- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
agressor12 #9639 üzenetére
Új ként eladás, meg minőség ellenőrzés, meg tűréshatárok és társaik.
Új termék - T-sistem:
meg rendeltem az iptv szolgáltatáshoz a prémium opciót, ugye ehez kellett cserélni a STB-ot, hoztak egy régi típusú darabot amin látszott hogy használt mert itt-ott meg volt kopva, a belseje meg le volt lakva erősen, (6 éve ezeket az ezüst színű darabokat viszik ki az előfizetőknek) mert a vinchester akár 5 percenként is bekapcsolt benne teljesen random, letette az olvasó fejet stb stb, sorolhatnám. Bementem a helyi (Szekszárd) T-pöttybe, hogy ez nem nyerő mivel én új szolgáltatást kérek akkor nekem ne egy agyon használt valamit adjanak. Kaptam is egy új típusú fekete boxot ami teljesen jól működik (nem könnyen beszerezhető náluk házon belül se) a srác aki az elsőt is hozta és be regisztrálta ismertem régóta, mondja hogy ez is használt, a főnökénél volt eddig teszt gép gyanánt. Ennyit arról hogy mit adhatnak el és mi az amit el is adnak az előfizetőknek.
A minőségellenőrzésről meg ne higyje már senki se naív gyerek módjára azt, hogy miliós tételben gyártott valaminél minden egyes darabon nagyvizitet tartanak, alap vizit van azt elhiszem. De nagy ellenőrzést x darabonként vesznek le egy-egy darabot a gyártósorokról mindenhol Az ellenőrzéseknél is meg van adva egy tűréshatár, ami szintén gyártója válogatja, lehet akár elég nagy is. És ugye azt is tudni, kell, hogy az ilyen MEO témák mocskos drágák tudnak lenni és mocskosul be is lassíthatják a gyártást, ergo, minél sűrűbbre veszi valaki az ellenőrzést annál drágábban kell adni a terméket, hogy ugyanazt a profitot hozza. Legalábbis én ilyen infókat tudok erről a ráészről általánosságban mondva, részben az egész országban hívott független telfonos meosoktól, részben számtech szaklapokból.
Hogy ez a ZTE-nél hogyan megy passzolom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
..de refurbished-ként már igen...
-
atillaahun
veterán
válasz
Nem is újat adnak, hanem Másikat.
(#9637) gonger
És valóban.
Akkor csak nem én vagyok az egyetlen aki erre a következtetésre jutott.(#9642) kelekyle
Úgyhogy Keep Pécsen lelkiismeretesen végigteszteli az összes darabot, és amelyiknél 1%-nál nagyobb a hibahatár azt kidobja.
Csak hogy a sárgák ürítik a szemetest is - vissza a szalagra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest