- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnabasss
tag
hogy kell a flashtoolba belépni?
-
barnabasss
tag
Az equalizer kihangositasnal is megy?
-
barnabasss
tag
Mit lehet tenni hogy kihangositasnal hangos legyen? Meg sem uti meg azt sem ahogy a walkman szol..
-
barnabasss
tag
Nektek is megvan már az új play?
-
barnabasss
tag
.4 mivel jobb mint a .2? T-s és még nem jelezte az update c.
-
barnabasss
tag
Eljott a konnyes bucsu.. Bekopte a gyertyat a telefon.. Azt irja nincs sim meg szolgaltatas.. Nem szervizelek inkabb valtok 5s-re Sziasztok koszi az eddigi segitseget..
-
barnabasss
tag
Bocs h megint tudom h volt.. Aki hatulrol levette a foliat azoktol, milyen? Karcolodik nem? Vagom h gg vagy dt de..?
Meg h mivel vettetek le? -
barnabasss
tag
Most tunik fel milyen fasza lett a play
-
barnabasss
tag
kihangosított telefonálásnál hogy tudom megszüntetni a visszhangot ? Eddig is így beszéltem de csak ma kaptam rá panaszt h visszhangzik eddig nem volt vele baj..
-
barnabasss
tag
válasz
barnabasss #22455 üzenetére
+ Én nem egyszer úsztam vele.. Volt 1.5-2m-en lekopogom.. De semmi baja.. Csak gyorsan merül
Annak ehhez pedig semmi köze
-
barnabasss
tag
válasz
Police72 #22423 üzenetére
Csak nekem nincs indikátor a sim felett?
luimapeiz: Navigációs program. Offline is megy. Nagyon jó én szeretem.
dekrer: Nekem éjszaka stamina nélkül 2%-ot merül wifivel. Volt egy este h staminát bekapcsoltam wifit minden mást ki. Akkor 16%ot merült. Szóval szerintem sincs sok értelme egy kímélőt sem használok
-
barnabasss
tag
Lesz tőle baja a telefonnak ha clean-nel tisztítom?
-
barnabasss
tag
akkor szerintem ez csak egy sima téma..
mondtam h nem vágom az angolt
köszi a segítséget! -
barnabasss
tag
válasz
tevike #22052 üzenetére
[link]
If you are an owner for Sony Xperia Device then you will be able to install the new Android L Theme by using an APK file.
So, following this step by step guide, announced by a senior XDA member, JanM RS who shared with as the latest Android L theme for Sony Xperia devices.
Installing the new Android L theme now is very easy to do this because this doesn’t require having a rooted device.
Sony Xperia users just need to download the Android L apk theme file. Now, you can find more details about this Android L theme APK file directly from the development thread.
The next step by step guide is especially provided for all users who don’t know exactly how to install an APK file on their Android device.
Firstly, download the Android L theme APK
The first method is to enable app installation from Unknown sources.
Go to the Settings> Security> check Unknown sources to enable the App installation from Unknown sources.
Now, once the flashing of .apk files is enabled from unknown sources, you can open the .apk file directly on your Android device and install the same.
The second method to install the APK file by using an APK installer application.
To install the .apk file, you need to transfer the .apk file to internal or external storage of the device. For making this you can use a file manager to access the .apk file or a suitable application from the Play Store that will list all the .apk files existent on your Xperia device.
Now, copy the .apk file to the internal or external storage of your device.
Download and install the Easy Installer-Apps On SD from the Google Play Store to the device.
Now, open the app and let the application scan all the .apk files available on the device.
Once the scanning operation is done, select the application that you want to be installed and then tap the Install button.
On the installation screen you need select Install to start the installation of the application. Note that, if you see the Next instead of Install button, click through Next and the Install button will be displayed.
The last method to install the .apk file is to use a File manager application:
First, you need to transfer the .apk file to internal or external storage of the Xperia device.
Now, download the file manager application such as ES File Explorer from Google Play Store.
Next, by using the file manager application, you need open the folder where the downloaded .apk file is saved on the Xperia device.
Select the APK file that you want to be installed.
Next, select Install to start the flashing process.
On the flashing process select Install to start the installation of the application. If you see Next button instead of Install, click throught Next, and you will get the Install button.
Now, the new Android L theme apk file should be installed on your Sony Xperia device.
Próbáltátok?
Kipróbálnám csak én nem nagyon vágom az angolt.. -
barnabasss
tag
Ebben az esetben az egyelore a helyes .. GOOGLE pedig haverotok
-
barnabasss
tag
Én a régi telefonomon (xperia u) használtam go launchert ha felrakom ide ez is akadozni fog meg gyorsan merulni..??
-
barnabasss
tag
Az mitől van h pc-ről dobtam az sd-re filmeket és nem lehet törölni?
-
barnabasss
tag
Valakinek van annyi ideje hogy segítsen felrakni az existenz ultimate 1.0.0 dark.ot?
Persze csak ha szépen megkérem -
barnabasss
tag
Ha a towelroot-tal rootolom utána tudok romozgatni?
-
barnabasss
tag
na végre hogy meg van az első hiba.. lerakom úgy h wifizik.. 15perc mulva felveszem és ledobta.. ezzel csak az a baj hogy nincs értesítés..
-
barnabasss
tag
Cyanogenmod fuggore?
-
barnabasss
tag
Van itt valaki aki már a hátuljáról leszedte a gyári fóliát?(nem a mattot) Alatta ez gondolom nem üveg..
-
barnabasss
tag
Nekunk a throw-on kivul van valami megosztó amivel a telefonon rajta levo filmeket ki tudom lokni (bocs a jo fogalmazasert)
-
barnabasss
tag
válasz
torreador22 #20784 üzenetére
De nekem helyszolgaltatasok es semmilyen akksi kimelo mod nem volt neked viszont stamina merulo akku..
-
barnabasss
tag
válasz
torreador22 #20758 üzenetére
-
barnabasss
tag
válasz
csiziktomi #20759 üzenetére
Én meg telepites kozben meg veletlen ki is kapcsoltam s lon jo.
-
barnabasss
tag
4.3alatt dobtam rá filmeket vlc-vel neztem. Most meg nem latja de rajta van..
Szerk: problem solved
-
barnabasss
tag
Tegnap este feldobtam a 4.4et.. Nekem nagyon bejön.. A launcher a design és nekem az akksi is jobb lett. 4óra kijelző idő..stb. Nagy piros pont sony-nak.(T függő OTA ráfrissítés)
-
barnabasss
tag
4.3an az aksi hasznalatbam a g+ lenne a gszolgaltatasok? Mert nalam az zabal..
-
barnabasss
tag
Ha feldobom a 4.4et Akkor a google szolgáltatások is automatikusan frissulnek?
-
barnabasss
tag
4.4 el jobban merültök?
-
barnabasss
tag
Na ebbe az 5 órában mik a nagy tapasztalatok?
Vagy menjek a picsába? -
barnabasss
tag
válasz
MaxxDamage #19053 üzenetére
Kisütés* Egyébként nem egyszer lett leírva. Maguk a Li-ion akkumulátorok elég igénytelenek tehát bármikor..
-
barnabasss
tag
http://www.tok-shop.hu/termek/kijelzovedo-folia-buff-utesallo-folia-sony-xperia-z-clear fóliázóknak
-
barnabasss
tag
Milyen progival tudok telefonon online filmet nezni?
-
barnabasss
tag
gyári fólia nélkül egyébként mennyire karcolódik?
-
barnabasss
tag
Egyébként egy alap crystal fólia mennyire tudja megvédeni?
-
barnabasss
tag
Akiket érdekli h mozdulatra csináljon valamit a készülék (2koppintásos feloldás) knockr. Egy próbát meg ér..
-
barnabasss
tag
Ebben a mobilaréna tv z2-es tesztben nagyon megtetszett a 4.4. Izgatottan várom..
-
barnabasss
tag
válasz
#09819904 #18350 üzenetére
anno ios 6-al 4-5-6 óra kijelző idő és egy nap sima. ios 7el tuti rosszabb bár az a tapasztalatom h állóhelyzetben is jobban bírja az iphone. nekem kell az ios jobban tetszik, hiányzik. megyek az i4s topikba megkérdezem mert elég fontos lenne az üzemidő. köszi h mondtad a tapasztalataidat!
(bocsi a rossz fogalmazásért nyelvtanért csak kapkodok)
-
barnabasss
tag
válasz
#09819904 #18346 üzenetére
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem itouch 4em és iphone4em volt ők bírták 3.5kijezlő időt ez meg jó ha hármat.. ha rátelepítek egy tucat progit egy nap alatt lemegy. jailbreakot meg a cidiazást legalább vágom..
igen én úgy gondolom h az öt sem jobb csak az S.. -
barnabasss
tag
válasz
Zsírkrétamen #18332 üzenetére
én a 8asat is 110ért látom
és régen sima 4-em volt és inkább vonz az ios android nem igazán vált be. -
barnabasss
tag
Lehetőséget kaptam h egy bontatlan 8gb-s 4s-re lecseréljem.. szerintetek megéri?
-
barnabasss
tag
Ma szerettem volna felrakni a be on road-ot. Múlthéten újra raktam a telefont minden elveszett ami nem baj ezt akartam. Ma próbáltam újra felrakni(5x) mindig kiírta h a large skint nem tudta felrakni telepítsem újra a telepítővel. A sygic-et is próbáltam feltelepítettem a magyar térképet egyből kidobott. Mi miatt lehet ez?
(írtam az alkalmazások és szoftver topikba még reggel nem válaszoltak) -
barnabasss
tag
Milyen kamera appok is voltak meg eszkozok stb-k dekrer nem tudnad a zhez ajanlott programokat leirni kerlek.. Volt egy restore.. De nem lenyeg szerintem masnak is joljon..
-
barnabasss
tag
Irtozatosan nagy hulyeseg.. De nekem tokkal jobban merul..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest