- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #25190 üzenetére
100ezer a speedshop-nál újonnan 2 év sony garival, a partneronál 80 1 év boltigarival :/ és 53ért vettem garisat,4 tokkal, full tartozékkal+4000 volt egy dokkoló hozzá...
-
w333
félisten
válasz
Winchester95 #25190 üzenetére
Sajnos ennyi ... én a N4 -m most adtam el 50k -ért ennyit ér ez van
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #25188 üzenetére
A sony cuccok sajnos nem értékállóak.
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #25019 üzenetére
Viszlát
A váltásod nem kommentálom
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #24981 üzenetére
ugyan ebbe a dilemmába vagyok én is csak én vásárlás terén, xperia z vagy z1 kontra s4 lte+
van előnye mindegyiknek meg hátránya, de én jobban húzok a z,z1 felé
szerintem inkább maradj a z-nél
-
sno14
tag
válasz
Winchester95 #24689 üzenetére
Szerintem ezzel nem lehet gond, ha hivatalos forgalmazótól vetted...nem emlékszem olyanra a fórumról akinek ne javították volna ezt a hibát.
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #24689 üzenetére
Szerintem vegyél olyan telefont amin nincs lejáró gumitömítés, nem tud beázni, és a kijelzője törhetetlen.
Vagy vegyél szifont, azt se gariztatják, inkább kicserélik (úgy tudom). -
Smiro
senior tag
válasz
Winchester95 #24510 üzenetére
Wifi router.
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #24508 üzenetére
Pedig azt mondtam, hogy pirosak lettek pedig víz nem érte őket, az ajtók meg meglazultak
Ennyi
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #24506 üzenetére
A meglazultak ajtók-at cserélték mivel a gumi le is szakadt róla félig most pedig újak.
Az indikátorokat is cserélték mivel pirosak voltak, most fehérek.
A hátlap ugyanaz gondolom megragasztották most már nincs elemelkedve ill. nem tudom benyomni.
A töltő is vadi új én csomagoltam ki.Szervizlapon "alkatrész csere" van.
-
droidforever
tag
válasz
Winchester95 #24469 üzenetére
Ha volt szervizben es alaplapot csereltek,akkor azert lehet az hogy fuggetlen lett a keszulek.Mert ilyenkor a sony cegtol rendelik az alkatreszeket,es ok kulon nem gyartanak szolgaltatos alkatreszeket,ezert van az,hogy fuggetlen alaplap kerult bele.
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #24471 üzenetére
Ebben nincs tapasztalatom, az IMEI cserés dolgot sem tudom.
Viszont ha még garis akkor elvileg max. 1-2 éves lehet a teló, akkor viszont érdemes lenne tudni hogy hűséggel lett-e véve. -
fkrinya
tag
válasz
Winchester95 #24471 üzenetére
Én is használtan vettem a T-met, amit már kétszer adtam be gariba és csak a jótállási jegyet kérik el, amin nincs senkinek sem a neve, tehát lehetett az a telefon bárkié is.
Amúgy azért kérdeztem, mert gyakran előfordul, hogy a szolgáltatós telefonok is függetlenek.
Én ma fogok átvenni a T-m helyett egy teljesen új Z-t.
Nyilván, ha bontatlan a doboz és megnézem service menüben, hogy független-e és látom a nullákat, akkor az nem függetlenítve lett, hanem alapból az volt.
Legalábbis én így gondolom -
törölt tag
válasz
Winchester95 #24469 üzenetére
Szerintem a tmobil fogja tudni megmondani hivatalos volt-e a függetlenítés.
Annyi biztos, hogy csak a hűségidő lejárta után függetlenítenek.Mikori a telefon?
Előfizetésre vették hűséggel? Ha igen az már lejárt?Nehogy beleszaladj egy "valahogy" függetlenített készülékbe amit két hónap múlva letilt a szolgáltató.
-
lbence
aktív tag
válasz
Winchester95 #24415 üzenetére
Én többek közt ilyen hibával adtam be, cserélték, pedig az egyik indikátorom is piros volt, bár nem ázott be. Pont két hét volt. (Győr, Telekom)
-
darvinya
titán
válasz
Winchester95 #24418 üzenetére
Látszik ha szándékosan téped le.
-
Deck
titán
válasz
Winchester95 #24418 üzenetére
Ne parázz nem lesz gond! Én is holnap adom be a telóm.
-
darvinya
titán
válasz
Winchester95 #24415 üzenetére
Garanciád nem vonják meg, cserélik.
Viszont időben a vaterrás gyorsabb lesz. -
válasz
Winchester95 #24153 üzenetére
A készüléked már nem vízálló!
Meg se próbáld vízbe tenni!
A sérült gumi - ami a hozzászólásod alapján neked kissé jelentéktelennek hat - maga a vízzáró tömítés.
Ez FŐelem a vízzárásban.Kérdezz rá a szerviznél mennyiért cserélnék az ajtót, vagy cseréltetheted-e garanciában...
(#24158) Peti198506:
Tulajdonképpen hagyhatod így a készüléked, de semmi esetre se vidd vízbe.
Ha egy vízálló telefon bármelyik ajtaja sérül, vagy hiányzik, onnantól az a telefon nem vízálló. Használni persze lehet tovább, de csak úgy, mint egy eredetileg sem vízálló mobilt. -
oliwire
őstag
válasz
Winchester95 #24158 üzenetére
Ha sérült a tömítés, nehogy vízbe tedd, mert ha befolyik, nem köszöni meg a készüléked. Gariztatni próbáld, míg épek az indikátorok, ha az elvörösödik, már nehezebb garanciában intézni a dolgokat
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #24153 üzenetére
Valaki erre?
Kerdes hogy hagyhatom igy es ben lesz baja viztol vagy csere?
Ha igen gariban vagy sajat kezuleg es hol tudok beszerezni ilyen fedelet?
Bocsánat csak telefonrol vagyok -
MikitoLac
tag
válasz
Winchester95 #22584 üzenetére
Most használtam mindkettőt 3 hétig majd offban lehet leírom a tapasztalatokat
-
pit stop
addikt
válasz
Winchester95 #22334 üzenetére
Mit nem értesz? Karcálló, nem törésálló. Karcállósághoz pedig merevség kell - minél merevebb annál jobban törik.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22264 üzenetére
Nem kell hőzöngeni ha valaki félre ért valamit. És te figyelj oda mert egyáltalán nem írtad hogy hol vetted csak hogy telekomos a számlád szerinted ebből mire lehet következtetni? És nem hinném hogy van hivatalos függetlenítés amit bármelyik szolgáltató elfogad.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22261 üzenetére
De hogy? Be mentél és szóltál hogy csinálják meg? Csak mert én nem hallottam olyat hogy gyárilag adna a telekom függetlent.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22257 üzenetére
Ha bootloadernél no van az nem pont azt jelenti hogy nem lehet nyitni? Nem hinném hogy t-mobileban adnak függetlent, mert azt tudom hogy ha olyan hibája van akkor függetlenre cserélik.
-
Szombó
senior tag
válasz
Winchester95 #22257 üzenetére
SIM lock, Networknél van x és szám akkor függő.
-
Szombó
senior tag
válasz
Winchester95 #22253 üzenetére
A számla elég a garihoz.Hogy hivatalos e a függetlenítés és van e garancia hozzá,kérdezd meg a szolgáltatót ahol vették.Itt a fórumon már több embernek javították a beázott telefonját gariba.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Winchester95 #22253 üzenetére
Garipapírt azt nem adnak személyesen, de letölthető a Telekom személyes rész / dokumentumok résznél !
én is letöltöttem és kinyomtattam, és azt vittem be mikor a szervízbe volt a teló !L
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest