- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
válasz Ice_Man22 #94144 üzenetére
Mindkét tesóm sima P9 Lite-ot használ, én csak ránéztem, így nagyon nem tudok nyilatkozni. De nem panaszkodnak, szerintem jók a Huawei-ek. 640 után valószínű jobb lesz
Nem csak hozzád, hanem mindenkihez aki váltani szeretne fordulok a kérdésemmel:
Gondoltatok arra, hogy Nokiát vegyetek?
Jól összerakott fém ház, nem megpiszkált Android, ráadásul majd Carl Zeiss optikával is jönnek állítólag. Nem tervezem a váltást egyelőre, de ha nem lesz windows-os telefon, gondoltam arra, hogy majd Nokiát fogok venni.
Mi 8 & Mi Band (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
this is life
Ármester
válasz Ice_Man22 #93941 üzenetére
Sajna CU update felejtos , igy csak a fenti modszer marad (tarhely belakasa az rs1 utan hogy ne tudjon frissulni rs2-re) esetleg registry hack interop appal ami az xda-rol toltheto le es atirni a telefonod registry ertekeit az x30 sorozat valamely tagjara pl 830 ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Ice_Man22 #93911 üzenetére
Melyik lumiad van es mi lenne a gond ? Hatha lehet orvosolni a gondod ...
K-adi
Ne bantsd a 925-ot , szep egy telefon , a rendszer gondjairol nem az eszkoz tehet , meg aztan ugy is OS-t es telefont valtottal , igy eleg ha bosszubol a fiokba teszed...
Jo nektek hogy nyaraltok , nekem meg egy honapot ki kell tartanom ,utana tipli pihizni ...
Az IOS,Droid felhasznalok pedig kapjak be (igaz en is azt hasznalok ,ugy hogy vissza van vonva az elobbi kijekentesem) ..inkabb kapja be Dona 😀Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
k-adi
nagyúr
válasz Ice_Man22 #93911 üzenetére
Dehogy gyászolunk! Nyaralunk! a droidosok meg az almások pedig a partvonalról nevetnek..
Amúgy én is próbáltam kettétörni a lumia925-m de nem sikerült, nagyon masszív. Ha egy valamit eltaláltak, akkor az a modellnek a strapabírása.
Következő az lesz, hogy kocsikerék alá rakom és áthajtok rajta -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Ice_Man22 #93636 üzenetére
Mert, ami rajta van W10 összecsinálta magát. Előtte nyomj HR-t, aztán abban a szűz állapotban, ha felállt a rendszer fogaskerekezések és telepítések után, mindjárt ereszd rá a WDRT-t, akkor menni fog.
Jah és igen a válasz a kérdésedre, de nemcsak téged!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
RMZ250
senior tag
válasz Ice_Man22 #85595 üzenetére
78.000 ft szállítással együtt. Muszáj a 17 dolláros szállítást választani mert csak így biztos az áfa és vámmentes behozatal. 5 munkanap alatt itt volt.
zsoltzsolt kicsit tartottam tőle de így megtapogatva nem vészes a mérete. Tartalom fogyasztásra pedig sokkal jobb a nagy kijelző. Amúgy élőben ultrabrutál gyönyörű a készülék. Amiért még ezt választottam a durva aksi: 4850 mAh
[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
MODERÁTOR
válasz Ice_Man22 #78641 üzenetére
nem én blamálom, de ha rányomok a kapcsolatok csempéjére és 2 másodperc telik el a betöltés feliratig, majd további 1.5 másodperc amíg belép, az számomra lassú
spotify : 2 mp a betöltés feliratig, 6 másodpercnél megjelenik a spotify logó, majd a 16. másodpercben már használható is.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Francia91
veterán
válasz Ice_Man22 #77843 üzenetére
Érdekes dolog ez a W10 alatti akkutéma... Valakinél jobban merül, valakinél nem...
Nekem pl az 1020-asomon van a W10M, de nem vettem észre tapasztalható különbséget, hogy jobban merülne... Másnál meg majdnem feleződik az akkuidő..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
törölt tag
válasz Ice_Man22 #77172 üzenetére
nem tudom... de miért nem lehetett egyből a .164et kiadni... nem is értem... jó hogy nem .107,.122,.164 sorrendben adták ki, vagy a legszebb hogy 10586.0-tól kezdve és sorba-sorba az addig kiadott build-okkal.. be is fonták volna a userek a hajukat mire 9 build-ot felraknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest