- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia!
A leírásban lévő kitételek csak a mesében vannak manapság... és...
Olyan, hogy kivehető aksist már sem fogsz már találni, ami tényleg frankó. De nem írtál keretet, hogy mégis mennyi az annyi, amit rászánsz. Ha ez 100 ezer alatt, akkor egyértelműen Xiaomi Redmi Note 5. Hát basszus elképesztő az a készülék 65 ezer körül és a 4000-es aksi magáért beszél. Itt is különösen ajánlottat kapott.
Ha több a keret, akkor 150 ezer körül már talán van Huawei mate 10 pro szintén 4000-es aksival, brutál üzemidővel és villámgyors rendszerrel, és mostanában többet rá se nézel más telefonra.
Xarrá gyalázza az S9+ telómat, hogy csessze meg a Samsung! Amióta megvan, alig használom a samu-t, még egyszer, az s9+t leveri rendszer sebességben, csak néha játék betöltésnél van egy hangyapöcsnyi előnye, de én nem játszom. fotóban mind a kettő király, a huawei képei nekem jobban bejön. Hangzásban (fülessel) a samuban jobb a dac, de nem egetverő a különbség...
Ha kérdés van, inkább írj privátba.[ Szerkesztve ]
-
thegrinder16
csendes tag
Átírtam registryben végül Lumia 950 XL-re.
PhoneHardwareVariant : RM-1085
PhoneManufacturer : Microsoft
PhoneManufacturerModelName : RM-1085_15217
PhoneModelName : Lumia 950 XLEzekre, újraindítottam a telefont utána kerestem frissítést, de még mindig azt írja, hogy a telefon napra kész. 1511-es build van rajta és 1709-esre szerettem volna.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, meg, kb annyi feedback-et írtam, 2015-2016 között már, amiből semmi nem valósult meg, illetve lett kijavítva, holott rengeteg szavazatot is kapott, hogy külön vasárnapi Blikk vastagságú újságként lehetne kiadni. Ezért (is) végleg leléptem az insider (Fast) körről, meg hát azért is, amit mindenki tapasztal, ha véletlen van valamiben javulás, akkor kb van helyette 4 másik bug, vagy valami dedós hiba, ami addig nem is volt etc...
A visszajelzési központot olvasva, szinte kész röhej az egész. Mindenki anyázik, illetve a nagy része, a többi kérdez, hogy mikor és a legtöbb szavaz, csak épp a kutyát nem érdekli ez az egész, mármint az MS-t.
Manapság, meg amikor teljesen egyértelmű, hogy vagy készakarva "tönkrecseszik" a rendszert, vagy másikra hardverre tesztelnek, készülnek a mostani "fejlesztések" (ez az én tippem), akkor a feedback-et nyugodtan nevezhetjük egyfajta "bábnak". Muszáj lennie ilyesminek...Szóval, nincs ezzel gond, lehet irkálni nekik, de ez is csak időpocsékolás.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Először is szöveget kellene értelmezni, másodszor a francot se érdekli, főleg engem nem, ha még járnál fikázni is valahová. Ha meg valamit fikáznak, ráadásul jó sokan már, akkor az nem azt jelenti, hogy éppen jó fele halad az a valami, jelen esetben ez az elqurt platform. Senki nem k anyázott senkit, szakmailag érvelt és erről szól egy fórum. Nem pedig arról, hogy NGC gondol egyet és kijelenti, hogy zárható, mert a többség nem hülye már és nem segget nyal az ms-nak.
Van több lehetőség, hogy csak a jót olvasd, nevezzük így.
Az egyik, hogy átgörgeted, a másik, hogy fizetsz az oldalnak, aztán lesz lehetőséged userek hozzászólásait tiltani, nem pedig rinyálni, ha többség leírja, hogy átverve érzi magát...jogosan! -
T. I.
senior tag
WP-n mobil ügyintézés? CIB-esként erre esélyem se lenne, app hiányában. Viszont androidra szuper kis appot fejlesztettek, öröm használni.
Amúgy ez a bankolás biztonsági szempontból nálam is megjelent, amikor is Windowsról Ubuntura váltottam. Androidnál nem félek, egy adblocker böngésző és értelmes user habit mellett nem lehet kártevő. (A félelmet nagyon is megértem, 1éve még én is így gondoltam, de igazából nincs elérhető alternatíva) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amit írtál "ok"-nak, kb egyenlő az MS hozzáállásával.
Őszintén? Kit érdekel, hogy neked nincs FB profilod meg nem használsz messenger-t?
Nekem van Fb profilom, de nem az életemet osztom meg ott, hanem egy külön erre fizetett asszisztens kezeli, de olyan pénzéket lehet onnét leakasztani, amire manapság nincs jobb, egyszerűen reklámnak, boltnak és minden ilyennek az FB egy aranybánya! Többet nem is írok erről...------------------------
A másik véglet a hülye fotelforradalmárok, akik jól kiosztanak mindenkit, legyen az épp a kormány, vagy egy másik hülye, egy monitor, vagy telefon mögül és napi xarásukat is megosztják, ezek idióták valóban, de ők is lehetnek vevők. Mindenki ezt használja, kb ahol van net, vagyis a földlakók 90%-ka FB-n van. Ha ez az applikáció rosszul működik, vagy nincs, annak a platformnak vége.
Jelen esetben az MS, mint a legfontosabb applikációkat már mind "kirúgta", vagy lassú évek óta, vagy nem is létezett. Droidra melóznak főleg ezek már régóta...---------------
Azt meg inkább nevezném PROFOS-nak, a gyári alkalmazás ezerszer jobb (lenne), ha az US nem "pofázna" közbe.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
A messenger és a FB profil (már) nem függ össze okvetlenül.
Mivel Magyarországon ennyire elterjedt a messenger, sokszor ez a legegyszerűbb megoldás a kapcsolattartásra."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Blue Eagle
őstag
-
NGC
tag
Na feltelepült. Most már várhatjuk a Redstone 3-at
-
tomboy0013
veterán
Teljesen mindegy mit tudsz nehezen elképzelni ez történt. Az sem értem, hogy tud csak úgy random eltűnni akár egy névjegy is úgy, hogy csak telón van beállítva a fiók egyébként máshol használva sincs és telóról meg biztos, hogy nem töröltem. Gondolom az ilyen "apróságok" is memória hibát jelentenek mint az, hogy az Edge-nél is legutóbb 4 nap kellett mire átszinkronizalta a kedvenceket. Hagyjuk már ezt a memória hibás baromságot, egyértelműen a szoftver a szar. Ha elolvastad volna amit írok akkor azt is láttad volna hogy az SD kártyát is kivettem... Tehát az sem lehet gond.
Mellesleg nekem se szövegel állandóan hanem rezzen az órám ha utinfó jön amit meg is tudok rajta nézni ami igen jó dolog. Mint említettem nem kellett egy órát rostokolnom a dugóba mert időbe jelezte a Google úgy hogy navi sem ment. A MS-tól ilyet ne is várjunk. -
tomboy0013
veterán
Hiába ajánlasz bármit ez a szerencsétlenség nem ment oda semmit. Vicc az egész. A gépről felmásolt zenék fele is csak úgy hipsz hopsz eltűnt. Ma csinált haver egy screenshotot az sincs sehol. Nem rég csináltam neki egy WDRT-s visszaállítást is, az is órákba telt mire a legfrissebb rendszert meg appokat rávarázsoltam. Az app-ok működése is kritikán aluli. Egy megbízhatatlan nulla ez már nem rendszer. A említett lehaló csempék csak a jéghegy csúcsa. Mondtam már haveromnak tavaly is, hogy ne vegye meg, de erősködött hogy milyen jó lesz, ma meg minden napra van valami ami felkúrja az agyát. Nemsokára valószínűleg lesz róla egy szétzúzós videó is Youtube-on
Kényelmi funkciókból is egy nagy nulla a rendszer. Rengeteget autózunk együtt és ma is egy jó példa az okosság teljes hiányára: Jöttünk hazafelé az M3-on az én telóm (és órám) fosta az útinfókat úgy, hogy hozzá se nyúltam, nem navigáltam meg semmi. 1 órás dugót kerültünk ki a segítségével. A 950 csak némán hallgatott ez idő alatt.
A csempék is csak forognak de minek... Vagy aktuális az infó vagy nem, vagy látod a teljes infót vagy csak egy részét. Tök mindegy ha bármit akarsz kezdeni vele úgyis be kell lépni az app-ba ami egy Messenger esetén piszkosul idegesítően lassan történik meg.
Jah a másik dolog, hogy a barátnőjének meg 640 van ami egy gyári visszaállítás után a MS fiókból likvidálta az összes kontaktját. Mondjuk ez sem annyira meglepő, nálam is előfordult párszor hogy törlődtek kontaktok csak úgy... Átköltöztem Google fiókba és milyen érdekes, hogy azóta ez is normálisan működik...
Vannak gondok MS-éknál, nem is kicsik.A 950-es kaland után elő kellett kapnom a 920-am hogy emlékezzek rá miért szerettem ezt a rendszert. Komolyan mondom minőségre és kezelhetőségre szétalázza a 950-et a 920 8.1-gyel. Csak hát sajnos ugyanazon cég szellemi terméke ami azt jelenti, hogy az új főverzió érkezésével elpatkolt ahogyan az elődje és annak az elődje és annak az elődje stb.
-
tomboy0013
veterán
A csempéket nem lehet überelni? Valóban nem annyira értelmetlen lett 2017-re. Közöl némi információ töredéket ami vagy aktuális vagy nem (W10 óta előszeretettel ragadnak be) amivel semmit se lehet kezdeni mert mindenhez meg kell nyitni az adott app-ot. 2010-ben jó ötlet volt a csempe de mivel szart se fejlesztettek rajta így nem sokkal ér többet mint egy ikon max jobban néz ki de ez is szubjektív.
A Widgetek ezzel szemben aktuális infót is közölhetnek amire azonnal lehet reagálni az app megnyitása nélkül. Ez vajsima kezelhetőséget eredményez a mindennapok során. -
k-adi
nagyúr
ráadásul egy egyszerű trükkel (registryben átírni L830-ra) fel lehetett telepíteni rá a W10M-t.
Ezzel tudom téglásítani a telefonom?
Ehhez adnál valami noob guide linket?Én is P9-re akarok váltani nemsokára, mint bluemirage de megvárnám míg kijön a P10 és kicsit akkor remélem lejjebb megy a P9 ára de így, hogy kilőtték a Messengert nekem kb. meghalt a telefonom... persze majd a böngészőből basz*kszok mint valami retardált 2010-ből. + chat program értesítések nélkül...remek.
Szép képeket lő igen, a glance tényleg jó, nekem is ritkán indul újra, viszont a FB és a Messenger lassú. Én megértem, hogy neked nincs rá szükséged, de lefogadom, hogy te vagy az a 10% akinek nem kellenek ezek. Max 15%. A többiek meg most kaptak egy nagy f*szt az arcukba....MÁR MEGINT. Nem értem miért kellett letiltani, elég lett volna ha nem jön több update hozzá. Nekem nem kell semmilyen extra funkció, matricák hada, stb, de hogy egy nyamvadt üzenetet nem kapok és küldhetek el az nonszensz, azért ennyire nem olcsó szar telefont vettem anno 2 éve.
Nekem is 2 éve van meg, a GPS precizitásáról meg annyit, hogy lóf*szt nem talált meg most Olaszországban a héten. Ne mondd már nekem, hogy a Trevi kút vagy Firenze valami óceán közepén lévő sziget lenne vagy valami bunker ahol nincs GPS jel???!! arról nem is beszélve, ahogy előbb írtam, hogy a kur*va bing mapon más utca nevek vannak mint a valóságban, hát köszi. alapvetően szeretem a kihívásokat de ez azért nonszensz.
___
Ja és azt meg se említettem még, hogy néha lenémul magától és nem ébreszt az óra ami miatt már többször késtem is el munkából!! + az xbox music nem indul el, több zene app se, már a harmadikat próbálom...
Ne mondd nekem, hogy ezek nem "alap dolgok" és "alap hibák"...
Direkt nem raktam tele a telót mindenféle szar app-al, csak ami tényleg kell, térkép, fb, messenger, zene és kb. egyik se megy vagy hibás.Lehet itt vitatkozni arról, hogy ki lőtte le most pl. a Messengert, a FB vagy az MS... de engem ku*vára nem érdekel, csak a végeredmény ami egy nagy szop*s.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Már az S7-ben is van Always on Display.
Nem akarlak téríteni, én is 950-et használtam egy évig, de látván, hogy semmi fejlődés, feladtam. Az, hogy fél év alatt sem javították a hívásvárakoztatás jelzés bugját, sok mindent elárul. Vibert hívást csak a telefon kikapcsolásával tudta,m letenni. Mindennapos volt, hogy nem tudtam felvenni a telefont mert érzéketlen volt a kijelző. És még sorolhatnám...
Nem azt mondom, hogy a másik platform tökéletes, de legalább alapvető hibák nincsenek.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen, épp tegnap rendeltem a feleségemnek egy S8+, ha kapható lesz, akkor lesz DEX is hozzá, csak épp megint elfelejted, amit írtam a 950 XL 250 ezres ára 2015 novemberében "átszámolva a pénzromlást" most kb 330 ezer lenne. Szóval megint nem értem, hogy mire hozod fel árat. Egy flaghsip ára ennyi, a kérdés csak az, hogy utána mennyire foglalkoznak vele, mert az MS semennyire...
Ha az MS nem csinálja meg és foglalkozik tovább a tökéletesítésével, majd ők (lenyúlják) és sokkal jobban ezek szerint...(írisz, dokk etc...)
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Te valahol igencsak lemaradhattál: a Windows-on is vannak statikus csempék ahogy az androidon is élő Widget-ek(amik tényleg használhatóak is), a mai telók javarészt üveg hátlappal vannak szerelve nem fémmel(USB csati is 10000-ből 1 csesződik el az is a bénaságból szokott előfordulni mikor az okos tulaj kitépkedi a kábelt a telefonból, de egyébként is filléres a cseréje ha nincs rá garancia). Prémium telefont nem 200 körül van hanem bőven száz körül is van nem kevés. Egyébként a 950 is 200-230-on kezdett szóval ne a legfrissebb telókat hasonlítsd árban hozzá. Tudom hogy a 950 ettől is olcsóbb, de annak oka van mégpedig a gagyi anyaghasználat, a W10 és az app-ok(szóval nagyjából minden kritikán aluli) Na meg a MS megbízhatatlanságát se hagyjuk ki, a felhasználóik arconköpésében a top-pon vannak. 5 év alatt megtapasztaltam én is párszor.
-
őstag
Én L925-ről P9-re váltok. A kiegészítők spec töltő, tok, fólia, memókártya, C-Type átalakító stb... már úton vannak. Amint megjönnek a jövő héten a kütyük úgy már megyek is a boltba...
... így tényeket károgó is elmegy... A mobiltársadalom meg nem értett linuxosai a 8as készülékek kikopásával gyorsuló ütemben fogynak.A 2017. Q4 szállítási adatok után (legkésőbb akkor hullik ki a 8asok nagy része) már nem lesz Windows-os telefon legtöbb statisztikában.... és itt nem shipment unit-ra gondolok... (az a jövőt és trendet mutatja) hanem a jelent mutató valós piaci részesedésre. A shipment unit-nál már korábban beállt a földbe az MS, mint a gerely.
Meliora sunt bono inimica
-
this is life
Ármester
At uzenetukben elbucsuztak a felhasznaloiktol, de ez jelentheti azt is hogy bar az aruhazban nem megvasarolhato,letoltheto, ennek ellenere a szerver kapcsolat tovabbra se lett lelove ... amugy nalam is mukodik gond nelkul 😁 ugy hogy az utod megvasarlasa még varat magara ... gondok az esetleges wdrt utan johetnek ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
A fenykepek sokunknal eltuntek valamiert , de a webes feluletrol is (live.com ) szerintem annak bucsut mondhatunk, erdekes modon egy csomo biztonsagi mentes is eltunt , a szinkronizacios gondot nekem csak wdrt-vel sikerult helyre hozni , aztan hogy a wdrt segitett vagy az ms szerverei javultak meg passz ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest