- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szityu161
tag
válasz
Steve198310 #29099 üzenetére
kingrootal most rootoltam vagy fél órája
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltettem micro USB csatlakozót a Z-be. Na meg egy új hátlapot tervezek rá mert szegény szanaszét repedt. Hátlap előtt meg gondoltam egy aksi csere nem ártana mert egy nap kétszer tuti kell tölteni. A kérdésem az lenne hogy aksit honnan szabad rendelnem ami nem valami használt telefonból bontott kitudja mennyire használt aksi? Na és gyári hátlapot ragasztó csíkjával együtt? Aki tud tippet adni, annak megköszönném. E-bayről nem tudom mi az ami megbízható. -
szityu161
tag
Nagyon örülök hogy szerencsés tulajdonosa vagy egy probléma mentes Z-nek, ha gondolod elpostázom neked a Telefont és próbáld meg te is. Az enyémen!!! Mert az hogy neked sikerül valami egyből, és probléma mentesen, még nem azt jelenti hogy hülye az ember. Te meg folyton dobálózol látatlanban nyersen ezzel a majom cyber gyerek szövegekkel hogy ''bad user, user hiba'' meg ilyen marhaságok. Még is mi a tököm neked user hiba abban hogy egy tök üres telefon, egy frissen rakott 5.0.2-vel, és semmi mással telepítve kingroot után azonnal leáll, majd minden újraindítás után 10-15másodperc után leáll??? Mi a tököm ebben user hiba? Magyarázd meg!
-
szityu161
tag
Üdv!
Hogy tudok rootolni Kingroot nélkül?
Nálam a lolli zabálta az aksit, a rootolásnál a kingroot a pin kód megadása után pár másodperc után már a telefon leáll. A hetedik leállás után meguntam és flashtoolal újra raktam az egész rendszert. Jelenleg full üres a telefon. Innentől mit tanácsoltok? Csak azt ne mondja valaki hogy csak a kingroot van. -
szityu161
tag
válasz
Repsol600 #27238 üzenetére
Ismétlem magam:
Ez a hiba bármelyik romnál előfordul xpériákon. Z-n is, annó Ray-en is, roottal, rootnélkül, akár vegytiszta romnál is. Majd megszokod. Nekem 4 különböző xpérián is jelentkezett ez atünet. Z, Ray, U, Z1c
Nem hiszem hogy közelség érzékelő hibája. Bekapcs gombot nyomogatod mint állat, egyszer csbk visszajön a képernyő -
szityu161
tag
Üdv!
Van akinek csinál olyat a lollipop hogy gondol egyet és egyik pillanatról a másikra leállítja a telefont? Kèt napja van fent az5.02 ès ma már nègyszer csinált ilyet a telefon. Az elmùlt 2 èvben akárhogy romoltam, egyszer nem törtènt ilyen -
szityu161
tag
Törölve van. Flashtool.exe vagy Flashtool64.exe megnyitásakor újragenerálja a mappát és újra ezt a hülyeséget írta ki.
Januárban erről a gépről raktam fel 4.4.4-et de a flashtoolt töröltem mivel nem az én gépem. Tegnap leszedtem, és bármit csinálok ez történik. egy hozzászóló írta hogy letörölte és egy másik verziót rakott fel ami működött. Na az a működő melyik verzió lenne? -
szityu161
tag
Gyerekek egy normális flashtoolt linkeljetek már be mert szétrobban az agyam Ettől a .firmwares mappás hibaüzenetétől...
-
szityu161
tag
Na akkor hogy rootolom ezt a lollit?
-
szityu161
tag
Na irom mit csinálok
:
1. Flashtool,-villám jel,-Flashmode
2. Firmware sector ablakban kiválasztva a c6603-hoz 10.5.1.A.0.292, illetve Wipe résznél APPSLOG, CACHE, DATA lehetőségek bepipálva. majd flash gomb
3. Teló kikapcsolt állapotban van, hangerő le gomb hosszan nyova és usb kábel bedug.
4.Várok!
5. jelzett a Flashtool hogy elvégezte a dolgát, húzzam ki a kábelt és kapcsoljam be a bulit.
6. Bekapcs, várok, boot... hullámzik a csajos lila háttér... befejezte.
7.Magyar nyelv alapból kipipálva, majd izgatottan átugrom a beállitási útmutatót. )nincs wifi, nincs sim, nincs adatforgalom, se micro sd.
8. Dühödten anyázok a 8:30 Hétköznap, és a 9:00 Hétvége ébresztő idők láttán.
9: File Commanderben megnézem a fantom mappát, még nem jelent meg, tehát lépésről lépésre ki kell szűrnöm hogy mi generálja. Minden beállitás, illetve alkalmazás telepités után után megnézem fájlkezelőben hogy mikor jelenik meg. -
szityu161
tag
Na igen, a flashelésnek elméletileg ez lenne a lényege hogy "törli a tudatot", majd egy újat, tisztát felrak. Még gyárban is végeztem flashelést különböző eszközökön, nem idegen a dolog. Egyszerűen nem tudom hová tenni a jelenséget, olyan mintha winchesteren boot sectorba valami beleépülne ami mindig windows újratelepités után feléled... Borzasztó zavaró. Flasheltem, rootoltam, romoltam más telefonját is, ilyennel még nem találkoztam. És gyanús hogy bizonyos apróbb ibák folyton előjönnek, bármilyen romnál, és gyanús hogy ez az "adat töredék" hozhatja ki. Most azt fogom csinálni hogy formázok micro sd-t, sim kártyát még mindig nem teszem, be, se net, se wifi, és felteszek egy tiszta .ftf-et fashtoolal. és bootolás után ugye kérne sim kártyát amit nem kap, és a beállitási útmutatót átugorva, megnézem az ébresztőórát, és rakok fel róla képet
, illetve a fantom mappáról is
-
-
szityu161
tag
Dekrer, Elhiszed hogy ezt minden romolás előtt megcsinálom?
Azt tudom hogy te értesz a romoláshoz, készülékekhez, én is régen az előző telefonomnál is romolgattam, de ilyet még nem tapasztaltam hogy marad a készülékben adat, illetve létrejön mindig egy érdekes fantom mappa. Egyszerűen nincs ötletem hogy hová ragadhat még be valamilyen adat. Bootloadert egyszer sem piszkáltam, tehát még az sem mondható hogy ott van valami bibi. most törlök mindent újra a telóról, a micro sd-t is formázom, sim kártyát nem teszek be, és csinálok pár képernyőképet.
-
szityu161
tag
Emberek!
Most őszintén... Kérdeztem már többször is, sosem jött még érdemleges válasz. Hogy van az hogy, Wipe Data, Cache,Dalvik Cache Format Factory ... tehát elméletileg sterilre kellene gyalulni a telefonomat, veytisztának kellene lennie, majd ha felrakok akármilyen romot, legyen az egy rootolatlan stock rom, vagy főzött rom, és ha elinditom a telefont, SIM kártya nélkül, és wifi használat nélkül, valamint google fiókba még véletlenül sem jelentkeztem be, a micro sd kártyámon pedig csak egy telepitendő ROM található .zip-ként. Mégis ott van az egy éve beállitott ébresztőm a telefonban amit formáztam, töröltem, legyalultam. Valamint kipróbáltam hogy rootal és root nélkül rakok fel csak stock romot, szintén vegytisztára gyalulva. és elinditom sim kártya nélkül, és micro sd kártya nélkül, akkor is benne van vlahogy a telefonban már első inditásnál az ébresztő adatai, illetve egy hosszú mappa amely számokból, betűkből ál, úgy hogy gyakorlatilag, se net kapcsolat, sem adathordoző, se sim kártya nincs a telóban. Emberek! Hogyan???? Valaki magyarázza már el nekem! Most ebből arra következtetek hogy a Format, és a Wipe akármilyen fajtája semmit nem ér és marad a telefonban valahol adat ami törölhetetlen. És hogy jelenik meg a telefonomban az a bánatos mappa amit hiába törlök, pár perc és újra látrejön??? Még igy is létrejön ha Flashelek, vagy ha format, wipe, törlök, és totál más romot felrakok. Egyszerűen nem jövök rá hogy mitől és bosszant mert vannak hibák a készülékben amit akármilyen romnál megtapasztalok. Most ha marad adat a telefonban formázás után, mi van ha hibás driver is marad benne, vagy valami virusos szar, amitől a hibák előjönnek? Telefonra nincs valami DOS-os alacsony szintű formázás vagy hasonló? Valaki ha tud, adjon már tippet vagy valami ötletet mert nagyon bosszantó.
Előre is köszönöm! -
szityu161
tag
Persze tény és való észre veszi az ember hogy némelyik vírusírtó az üzletre megy. 30napig a free verzióband minden rendben minden jó, aztán használhatod tovább ingyenesen mert úgy is legális csak akkor x-y-z funkciók nem működnek, de csinálja a vírusírtó a gondokat pl.: tetű lassú bootolás vagy leállás, bootolás után az ikonok egyesével jelennek meg és még mindig gondolkodik a gép... Majd figyelmeztet a vírusírtónk hogy lejárt a 30nap és milyen fantasztikus lesz ha fizetünk érte!!! :-)
De hogy androidra van-e értelme, azt nem tudom. Azt tudom hogy néhány alkalmáz tiszta marhaság pl a clean master. Mert egy tisztító rend rakó alkalmazás ne reklámozzon már meg ajánlgasson hülyeségeket. De most komolyan. Lá ott már valaki olyat hogy pl a Kaspersky átvizsgálta a C: meghajtót és nem talált semmit tehát boldogság van!!!! Share???
Amúgy meg szedd már le a Clash of akármit, meg az Empire of anyámat mert az jó! Illetve csak a saját böngészőnket, csak a saját fájlkezelőnket meg vegyél jegyet a vb-re!
:-) -
szityu161
tag
Használtam reklámblokkolót, de sajna pont hogy semmit nem blokkolt. Milyet ajánlasz?
Illetve van egy betűkből és számokból álló mappa amiben. .nomedia fájl található és semmit nem lehet tenni ellene. Ha törlöm, egy perc és újra megjelenik. Ha formázok, romolok, vegytiszta Stock romot rakok fel vagy EXISTENZ 3.0-t a szükséges gyalulásokkal, akkor is ott van. Ja és warezt nem használok. Áruházról szedek csak le. -
szityu161
tag
Üdv!
Szerintetek érdemes telóra valamilyen vírusírtó? Kaspersky, AVG, Avast vagy akármi?
Clean Masterről mi a véleményetek? Csak mert nekem gyanús hogy épp egy rendszer gyorsító, takarító reklámokkal áld meg, illetve ajánlgat ilyen meg olyan alkalmazásokat. -
szityu161
tag
Towelrootot miért nem lehet leszedni a hivatalos oldaláról?
-
szityu161
tag
válasz
krisz12356 #24814 üzenetére
Véletlenül nem kapcsoltad ki az automatikus forgatást? Nálam hibátlan a 3.0
-
szityu161
tag
válasz
norbert1998 #24659 üzenetére
Igazad volt. Fel is csattintottam az existenz 3.0-t. Szép is meg így elsőre jónak bizonyul. Majd egy hetes használat után elválik mennyire jó. De így elsőre öröm me bódottá!
-
szityu161
tag
Szevasztok Srácok!
Most jutottam el oda hogy rávegyem magam egy főzött rom kipróbálására. Olvasgattam, egyikről másikról, mielőtt nekilátnék. A választott szimpatikus ROM a legújabb EXISTENZ. Mivel én idáig csak flashtoolal flesselgettem, meg rootoltam, nem vagyok jártas a főzött romolásban, se a BL nyitásban. Független a telóm, igy nyilván lehet nyitni. Óvodás szintű leirást tudtok hogy hogy telepitsek? Pl. ilyethogy 1-es lépés. ezt és ezt szedd le, 2-es, igy és igy nyisd a BL-t... Vagy aki már felrakta az új EXISTENZ romot tudna tanácsokat adni? -
szityu161
tag
válasz
Rockland #24380 üzenetére
Szia!
Flashtoolal kiválasztod amit flashelni akarsz, majd... Teló kikapcsolva, újjaddal nyomod folyamatosan a hangerő le gombot,és úgy dugod rá a számítógépből kilógó usb kábelt és vársz kb 15 másodpercet, míg el nem kezdenek peregni a betűk hogy most már flesseli a gép a telódat. Közben már elengedheted a hangerő le gombot :-) -
szityu161
tag
CarbonRomról tudtok valamit?
-
szityu161
tag
Üdv!
Valaki adna pár tippet hogy milyen főzött romokat érdemes kipróbálni? -
szityu161
tag
64gigás samsung PRO-n gondolkoztam, csak még nem tudom hogy itthon vagy ebay-ről vegyem-e. Most néztem, Z-hez eredeti dolgokat milyen olcsón lehet rendeln kintről. 2000párszázért rendeltem komplett teló nélküli csomagot. Magyarán. Csak a teló hiányzik belőle, és minden benne van.
-
szityu161
tag
Valaki nem tud útmutatót hogy a Z-n az ajtókat hogy cseréljem? Az a baj hogy nem tudom hogy angolul ezeket minek hívják, ajtónak, sapkának, dugónak vagy minek, és nem találok videót vagy illusztrációt hogy ezeket hogy szedik ki sértetlenül. Tömítés kopás miatt rendeltem gyári kupakokat és cserélni akarom.
-
szityu161
tag
Ez tényleg igaz. 4.4.4-et használtam kb 3 hétig,nem raktam fel semmi szir szar programot, se játékot, nem mókoltam, nem buzeráltam a romot, és itt ott laggol, vár egy csomót, másodpercekig gondolkozik mire betöltse a névjegyzéket és sorolhatnám. Jelenleg a 4.2.2-t használom mert azzal tényleg semmi gondom. 4.3-nem lenne gond, csak sajnos nálam és néhányaknál hívásfogadásnál kihangosodik a teló. De ez gyári gubanc már kiderült.
Amúgy meg 4.3 vagy 4.4.4 kérdésben a nyertes, mindkettő illetve egyik sem? Miért? Az én telómat görögben gyártották, másét japánban vagy kínában, a harmadikét Timbaktuban, a negyedikét Ó Tibetben. Gyártásban dolgozom, és dolgoztam így tudom, nincs két egyforma termék. Az én készülékemnél 4.2.2-ig volt stabil a működés, 4.3-tól már hibák jöttek elő, sajnos akármit csinálhattam vele. Másnál meg csak a 4.3 a jó. Sajna ez ilyen. Mindenki tesztelje le kinek melyik a jó rom, és használja a legstabilabbat -
szityu161
tag
Üdvözlet!
Tudtok alternatívát hogy hogyan tudnék flash játékot lejátszani androidon. Ja, és nem böngészőn keresztűl. Hanem letöltött flash játék elemeket valami apk-val emulálva el lehet indítani. Laptopon a Bunny Invasion nevű beteg flash játék okozott nekem fergeteges mulatságot, és eme betegtségnek örülnék telefonon is, mely szívmelengető látvány lenne, és csupa öröm és boldogság lenne nap mint nap! :-) -
szityu161
tag
Gyerekek, főzött romból mit érdemes kipróbálni? Carbon romot valaki tesztelte már?
-
szityu161
tag
válasz
nexion218 #24060 üzenetére
Nem is azt írtam hogy a SONY, hülyesége, a google-ről volt szó.
De amúgy probléma megoldva, 4.3 kerül vissza. Olvastam hogy buherálással meglehet oldani hogy a TC írja olvassa ugyanúgy az SDkártyát, de ne kelljen már ezt megtazt átírni egy fájlkezelőhöz csak mert a google úgy döntött hogy... És ismét Dekrernek volt igaza hogy inkább a 4.3 még a wifi se olyan ingadozós, sőt jobb, stabilabb 4.3 alatt! -
szityu161
tag
válasz
#35914496 #24059 üzenetére
Egy bájtnyi adatot nem enged a kitkat belső tárhelyről sd-re másolni a TC-ben. Ami idáig rendesen működött, ne kelljen már túlbonyolítani. '' meg ne legyek már file commanderre rákényszerítve! Letöltök egy giga adatot a netről, azt én TC-vel akarom sd-re átmásolni. File commandert meg töröltem is romoláskor, mert más tetszik.
-
szityu161
tag
válasz
norbert1998 #24053 üzenetére
A Google nyomonkövet, néz, figyel, meghatároz, kategorizál,...stb. Most meg ge**zik. Mielőtt nem volt google azelőtt is megvoltam, tudtam élni nélküle.
-
szityu161
tag
válasz
norbert1998 #24053 üzenetére
Miért ne?
-
szityu161
tag
válasz
norbert1998 #24041 üzenetére
Akkor gondolom a következő android rendszerek ezt mint jó szokást meghagyják...
Amit letöltök akkor, nehogy már SD-re másoljam.De rakható a készülékbe 128gigás kártya. Iyenkor, törném szilánkosra a telefont, a programozók agyán! Kiadnak egy rendszert amire sok panasz van hogy nesze paraszt jó van az neked, sd kártyát meg ne használj!.
55-ös villáskulcsal olyat vernék a kezére, hogy többet billentyűzetet is fájna nyomkodni! -
szityu161
tag
válasz
norbert1998 #24039 üzenetére
Basszuskavics, hogy használjam akkor?? :-D Minek az sd kártya ha nem másolhatok rá? :-D
-
szityu161
tag
4.4.4 alatt az sd kártya nem írható?
Total commandert használok! -
szityu161
tag
válasz
dSERiES #23926 üzenetére
4.3-tól csinálja. 4.3 előtt nem volt ilyen probléma. Dokkolóm nincs. Chromehoz köze azért nem lehet mert korábban mikor chromera fogták, azt csináltam hogy romfelrakás után root, majd chrome-ot töröltem is. Na akkor is maradt a hiba. 4.3 előtti romoknál meg esze ágában nincs a telegráfnak ilyen hibát előidézni.
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23921 üzenetére
Mondom, nullára van gyalulva a telefon memóriája, sőt sd kártya sincs benne amiből bármi adatot kiolvashatna. Csináltam olyat is hogy cwm-el wipe meg factori reset majd úgy húztam rá flashtoolal a 4.4.4-et. Megjegyzem, nem ráfrissítéseket csinálok. Sem pc companionnal, sem ota-val.
-
szityu161
tag
4.4.4.-ből már a harmadik szar ftf-et rakom fel, akkor is híváskor automatikusan kihangosodik. Mi a szartól van ez? Nullára van gyalulva a teló, google acc., szinkronizáció be sincs kapcsolva, sd kártya nincs benne, és mindig megmarad a hiba. Na meg két ébresztő beállítás törölhetetlen a telóról.
-
szityu161
tag
válasz
norbert1998 #23893 üzenetére
Amíg OTA-val frissítettem régen, én bajt nem tapasztaltam. De ez én vagyok.
-
szityu161
tag
Ajánljon valaki 4.4.4 ftf-et ami vegytiszta, üres, normális. Vodafone Hu ftf-et szedtem le. Nem vált be.
-
-
szityu161
tag
Na gyerekek! Dekrernek igaza volt!
Hiába hogy a 4.4.4 nem laggol, ugyanúgy hívásfogadáskor kihangosít alapból a telefon. Egy napja tettem fel egy 4.4.4-et. Még rootolva sincs. Ja a Chrome meg tele hibával. Ez se jobb. Még 4.3-at is kerülöm. Előtte bajom nem volt... -
szityu161
tag
4.4.4-ben nincs 4G? Vagy csak én nem találom?
-
szityu161
tag
Amúgy a Z-t hogy tudom win xp alatt felismertetni?
-
szityu161
tag
4.4.4-hez még semmi1clickes root nincs?
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23696 üzenetére
Chrome-ra fogták rá, amit kizártnak tartok. Nemrég újrarakott romból még azelőtt likvidáltama Chrome-ot mielőtt netre csatlakozott volna a telefon akármilyen google accountal vagy bármivel, aztán az első bejövő hívás már problémás volt. Na meg egy böngészőnek mi köze lenne akármi híváshoz meg kihangosításhoz...
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23692 üzenetére
Most már az lesz. Egy vagy két hét tesztelés. 4.3-at sokan ajnározták hogy ilyen jó meg olyan jó, érdekes módon csak ennél jelentkezett ez a hiba, meg a kicsöng aztán semmi hang probléma. Szerintem az se mindegy hogy a telót hol gyártották. Két teljesen egyforma készülék nincs valamelyiken az egyik rom tökéletes, valamelyiken nagyon nem, akármit csinálsz. Gyártottam már elektronikai alkatrészt amit az üzemben kellett flashelni, ott is volt olyan eszköz amin az adott dolog az istennek sem működött rendesen az adott szoftverrel, de a többi igen. Lehet a telefonoknál is így van. Nálam a 4.3 hibádzik hol így hol úgy.
-
szityu161
tag
válasz
ZsyfKo #23689 üzenetére
Komolyan, visszarakom azt a romot amivel házhoz érkezett a telefon több mint egy éve. Azzal semmi baja nem volt de tényleg. Az is bizros hogy akármi Sony készülékem lesz a jövőben, semmit nem frissítek mert ahogy tapasztalom, annál szarabb az adott rendszer. Ez így volt annó az XPERIA RAYnél is. Csak a gyári rommal volt használható a telefon. Igaz a Ray a maga idejében os rakás szar telefon volt, de a frissítések a betegségei voltak.
-
szityu161
tag
4.4.4-el mi a gond? Én még nem mertem kipróbálni. Egy biztos. 4.4.2-nél ez a hiba nem firdult elő. Volt helyette fekete képernyő, laggolás, gps hiba, me x,y, alkalmazás leállt :-D Az a baj hogy ez a kihangosítós hiba akkor is él ha csak tisztán felteszem a romot, nem állítok be még fiókot se,meg nem rakok fel semmi alkalmazást sem :-D
Franc egye meg. -
szityu161
tag
Sajnos amióta a 4.3 létezik azóta ez a két hiba alap nálam. Ja és megjegyzem én csak Stock romot használok. Az tuti hogy nem valamiféle letöltött app okozza mert mert emlékszem mikor egy darabig kitkat vilt fent és ráuntam a hibáira a 4.3 stock került vissza. Ugye első bekapcskor beállítások, de se wifi, se net, nem volt még bekapcsolva, se google fiók megadva mikor épp friss pár perces rendszerrel jött az első hívás kihangosítva
. 4.3 előtt meg nem tapasztaltam még ilyet.
-
szityu161
tag
Komolyan nem értem.... Nem ellenőrzik sehol ezeket a frissítéseket, hibajavítócsomagokat sehol? Úgy vannak vele hogy jól van az a parasztnak, lesz ami lesz... Hibás amiket már a futószalagon beleraknak a készülékbe, hibás annak a javítqsa, majd a legújabb frissítés is hibás... Kifizerjük a drága pénzeket a telefonokra, majd készülnek a szar szoftverek... Nem igaz hogy Xperia Z-re nincs egy normális stabil rendszer... Vagy az egész android lenne rettenet telefontípusoktól függetlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest