- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
psztamas
csendes tag
Üdv!
Hogyan tudnám rá venni a telefont, hogy, a kapcsolataim képeit(akik ugye facebook-on ismerőseim) jó felbontásba mutassa? Szinkronizálás be van lőve. -
psztamas
csendes tag
Üdv!
Én is hasonló kérdéssel fordultam a közösséghez, de sajnos nem kaptam választ. Aliexpressről és eBay-ről lehet rendelni. Kínai gyártmányok, minőségben nem közelíti meg a gyárit, de ez gondoltom egyértelmű. Én is olyan kombót rendeltem, hogy panel+LCD+keret egyben. Az LDC színei fakók és van egy kis sárgás beütése. Összesen 20k volt a cucc, de ebben benne van a postaktg és a ragasztó, ami a hátlaphoz kell..
Mivel nem volt biztosításom a telóra, meg csináltam magamnak 20ezerből. T-be azt mondták 90...a harmadát éri a teló, gondolkozzunk...Amúgy nem olyan, mint a gyári, de használható. Érintés érzékenysége kiváló.
http://www.ebay.com/itm/For-Sony-XPERIA-Z-C6603-C6602-LT36i-Original-LCD-Touch-Screen-Digitizer-w-Frame-/251802996976?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item3aa0a0d0f0Valami hasonlót rendeltem, szerintem egy kutya.
-
psztamas
csendes tag
Üdv!
Repedt az panel a Z-n. Van esetleg valakinek tapasztalata, honnan lenne érdemes rendelni?
Én ezt a kettőt találtam ami jó árban van és nem kínából érkezik, ami talán egy kicsit bíztatóbb lehet:
http://www.ebay.com/itm/LCD-DISPLAY-ASSEMBLY-TOUCH-SCREEN-DIGITIZER-For-Sony-Xperia-Z-L36-lt36i-Frame-/190935379785?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c74a2af49http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Touch-Screen-Digitizer-w-Frame-for-Sony-Xperia-Z-L36H-C6603-C6602-Black-/351096725585?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item51befee051
Ha rendelek, kerettel rendelném inkább, amúgy is szét kell majd szedni az egészet, plusz a meglévő karcos , viseltes...
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Tomi
-
psztamas
csendes tag
Nos... Felraktam a 4.4.4.et. Eddig tökéletes, ki is kapcsoltam egyből a hardveres gyorsítást 2D rajzhoz és minden smooth, ahogy kell. Nem akarom elkiabàlni, de talán végre olyan, amilyennek lennie kellett volna már rég...
-
psztamas
csendes tag
Szia!
Amikor feloldóképernyőn vagy, akkor ugye alaphelyzetben kint van az óra widget. (azt feltételezve, hogy sima húzással oldod fel) Nos, az órát elhúzod jobbra és lesz egy plusz jel, ahol hozzáadható több widget. Ha az adott zseblámpás app támogatja, akkor meg fog jelenni ott is, a kiválasztható widgetek között!
-
psztamas
csendes tag
Sziasztok!
Érdekességképp írom le, mit vállalt a telefont tegnap, meg persze hátha valaki találkozott ilyen jelenséggel.
Szóval telefon "pihen". Képernyő lezárva. Feloldom, minden jó. Lezárom. Kis idő múlva újra feloldanám, de semmi reakció. Nyomom hosszabban, erősebben kicsit, csak nem történik semmi. (ugye van, hogy elsőre nem nyomom meg elég erősen, de most nem ez volt)Próbálom a billentyűzetkombinációval resetelni, de semmi. Rezgett egyet, tovább nyomtam, akkor többet. Eszembe jutott aztán, hogy felrakom töltőre (meg kell jegyezzem, hogy volt még benne vagy 30%). Ekkor elkezdett "sony-zni" meg tölteni és be is kapcsolt. Lezártam, majd lehúztam töltőről. Feloldanám, de semmi. Újból csatlakoztattam, bekapcsolt a képernyő, aztán azóta működik. Vélemény? Ja, gyári T-s 4.3... -
psztamas
csendes tag
válasz
pepe091 #14241 üzenetére
Ez jó hír.
Elég sokat olvasgattam itt, de nem láttam még hasonló problémát, köszönöm szépen! Csak arra leszek kíváncsi, hogy mennyi idő lesz az egész ügyintézés. Meg persze hogy szakszerűen rakják-e össze. Ugye olvastunk hasonló jellegű hozzászólásokat.
Kicsit más téma: A telefonnal nagyon meg vagyok elégedve. 3 hónapja nyüstölöm, próbálok vigyázni rá, inkább több, mint kevesebb sikerrel.De a lényeg, hogy kapja az ívet.
4.3-as frissítés óta tapasztalat: gyorsabb, szvsz szebb?jobb? animációk, menük. Wifi jobb jelet mutat szinte mindenhol, mint 4.2.2vel. Ez persze lehet attól is, hogy más az ikon kijelzése. Egyedül a kamera az, ami kicsit kevés, persze csak akkor, ha nincs elég fény. ( itt nincs nagyon összehasonlítási alapom, nem vetettem még össze a régi képeket az újjal) Egyébként nagyon szeretem, egyáltalán nem bántam meg, hogy emellett döntöttem. Remélem jó társam lesz a köv. 1,5 évben.
Egyébként eddig is nagyrészt Sony(SE) telóim voltak, nem csalódtam -
psztamas
csendes tag
Üdv!
Mivel nem igazán láttam egyik hozzászólásban sem még hasonló problémát sem, mint az enyém, ezért leírnám: Eddig egyik "ajtóval" sem volt problémám, pedig már az elején aggódtam, hogy a microUSB kis ajtaja ki fog 'lazulni" a sok ki-be csukogatástól. Szerencsére ez nem történt meg. Még az elején felfigyeltem arra a jelenségre, hogy zsebből kivéve a telót, néha nyitva találom a jack ajtaját, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget mindaddig, amíg minden napos probléma nem lett belőle (ez mostanában forrta ki magát). Volt időm és meglestem a telefont. Ajtót becsukom a jack-nél és pár perc elteltével szabályosan "kilöki" azt. Szép lassan. Mintha kb öntudatra ébredt volna
Ebbe csak az a szép, hogy összesen 4-5 alkalommal használtam a csatlakozót, ezzel szemben töltést ugye minden nap adok neki. (3 hónapos a teló) Gondolom ez nagyon is összefügg azzal a ténnyel, hogy már az elején kinyílt párszor magától. Szerintetek mit mondanak majd erre, ha visszaviszem gariba? Neten amúgy találni ajtót pár100 forintért. Gondoltam, hogy kicserélem magamnak, de ha már van gari, akkor nem szenvedek vele. Plusz, szvsz csak leszakítva tudnám eltávolítani az ajtót tartó fület, szal kb szét kéne szedni ahhoz, hogy ne maradjon benne az aljáról leszakadt rész.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest