- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam hogy az én grand x in-em is fagyni szokott. Még nem sikerült visszavinnem, arra majd jövőhéten kerül sor. Na de amit mondani akarok, hogy a képernyő feloldás annyira problémás volt olykor, hogy már ki is kapcsoltam ezt a funkciót. Azaz, megnyomom a bekapcs gombot és azonnal lehet használni a telefont, csakhogy ezzel a probléma továbbra is fennállt. Gyakorlatilag maga a kijelző fagy meg, függetlenül a képernyőfeloldástól. Ezt amúgy lehet hogy már ti is tudjátok, csak gondoltam megosztom veletek eme információt.
U.I.: amikor töltőn van, akkor soha nem fordul elő ez a hiba.
Ja és még valami, az akkumulátor eddig sehogy sem bírt ki egy napot. (reggel 6tól 100%ról indulva délután 3ra már 40% környékén van. Persze, szoktam nyomkodni, fényerő minimumon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest