- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz gyurkikrisz #51095 üzenetére
Mert, van 2db 520 is a családban. És nem csak erre az egy appra értettem hanem sok másra is.
StLui: Énis mindenhol ezt olvasom. Keresse a Play Árúházban és Appstoreon..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
StLui
veterán
válasz Bogyó bá' #51094 üzenetére
ezt azért nagyon nem érdemes elbagatelizálni, hasznos appok nagyon sok nincsen, játék nem érdekel!
Ami most eszembe jut: K&H, CIB, Citi, Tigáz, Duolingo, IronFx, ProTrader, Join.me, (GoToMeeting-et közben megtaláltam) ez kb a fele az általam használt appoknak. Ebből több azóta jelent meg máshol is hogy van Wp telefonom, és sorban azt látom, hogy "keresse android áruházban és az appstoreban"Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Dave™
nagyúr
válasz gyurkikrisz #51095 üzenetére
Én nem értem. Főleg azt, hogy miért zavarja egy Xperia Z-vel.
-
gyurkikrisz
őstag
Ertjuk, szoval mert nincs eredmenyek.com app, ezert a szoftver kinalat egy nagy nulla.
Egyébként tényleg nem egy nagy szám a kínálat, de egy alakalmazásból ne vonjunk már le komolyabb tanulásgot.
Dave: Nekem is ez volt az első észrevételem hogy miért egy xperia z-vel az aláírásában sérelmezi
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Deck
titán
Hihetetlen, hogy még egy eredmenyek.com app sincs wpre.. Szoftver kínálat is egy nagy nulla..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Lall
veterán
válasz gabber01 #51090 üzenetére
Gondolom a telefonszámnál is a teljes számod írtad be, nem az utolsó 4 számjegyet. Értelmesen végig kell olvasni, én is szaladtam már bele. Aztán értően olvastam.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gabber01
addikt
Live jelszót hogyan tudok kérni újat, mert az oldalon csak emailes küldési lehetőség van, de az rohadtul nem jön meg. Korábban említette valaki, hogy telefonon is lehet kérni, de olyat nem lehet sehol kiválasztani. :/
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
tybsen
addikt
szerkesztve: google segített
tudna valaki segíteni abban hogy ha magától kikapcsolt a telefonom és nem lehet visszakapcsolni ilyenkor mit lehet csinálni? nem tudom mi történhetett vezetés közben láttam hogy elmegy a bluetooth kapcsolat ránéztem a telefonra éppen akkor kapcsolt ki és azóta sem kapcsol vissza..lumia 625.. Koszi
[ Szerkesztve ]
-
cattus
addikt
-
Horgasztomi
csendes tag
Na feltettem én is a 8.1-et és mit ne mondjak meglepődtem. Szerencsére pozitívan Nagyon tetszik, sok hiánypótló dolgot hozott. Azért egy kis ideig eltartott mire kiigazodtam a dolgokon, pedig egy éve vagyok már WP-s De az a lényeg, hogy nagyon jól megy, és ráadásul egy érdekesség: Még az Amber frissítés után kavarodtak össze a zenéim ( Taylor Swift száma pl valahogy az Ű betűhöz került, stb...) A Black semmit sem csinált vele, de most végre minden a helyére került a 8.1 telepítése után Kicsit szokatlan még, hogy az alkalmazások nem záródnak be most már a vissza gombbal. Egyébként 520-on van hangszínszabályzó? Mert én nem találtam meg eddig, de lehet, hogy csak én vagyok vak
Nokia Lumia 520 black - WP 8.1
-
moleculez
veterán
válasz Zsoltika11 #51048 üzenetére
Outlook fiokban valaszd le a fb-fiokot, csatold újra. Talán. Nem biztos, de egy próbát megér.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dave™
nagyúr
válasz Pinyo16689 #51076 üzenetére
Ha imseri az előadót és megfelelő a régió, akkor leszedi magától.
-
Pinyo16689
senior tag
A wp áruházban a Music hub képen van háttér. Hol lehet ezt beállítani? Nálam feketea zenelejátszó háttere.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
geared
tag
Sziasztok,
Cortana csak usa eegioval és nyelvvel érhető el cyan s hivatalos 8.1 alatt? Nem úgy volt, hogy uk is működik? Vagy ez má gdr1 feature volt? Most nem toltam fel a pfd-t, így nincs fent a gdr1.
Köszisonyericsson -> nokia -> iphone -> motorola -> nokia lumia 820 -> ?
-
nicu71
addikt
nem hiszem el hogy nem tudtad ...USA régiónál mindig is volt kis kottafej a bing gomb megnyomásakor,csakhogy cyan után napokig eltűnt.Mindenki azt gondolta hogy a Cortana miatt kivették innen,én is bosszankodtam egy sort,aztán most meg magától visszakerült.
Pontosan,néha ügyesebb mint a Shazam,bár itt youtube linket nem dob.gyurikrisz
Egyetlen magyarázat lehet erre.Xbox Music nem támogatott MO-n és ugye az itt felismert zenéket egyből meg lehet/ne/ vásárolni a zeneáruházból.[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Sungoo
addikt
válasz Zsoltika11 #51044 üzenetére
Nem tudom. Most jobb?
-
catroot
veterán
válasz gyurkikrisz #51067 üzenetére
Mert "Microsoft". Itt már nagyon nem kell kérdezni ilyesmit. Megszokhattuk már
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #51063 üzenetére
Idáig én is ezen a véleményen voltam, de egyik nap próbáltam vele valamit felismertetni és baromságokat adott ki, shazam meg elsőre kidobta. És utána még 2 másik zenénél is ez volt.
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #51065 üzenetére
Persze.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nicu71
addikt
ma kellemes meglepetés ért,megint van binges zenefelismerő cyan update-nál eltűnt,ahogy más is írta,ma meg észrevettem h ujra ott figyel.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Clemi
veterán
válasz lezsolt #51054 üzenetére
Hmm nem tudom mi az a sok művelet, de nekem pont 3 koppintás egy album elindítás, bár az is igaz, hogy elég sokszor az előzménnyel kezdi így aztán 4 mozdulat mire megy az album.
Hogy lassú lenne? Ahogy nézem, valós időben szinkronizál és ha így nézzük lassú. A számsorrend valóban gáz, egyetértünk.
De ha ennyire zavarnak ezek a dolgok, nemrég egy fórumtárs linkelte a Modern Music nevű alkalmazást, ami csak első indításnál nyílik meg lassan, (gondolom akkor beindexel mindent) de utána villámgyors és a szám sorrendet se keveri meg az albumokban. Ha bővül a zene a telefonon, azt hogy veszi észre és mit művel azt nem tudom, mert mióta feltettem, nem másoltam fel újabb zenét mivel jelenleg a Deezert használom. -
lezsolt
csendes tag
Lumia 820-om van, és ma frissítettem Cyanra. Nagy negatív meglepetésként ért, hogy mekkora hulladék lett az új Zene app. Az egy dolog, hogy az UI feleslegesen lett bonyolultabb (vagyis pl. egy album lejátszásáig eljutni több műveletet igényel), és jelentősen lassabb is lett a navigálás, de eddig nem volt gond, ha egy albumnál a Track # nem volt kitöltve, attól még a jó sorrendben jelentek meg a számok. Most viszont ebben az esetben számcím szerinti ABC sorrendben jelennek meg, ami azt jelenti, hogy a telefonra való feltöltés előtt mindig tölthetem ezeket ki... és nem, nem fogom valami programmal csinálgatni a gyűjteményemmel, mert a scene ripeknek ez elrontja az SFV-s CRC checkjét. (Sok régi scene ripem van abból az időszakból, amikor csak ritkán töltötték ki a Track #-t.) Köszi, Microsoft!
-
Chappy
tag
Heló!
Ma vettem egy 630-at, végülis nagyon fasza eddig, viszont nem tudjátok hogy én vagyok a béna vagym ég 8.1 magyar word flow támogatás nincs? Esetleg tudható/volt valahol hogy mikorra jön?
Üdv.
-
gabber01
addikt
válasz Zsoltika11 #51048 üzenetére
Ez általában szerintem úgy szokott működni, hogy ha valaki tudja a választ, vagy akár csak ötlete van, akkor beírja. Ha nem tud érdemben hozzátenni semmit, akkor minek írja be bárki is, hogy "én nem tudom".
Ellenben ettől még érdemes esetleg újból, ugyanúgy feltenni a kérdést ha nem érkezik válasz, mert elképzelhető hogy valaki, aki esetleg tud valamit kezdeni a problémával, nem volt korábban, de azóta túlságosan tovább folytak a kommentek, hogy láthassa az eredeti kérdést.
-
Zsoltika11
tag
válasz #35202114 #51046 üzenetére
Lehetséges. Ha hr segít csak, akkor így marad. Mire mindent visszapakolgattam neki úgy, és ahogy, és oda ahogy volt neki... nem volt könnyű.
Igazad van, lehet ilyen mással még nem fordult elő.
Csak annyi és annyi mindent olvastam már itt hogy mik történtek, hogy nem tudtam elképzelni hogy a világon csak velem fordult elő ilyen. És ennek tudatában a nulla reakció láttán gondoltam hogy talán ennyire érdektelen volt a kérdésem...? Lehet más is megkérdezte volna hogy várja a választ és újra feltenné kérdését.
Nem háborgás ez, maximális tiszteletem midenkinek. -
Zsoltika11
tag
válasz MasterMark #51045 üzenetére
Tényleg nem bántásból írtam, távol áll tőlem.
A választ köszönöm, elképzelhető hogy bug. Vagy valami mégsem jó. Majd komolyabban nekiállok kotorászni a telefonban. Mert olyan nincs hogy nem hajlandó mutatni. Hr előtt még annak a szülinapját is mutatta akiről azt sem tudtuk kicsoda.
Még egyszer bocsi. -
törölt tag
Talán azért nem érkezik válasz:
1) Mert másnál nem fordúlt elő ilyen és nem tud rá válaszolni.
2) Megválaszoltad a kérdésed saját magadnak úgy hogy felse tünt. (Mi lehet a probléma, nem szeretnék újabb hr-t neki, páromé a telefon, már ezért a hr-ért is mi harcot megvívtunk.) Pedig lehet hogy egy újabb HR-től észhez térne.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Ismétlem erre mit tudjanak írni?
Valamilyen bug lehet vagy nem tudom. Leírásod alapján jól van beállítva.
Switch Tax
-
Zsoltika11
tag
válasz MasterMark #51043 üzenetére
Nézd, nem akarok senkit megbántani, sem téged sem mást, de itt kizárólag talán nekem van okom a méltatlankodásra. Az hogy kérdezek valamit, nem mástól, ide jövök, mert itt elismerem mások tudását tapasztalatait és sokan vagyunk, kérdésem kikerül, aztán semmi de semmi reakció senkitől, eltelik 1 nap, semmi, de közben olvasom hogy utánam tettek fel kérdést, arra érkezik válasz én meg csak pislogok hogy talán eltűnik a kérdésem valahol, elviszi a cica... miután harmadjára teszem fel, mert nem érkezett válasz, még én érezzem kellemetlenül magam, megkérdezed hogy erre mit lehet mondani. Nem tudom, azért kérdeztem mert talán valaki okosabb nálam.
Bocsánat attól a valakitől, mert valaki írt választ. De nem sok segítség volt 2 szavas talán. -
MasterMark
titán
-
Zsoltika11
tag
Én még mindig nem kaptam választ a tegnapi kérdésemre. Azóta kérdeztem mégegyszer, de most újra, harmadjára is megkérdezem, addig ameddig megszakad végre ez a "magamban beszélgetés". Akár 1000-szer, újra és újra megkérdezem. Ja,de valaki adott választ 2 szóban aszem
Tehát: 710-es lumia hr után, nem mutatja az ismerősök szülinapjait a zárolási képernyőn. Naptár beállításaiban bepipálva minden, a telefon szinkronizálva microsoft és facebook fiókkal, ismerősök behúzva.
Mi lehet a probléma, nem szeretnék újabb hr-t neki, páromé a telefon, már ezért a hr-ért is mi harcot megvívtunk.
Köszi -
veterán
válasz Bogyó bá' #51040 üzenetére
Köszi a választ. Nekem 820-am van, így a belső tárhelyen a szabad helyem 4 Gb alá csökkent friss telepítés és gyári visszaállítás után. Igaz lehet áthelyezni az sd kártyára programokat, de nem minden program esetében lehet ezt megtenni. Ezért zavaró a system fájlok jelentős (1 Gb-os) hízása.
-
-
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már frissítettek a Cyan-ra. Mennyit foglalnak a rendszerfájlok? A tárterület segédnél a telefon részben van olyan, hogy rendszerfájlok. Kinek hány Gb?
Az előző verziónal a rendszerfájlok mérete 1,82 Gb (PFD 8.1 után). 1 Gb-al megnőtt a rendszerfájlok mérete a cyan esetében.
A válaszokat, magyarázatokat előre is köszönöm! -
br.rak
őstag
Dark Lands facebook:
"Hello all, because of problems with data migration and new operator billing, we removed from Windows Phone the actual version and keep only the old one until all fixes are done, we hope very soon.We are sorry for the troubles, if anyone has problems with billing, please write us details to: darklands@mingle-games.com, we will be solving those with service provider."
-
gabber01
addikt
"Mondjuk az érdekelne, hogy miért távolították el a boltból."
Az engem is... Ráadásul csak azért kellett leszednem, mert múltkor beszart a videolejátszás és valamilyen oknál fogva, de az SD kártya újbóli formázása megoldotta. Telóra meg nem akartam átpakolni, gondoltam majd leszedem újra, hát nem szedem... :/
-
Blyan
félisten
válasz gabber01 #51034 üzenetére
Nekem 520-ra és 920-ra sem elérhető, szvsz ez a standard szöveg arra, ha nem találja az alkalmazásbolt a telepítőt.
Akinek fent van már a telefonján, annak persze működik, miért ne tenné. De törlés és vagy HR után búcsút mondhat neki.Mondjuk az érdekelne, hogy miért távolították el a boltból.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gabber01
addikt
1. Jogos, ezt nem próbáltam. Viszont Áruházon belülről fel lehet tenni, ami SD kártyán van. Dark Landsre mondjuk ott is azt írja ki hogy erre a készülékre nem elérhető.
2. Fura hogy csak erre a telóra nem elérhető. Friss vélemények között érdekes módon másnak megy.
Ezek szerint újra telepíteni nem lehet, de akinek már fent volt, annak semmi gondja vele. Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz gabber01 #51032 üzenetére
1. [link] Telefonon nyisd meg a linket.
Amúgy használd az ilyesmire a Lumia System Updatert, az megtalál minden rendszer és beta alkalmazást, amit amúgy az áruházban keresve nem megy.2. Lehet már nem érhető el az áruházban, és ha ott nem található, akkor a Xap-ként sem fogod tudni felrakni.
Amúgy weben itt van. [link] De ahogy látom már nem telepíthető.[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
"Sikertelen vállalati alkalmazás telepítése" EZ MI?
"Kérje vállalata IT-részlegének segítségét"Mi a franc ez? .XAP-ből akartam feltenni a Storage Check Beta-t, mivel hiába próbáltam megint letörölni az összes térképet, sehol nem tudtam beállítani hogy az SD-re mentse amit letöltenék. Letöltöttem PC-re, mivel az áruházban nem találta egyszerűen meg. De ez mi hogy vállalati?
Ugyanezt csinálja a Dark Lands játékkal is. Arra meg kiírja az áruház hogy nem telepíthető fel, igaz hogy 1 hete még fent volt a telómon Áruházból, de most ki se dobja a keresés, csak az előzményekben van bent. Vicc.
Ötlet?
-
Patryk91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy lumia 520-as telefonom (T-mobile) és az lenne a problémám, hogy megcsináltam a development preview-vel, hogy a telefon felfrissítse magát 8.1-gyes rendszerre (8.10.14147.180), azóta kijött a cyan update, amit a telefonfrissítésnél nem talál, kikapcsoltam a dp programban, hogy részt szeretnék venni, de az se segít.
A telefonnál az extrák + infó még mindig blacket ír.
Valaki esetleg tudja, hogy lehetne frissíteni cyanra?
-
zojjektum
senior tag
Csináltam egy HR-t. Biztonsági mentésből mindent visszaállított kivéve a játékaim mentéseit. Azokat visszalehet valahogyan varázsolni?
-
gabber01
addikt
-
gabber01
addikt
válasz kliszi #51020 üzenetére
Tárterületsegéd. De tök mindegy, mert nekem 8.1 van fent és baxik beadni az opciót, sem az újakat, sem a már meglévőket nem engedi áttenni SD-re.
Elnézést: nem tárterületsegéd, hanem Tárterület-ellenőrzés. Mindig keverem ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
kliszi
senior tag
válasz hülyegyerek #51019 üzenetére
pontosan mi a neve mer nem találja igy az áruházban ?
-
-
btudos
nagyúr
válasz br.rak #51014 üzenetére
Rám nem panaszkodhatnak, használom a felhőt napi szinten, de a céges és a privát dolgaimat nem keverem, nem is fogom, nem is tehetem.
Tényleg csak annyi zavar, hogy kész van az a file picker, amit implementálni kéne a mail kliensbe, kétlem hogy Redmondban nem jutott eszébe ez senkinek, mégse...
kliszi: Tárterület ellenőrzésen belül tudod beállítani, illetve egyből SD-re letölteni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Térképeket hogy tudom átmásolni sd-re ? Lumia 1230 8.1 telefonon !
-
br.rak
őstag
válasz btudos #51013 üzenetére
Ez szerintem nem fog megoldódni, előbb utóbb kötelezően minden onedrive-ba fog menni. az MS-nek ez lenne az üzlet az egész WP vonalon, a szolgáltatások. Ez olyan mint hogy nem lehet sim-en tárolni semmit. Megszoksz vagy megszöksz. Csoda hogy elérhetőek a G szolgáltatásai. (illetve kényszer MS részéről, de ha rajtuk múlna, repülne a platformról minden ami nem ms)
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
-
Ádám16
addikt
Migráltam US-be az xBox accomat 4-5 napja, és nem jött "változás". HR kéne neki?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Egy kis segítség kéne lumia 1320 as telefonom van 8.1 van rajta ! Letöltöttem a vibert de nagyon nehezen települt fel ujra kellet initani a telefont aztán települt fe viszont hiába bökök rá nem csinál semmit nem indul el ! Mi lehet a gond ? Valakinek van ötlete ?
-
savoo
addikt
válasz Zsoltika11 #50974 üzenetére
Restart.
-
Melack
veterán
válasz Zsoltika11 #51000 üzenetére
A naptárban kellene hogy mutassa?
(#51003) Zsoltika11: hasonló nekem is volt. Én azt csináltam, hogy a webes felületre belépve Outlookban kapcsolgattam. Frissítettem, és utána pár perccel már jó is lett. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest