Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Volt már régebben is elég komoly szinten, régebbi tagok emlékezhetnek rá.
-
Jarod1
veterán
azt megértem ha egy nagy cég ellen nyomnak 1 ilyet, de egy magyar cég ellen??
Tudjátok már honnan jött és kik csinálják? -
A macskás kép mindent visz.
-
herion
tag
Nah, már épp akartam írni a tekelomos topikba este, hogy másnál is van a gebasz vagy csak lapcsaládnál. Én annyit tapasztaltam, hogy 8-10 másodperc volt egy lapfrissítés.
-
-
Kitartást
-
-
zzola
titán
Frissült a böngésző, majd újraindítás után "nem biztonságos az oldal" üzenetet dobott. NA akkor tudtam, hogy itt valami nem kerek. Csak pár percig nem értem el az oldalt, azóta nem volt kimaradás nálam.
-
1-2 leállást tapasztaltam a mai nap.
Lassulást nem volt tapasztalható.
-
Csapataitok jol vizsgaznak, nem tunt fel lassulas.
-
b0rZ
aktív tag
Genyamama te vagy az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hullámokban érkező DDoS támadás zajlik a szolgáltatásainkkal szemben napok óta, de tartjuk a frontot.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest