- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
válasz
harry3 #29562 üzenetére
Igen,azt én is néztem,de nem értettem miért irja 6606 nak.
Gondolkoztam rajta,hogy teszek egy ehhez valót rá,de már annyi változatnál volt bootloop,hogy attól tartottam a végén végleg elájul szerencsétlen,igy inkább nem kisérletezek vele.Amugy a volt gazdája ezt használta,mmint telefonált vele...Már néztem,független. -
Diokhan
addikt
válasz
harry3 #29546 üzenetére
semmi, hagyjuk... értsd jól, ennyi a lényeg.
Egyébként fejlemény az ügyben.
Mielőtt megkapta a kisebbik lányom a telefont, leszedtem róla minden vackot, amit az anyja évek alatt felpakolt, tettem rá egy tiszta rendszert és csak azokat a játékokat tettem fel neki, amikkel játszani fog, ez nagyjából 4-5db játék. Nincs benne sim, csak wifin csatlakozik és így már kibír akár egy teljes napot úgy, hogy azért a cseppjány ad neki bőven. Lehet, hogy így játszós telefonként még pár évet ki fog bírni, ha nem törik össze a gyerekek! -
sirtomi
tag
válasz
harry3 #29341 üzenetére
Egy szóval sem kérdeztem nem hivatalos lehetőségeket.
Csak annyit hogy van-e olcsóbb vagy gyorsabb megoldás.Azért érdekel más megoldás, mert a Telekom 15eFt-os árát irreálisnak tartom, főleg hogy van tőlük újabb készülékem az előfizetéshez. Nem hagytam ott őket, csak odaadnám a régi telefont családtagnak, akinek sajnos máshol van előfizetése.
Szóval ezt egyszerű lehúzásnak tartom. -
Steve198310
őstag
válasz
harry3 #29329 üzenetére
A mazsolázáshoz hozzá szólnék.... Nálam rendesen tekert a legutóbbi Lolli is. Gondtalan ment. Bár néhány hete meg váltam szeretett Xperia Z-m től. Igaz nem nagy az előre lépés de 5 rongyért vettem egy leharcolt Xperia Z1-et. Még nincs teljesen kész mert 5 rongyért nem kapunk használható Z1-et. Keret+LCD 15 rongy + 5 a készülékért és voálá ..... használható új állapot
-
lakospeti
csendes tag
-
lmisi
senior tag
válasz
harry3 #28388 üzenetére
Ha valami folyamat kéri akkor rákapcsol, melegszik és merül is kb. mint sok másik. Amúgy nekem ez a legjobb rom edig (4.1ről indult). Készenlétbe veri a 4.3 -at is.
Blútyúk, wifi, 3g, 3 mail fiók mindíg be, No stamina. Így kevesebb mint 1%-t merül óránként este (reggelig)
Ami forró volt 5.0 alatt már az most sokszor csak langyos.
Navigálásnál meleg, de 5.0 alatt forró volt már és kevesebbet is bírt. Persze nálam alap az autóban munkába menet/jövet blútyúk bekapcsolva (Autórádióra kapcsolódva) és rajta valamilyen scifi audiobook folyamatosan megy és párhuzamosan ritkásan ugyan waze forgalomelkerülés miatt.
Az alap, fölös sony-s crapware (Playstation, social live és barátai) letiltva vagy jegelve titanium backup-al.
Greenify facebook, összes játék meg mind ami fölösleges hogy fusson a háttérben.
Ha nem akarsz root-olni akkor letilt minden arckönyv is (Chromeból is megy az) és messenger is van már.A gyors melegedés persze lehet egy kiörgedő akku is. Nekem már más telefonokkal többször is előfordult, kétszer még meg is dagadtak. A pörgős gyors reagálású rendszer nyilván nehezebb feladat egy öreg aksinak.
-
törölt tag
válasz
harry3 #28388 üzenetére
Az android operációs rendszer nevű folyamat sokszor ébreszti a telefont (fekete robot) elég nagy ettől a készenléti fogyasztás.
Nálam a stamina segített valamennyit és mintha kicsit kezdene beállni, most a play szolgáltatás és a fekete robot váltakozik mint fő fogyasztó.
Factory reset megvolt, nincs változás.Ettől függetlenül "annyira" gyorsan azért nem merül, nap végére marad vagy 70-80% bár én keveset használom.
-
Scooter86101
tag
válasz
harry3 #28235 üzenetére
Azt meg tudod nézni hogy a nem fogadott hívás megjelenik e ... csak úgy lezárt kepernyon random csorgeted magad .. kb akkor jön a hiba elő ha pl félórára hozzá sem nyulok és akkor csorget meg valaki tuti hogy nem jelzi ki mint nem fogadott hívás ...
nem értem viszont azt hogy hogy nem lehet neked gond a hangero gondal ...
-
Scooter86101
tag
válasz
harry3 #28196 üzenetére
Vaaaaauv ezt nekem is csinálta már , csak félóra kesessel .. nevetséges ez az egész ! én szerintem az valamilyen idozonas dologgal lehet valami , tényleg nagyon ratyi ez a lolli vicc, okés legyenek bugok de könyörgöm ne ilyenek hogy hangero , sensor , nem látható nem fogadott hivas , idő elallítódik , melegedes, kikapcsolas, pffff ezek szerintem mind elég fontos dolog lenne , nem olyan hogy pl valami menu gond .. ami azért nem annyira jelentős .. mint ezek... phhhiiij mocskos ratyi lolli !!
Mikorra várható már az 5.1 ? Kíváncsi vagyok miket oldanak meg ezekből a hibákbol ? -
törölt tag
válasz
harry3 #28191 üzenetére
Nekem van benne kártya mégis jó a hang.
A melegedés nálam is fennáll, de nincs baj belőle, nem kapcsol ki nem lesz lassú.
Pedig használom rendesen, ha megy a torrent közben játszom is le a filmet tv-re kötve, ahhoz meg még töltés is kell.
Na ilyenkor durván forró az egész de nem panaszkodik.
Reckless racing 3 közben is forró lesz. -
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
harry3 #28144 üzenetére
Első frissítés Pcc-n. Jöttek a jól ismert hibák.
Második frissítés gyári resettel, majd Pcc javítással, majd újra reset és mégis jöttek a jól ismert hibák.
Akkor most mit rontok el?(Amúgy, én is kétlem, hogy pusztán a Lolli cseszte volna szét az akksit - szetintem az eleve kehes volt a Lolli miatti intenzívebb merülés, töltés ciklus volt neki az utolsó csepp)
-
Scooter86101
tag
válasz
harry3 #28101 üzenetére
Bocsánat elírtam az előbb 5.0.2. van nekem is, tele hibával buggal, és teljes mértékben igazat adok neked ! én a telefonom nem azért vettem illetve lettem androidos hogy a sz@arjukat teszteljem, oly módon hogy elaludjak fél négykor hajnalban a melóhelyről illetve hogy ne halljam vagy éppen vegyem észre ha valaki hívott... Teljes mértékben igazat adok neked, rendben hogy nem a legújabb telefon a z de akkor is, akkor már le vannak ejtve akik pl nem veszik meg a z3-ast meg stb. ahogy ez a telefonom "lejár" megy az android a levesbe! legalábbis a sony androidja elmegy a vérbe !
-
-
cyber86
őstag
válasz
harry3 #27778 üzenetére
Közbe a sony pc compaionon csináltunk 1 javítást és most már szinte ugyan az minden még a bal alsó rész is amire rányomok akkor bejön 1 nagy ablak és google van a tetejére írva meg most megjelent a playstation ikon is a kezdő képernyőn. Valszeg csak frissítés volt vagy nem tudom mi ja meg most az összes alkalmazás felirat is jó lett, mert most nézem, hogy kék gombnak kell lennie és fekete volt.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
harry3 #27773 üzenetére
Ami természetesen nem a futó-, hanem a legutóbb használt alkalmazásokat mutatja - Ezt ugye jól tudjuk? Próbáld csak olyan programmal, amiben van kilépés gomb (vagy lőj ki egy programot a Leállítással) és mégis ott van ebben a listában. Sőt, ha eltávolítod az alkalmazást, akkor is ott marad (igaz, ezt csak Kitkat alatt tapasztaltam, Lolli alatt még nem néztem)
-
cyber86
őstag
válasz
harry3 #27773 üzenetére
De de mert nála 1 ikon van jobb alsóvsarokba és 3 csík vízszintesen benne na meg a kezdő képernyőn ahol összesítve vannak az alkalmazások ott 13 alkalmazást látok itt meg mappa vagy mi jelenik meg. Az aksi resetre azért gondoltam, mert kijelző cserén volt, mert sajnos hajszál repedés lett rajta és közbe öcsém ezt oda adta nekem és vett 1 z3mat és mintha gyorsan merülne meg töltőről levéve 99% on volt meg tegnap csinálta meg a sony pc companionnal a frissítést.
Szerk: azt még elfelejtettem mondani, hogy htc sensationról váltottam így kicsit még szoknom kell a sonyt
-
Benir8
senior tag
válasz
harry3 #27667 üzenetére
Az történt hogy megjött az új android frissítés,letöltött aztán telepítet de nem sikerült végig telepíteni valamiért,ki is kapcsolt. Bekapcsoltam én és odáig jutott el 1 andorid logoig(képen android robot fekszik és nyitva van a hasa,nem tudom mi ez
).Gondoltam hogy flashtoollal megpróbálom feltenni a gyári romot odáig jutott h nem tudtam sehogy bekapcsolni,se 3 gombal egyszere még töltöre se engedet. Talán betéglásodot a telo mint a samsungoké vagy mi.
Hálás lennék segítségért.
Ja és köszi a linket,átolvasom. -
AllTheBest
őstag
válasz
harry3 #26462 üzenetére
Mindenkinek mások az elvárásai egy gyártóval kapcsolatban... Az SP egy igen jól eltalált telefon volt és elég népszerű is, a hardver is simán elbírta volna a 4.4-et... Az meg szerintem az én bajom, hogy 5.0-t használtam eddig és NEKEM rossz érzés volt visszatérni 4.4-re... A Z2/3-nak az 5.0-val már szép a felülete. Nekem nem teljesítménybeli, hanem dizájnbeli elvárásaim vannak. Ennyi, csak azért várom az 5.0-t mert nagyon bejön a material design. Ettől függetlenül ez az utolsó Sony telefonom, az anyaghasználat jó, de amit mellé kapunk az nekem kevés
-
törölt tag
válasz
harry3 #25950 üzenetére
" Mérnöki pontossággal " megtervezett szoftveres gombok után? Ezzel mire célzol?
Az okosok azt mondják, hogy olyan március-április környékére várható nekünk az 5.0, ezt itt a topikban olvastam nem olyan régen. Igazából nekem mindegy is, hogy mikor adják ki, inkább később adják ki mint korábban, és bugokkal megáldva - ahogy a Nexus 7-es készülékemen is kiadták gyorsan az 5.0-t, majd utána villámgyorsan az 5.0.1-t és az 5.0.2-t, hibajavításként.
-
törölt tag
válasz
harry3 #25867 üzenetére
igen, minden frissítést OTA-n keresztül csináltam, én úgy vettem észre hogy így sokkal jobb a .292 mint ha a komplett .292-t tenném fel flashtoollal
így még a Subway Surf is rendesen megy
, annyi módosítást csináltam hogy 4.4.2-nél kapott egy ideiglenes rootolást a Towellel még az SD kártya fixet rányomtam, majd töröltem a rootolást és nyomtam neki a 4.4.4 frissítést OTA-n, megmaradt a SD kártya írhatósága más appok számára
-
-
törölt tag
válasz
harry3 #25842 üzenetére
de az nem garanciális javítás ha te magad csinálod meg a hátlap ragasztást, azt küldöd a sonynak hogy gariba ellenőrizze le hogy jól csináltad-e
anno gondoltam én arra hogy majd megcsinálom a hátlapleválást, de úgy voltam vele, mivel ezt ők b***ták el tervezésileg, oldják meg garis javításban! az szép lett volna ha fizetnem kellett volna érte, 53ba vettem a telót azt 80ért csinálták volna meg, ott is hagytam volna a g**ibe a telekomban, pofátlanul drágán javították volna meg, ahhoz képest hoy kb 10-13ezer csak az alkatrész és akkor mibe társul a maradék 67-70ezer, rezsiórában 35ezer/óra a munkadíj, hát annyiért ...
akkor inkább megcsináltam volna magamnak, úgyse használom víz alatt
mivel 100%-ban nem garantálja a Sony a készülék vízállóságát, mivel a szabványban lefektetett kritériumoknak megfelelt a készülék laboratóriumi körülmények között,így megkapta az IP védettségre vonatkozó tulajdonságot,de ez nem szavatolja azt hogy valóban az, ez feketén fehéren le van írva a kézikönyvben
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest