- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz KunEmber #60473 üzenetére
Mondjuk még így is több szót ismer, mint mondjuk a swfitkey :/ A swype egész jó, csak undorítóak a témák rá, és a fejlesztők meg szarnak a kinézetre (meg kb minden más user feedbackre is, ahogy láttam). A droid alap billentyűzetéhez képest meg persze ég és föld, az AOSP/google billentyűzeten még magyar nyelv sincs, csak egy angol billentyűzet, amin felcserélték az y és z gombokat, semmi prediktív bevitel, vagy automatikus korekció lehetőség.
Olyan nem tudom elképzelhető-e W10 alatt, hogy megnyitják a billentyűzet api-t, mint iOS-en tették a legutóbbi verzióban. Nem lenne rossz, bár nem tudom, hogy mennyire jönnének olyan nevek, mint a swiftkey.bwooster: Ez lehet, de az még több mint fél év, és a mostani csúcskategóriában már most több mint egy éves hardver van Oké, hogy nem szerencsés túl gyakran frissíteni a termékvonalat (Sony), de azért nem árt, ha mondjuk a hardvergenerációkkal szinkronban tartják.
Ha mondjuk most kihoznának egy Snapdragon 810-re épülő telefont, amin 8.1 van, de frissül 10-re, az mivel rosszabb, mintha fél év múlva kihoznak egy ugyanilyen telefont egyből 10-zel? A 730/735 simán jöhetett volna sd410-zel például, vagy a 930 is egy sd801/805-tel. Mégy úgy is, ha alacsonyabb órajelen fut, mint a droidos telefonokban, mert mondjuk WP alatt nem szükséges akkora nyers erő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- 20 éve regisztráltam
- AliExpress tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest