-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karway
csendes tag
Ezt ismeri, illetve használta már valaki?
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz MasterMark #95255 üzenetére
Sokan, sokféleképpen értelmezik, de pl. itt ezt írja:
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz this is life #94791 üzenetére
Azon kár vitatkozni kinek mire elég, nem elég egy mobil (okos) teló, akinek w10m kevés, tud választani mást, a mai helyzetet a piac alakította így, a MS alapvetően szoftver előállító cég, ebből jön az is amit alább írsz, hogy más platformokon ma jobban működnek bizonyos "saját" dolgaik. Majd jött a Nokia-MS /Lumia/ próbálkozás az okosteló/mobil piacon, majd a MS-on belül a Surface vonal elindítása, ebből a családból a piacon egyelőre a Phone hiányzik, a jövő zenéje mikor lesz/lesz e belőle szerintük is piac képes eszköz, azon vannak hogy legyen, amint írtam is.
Nem személynek mentem neki, többször is leírtam, az a hozzáállás visszataszító számomra, ha valamivel problémám merül fel, akkor jön az eszetlen fikázása mindenkinek, gyártónak, e gyártó termékeit még ma is használóknak...stb., az meg főképp nem érv, hogy valamikor mennyire segítőkész voltam, akkor most jogot formálok arra is, hogy fikázzak mindent és mindenkit aki képes ezt használni ma is. Számtalan fórumon voltam/vagyok jelen /huszon éves nagyságrendben/ rengeteg segítség, megoldás keresésen túl, de soha nem gondoltam, hogy ez érv lenne bármikor is arra ha egy termékről megváltozik a véleményem, akkor jogosan fikázom e fórumon. Abban van a nagy igazság amit írsz, ha tényleg úgy kell döntenem, hogy "váltok" azt tutira csendben teszem.
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz Blue Eagle #94777 üzenetére
A trollkodást természetesen én se rá értettem, hanem a nem is túl sokkal előbbi már unalomig ismert sirámokra, de hogy egy kis bíztatót is írjak a kitartóbbaknak:
Évek óta létezik Surface Phone (minimum 3 féle verzió), folyamatosan emelve a specifikációkat, de addig amíg nem lesz "mindent felforgató", és közel tökéletes felhasználói élményt adó, addig nem fog megjelenni.Never Settle
-
karway
csendes tag
újabb kis morzsa a (lehetséges) surface phone-ról:
Never Settle
-
karway
csendes tag
-
karway
csendes tag
válasz Partyface007 #93643 üzenetére
egyik másik képen látszik egy friday july 14 dátum, és ez idén éppen erre a napra esik...
Never Settle
-
-
karway
csendes tag
válasz this is life #93419 üzenetére
háát lassan már nekem és még 1-2 embernek kell szemlesütve azt írnom, nálam egyikkel sincs semmi gond amiket felsoroltál, annak ellenére, hogy tudom ez azokon nem segít akiknél jelentkezik
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz Blue Eagle #93417 üzenetére
Ok, én meg a "valóságosról" beszéltem, mert azt írtad valóságban 332 van ahogy PC-n, de nem, mert RP-n van csak 332 mobilon
napokban talán összegereblyéznek, akkor talán majd ezek is jól mutatják mi hol van[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz Blue Eagle #93414 üzenetére
a mobilon hivatalos ágon a 297 van, insider RP-n van a 332
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz turbulencia8 #93153 üzenetére
ja ja, nem mindenki szerint elég halott ez még vagy utolsó kenet?
[link]Never Settle
-
karway
csendes tag
a halotton a temetés előtt még csinálnak egy kis ránc felvarrást
[link]Never Settle
-
karway
csendes tag
-
karway
csendes tag
Variációk SP-re
[link]Never Settle
-
karway
csendes tag
-
karway
csendes tag
És akkor megint csak az "új remény" jegyében ha egyeseknek nem is tetszik, hogy nem csak az ő rémálmaik léteznek
[link]Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz this is life #91722 üzenetére
A nagy kérdésre, hogy támogatott lesz e, szerintem a "one core" lesz a válasz W10 on x86/x64/ARM
Never Settle
-
karway
csendes tag
Csak egy rövid megjegyzés ahhoz, hogy ki és miért fejleszt vagy nem fejleszt WM-re, szeretem forma 1-et, az új tulaj adott is ki mobilra appot, mit ad isten WM-re is aztán ott van a Fitbit, már mennek az értesítések is az okos karkötőin, és ez csak 2 személyes példa.
Never Settle
-
karway
csendes tag
hogy a sok negatívum mellett azért legyen kis pozitívum is, vannak akik így gondolkodnak/próbálkoznak, már ez is nagy szó a W10M kapcsán:
Never Settle
-
karway
csendes tag
Fitbit + W10M
Never Settle
-
karway
csendes tag
A sok sírásó mellett jó látni, hogy van aki másképp gondolkodik:
Never Settle
-
karway
csendes tag
A MS-ról és elképzeléseikről egy nem akármilyen bennfentestől:
Never Settle
-
karway
csendes tag
Most nem keresem vissza ki volt az aki nemrég épp az android s8 új "zseniális" ötletét ajnározta szinte leszólva a 950-es írisz szknnerét, hát neki ajánlom ezt a cikket
nagyjából ezen a szinten van a droid biztonság szempontjából
[link][ Szerkesztve ]
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz zsoltzsolt #90477 üzenetére
nézd meg extrák alatt...
bocs nem neked, hanem 7s26c-nak
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
karway
csendes tag
-
karway
csendes tag
válasz bluemirage #90056 üzenetére
akkor erre a mobilabb világra, és a 10-ben lévő funkcióra épülő megoldásra egy példa:
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz bluemirage #89915 üzenetére
a millió légy sem téved, ahogy te sem...
belegondoltál egyszer is abba, hogy a "PC" piacon akkora fölényben lévő op-rendszer készítője csak úgy feladja a mobil piacot?
hol vagyunk már most is az app-bökdöséstől...ehh... hosszúNever Settle
-
karway
csendes tag
válasz this is life #89328 üzenetére
asztali nálam "atom" stabil, az SP telefonokról meg nekem az a véleményem, reményem hogy a lenullázás mellett/ helyett inkább kicsit átértelmezi a mobil eszközöket, használhatóságukat, tényleges "ökoszisztémába" rendezi a windows-os dolgokat
Never Settle
-
karway
csendes tag
-
karway
csendes tag
insider fast ringen jön 14936.1000
Never Settle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest