Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KunEmber #60473 üzenetére

Mondjuk még így is több szót ismer, mint mondjuk a swfitkey :/ A swype egész jó, csak undorítóak a témák rá, és a fejlesztők meg szarnak a kinézetre (meg kb minden más user feedbackre is, ahogy láttam). A droid alap billentyűzetéhez képest meg persze ég és föld, az AOSP/google billentyűzeten még magyar nyelv sincs, csak egy angol billentyűzet, amin felcserélték az y és z gombokat, semmi prediktív bevitel, vagy automatikus korekció lehetőség.
    Olyan nem tudom elképzelhető-e W10 alatt, hogy megnyitják a billentyűzet api-t, mint iOS-en tették a legutóbbi verzióban. Nem lenne rossz, bár nem tudom, hogy mennyire jönnének olyan nevek, mint a swiftkey.

bwooster: Ez lehet, de az még több mint fél év, és a mostani csúcskategóriában már most több mint egy éves hardver van :U Oké, hogy nem szerencsés túl gyakran frissíteni a termékvonalat (Sony), de azért nem árt, ha mondjuk a hardvergenerációkkal szinkronban tartják.
    Ha mondjuk most kihoznának egy Snapdragon 810-re épülő telefont, amin 8.1 van, de frissül 10-re, az mivel rosszabb, mintha fél év múlva kihoznak egy ugyanilyen telefont egyből 10-zel? A 730/735 simán jöhetett volna sd410-zel például, vagy a 930 is egy sd801/805-tel. Mégy úgy is, ha alacsonyabb órajelen fut, mint a droidos telefonokban, mert mondjuk WP alatt nem szükséges akkora nyers erő.

Új hozzászólás Aktív témák