- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
sziasztok! A szerviz menüben a sim lock résznél mit kell látnom ha gyári független a telefon és mit ha függetlenített? köszönöm
-
torreador22
senior tag
Esetleg valaki a kérdésemre? köszi
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Az mitől lehet amikor engem hívnak vége a beszélgetésnek de nem tudom lerakni a telefont mert nem éled fel a kijelző? Köszönöm
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Külföldön vásárolt készülék garanciája érvényesithetö itthon egyébként a Saturn ban lett vásárolva németbe.köszi
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a z- ben van e belső teszt ami előhívható úgy mint a Samsungban?
-
torreador22
senior tag
válasz
burgatshow #21006 üzenetére
Nem annyira nem vagyok birka! Viszont az is érdekes hogy amikor én hívok akkor nem csinálja csak ha engem hívnak?
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Az mitől lehet hogy telefonálásnál ugye a szenzor lekapcsolja a kijelzőt ahogy a fejemhez érintem viszont amikor beakarom fejezni a beszélgetést akkor nem éled fel a kijelző és nem bírom lerakni a telefont mert sötét a kijelző!
-
torreador22
senior tag
válasz
Roland861010 #20796 üzenetére
De tényleg mindent játszik gondolkodás nélkül.Én is csak az Mx és használom évek óta de még nem volt formátum ami kifogott volna rajta!
-
torreador22
senior tag
válasz
barnabasss #20772 üzenetére
Úgy gondolom nem szorul magyarázatra!
-
torreador22
senior tag
válasz
Mx Player
-
torreador22
senior tag
válasz
Mx player
-
torreador22
senior tag
Én is tapasztalatból mondtam mert évek óta használom és még olyan nem történt hogy valami ne ment volna rajta.
-
torreador22
senior tag
Mitől lenne szar az MX player minden mobilomon ezt használtan mindent visz !! Minden szar amit dekrer kolléga nem használ
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, mégpedig hogy nem kapom meg a viber üzeneteket csak amikor a kijelzőt feloldom lezárt kijelzőnél nem értesít? ez mitől van? köszi
-
torreador22
senior tag
Szerintem nem olyan rossz frissítés óta az első feltöltés még nem volt ideje beállni. wifi non-stop megy! -
torreador22
senior tag
-
torreador22
senior tag
Valaki esetleg?
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Az honnan tudom hogy gyárilag független a telefon ? Meglehet nézni ezt valahogy? köszönöm
-
torreador22
senior tag
Na ennyit a Sony garanciáról a Samsung nem szarozik ,garanciában az a király nincs még egy cég ami olyan korrekt lenne lakásra jön és szó nélkül cseréli a garanciális dolgokat nem mint a cordon Fa.....sz mert ott csak kifogást keresnek hogy ne keljen garanciában javítani! Ez az én véleményem biztos van pozitív is de én több negatívval találkoztam az biztos! Csak az nem tiszta hogy a Sony hogy engedheti ezt meg magának amikor így is nagy a versen a piacon!
-
torreador22
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #17125 üzenetére
A téma már rég le van zárva barátom csak te ne veszed észre magad és irkálsz marhaságokat várom a következő hozzáoszlásodat Jedi lovag!
-
torreador22
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #17122 üzenetére
Te komám egy nagyon pallérozott emberke vagy!
-
torreador22
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #17115 üzenetére
Veszekszem neked elgurult a gyógyszered szerintem!
pit stop : köszönöm vannak még türelmes segítőkész emberek -
torreador22
senior tag
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem most szándékozom venni egy ilyen készüléket és tapasztalatokat várnék pl: fotók minőségével kapcsolatban hallottam jó is rosszat is amikor megjelent a készülék .Esetleg azóta volt frissítés ami javított a minőségen? Akkumulátor normál használat mellet kibír 1 napot? Mik a gyári hibái a készüléknek amire figyelni kell vásárlásnál? Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest