Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #9570 üzenetére
Köszi szépen,
én a B05-ig mindenképp várok addig nem piszkálok bele (remélhetőleg úgyis hamarosan kijön) mert úgy állítólag rootolt telefonon nem életbiztosítás a gyári romfrissítés...
B05 után viszont szerintem valamilyen irányba elindulok vele, bár még nem tudom hogy mivel járnék jobban, megtenné a sima root is, vagy pakoljam fel majd a B05 alapú Next romot, majd meglátjuk...
A mobilnet probléma megint előjött amúgy tegnap, most kipróbáltam amit múltkor javasoltál, (hogy 15-20mp-re repülő mód), 1 percig hagytam rep. módban de nem működött, marad tehát az újraindítás, szerencsére hamar megvan.
Én sem akarok "kikapni" amúgy, de nekem is eddig nagyon jó a telefonom a mobilnet eldobáláson (ami úgy olvastam itt hogy a T sara szerencsére
) semmi zavaró hibát nem tapasztaltam, 2* panaszkodott egyik ismerősöm hogy rosszul hall (ami szintén inkább hálózati gond lehetett csak) néha volt vödörhang, + full hangerőn recseg a hangszóró, de nem használom teljes hangerőn, úgyhogy nem zavar kb ennyi semmi több, érintetlen gyári B04-es rommal.
Ritkán wifizek így a lockscreen fagyésról nem tudok nyilatkozni (még nem volt) se újraindulgatás, se megszakadt hívás stb, szóval én csak nagyon zavaró hibánál (ha egyáltalán lesz, de ne legyen) cseréltetném az enyémet szerintem.Persze ettől még teljesen megértem azokat aki kifogtak hibás darabokat, én se repdesnék az örömtől hasonló esetben.
Viszont úgy tudom te is az elsők között vetted mint én is, és mindkettőnk GXI-je (legalábbis eddig) jól teszi a dolgát,
mit gondolsz, lehet összefüggés a kettő között?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest