Hirdetés
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne pár tanácsra, és válaszra. Karácsonyra kaptam meg első okostelefonomat, egy ZTE Grand X In-t. Nagyon tetszett, örültem neki, de egyre több idő elteltével egyre jobban megfogalmazódik bennem a kérdés hogy jól választottam-e. Nem tudom nálatok hogy van, de az én mobilomon érintőképernyő nyomásra elszineződik a képernyő :s (gyenge képernyőre utal) , hogy ez mekkora probléma, és csak nálam, vagy pedig másnál is fenn áll ez a probléma. A másik hogy furcsának találom hogy a hátlapon 2 hangszóró szűrő van, de hátoldalon csak egy hangszóró van. FM-rádió nem működik, és a ledet csak fényképezésre tudom használni :S Talán a legzavaróbb probléma az hogy előről nézve a mobil jobb alsó sarka nyikorog és recseg érintésre, pedig azt olvastam hogy milyen jó a hátlap, mintha ráöntötték volna..
Előre is nagyon szépen köszönöm válaszotokat, fő kérdésem az lenne hogy ez a probléma csak nálam van, vagy másnál is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest