibakeresés és OEM unlock és utána gépen akármikor tudod nyitni-zárni. USB-vel géphez csatlakoztatod, bekell jelentkezni a Xiaomi fiókódba, van QR kódos bejelentkezésre is lehetőség, utána telefont fastboot módba rakod (Hangerő le plusz bekapcs gomb), és elvileg rákell tudj nyomnod az unlock gombra. Onnan megvárod, ha sikerült akkor minden zöld szöveg zöld lesz és elkezd bekapcsolni a telefonod.
Fontos, a bootloader nyitása töröl minden adatot a telefonodon, ha fontos előtte csinálj biztonsági mentést. -
n0is3es
aktív tag
Kifutottam a szerkesztésből, a Xiaomi Com appos bootloader unlockot megtaláltam, de még mindig ott a kérdés hogy miért nem tudom a mi accom a telefonhoz kötni? Recoveryből kellene egy gyári törlés? Válaszotok előre is köszi
U.i fejlesztői beáll. belül a Mi unlock állapotnál hibát dobCouldn"t add.....
-
n0is3es
aktív tag
Srácok, szereztem egy F4 GT-t a 12T mellé
Egy kérdésem lenne, hol kell kérvényezni hogy bootloadert tudjak nyitni? Az F4 GT-re menne egy Xiaomi.eu rom (mivel EOL-os lett) a 12T-re pedig a hyp 2.0
Válaszotok előre is köszönöm.
-
coreska
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ki hogy áll a frissítéssel, de nekem megjött a 2.0.1.0-ra egy 2.0.6.0 frissítés, pedig most magyar régión voltam. -
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #622 üzenetére
Ezeket végigzongoráztam. Igen kértem engedélyt. Vártam egy csomót rá. De ez még tavaly volt. Azóta nyitom zárom ahogy kedvem tartja. Érdemes a jogosultságot megszerezni.
-
jencsikdani
tag
válasz
jencsikdani #622 üzenetére
-
jencsikdani
tag
válasz
Borrower #621 üzenetére
Igen de a Hyperos óta engedélyhez kötött ki nyithassa ki, Xiaomi Community appban lehet jelentkezni rá, aztán vagy bejutsz vagy nem, szerencsejáték. Ennél az appnál is ha megpróbálod kinyitni, azt írja hogy elsőnek jelentkezz a Xiaomi Community appban, Neked engedte csak simán kinyitni ?
-
Borrower
tag
válasz
jencsikdani #620 üzenetére
[Ezzel] Alapból ezt javasolja mikor a fejlesztői beállításokban gépészkedik az ember.
-
Borrower
tag
Na akkor tehetnek egy szívességet, nem várok semmire. BL nyitás XiaoMiFlashtool és kész:
-
coreska
aktív tag
válasz
jencsikdani #616 üzenetére
Az sem valós, hogy IMEI szám alapján adják ki. Nekem több frissítés csak Szingapúr régióra állításra jött csak meg, pedig az IMEI magyar régiónál is ugyan az.
-
jencsikdani
tag
válasz
Borrower #615 üzenetére
Mindegyikre ezt szokták írni, ez a kifogásuk arra hogy miért nem egyszerre kapja meg mindenki. De általában Stable (Stabil) verziót külön nem szoktak kirakni amit mindenki megkap, Hanem ebből a részlegesből kapja meg mindenki.
Simán IMEI szám alapján adják ki a frissitést régiókra és országokra osztva, aztán eljut amikor eljut.
Amit a Xiaomi csinál a frissitésekkel szerintem vicc kategória, Volt itthon egy Xiaomi 13T és egy Xiaomi 11i telefon. Még annó a hyperos 1 frissitést 2 hónnapal hamarabb kapta meg a 11iEz az első Xiaomi telefonom ami újabb (10 éve volt kb előzőleg Xiaomi) , 2 éve vettem. De nekem nem jött be, már csak a szar frissités miatt se. Következő telefonom biztos valami más márkától lesz. Ami lassan be is következik. Amint lejárt a garancia elkezdtek elő jönni a jelei, Random kikapcsol, akadozik stb, stb stb..
Illetve lehet csak én kaptam selejtet, újonnan vettem, megvétel után 1 hónapra elkezdett "lepattogzani"(?) a hátlapról és keretről a festék, Teli van a matt felület fényes kis foltokkal. -
n0is3es
aktív tag
Srácok, valaki megkapta már a 2.0.1.0-t? Bárhogy próbálom nem akar frissítést találni
Bootloadert pedig nem szeretnék nyitni mert még garanciás a telefon a Tcomnál.
-
coreska
aktív tag
válasz
jencsikdani #599 üzenetére
Sziasztok!
Szingapúr régióra állítva most frissül a telóm 2.0.1.0 VLQEUXM-re. -
Borrower
tag
Nagyon szeretem ezt a telcsit. Addig nyúzom amíg kap támogatást. Sajnos már egyre közeleg a vég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest