Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dns86
tag
Felment a Pfd gond nélkül 😁
Thx a segítséget. A kérdésem még az lenne, hogy a Cortanat hogy tudom elérni. Tudom hogy csak US accountal megy. Csinálok egyet, utána hol találom majd illetve milyen gombra jön elő? -
dns86
tag
Szal akkor mivel kevesebb a Pfd mint a gyári Nokia szoft? Mi hiányzik belőle? Illetve jelez ha lesz hivatalos Cyan? Vissza kell rakni majd a 8.0-t? Ugyanis ekörül is nagy a káosz...
-
dns86
tag
Akkor az előző kérdésem másik fele is él, illetve a másik kérdésem az, hogy mi az ami nincs benne a gyári Nokia szofthoz képest?
-
dns86
tag
válasz
westcoastog #48163 üzenetére
Aham. Oks. Mert annyit csináltam eddig, hogy regeltem a Microsoftnál, illetve felraktam a PFD appot. De akkor ha akarnék se tudnék onnan tovább lépni?
-
dns86
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha felrakom a Windows Preview for Developers-es 8.1-t, és nem jön be, akkor minden további nélkül visszatudom rakni a gyári 8.0-t (Lumia 1320)? Illetve most akkor ha kijön a típusra a hivatalos 8.1 Cyan, akkor fog jelezni, és fel tudom rakni, vagy mindenképp vissza kell rakni majd a 8.0-t? -
dns86
tag
Sziasztok.
Arra van valami megoldás, hogy működjön a Beats Studio gombjai? Értem ezalatt a play/pause gombot. Ugyanis jelenleg nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest