Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
A koreaiak bent alszanak a cégnél. Mondjuk nappal, nem tudom ez zsenialitás skálán egy holddal kevesebb vagy több Elonénál.
-
-
-
Én nem vagyok Musk mellett (sőt), de azért ezt így ide leírni azért nem tettem volna meg. Ő sem úgy született, hogy megvolt mindene. Ő is garázsprojektekkel indult (pl. a testvérével készítettek játékprogramot, amit el tudtak adni egy nagyobb cégnek; aztán a vállalatukat is eladták jó sok pénzért, mert jól dolgoztak), így az első millióit ő is munkával teremtette elő. Persze hogy utána a többi hogy jött, az már más kérdés. Ha sok pénzed van, akkor már nem akarsz a hagyományos értelemben dolgozni, hanem inkább befektetsz, illetve a befektetéseidet irányítgatod. Voltak jobb befektetései (pl. a Tesla), de voltak teljes csőd dolgai is (pl. vákumvasút). De sikerült nem eltűnnie, hanem a felszínen maradnia, akár vesztett pénzt, akár nyert. Aztán valahogy az 'átlag' milliomosból hirtelen váltott, és politikai oldalt/pályát választott, és ennek megfelelő lépéseket, döntéseket hozott. Lehet, a Twitter rákényszerített megvásárlása lehetett ez a pont, de lehet, hogy még előtte volt valami, ami ezt előhozta belőle, nem tudni. De hogy ez a Musk már nem az a Musk, akit a saját elképzelt jövőképei hajtanak, azt már látni. Ezt a Muskot inkább valami 'csakazértis' visszavágás vezeti sokak ellen, akik nem segítették, vagy akik gátolták (vagyis valami alap gyűlölet) - pont, mint Trumpot. Mintha már nem az észszerűség keretein belül gondolkodna, hanem azon túlmutatóan. Ez is magyarázná a politikai belépését, az oldalát, és a szerepvállalását is. E miatt pedig lehet támadni - akár szakmai szemmel is (akár a saját politikai oldaláról is). De azzal, hogy "életében 1 percet sem dolgozott", azzal nem.
-
direwolf
őstag
24/7 az testvérek között ~3,42857
ennél többet kéne dógozni tesó -
LuckyDevil68
csendes tag
Nem nagyon válltoztat semmit, már megmutatta hogy egy fasisztoid személyiség.
A potenciális EV autó vásárlók ezt nem fogják egy két hét alatt elfelejteni.
Még lesz ez miat pár szar negyedéve a Teslának és onnan nehéz visszajönni mert amíg ő volt az elektromos autó gyártó addig jól ment de ma már csak az egyik. -
haruspex
aktív tag
VAgy nem teljesen elmeháborodott, és látja, hogy egy igazi élösködő féreg. Azért, mert nyalogatja a szélsőjobbosok golyóit nem lesz példaépp. Gazdagnak született, és mások munkájából él. Lehet nem rossz befektető, folyékonyan hazudik, aljas, ügyesen csatornázza be az állami pénzeket, de nem tudom, ezért miért lehet imádni.
-
stickermajom
addikt
“Ez a pali elvesztette a kapcsolatát a realitással”
At high doses, ketamine may cause psychosis, a mental illness that causes a person to lose touch with reality. Frequent recreational ketamine use can lead to delusions that can last to up to one month after a person stops using it.
Úgy tudni nagy ketamin fogyasztó, ő maga is bevallotta tavaly, hogy szedi/szedte.
-
zooly
aktív tag
Teny, hogy volt Musknak hatszele, nem pizzafutar csaladbol szarmazik, de a legtobb hasonlo esetben a sarjak csak elvezik a jolletet, nagyon ritkan tornek megnagyobb baberokra
A legtobb cege pedig uttoro volt valamilyen technologiaban, azokat leszolni politikai nezetek miatt eleg nagy sutasag.
-
Lacccca87
addikt
Tehát akkor már most lehetetlent állít mert a 24/7 mellett nem lenne ideje 1-2 napot a DOGE-val foglalkoznia. Vagy ez vagy az.
-
Az egy dolog, a másik meg, hogy ez a visszavonul a politikától és a cégeire koncentrál egy ordas nagy hazugság. Láttuk már mennyire tud ő elengedni dolgokat, itt is csak a látszat és főleg a Tesla miatt kellett, hogy eljátsza ezt a kamu visszavonulást.
Ez a pali elvesztette a kapcsolatát a realitással, hogy mindig ilyen volt vagy sem azt nem tudom, lehet a Covid és a sok pénz együtt tett be neki. Már akkor gáz volt a csávó amikor pedofilozta a mentőcsapat vezetőjét akik barlangban rekedt gyerekeket akartak kimenteni és nem fogadták el a kütyüjét.
Ez a szerverszobákban alvás nyilatkozat is egy egészséges, kiegyensúlyozott elmére vall.
-
wjbhbdux
veterán
életében 1 percet sem dolgozott ez az aranybaszületett, másokat persze biztos fog 24/7 dolgoztatni a vízumaik elvételével zsarolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest