- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
Oryctolagus #29613 üzenetére
Én ezért veszem az előző évi csúcsmodellt. A Z-t is így vettem, és a jelenlegi Z5-öt is. Kb ezen a 130 ezres áron mennek az előző évi csúcsok. Most Xz1-eket nézegettem, de a Z5-öt sajnálom lecserélni (atomstabil és nagyon gyors így 2 évesen is) szóval még 1 évet kihúzok vele, addigra jóárasítva lesz a mostani XZ2
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Oryctolagus #29149 üzenetére
Én kaptam szülinapomra egy 2x1.8A-t tudó gyári sony autós töltőt, még tavaly. Waze-el ezzel a töltővel is merül kicsit a telefon. mondjuk ha 90%-on vagyok, 100km után lemegy 85-86%-ra. De pl. 20-30% körül úgy láttam hogy tud rá tölteni kicsit, vagy nem merül...
Általánosság:
1 hónap múlva lesz 3 éves a telótavaly ősszel cseréltem hangszórót benne, mert már állandóan csak úgy tudtam telefonálni, hogy a kezemmel csavaró erőt fejtettem ki az egész telefonra, csak úgy volt contact, és fárasztó volt
Viszont a ragasztót a hátlapon nem cseréltem ki, azóta kicsit eláll a bal felső sarok, ha a kamera szembe van nekem. Ráadásul clingo tapadós mobil tartót használok, külön művészet úgy levenni a telefont róla, hogy a hátlap fele ne maradjon rajtaMég mindig 4.3-on vagyok
Az összes ajtó gyári! És jók a gumik is mind. Kb másfél évig átlag két naponta tölöttem, talán ezért bírta jobban a töltő nyílás fedele.Egyébként tavaly ősszel aksit is cseréltem, ugyanolyan gyárit vettem ebay-ről, mint ami benne van, egyetlen különbség hogy amit vettem, az 4 hónappal fiatalabb aksi... (tehát 2013-as az is...) Bekapcsolás után 60%-on volt, úgyhogy nem merült le a sok állásban az aksi, de nem is lett jobb a telefon (kb 10%-ot javult az üzemidő)
Szóval vagy az állásban is öregedett az aksi, vagy az van amit eddig az összes telefonomon tapasztaltam. (régi windows mobile-ostól, galaxy spicán át, defy-ig) Tehát hogy ahogy öregszik a telefon, egyre többet zabál.
Még egy évet kibírhatna, gyakorlatilag amire kell azt mindent ellát. Lusta vagyok rootolni, backupolni, majd felrakni 5.1-ig vagy meddig lehet. -
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #29149 üzenetére
Honnan lehet letölteni?
-
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #29135 üzenetére
Utolsó mondatodhoz/kérdésedhez: sajnos igen. 2 féle autós töltőt használok. Sygic navinál az utóbbi időben mínuszban szállok ki hosszútávon, ami számomra fura. Korábban ilyen gondom nem volt. Lehet, hogy a telefon aksija kezdi megadni magát 2,5 év múlva
/szóval mondjuk 100 % töltésről folyamatos töltés mellett 70-80 %, ha megállok. Vissza pedig nem tölt, hanem tovább csökken a töltöttség akár 200 km-es út során is./ Ez amiatt bosszant, mert fényképező gépként egy QX 100-at használok, és kirándulás során - ha közben navizni is kell - nem tölt vissza a telefon, sőt, tovább merül. Így még kézben/zsebben kell tartanom egy 30.000-es aksit is, amiről felváltva töltöm vissza mindkét Sonyt.
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #29135 üzenetére
ha teljes terhelésen megy a telefon, akkor többet eszik mint amit a teló tölteni tud, a waze nem éppen a legjobb navigációs szoftver tartós navigálásra... főleg ha a mobilnet is megy, ráadásul az IPS és TFT kijelzők nem éppen energiatakarékosak...
hivatalosan a li akkukat max a kapacitásuk felével szabad tölteni, tehát egy 1500mah-s akkut 750mah-val célszerű, nagyobb töltőáram hatására melegedhet az akku ami nem éppen szerencsés... a töltést automatikusan szabályozza a telefon, de az hogy 1500as töltőt adnak a telefonhoz nem azt jelenti hogy a teló annyit is vesz fel, lehet hogy max 1000ma-t vesz fel max töltés közben... nekem a bb z10-hez 750es a gyári a töltő és 1800as az akku...
-
nexion218
tag
válasz
Oryctolagus #29029 üzenetére
Két ujjal húzod le.
-
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #28985 üzenetére
Na ja, oldalsó gombok... A kisebb tartómban nekem is meggyűlik ezzel a bajom.
Na és akkor továbbiak: állítva, vagy fektetve, navinak is, vagy csak kihangosító, ha bal oldalra rakod, hogy tudod betolni a telefont, stb. Jó keresgélést!
-
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #28983 üzenetére
Szerintem nehéz eset
Millió fajta van a neten. Én 2 félét használok, az egyik hosszabb szárral és tabletet is befogad, a másik rövid szárral csak telót. Azt kellene eldöntened, hová akarod az autóban cuppantani. Nem mindegy az ablak dőlés szöge, mérte - ez adja majd meg a távolságot is az eszköztől. Nekem a rövid szárú csak a visszapillantó alá mehet, mert ha lejjebb rakom, nem érem el. Persze ettől is függ, mekkora USB kábel kell majd a delejhez.
Kihangosító is többféle van, a szimplától az FM transmitterig. Én ez utóbbit használom, a hangot a hangszórókra nyomja, cserében Bt kapcsolat kell.
Szóval egyszerű?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Oryctolagus #26619 üzenetére
Pedig, mint látod megéri, de te tudod. A lényeg, hogy a képen látható módon mindenképp kell kivágás (ettől még lehet jó, az is amit te linkeltél, mert lehet, hogy a kép ott csak illusztráció)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Oryctolagus #26617 üzenetére
Ami képen van, az nem Z-re való, amúgy ez drága.
Ilyesmi kell neked, ilyen áron -
törölt tag
válasz
Oryctolagus #26534 üzenetére
Miután csatlakoztatod a hangszórót a telefon hangja arra megy, elvileg mindegy milyen alkalmazás küldi.
Játékkal meg mx player-rel próbáltam eddig, működött. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Oryctolagus #23868 üzenetére
Arra figyelj, hogy a kis kivágás olyan legyen, mint, amit skyline_r33 linkelt, különben nem fog működni a közelségérzékelő.
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #23868 üzenetére
Próbálj ki egy ilyet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!