- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz gyurkikrisz #48194 üzenetére
Azert a qHD support a keszulekek pozicionalasaban sokat segithet.
polonic: Kb. pont annyi, mint az eddigi GDR frissitesek.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
"•Support for 1280 x 800 WXGA resolution
•Diagonal screen sizes of 6.01" to 7" are now supported for the 1280 x 768 WXGA resolution
•540 x 960 native qHD resolution is now supported in addition to the ability to scale from HD or WVGA resolution to qHD
•Diagonal screen sizes up to 6" and on phones that use the MSM8x12 applications processor now support 540 x 960 qHD resolution
•Dual SIM – C + G radio type is now supported for dual SIM phones
•Bluetooth – PAN (personal area network) 1.0 profile, aptX codec support for A2DP, and browsing support for AVRCP are now supported
•Support for a Store live tile when the tile is medium-sized
•The size of the Store tile has been standardized for all layouts and some tiles have changed places on the Start screen.
•Support for folders.
•Enable a phone cover app to launch when the phone cover is closed and specify the default setting for the lock screen's auto unlock setting.
•Cortana – Add a phone book entry for Cortana to allow users to initiate speech from a car that doesn't have support for activating speech on the phone that is connected over Bluetooth.
•Network Time Protocol support – Automatically set the time, using an NTP client, in a Windows Phone device that doesn't support NITZ or when cellular data is not available.
•Voice over LTE (VoLTE) support
•OEMs can implement a custom lock screen
•OEMs can preload the Files app
•Added a note that all Wi-Fi Sense settings must be on unless Microsoft executive approval has been granted for specific mobile operator requests.
" gdr1"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Uraim, üdv
valakinek van arra ötlete hogy miért van az hogy létre hozok egy live ID- zune progin belül vagy a telefonnal és a tel elindul, minden okés...
viszont alkalmazást nem enged letölteni egy hiba kódot dob ki
ha a zune progival szeretnék belépni a gépen, akkor meg azt írja hogy nem megfelelőek az adatok
ötletem sincs miért van ez
samsung omnia 7-ről van szó, lefrissítve win 7.8-era
a rendszer visszaállítás előtt minden működött rajta
ötleteket előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
dns86
tag
Felment a Pfd gond nélkül 😁
Thx a segítséget. A kérdésem még az lenne, hogy a Cortanat hogy tudom elérni. Tudom hogy csak US accountal megy. Csinálok egyet, utána hol találom majd illetve milyen gombra jön elő?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
batai15
félisten
Lol .köszönöm
-
batai15
félisten
Ha feloldom a telefont,folyatás majd megjelenik a lock screen. Ötlet? Nincs fent már más lock app.
-
Bukk900
őstag
Itt a balkezes Lumia?
-
batai15
félisten
Jo lenne végre már ezeket tisztázni.
-
cattus
addikt
Csak hogy tisztázzuk az alapokat: a 8.1 maga az OS, amit most is letölthetsz a PfD program keretében. A Cyan pedig a Nokia saját firmware-je, gyártói ls készülékspecifikus funkciókkal és optimalizációval. A mostani Cyan leginkább a felső kategóriás készülékeken nyújt pluszt, ha jól tudom a kamerát és a kijelző beállításainak lehetőségeit csiszolták.
Nem kell visszatenni a 8.0-t.
Do the thing!
-
dns86
tag
Szal akkor mivel kevesebb a Pfd mint a gyári Nokia szoft? Mi hiányzik belőle? Illetve jelez ha lesz hivatalos Cyan? Vissza kell rakni majd a 8.0-t? Ugyanis ekörül is nagy a káosz...
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
pzstm
titán
válasz westcoastog #48174 üzenetére
legutolsó infóim szerint nem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz westcoastog #48168 üzenetére
semmit nem indítottak újra mert le sem állítottak. 12397-es build az utolsó ami elérhető, amúgy a 12400-ast vonták vissza és nem adtak ki újat. Ennyi a történet, nekem még felment a 400-as build
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Aakisan
senior tag
válasz westcoastog #48168 üzenetére
Lehetséges,nekem lazán lejött ma.
-
dns86
tag
Akkor az előző kérdésem másik fele is él, illetve a másik kérdésem az, hogy mi az ami nincs benne a gyári Nokia szofthoz képest?
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Aakisan
senior tag
válasz westcoastog #48163 üzenetére
én ma raktam fel a PFD-t
-
dns86
tag
válasz westcoastog #48163 üzenetére
Aham. Oks. Mert annyit csináltam eddig, hogy regeltem a Microsoftnál, illetve felraktam a PFD appot. De akkor ha akarnék se tudnék onnan tovább lépni?
-
dns86
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha felrakom a Windows Preview for Developers-es 8.1-t, és nem jön be, akkor minden további nélkül visszatudom rakni a gyári 8.0-t (Lumia 1320)? Illetve most akkor ha kijön a típusra a hivatalos 8.1 Cyan, akkor fog jelezni, és fel tudom rakni, vagy mindenképp vissza kell rakni majd a 8.0-t?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz BobTail #48157 üzenetére
Az Expansysnál is rendelhető, és 10k-val olcsóbb...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #48156 üzenetére
igen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Creed23
tag
Hol érdemes most 930-at venni? Zöldet szeretnék (vagy narancssárgát)
wavecom.wireless, Nokia l920, Lenovo t520, iphone 5
-
félisten
De mondom, hogy en _nem_ magyar orszagkodu telefont hasznalok, es megneztem a Nokia oldalan az enyemet: 'Under testing'. Szoval az otthon hasznalatos firmware-re kint kell lennie.
Egyebkent a 8.0 legdurvabb elonye: a kamera egybol startol, 8.1-en meg tokoreszik. Gondolom a Cyan fixalja azt is.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Statikus
senior tag
válasz spider23 #48141 üzenetére
Nemrég hasonló problémám volt, de magától megoldódott.
Fel fogja tölteni WIFI-n keresztül magától, csak várni kell kicsit. Esetleg wifi-s területen csinálj 1-2 fotót, hátha attól elindul az összes hiányzó feltöltése.Egyébként ezt akkor, egyszer csinálta, valszeg valami bug lehetett. Azóta simán, bármikor fotózok, ha wifihez kapcsolódok, feltölti az új képeket.
-
spider23
aktív tag
válasz Jokerx #48135 üzenetére
Nekem olyan gondom van vele hogy nyaralás alatt készült egy jó pár kép és videó. Mivel nem nagyon volt wifi ezért nem is került feltöltésre a onedrive-ba. Hazaérve gondoltam elkezdi majd feltölteni ahogy csatlakozik a wifi -hez, de tévedtem. Másnap próbáltam manuálisan feltölteni de nem sikerült. A telefon lefagyott közben meg sokat kihagyott. A camera roll- ban nem is talaltam olyan opciót kijelölés után hogy feltöltés onedrive-ba, csak a onedrive on keresztül tudtam elindítani a fenti hibákkal. Mit lehet ezzel kezdeni? 8.1-rol van szó.
-
Jokerx
tag
válasz viewdetails #48137 üzenetére
Akkor nincs más, várjuk a frissítést
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Jokerx
tag
A Onedrive legutóbbi frissülése óta van vele egy kis probléma. Ha bemegyek a Képek/Albumok/Onedrive/Onedrive albums mappába, akkor nem jelent meg szinte semmit, pedig rengeteg kép van benne. A Onedrive alkalmazásban pedig igen. Másnál is előfordul ez a hiba? Mi lehet a megoldás szerintetek? L920 8.1
-
Воланд
titán
válasz Demonhunter #48125 üzenetére
lehet.
-
Demonhunter
csendes tag
Helo! Érdeklődni szeretnék hogy Windows Phone 8at lehet e frissíteni 8.1re?
-
Dave™
nagyúr
Illetve amit még találtam: a phone/music mappában van egy rejtett album mappa, azon belül pedig minden albumhoz tartozik egy 0 bájtos file, az adott album címével, és egyedül itt található meg az a 4 ominózus album. Törölni ezeket az index fájlokat viszont nem lehet, hibaüzenetet ad.
-
Dave™
nagyúr
Segítség kellene beragadt albumokkal:
A filekezelővel (telefonon) töröltem albumokat, viszont a zene alkalmazásban bent maradt a sokból 4. Lejátszani nem tudja őket, hibaüzenetet dob, tehát ezek már valószínűleg nincsenek rajta, csak a cacheben vagy a zene alkalmazás adatbázisában. Próbáltam újra rámásolni ezt a négy albumot, de ekkor azt hiszi, hogy már rajta van, így nem másolja, törölni meg nem tudom, mert fileok nincsenek, ha pedig a zenék közül akarom a pc-s alkalmazással, akkor hibát jelez ki, lévén nem találja.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
arm1n_
csendes tag
válasz stewe780 #48110 üzenetére
Én szoktam geocachelni, szerintem úgy egyszerűbb, hogy egy klienst használsz, pl geocaching plusz. A túrázáshoz meg szintén van egy tök jó progi, rá lehet tölteni a turistautak.hu térképét, tehát ha van lefedettség mobilnet nélkül sem tévedsz el az erdőben A neve NaviComputer, ingyenes, a használati instrukciókat ki lehet keresni az alkalmazás topikba beírta valaki egyszer.
-
NGC
tag
Sziasztok
Tud valaki megoldást, hogy az mp3 számokba integrált album borítók meg is jelenjenek a lejátszó ablakában Cyan-on? Állítólag az MPAtool még nem támogatja a 8.1-et.
-
félisten
Downgradeltem 8.0-ra, de nincs update. Szopo
Egyebkent a 8.0 sokkal lassabbnak erzodik, mint a 8.1, igy visszamenve. Persze lehet, hogy csak az animaciok lassabbak.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
polonic
félisten
válasz szabosasito #48114 üzenetére
Sajna nincsen.
-
szabosasito
aktív tag
Köszöntök mindenkit!
Adott egy egy 1320 Lumia PFD 8.1 Van lehetőség a kijelzőidő mérésére az akku fogyasztásnál valamilyen módon?
Előre is köszönöm.
-
SsPL711
őstag
Nekem is először fekete kép, majd a háttérkép és a feliratok jönnek be, kb. ~ 1 másodpercen belül.
De, nekem így is jó ez a "new" LockScreen.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
stewe780
őstag
Van olyan geocaching progi wp-re, ami a geocaching.hu koordináta formátumát értelmezni tudja copy paste-el konvertálgatás nélkül?A GPS satellite nem eszi meg...
Aki használ ilyen progit, melyiket ajánlja?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Levwi
aktív tag
Az már nem az én gondom, nekem is fent van a 920-on, csak azért szóltam, hogy akinek kell a cyan az kezdheti visszarakni a 8.0-t és frissíteni cyan-ra, mert a telefon nem fog szólni ha pfd fent van.
De azért remélem mire 920-ra kijön addigra javítják a PFD hibát és nekem nem kell majd kinlódnom vele.Szerk.: azt nem tudjátok, hogy miért cserélték le a töltésjelző hangot? a 8.0-s jobb volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest