- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes összehasonlítás nekem a te eseteddel, h én pont 2015 nov-ban vettem egy L640-et (telenor 0-ért adta előfizetéssel) h kipróbáljam a WM platformot, kb 2-3 hét után adtam is el (addig se fő telefonként volt használva)
1 évvel később kíváncsiságból vettem egy másik L640-et használtan, h megnézzem milyen rajta a W10.
Nem kellett volna, még szerencse hogy 1000 Ft buktával el tudtam adni egy kőművesnek, aki fél évente elfogyasztott egy ilyet (leesik, eltörik, etc.)
Ez alapján később sem vesztettem sokat, h nem tartottam meg.Fél off:
BTW, érdemes beleolvasni a kommentekbe ennél a wincentralos cikknél.
Néma döbbenet kategória, kb azokhoz a japán katonákhoz tudnám őket hasonlítani, akik a dzsungelben még a 70-es években is azt hitték h tart a második világháború -
Sjkolrd
aktív tag
Engem inkább most az a kérdés foglalkoztat, hogy mikor megnyitottam a 99.701. Verzió számú Messenger-t volt hang/video hívás,majd eltűnt az egész. 735-s készülékről Messenger frissítés majd megnyitás hang/video hívás aktív, majd eltűnik..Ez olyan mintha direkt menne a sz.. Másnak ilyen tapasztalat?
-
this is life
Ármester
Elvileg a sima hr nem jo , mert attol az outlook hal le, mar mint a csempeje , par honapja legalabbis igy volt . Ezert wdrt-zek
Retroid
A release preview ring .479 vegu stabilnak tunik .. legallabbis egy het hasznalat alatt eddig semmi nyug .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Inkabb csak vedd ki egy par napra az sd-t es ugy nezd meg mit alkot a telefonod, nalam egyedul a kamera app tetveszkedik ha hdr es a vaku automatara van allitva , akkor dob egy uzenetet hogy nem tudta menteni. A messenger utan neha pottyoz csak hogy ujra tolti a start screen, de a tobbi hiba nalam nincs . RP ring .479
Amugy nalam akkor van ujratoltes amikor weben logok, szol kozben a zenelejatszo , es elvileg nehany app még ott mosolyog a hatterben , na ilyenkor van egy pillanatnyi pottyozes... ha minden bekapcsolasnal az sd-re panaszkodik akkor azt az sd-t hanyagold , s nem azert mert barmi baja van , hanem mert a rendszer nem jol kezeli .. nalam egy class10 samsungot es sandisket is kiutalt magabol ... ahogy megkozelitettem a 40% kornyeki foglaltsagot az sd kartyan ... most egy kingstone-al el van .. ki erti ezt
A messenger app milyensegeert pedig a fejlesztoi tehetnek egy szivesseget nekem is itt debrecen foteren , mondjuk az fb app is meger egy fobe lovest ... vissza is tettem az ms appjat az legalabb gyorsan indul,nem 100mega ,olvashato meret,es nem kapcsolodik szet a kontaktoknal random...
A facse app keszitoi es a bicikli lanc kozt az a kulonbseg hogy a lanc csak a nadragom szarat kaphatja be ..
Kellemes estet mindenkinek ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
őstag
Én cserélném a kártyát. Nem nagy beruházás és később is számos eszközbe használható.
Vannak hibák melyek csak terheléskor jönnek elő. Esélye, hogy több gondodat meg fogja oldani.A stúdióban mindenféle gold, prémium drága kártyákat használtunk a kamerákban, hogy ne vesszen el adat és minden körülmény között meglegyen a felvétel. Ennek ellenére haltak el belőle. A jobb kamerák több okból is már eleve dupla kártyára rögzítenek. Az is csak egy alkatrész. Nem hibátlan és nem is marad az.
Meliora sunt bono inimica
-
Ryoo
senior tag
Ha már bekapcsoláskor magyaráz, hogy nem tetszik neki a kártya, akkor a hibáid 99%-át ez okozza. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz a kártya, csak azt, hogy a telefon még mindig szarul kezeli, és ez nagyon gáz...Ha van pénzed vegyél vmi más telefont bármennyire is utálod a többi rendszert, vagy megpróbálhatsz egy másik SD kártyát, ha van, venni nem érdemes.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
starr
őstag
Hacsak egy ilyen hiba is előjönne nálam már nyomnám a HR-t.
Ezen kívül egy xar SD kátya is be tudja lassítani a rendszert, érdemes félévente formázni telefonnal.
Soha semmilyen appot ne telepíts SD kártyára.
Viszont mostanában arra jutottam, hogy rakás sz.r az RP ring. 8.0 óta vagyok WP user, és most először nincs hangjelzés, ha email érkezik. SMS-nél sincs.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
alratar
addikt
-
spider80
őstag
Regen úgy volt,hogy hiaba volt meg a fájl, telepítés elejen leellenőrizte hogy az aruhazban fennt van e,és ha nincs,nem rakta fel. Gondolom ez nem változott akkor.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
leslie23
tag
hívás tehát továbbra sem lesz. pedig azt már megszokták az emberek, sőt ma már elvárás a fb messengertől a hanghívás funkció. a portolt desktop appban sincs egyébként, az ráadásul elég bugos, virtuális billentyűzetet 10-ből 6-szor ignorálja és a felugró billentyűzet takarja a textarea-t, amibe gépelsz.
másrészt pedig, elég szomorú tendencia, hogy az új "UWP" appok gyakran nem tartalmaznak mobilos verziót (pl.: vine), így igazándiból a w10m semmit nem profiltál az uwp-dologból.
ez úgy lenne jó, ha kötelezően el kellene készíteni az UI-t kisebb kijelzőmérethez is.ha van itt, aki foglalkozik fejlesztéssel, írhatna pár sort, mekkora meló általánosságban összerakni meglévő kódhoz egy mobilos nézetet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mármint 2 éve decemberben....
Amúgy majdnem elcsábultam ma, lejjebb ment a 650 Dual SIM ára az Edigitalnál, ráadásul 15 havi 0%-os THM-re el lehet hozni, akár online rendeléssel is. Aztán mégsem mertem belevágni....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
-
starr
őstag
Beleintegrálták az Üzenetekbe = Összekeverték az SMS-ekkel, és csináltak egy megtévesztően Skype Video-nak nevezett förmedvényt.
Erre csinálnak egy UWP-t is. Nem azért integrálták, hogy megszűntethessék a régit?
Remélem kukázzák az integrált Skype-ot, és kirúgják, aki kitalálta! -
Ricardo
titán
Végül este nyomtam egy HR-t, aztán reggelig hagytam az egészet. Annyit tettem mindössze hogy beléptem (régió, nyelv win fiók megadása), nem piszkáltam állítgattam semmit. Reggel az áruházba beléptem, elkezdte a frissítgetést. Most teljes az extrák menü. Remélem rendben lesz.
Ha nem, akkor jön az általad említett megoldás.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Épp most kezdtem visszavarázsolni a 950XL-re recovery tool-lal egy stabil(labb) OS-t, több lehetőség szerint utoljára a 156-ot ajánlja fel, tehát utána még lesz egy 164-es telepítésem is, meg mire újra belakom, hát ez nagyon hiányzott.
Utána csak akkor rakok fel még egyszer valamit, ha jót hallok róla ....
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest