- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
busman #22312 üzenetére
"De van akinél kitkat is tökéletesen megy."
Nem tudom, mi az oka, de nálam a gps tökéletes.
Egyszer, egy éjjel elszabadult a Google szolgáltatás és leszopta az akksit, de se előtte, se azóta nem volt ilyen. Biztos, hogy van valamiféle együttállása a csillagoknak, aminél a Kitkat szarozik. Van akinél ez mindig jelen van.
Nálunk a Z a céges telefon. 5 kollégából, egynél van gond, a többinél nem. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
busman #21814 üzenetére
Nálam se volt jó, 1-2 dolgot javítottak benne, de nekem ugyanúgy be laggolt képernyő feloldás után, egy idő után kezdett be lassulni az egész rendszer, Viszont ezt a melegedés témát hagyjuk már nem értem miért gondolod hogy a hardver melegedését egy szoftver meg fogja oldani, esetleg ha leveszed az órajelet kb minimumra. Mindegy nekem ment vissza a Miui.
-
S3R6PH
tag
válasz
busman #21440 üzenetére
Hat nekem ez az uj Existenz nagyon bejott. Mar ket napja hasznalom es tokeletesen mukodik.
Az aksi fogyasztas minimalis, pedig meg be se uzemeltem a Greenifyt meg a stamina sincs bekapcsolva.
A hatterzaj a zenehalgatasnal teljesen eltunt, mindegy hogy milyen es mennyi programut futtatsz hatterben, nincs zavaras. Meg az a minimalis zavaras is megszunt ami a 4.3 alatt volt. Egy bluetooth Creative Aurvana Gold-ot hasznalok, es ezzel aztan eszreveszem a hang minoseget.
Az aroma installer nagyon tettszik hogy te allitod be hogy mi legyen a telefonban, ja es a default soundot valasztottam igyhat a hang normalis.
Az XPERIA temak vegre rendesen valtoznak, nekem a gyari rom alatt nemvaltozott a menusav meg a tobbi aprosag.A fotok elmennek, vegulis ez nem egy fenykepezogep.
Teljes egeszeben egeszjo kis romot kihoztak abbol a fos gyari rombol. Egyenlore NAON tettszik es ez marad.
Gyors es vegre ugy mukodik ahhogy kell. -
ADAM1337
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
busman #20635 üzenetére
Tessék ... Root (bal felül "Fájl" katt. és legalul "Letöltés"
És itt a CWM 2.6.3
Na és itt a legfrissebb MiUi 4.5.23 + Gapps és a 4.3 kamera !
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
busman #19556 üzenetére
Tényleg jó! Gyors, stabil, testre szabható, rengeteg funkcióval és a kollégák által ajánlott kamera appal már a fotók is vállalhatóak. Az alap mail klienst leszámítva szerintem a legjobb rom Z-re.
Megjegyzem, ha ezt hasonló minőségben portolni fogják 4.4-re (ugyanúgy zárt bl-re) is akkor SONY elmehet a stock 4.4-el valahova
-
Deck
titán
válasz
busman #19308 üzenetére
Nem is értem miért neked kell magyarázkodnod..
Kiadtunk majdnem 200k-t a telefonért mikor vettük majd apró frissítéseket kaptunk 4.1->4.2->4.3->4.4(majd)
És itt a vége? Ennyit várni? Romozgatni se tudunk a zárt bl miatt, átszabott rendszer, hónapokkal későbbi frissítések stb. Leszarja a Sony. Elvárható lenne normális frissítési support..De ahogy olvastam sokan Nexusra váltanak innen, ami teljesen egyértelmű
-
manszabi
csendes tag
válasz
busman #19293 üzenetére
Miért annyira fontos? 4.1.2 óta használom: játék, böngészés, navi, szöveg-képszerkesztés, fotózás, sok telefonálás, stb., minden nagyobb android frissítéssel jobb-sokkal jobb lett a teló, de nem annyira, hogy ilyen indulatokat váltson ki belőlem ha nem vagy késéssel jön ki frissítés. Nekem már az is pozitív, hogy lesz vmi egyáltalán...
-
-
darvinya
titán
válasz
busman #19192 üzenetére
Egyrészt igen, másrészt nem.
(#19195) S3R6PH
Szerinted, ha Sony ilyet ír, akkor egy program változtat rajta.
A bootloader nyitást 2012. előtti modell esetén működik.Amúgy a hálózat függő telefonokon egyirányú bootloader chip van, tehát ennek írását csak kivéve lehet írni közvetlen írással.
-
darvinya
titán
válasz
busman #19187 üzenetére
Csak egy észrevétel: 2. pontot végig olvastad?
In your device, tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest